Shaun White Snowboarding
Tak zacal som tuto hru hrat je to strasne dobre..chytilo ma to ale vadila my strasne ta grafika aj cele nastavenie.tak my nedalo apohrabal som sa na nete a nasiel som kompletne nastavnei grafiky aj anti-alising a pod keby ste chceli je to v Regedit:H_Key_current_user,Software,Ubisoft,shaun...,1.0,engine a tam si to mozte pomenit je tam vsetko,napr som si zmenil nastavenie z 1280x760 na 1280 na 1024 shadows na 4 antialising som nastavil bol na nule(vypnuty) na 16 aa este par hovadin a ta hra je na nerozoznanie,antialising vyrieseny uplne cistu hru mam trz rozlisenie funguje a tiene tiez,takze teraz to je fakt parada

ja som s tým tiež celkom spokojný, dávno nevišla snb hra na PC...skúsim pomeniť tie nastavenia v registroch ale zatial to vyzerá takto:
a ktomu ovladaniu ja som si zvykol WASD a IJKL sa celkom dá, ešte je tam alt a shift na zdvojovanie grabu a a ešte niečo na let vzduchom, otočenie boardu o 90°...neviete niekto kde sú všetky tie mince v parku? dalej som sa ešte nedostal...prešiel som prak krížom-krážom ale našiel som iba tie tri čo sú na mape...thx a este evee v registroch si to pri shadows a aa mal nastavené na desiatkovu alebo 16kovu sustavu? a čo ešte si tam nastavoval?
a ktomu ovladaniu ja som si zvykol WASD a IJKL sa celkom dá, ešte je tam alt a shift na zdvojovanie grabu a a ešte niečo na let vzduchom, otočenie boardu o 90°...neviete niekto kde sú všetky tie mince v parku? dalej som sa ešte nedostal...prešiel som prak krížom-krážom ale našiel som iba tie tri čo sú na mape...thx a este evee v registroch si to pri shadows a aa mal nastavené na desiatkovu alebo 16kovu sustavu? a čo ešte si tam nastavoval?
mal nastavene setnaskovu aa som dal na 16 a myslim ze sa vyriesili vsetky problemy a shadows som dal na 15Staffy napísal:ja som s tým tiež celkom spokojný, dávno nevišla snb hra na PC...skúsim pomeniť tie nastavenia v registroch ale zatial to vyzerá takto:
najvyššie ake ti hra dovoluje...aj to blbe rozlišenie 1280x720...idem skusiť to eveeho tak potom sem dám screen...evee mohol by si sem aj ty dat svoj screen? nech to porovnám či má vôbec zmysel sa hrať s tými registrami...djxtreme napísal:ako vidim,ta grafika tam je pekne hnusna...zaujimalo by ma ake nastavenie je na tom screene
EDIT: nastavené na 1280x1024...aa na hodnote 16 a shadows na 15, nezmenilo sa to takmer vôbec
ahoj mam problem nainstalujem hru a strasne dlho cakam pokial ju spusti na zaciatku mosno 4 minuty a potom mosno 8 minut nevete preco to tak je ? PC mam Athlon 64 3800+ 2,4 GHz grafika Sapphire HD 3850 potom 4 gb ramky a strasne dlho cakam poradte mi . MOze to byt tym ze mam malo volneho miesta a pc mi pomaly pracuje ,?
aky mas velky hdd? a ak mas malo miesta tak skus deframgmantaciu, ak nepomoze tak asi procakdhodho3 napísal:ahoj mam problem nainstalujem hru a strasne dlho cakam pokial ju spusti na zaciatku mosno 4 minuty a potom mosno 8 minut nevete preco to tak je ? PC mam Athlon 64 3800+ 2,4 GHz grafika Sapphire HD 3850 potom 4 gb ramky a strasne dlho cakam poradte mi . MOze to byt tym ze mam malo volneho miesta a pc mi pomaly pracuje ,?
Vacsia pravdepodobnost je ten procesor. Tu mas minimalne poziadavky.
Minimum system requirements:
Supported OS: Windows® XP/Windows Vista® (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB Video RAM and DirectX® version requirements (recommended) (refers to supported list below)
Minimum system requirements:
Supported OS: Windows® XP/Windows Vista® (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB Video RAM and DirectX® version requirements (recommended) (refers to supported list below)