Vsetkych tych pomocnikov mam vypnutych....
SHIFT 2 : UNLEASHED
Re: SHIFT 2 : UNLEASHED
Neviete co mam nastavit aby ked davam auto do smyku tak samo si vytoci volant do opacnej strany, ...a niekedy sa mi stane ze auto odleti ku zvodidlam
Ani v realnom aute sa to neda "vypnut" 
RIDER heh
ale ved to je divne ... idem bokom a samo si vytoci volant do opacnej strany,?? Potom ja tiez chcem vytocit a auto odleti ku zvodidlam.....
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2011, 8:26)
Zdar hosi, neviete v akom programe otvorim tie fotky ktore sa daju urobit priamo v hre cez FOTO mod,??? Ma to nejaku koncovku .med a google nic nenasiel... nejaka finta na to??? dikesss

//autoeditácia príspevku (04 Dec 2011, 8:26)
Zdar hosi, neviete v akom programe otvorim tie fotky ktore sa daju urobit priamo v hre cez FOTO mod,??? Ma to nejaku koncovku .med a google nic nenasiel... nejaka finta na to??? dikesss
Cau, mam problem z group 6.cab vzdy to vyhodi pri instalacii a pred polrokom som to naistaloval normalne nevie niekto v com je problem?
Obrazok z instalacie:
//obrazky vkladaj do prilohy
Obrazok z instalacie:
-
pepo191992
Medium Star
cawte ako sa meni farba vinilu..napr ked chcem zmenit farbu vinilu ze prechod..alebo farbu vinilu ze pruhy?

Asi vadne CD alebo Image subor.bull30 napísal:Cau, mam problem z group 6.cab vzdy to vyhodi pri instalacii a pred polrokom som to naistaloval normalne nevie niekto v com je problem?
Obrazok z instalacie:
Ten Image subor sa nemal ako poskodit stale bol len na HDD nic som s nim nerobil. Ani som ho len nepresuval tak nechapem. Este jedna vec ten isty img obraz ma bratranec ale on ma XP a jemu to ide nainstalovat nechapem ako je to mozne. Nieco som cital na nete nejde to aj viacerim ludim ale nepodarilo sa im to vyriesit.
Nema niekto fintu ako odomknut vsetky auta,???
-
pepo191992
Medium Star
takto sa vas spytam...nedavno som zacal hrat tuto hru tento diel nfs..nikdy predtym som ho nehral...ako sa meni farba na viniloch?...keby som chcel matnapr ruzove pasy cez auto? ..alebo tak...
dalsia otazka ako sa znizuje podvozok
dakujem za odpoved
dalsia otazka ako sa znizuje podvozok
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=10Acer01 napísal:Nema niekto fintu ako odomknut vsetky auta,???
tam si pohladaj niekde to tam určite je nakolko ja som to stiahol ...
a pepo, výšku podvozku nastavuješ v "tuningu" teda nastavenia auta v garáži.
a vynily.. dajú sa meniť farby len na niektorých, inak sa dá meniť len úprava vynilu teda lesklý chrómový alebo matný
-
pepo191992
Medium Star
DAMON88 napísal: http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=10
tam si pohladaj niekde to tam určite je nakolko ja som to stiahol ...
a pepo, výšku podvozku nastavuješ v "tuningu" teda nastavenia auta v garáži.
a vynily.. dajú sa meniť farby len na niektorých, inak sa dá meniť len úprava vynilu teda lesklý chrómový alebo matný
to je ta svetla víška?
No píšeš že pred pol rokom to išlo. Tak to bude SW chyba. Stiahni novú verziu, bude to na 99% porušená inštalačka. Aj to sa stáva.bull30 napísal:Ten Image subor sa nemal ako poskodit stale bol len na HDD nic som s nim nerobil. Ani som ho len nepresuval tak nechapem. Este jedna vec ten isty img obraz ma bratranec ale on ma XP a jemu to ide nainstalovat nechapem ako je to mozne. Nieco som cital na nete nejde to aj viacerim ludim ale nepodarilo sa im to vyriesit.
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie je to svetlá výška