Shaun White Snowboarding

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Kvako
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

Opak:Čo je to ten focus????
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no malo by to fungovať ako spomalenie..teda aspoň si myslím :)
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

AHA.No tak nič no k takej veci som sa ešte nedostal??a ty si to už prešieL???Neotvorí žiadnu novú destináciu??
Opak
Addict
Addict

Ešte som to neprešiel(veď tam ani nieje čo prechádzať xD) ale destinácia sa ti určite už žiadna neotvorí :wink:
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

NO tak potom stačí každý s tých pretekov mať 5 hviezd či zlatiek či ká mater to tam je a hotovo ??je po hre??Inak mohli by sme to skúsiť aj multiplayer čo ty nato??
Opak
Addict
Addict

ja len podotýkam že nemám original :) spustime MP?ja osobne som to ešte neskúšal..
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

NO šak to je jeasné že ani ja nemám orgoš ale tak za pokus by to stálo nie???Hodím sem moje ICQ čo je 487963499.Napíšte kto chce zahrať multiplayer ak by to nešlo dáme vedieť.
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Tak zacal som tuto hru hrat je to strasne dobre..chytilo ma to ale vadila my strasne ta grafika aj cele nastavenie.tak my nedalo apohrabal som sa na nete a nasiel som kompletne nastavnei grafiky aj anti-alising a pod keby ste chceli je to v Regedit:H_Key_current_user,Software,Ubisoft,shaun...,1.0,engine a tam si to mozte pomenit je tam vsetko,napr som si zmenil nastavenie z 1280x760 na 1280 na 1024 shadows na 4 antialising som nastavil bol na nule(vypnuty) na 16 aa este par hovadin a ta hra je na nerozoznanie,antialising vyrieseny uplne cistu hru mam trz rozlisenie funguje a tiene tiez,takze teraz to je fakt parada :wink: :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja si to coskoro zahram na PS3 a porovnam kde je to lepsie :).
Staffy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Staffy »

ja som s tým tiež celkom spokojný, dávno nevišla snb hra na PC...skúsim pomeniť tie nastavenia v registroch ale zatial to vyzerá takto:
a ktomu ovladaniu ja som si zvykol WASD a IJKL sa celkom dá, ešte je tam alt a shift na zdvojovanie grabu a a ešte niečo na let vzduchom, otočenie boardu o 90°...neviete niekto kde sú všetky tie mince v parku? dalej som sa ešte nedostal...prešiel som prak krížom-krážom ale našiel som iba tie tri čo sú na mape...thx a este evee v registroch si to pri shadows a aa mal nastavené na desiatkovu alebo 16kovu sustavu? a čo ešte si tam nastavoval?
Prílohy
screen1.png
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ako vidim,ta grafika tam je pekne hnusna...zaujimalo by ma ake nastavenie je na tom screene :roll:
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Staffy napísal:ja som s tým tiež celkom spokojný, dávno nevišla snb hra na PC...skúsim pomeniť tie nastavenia v registroch ale zatial to vyzerá takto:
a ktomu ovladaniu ja som si zvykol WASD a IJKL sa celkom dá, ešte je tam alt a shift na zdvojovanie grabu a a ešte niečo na let vzduchom, otočenie boardu o 90°...neviete niekto kde sú všetky tie mince v parku? dalej som sa ešte nedostal...prešiel som prak krížom-krážom ale našiel som iba tie tri čo sú na mape...thx a este evee v registroch si to pri shadows a aa mal nastavené na desiatkovu alebo 16kovu sustavu? a čo ešte si tam nastavoval?
mal nastavene setnaskovu aa som dal na 16 a myslim ze sa vyriesili vsetky problemy a shadows som dal na 15 :wink:
Staffy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Staffy »

djxtreme napísal:ako vidim,ta grafika tam je pekne hnusna...zaujimalo by ma ake nastavenie je na tom screene :roll:
najvyššie ake ti hra dovoluje...aj to blbe rozlišenie 1280x720...idem skusiť to eveeho tak potom sem dám screen...evee mohol by si sem aj ty dat svoj screen? nech to porovnám či má vôbec zmysel sa hrať s tými registrami...

EDIT: nastavené na 1280x1024...aa na hodnote 16 a shadows na 15, nezmenilo sa to takmer vôbec
Prílohy
screen shaun.jpg
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zdravím tak kedy to má výsť po česky????
dhodho3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dhodho3 »

ahoj mam problem nainstalujem hru a strasne dlho cakam pokial ju spusti na zaciatku mosno 4 minuty a potom mosno 8 minut nevete preco to tak je ? PC mam Athlon 64 3800+ 2,4 GHz grafika Sapphire HD 3850 potom 4 gb ramky a strasne dlho cakam poradte mi . MOze to byt tym ze mam malo volneho miesta a pc mi pomaly pracuje ,?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Moze aj tym miestom, moze to byt aj slabsim CPU.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

dhodho3 napísal:ahoj mam problem nainstalujem hru a strasne dlho cakam pokial ju spusti na zaciatku mosno 4 minuty a potom mosno 8 minut nevete preco to tak je ? PC mam Athlon 64 3800+ 2,4 GHz grafika Sapphire HD 3850 potom 4 gb ramky a strasne dlho cakam poradte mi . MOze to byt tym ze mam malo volneho miesta a pc mi pomaly pracuje ,?
aky mas velky hdd? a ak mas malo miesta tak skus deframgmantaciu, ak nepomoze tak asi procak
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Vacsia pravdepodobnost je ten procesor. Tu mas minimalne poziadavky.

Minimum system requirements:
Supported OS: Windows® XP/Windows Vista® (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB Video RAM and DirectX® version requirements (recommended) (refers to supported list below)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Upresnim - je to procakom. Hra si pyta dvojjadrovy, ty mas len single-core (jednojadrovy, klasicky).
dhodho3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dhodho3 »

newem noo AMD athlon 64 3800+ 2,4 GHz je jednojadrovy ?? asi skocim podat tiket aby bolo na novy procak :D:D
Napísať odpoveď