Nuz mna to na prvy krat velmi neoslovilo. Grafika je pekna, lenze tvorcovia ODFLAKLI konverziu z konzolovej verzie. Hra vam totiz ponuka tipy na ovladanie, lenze vsetkysa zobrazuju iba ako B6, B5, ... Teda ako tlacidla na gamepade...co z toho, ze k PC je klavesnica. Aspon v controls to je.
Inak som z toho trochu dezorientovany, uvital by som tutorial s opakovanim lekcii, teraz je to tak, ze idete dolu po svahu a hra na vas zaradom vybafne vsetky moznosti, takze mate tak 2 pokusy na vyskusanie a potom nasleduje dalsi trik. Ale myslim, ze staci prekonat tento uvod a bude to fajn zabava.
Nikde neviem príst nato kde si nastavim svoje Controls, velmi ma hneva to ako spomenul kolega ze je to vsetko ako B2 B3 B4 atd..Cize som dezorientovany..A niekto pride nato..dajte vediet..
ty kokos je to dosť zválštne a náročné na ovládanie...dosť bujné hrám to na joy-pade ale aj tak je to také čudné..neviem čo čím a tak..
ešte sa chcem spítať či je to tak že ked prejdem ti Europa Japan Alsaska to je všetko??to som prešiel hru či čo?
No ja som si to dnes nainštaloval..v prvom rade ma prekvapilo takmer nulove nastavenie grafiky..možnosť 4 rozliseni a to 800x600, 1024x768, 1280x720 (wtf?) a nejake 1600x nefim co anti-aliasing nehrozi a ja to tak neznasam ked mam take kostrbate hrany, proste mi to lezie na nervy..za dalsie tie klavesy..vsetko z konzoly tlacitka..sa mi zda ze to vsetko je odflaknute konvertovanie z konzoly...ci grafika, ci tlacitka...neviem..mohlo to byt skvele ale takto tomu davam len 7/10 škoda a tak som sa na tu hru tešil..neni to ono..to ovladanie je dosť čudne a ešte sa musim dostať do toho lebo nemam šancu takto aj volačo vyhrať...
Hmmm ja som to stahoval iba pre kamosa on je na boardy tak som to teda vyskusal.... grafika low,medium,high....teda riadne moznosti nastavenia A inac kolega hore to rozlisenie 1280x720 to je 16:9 keby nieco. Ako celkom sranda ale nechytilo ma to uplne extra....
Tak teraz som nasiel zaprasenu ps2 a s nou aj ssx on tour a musim uznat ze to ma chytilo poriadne SWS sa na to nechyta
jasne ale aj tak slabe moznosti..ved budes to hrat na takych smiesnych rozliseniach alebo to hovadne 1680x1050..a co slabsie grafiky? cele to tymto pokazili..
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 14:16 )
Vie niekto používať focus?
cawte. chcem sa spytat ci nahodov niekdo neviem co mam robyt ked som uz presiel vsetky preteky na vsetkych kontinentoch a aj tie oranzove znacky vsade pozbieral. DIK
hehe co si asi dokopy na dvoch mam na navysie sxore ale inac vsade mam zaskrtnute ze som to presiel a potom na aliaske ked som vsetko spravil mi ten tipek co bol na zaciatku daco kecal len nerozumiem anglicky dobre tak newiem. ale ma ta hra strasne bavi tak si to kcem prejst do konca ale na take super score zasa nemam to je moc tazke.
nemate nekto save alebo funkcny trainer? mal som na konte 20000 a k novemu boardu mi uz vela nechybalo, ale teraz musim koli preinstalovaniu hrat odznovaaa
pozeral som, jediny trainer nktory funguje je plus1a a ten je len "promo only" takze namiesto penazi mozem mat len body ktorych si i tak nahram dost...
No aspoň myslím že som na to prišiel..ale neviem použiť focus..typek ma to akurat učil ale nejak som nepochopil čo odo mna chce..ešte na to sa musim pozrieť..len už som to dlho nehral..teraz je "my love" GTA IV
no ja si to obcas pustim ovladanie WASD IJKL mys sipky 8462 na num klavesnici (kombinovat so sipkami) napr. zmena pesnicky atd...ale inak hnusna hra..ked sa kuknete aka je pekna na Xboxe je to vazne rozdiel