SHIFT 2 : UNLEASHED

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: SHIFT 2 : UNLEASHED

Príspevok od používateľa Nadeo »

Je to parodia zavodnych hier. Uplne sa stotoznujem s nazorom "It's a game for people who can't drive, to think that they can drive."

Helmet cam je uplny fail, kruti a toci sa to pred zakrutou a neviem odhadnut ani rychlost ani to, ze kam ide auto.. Z kapoty je to hratelne ale fyzika je fakt onicom. (hram na Elite obtiaznosti s Logitech G27)

Dalej, driftovat v tejto hre je nemozne, auto sa sprava presne tak ako sa pocas driftu v reali nesprava... Volant sa mi vobec netoci do kontry ani nic. Nechapem ako to mohol Vaugh Gittin Jr. chvalit, ved podla mna ani on to nevedel hrat :D
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Pre mna jedno z najlepsich NFS, po vyrieseni problemov s ovladanim (input lag na X360 ovladaci). Drift nehram ten neviem posudit...
Na input lag pomohlo znizenie detailov (pri 30fps je ho uz citit), VSYNC off, vypnutie STABILITY CONTROL v hre, STEERING DEADZONE na nulu, STEERING SENSITIVITY 50 + pomocou programu RADEONPRO som nastavil VSYNC na force off, FLIP QUEUE SIZE na nulu. Stale to nie je ono, ale urcite lepsie ako predtym s lagom mozno 200ms.
Len skoda tej hnusnej grafiky, okolie trate vyzera fakt uboho, pri takej grafike to mohlo slapat aspon 100fps.. optimalizacia nahovno.
Pohlad z helmy je dost v pohode, ale ten blizsie k volantu (su totiz 2 pohlady z interieru), tam sa hlava nenacata.

Zostava: AMD X4 @3100 MHz, ATI HD5770, 4GB RAM, Win7 64bit.
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Pascalwb napísal:Toto sa da riadit len tranim do zakruty tj, pred zakrutou trhnut volant a potom zase naspet, ziadny plynuly pohyb.
Skus si poriadne nastavit volant :roll:
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

FR33RIDER pripadá mi to tak ze tuto povacsine chalanom sa nelubi to ovladanie na sipkaach a ty chces dokazat ze si skill man a nerobi ti to ziadny problem a pritom si buchas hlavu o stol ako to mohli takto posrat páni z EA :P
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

1C3 napísal:FR33RIDER pripadá mi to tak ze tuto povacsine chalanom sa nelubi to ovladanie na sipkaach a ty chces dokazat ze si skill man a nerobi ti to ziadny problem a pritom si buchas hlavu o stol ako to mohli takto posrat páni z EA :P
Mne skor pripada ze povacsina chalanov by mala ostat pri hrach typu Flatout ked placu nad hrou kde je treba vynalozit trochu snahy a jazdeckeho umenia... :P
OndrejC2
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa OndrejC2 »

Je to len semi-simulator, takze ziadne jazdecke schopnosti nepotrubujes. Skus si svoje jazdecke schopnosti v RBR, to je asi jediny simulator aj ked je stary jak Praha. Takisto aj LFS.

K hre, som sklamany, fakt z tej helmy je to nehratelne, neda sa nic odhadnut. Ale aspon nieco...
hasufeal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hasufeal »

....TU JE SNáď NAJVäčšIE ZOSKUPENIE AMáTéROV NA SLOVENSKU !!! buď máte 13 rokov a jazdili ste zatiaľ iba na skejtborde...alebo 15 a na bicykli..alebo ste ozaj píp. konečne celkom super vyriešili pohlad z kabíny s tým že sa otáča aj hlava, všetko sa dá krásne odhadnúť...na ovládanie som si zvykol, a čím dalej je lepšie myslím, doteraz som hral shift 1 a neviem sa rozhodnúť kde je reálnejšie, i ked mám zatiaľ iba focus st čo nie je žiadna výhra. konečne sa taktiež nedá ísť do zákruty len šmykom ale normálne...presne ako tu už niekto spomenul, že neviete preglgnúť vlastnú neschopnosť - je to viac simulátor ako arkáda, a ked už vám to nejde, tak sa skúste pohrať s nastaveniami..a zapnite asistentov

taktiež je super aj optimalizácia a zníženie nárokov pri zlepšení grafiky

a kúpte si volant ked to chcete hrať ;) inak to nemá zmysel

pridávam recenziu : http://www.zing.cz/recenze/279/need-for ... alin-z-usi

//autoeditácia príspevku (31 Mar 2011, 13:26)
a tiež by mi mohol niekto ozrejmiť, prečo nemôžem predať autá ?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

FR33RIDER napísal: Skus si poriadne nastavit volant :roll:

Kazde video co si pozres onboard, tak tak ide, ani jedno nejde plynulo, ze pomaly toci volantom do urciteho bodu a zase naspet.

hasufeal. Dieta si tu asi ty ked povazujes, Shift za viac simulator. To ma zo simulacou asi no ani nwm co. Si zahraj nejaku poriadnu hru a potom to porovnaj, tam nespravis ani jedno kolo.

A ten pohlad, upna zbytocnost, lebo clovek straca prehlad o aute, ze kde ma bok auta atd, cize nemoze spravit cisty prejazd zakrutov. A BTW volant mam. Ale pravda je ze je viac negaticnych ako pozitivnych reakcii.
hasufeal
Novice
Novice

Pascalwb napísal:

Kazde video co si pozres onboard, tak tak ide, ani jedno nejde plynulo, ze pomaly toci volantom do urciteho bodu a zase naspet.

hasufeal. Dieta si tu asi ty ked povazujes, Shift za viac simulator. To ma zo simulacou asi no ani nwm co. Si zahraj nejaku poriadnu hru a potom to porovnaj, tam nespravis ani jedno kolo.

A ten pohlad, upna zbytocnost, lebo clovek straca prehlad o aute, ze kde ma bok auta atd, cize nemoze spravit cisty prejazd zakrutov. A BTW volant mam. Ale pravda je ze je viac negaticnych ako pozitivnych reakcii.
hlavne že ho prejdeš ty :)
zamysli sa nad tým čo si napísal. z racingových hier na trhu sa čo dá pokladať viac za simulátor ako toto ? http://www.alza.sk/softver/pc-hry/prete ... 851146.htm nech sa páči...daj mi potom vedieť ked si vyberieš, dieta.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hasufeal napísal:....TU JE SNáď NAJVäčšIE ZOSKUPENIE AMáTéROV NA SLOVENSKU !!! buď máte 13 rokov a jazdili ste zatiaľ iba na skejtborde...alebo 15 a na bicykli..alebo ste ozaj píp. konečne celkom super vyriešili pohlad z kabíny s tým že sa otáča aj hlava, všetko sa dá krásne odhadnúť...na ovládanie som si zvykol, a čím dalej je lepšie myslím, doteraz som hral shift 1 a neviem sa rozhodnúť kde je reálnejšie, i ked mám zatiaľ iba focus st čo nie je žiadna výhra. konečne sa taktiež nedá ísť do zákruty len šmykom ale normálne...presne ako tu už niekto spomenul, že neviete preglgnúť vlastnú neschopnosť - je to viac simulátor ako arkáda, a ked už vám to nejde, tak sa skúste pohrať s nastaveniami..a zapnite asistentov

pridávam recenziu : http://www.zing.cz/recenze/279/need-for ... alin-z-usi

//autoeditácia príspevku (31 Mar 2011, 13:26)
a tiež by mi mohol niekto ozrejmiť, prečo nemôžem predať autá ?
Zoskupenie amaterov? Ta hra je vysmech. Hral si ozajstne simulatory ako LFS, RBR alebo iRacing? Tam by si s tvojim velkym skillom ani nepresiel T1.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

hasufeal napísal:....TU JE SNáď NAJVäčšIE ZOSKUPENIE AMáTéROV NA SLOVENSKU !!! buď máte 13 rokov a jazdili ste zatiaľ iba na skejtborde...alebo 15 a na bicykli..alebo ste ozaj píp. konečne celkom super vyriešili pohlad z kabíny s tým že sa otáča aj hlava, všetko sa dá krásne odhadnúť...na ovládanie som si zvykol, a čím dalej je lepšie myslím, doteraz som hral shift 1 a neviem sa rozhodnúť kde je reálnejšie, i ked mám zatiaľ iba focus st čo nie je žiadna výhra. konečne sa taktiež nedá ísť do zákruty len šmykom ale normálne...presne ako tu už niekto spomenul, že neviete preglgnúť vlastnú neschopnosť - je to viac simulátor ako arkáda, a ked už vám to nejde, tak sa skúste pohrať s nastaveniami..a zapnite asistentov

ty mas potom 16, a asi si v zivote nejazdil na skutocnom aute..:D (parkovanie do garaze sa za jazdu nerata)
Tato hra ma od simulatoru na mile daleko, keby to mal byt skutocny simulator, bola by tam pouzita aspon nejaka fyzika, a ta tam nikde nie, ako aj pri ostatnych EA hrach.. Auta sa spravaju podla toho, ako boli naprogramovane, ziadna realita, keby sa tak auta skutocne spravaju, sa tu kazdy na normalnom aute pozabija... :roll:
a co sa tyka grafiky, pri takychto hrach je to posledne, co by ta malo trapit, GTA4 ma realnejsie ovladanie aut, jak toto..
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

GTA4 ma realnejsie ovladanie aut, jak toto..
Tak taak to si vystihol...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ako som tu uz raz povedal, je to hra pre ludi ktori nevedia jazdit, aby si mysleli, ze jazdit vedia.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

hasufeal napísal:
hlavne že ho prejdeš ty :)
zamysli sa nad tým čo si napísal. z racingových hier na trhu sa čo dá pokladať viac za simulátor ako toto ? http://www.alza.sk/softver/pc-hry/prete ... 851146.htm nech sa páči...daj mi potom vedieť ked si vyberieš, dieta.

Cize si hral to co je vtom linku, tu sa ukazuje, kto je dieta. Ani jedna hra z hentych nieje simulator. najprv si zahraj rFactor/LFS/iRacing/NetKarpro/GTR a potom ked aspon jedno skusis sa vrat a komentuj ten Shift
hasufeal
Novice
Novice

krása aký su tu všetci pretekári :) ktorí nevedia ani čítať a priznať si neschopnosť, diskusia tu tým pádom stráca význam :) :psssst:
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

Mne sa ten pohlad z helmy páči, ale vadilo mi to plávanie auta tak som trošku hladal a našiel som jeden mini-mod ktorý trosku zlepšuje reakciu pneumatík na pohyb volantu. Mne celkom pomohol hram to na Logitechu dual action button cez XBOX 360controler emulator.
Tu je popis toho modu (nechce sa mi to prekladať) a odkaz na stiahnutie (nieje to warez)

Here is a very minimal mod which makes tyres less floaty, without being intrusive. AI seems to cope very well with it, and I have good driving sensations with it. It does not change grip levels or anything important, just make the tyres react quicker to steering movements.

Extract the two .bff files from this archive, and place them in Pakfiles folder in your shift install. Backup your two original files before.
Prílohy
minimod.zip
(330.47 KiB) 50 stiahnutí
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

ja neviem mam logitech rumblepad 2 prvý závod Vibruje a potom nie :D ale hrá sa to dobre :smt033 celkom
Notion
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Notion »

Fyzika v Shift 2 skonvertovaná z crash bandicoot :lol:

vs
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

vyskusal som. je to hrozne. tie efekty mi lezu na nervy, ovladat klavesnicou sa to neda, grafika nie je az taka dobra a ma to taky blby interface ze som nechtiac stlacil enter vtedy ked som nemal a musel som hru zacat z dakou sprostou A3 :D no chapete to?.... po polhodine uninstall. viem si predstavit ako by som si buchal hlavu o stenu keby som si to kupil
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Náhodou mne sa to celkom páči. Je to minimálne také dobré ako Shift 1. Hrám to na Xbox Controller gamepade. Mám to nastavené, na strednej obtiažnosti, ovládací mód PRO, Ideálna stopa vypnutá, prevodovka manuálna, HUD vypnutý. Takto isto som hral aj Shift 1.
Napísať odpoveď