SHIFT 2 : UNLEASHED

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Need For Speed SHIFT 2 : UNLEASHED

Príspevok od používateľa DeJF »

Pascalwb napísal:pohlad z helmi, sa asi mysli z kokpitu, mne bol shift, nesympaticky, ako nadherne boli videa, tak sa mne osobne hra nepacila, od ovladania az po grafiku, vtomto umna CM vedie. Chcelo by to nejaky model ovladania, nejaky schopny, a tu grafiku tiez nejaku normalnu, lebo co si pamatam selijake odlesky to malo. Natomvideu je tusim SPa ne.
Nie,kukni si ten trailer..Tam bolo vidiet že to bolo z helmy normalne..

// Kto panikári ? :shock:
Guczmann
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Guczmann »

Čo hneď škatulkujete a panikárite :roll: Možno sa to bude dať prepínať. Aj v TDU pri jazde na motorke bol pohľad z vnútra helmy aj bez helmy :wink:
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

jj nadruhy krat som si to uz vsimol. Predtym som to ani nevnimal, aj na jednom screene to bolo. Ale nwm, to sa skor hodi do vozidiel s otvorenou kapotou, nejake musky na skle:-D, kvapky. Ale to uz je moc.

//autoeditácia príspevku (05 Jan 2011, 13:41)

Kód: Vybrať všetko

http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-2-unleashed-release-date-announced/
Ak som to dobre pochopil, by to malo vyjsť v marci? neni to nejaka blbost, to s mi zda moc skoro, sak doteraz poriadne nic neukazali.

//ale na stranke maju ze Jar cize asi to je pravda
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: SHIFT 2 : UNLEASHED

Príspevok od používateľa Dede »

NFS nejak nemusím v SHIFT sa dá spraviť dosť pekný tuning, ale ako hrať ma to nebaví som zvedavý na toto... :)
Guczmann
Star
Star

Nové obrázky z hry. Bude tam aj BMW E30 :smt007 BMW Z4, Lancia delta a Honda NSX

:arrow: http://games.tiscali.cz/shift-2-unleashed-13885/galerie
Pascalwb
Addict
Addict

http://www.virtualr.net/need-for-speed- ... ay-videos/

Ako mozu takto dokalicit hru :-D

ten pohlad zkokpitu je nablvanie. Blur vsade vsade. Odkedy si jazdec vidi prilbi ked ju ma nahlave, a este sa mu antej hlave aj pohybuje. Strasne je to precackane. Koli takemuto pohladu sa vobec neda TDU 2 hra z kokpitu. Snazia sa napodobnit jazdu, ale onboard zaber v reale z kamery je uplne iny ako vidi jazdec. Aj ked soferujete auto, vsak ked pridate nevnimate ze vam ide hlava dozadu atd. Sak aj ten co to hral mal problem ist rovno, stale sa mu hlava tocila. Och. Snad sa to bude dat vypnut.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Ak myslíš ten blur v kokpite tak to sa bude dať pravdepodobne vypnut ako to bolo pri Shift 1ke.
Pascalwb
Addict
Addict

Myslel som to nezmyselne skackanie hlavi.
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

Toto je tá hra ktorou chceli konkurovať Gran turismu 5 ? :D :D .. Tie ich prehlasenia beriem ako velký vtip, lebo ta grafika nieje v ničom výnimočná, slabší priemer. Som zvedavý ešte na ovládanie, ale ako tak kukám video, tak to asi bude zase arkáda ako shift 1. No nechám sa prekvapiť. :psssst:
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Sériu Need For Speed od Carbonu neriešim, uplne nasilu, narychlo vytvorené hry, ktoré niekto zapne, prejde (a možno ich po prvom preteku ani nezapne) a už sa k nim vživote nevráti... proste uplný odpad.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Takže Dátum vydanie Shift 2 Unleashed nám klope na dvere 31.03.2011

Minimálne požiadavky:

Required – Internet Connection
OS – Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4GHz
Memory – 2.0 GB
Hard Drive – 7 GB
DVD Drive – 8 SPEED
Video Card – DirectX 9.0c Compatible 3D-accelerated 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher
Sound Card – DirectX 9.0c compatible
DirectX – Version 9.0c
Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players
Input – Keyboard, Mouse, Supported Game Controllers
Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

+ zoznam podporovaných volantov
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Tu je kratky review z GTplanet
The Driving Physics
There’s been a lot of discussion of the new “Elite” physics mode introduced in Shift 2. Unfortunately, I didn’t find it particularly challenging with a steering wheel. With a Logitech Driving Force GT, cars often felt “floaty”, as if it was difficult to keep the car pointed straight. I found this to be less of an issue with older, heavier cars, which provided a more rewarding driving experience.
Regardless, it was difficult to “feel” where the tires were at in terms of lateral grip. There was little communication through the wheel’s force feedback in corners, and the surprisingly unpleasant tire squeal sound was either “on” or “off” -- as if it was activated only after the tires had exceeded their limit. These are two of the most important indicators of how hard you’re pushing a car in a video game, and they’re sorely missed in Shift 2.
I also found there to be a general lack of oversteer in the physics model, most noticeable in powerful, rear-wheel drive cars. I took a Shelby Cobra 427 to Road America with stock tires, for example, and found it difficult to create any power-induced oversteer. I experienced this same unnatural level of grip while testing the Corvette C6R and many other cars.

It’s Fun
Despite a physics engine which will leave sim-racers wanting more (ok, a lot more), this is a fun, exciting, and intense driving game. Without doubt, the Shift series is definitely headed in the right direction. I had an absolute blast racing with other members of the press during the many LAN races held in the EA offices, and that’s what really matters.
Mna to podla tohoto neoslovilo, moze to byt sice sranda ale ked auta plavaju a mam rozmazany kokpit(preco kua) pocas jazdy tak dakujem pekne...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

"Kdybyste se nás zeptali před pár měsíci, když jsme dokončovali Shift 2 a vydavatelé se k nám jen hrnuli, nevěřil bych tomu. Ale trh se mění, lidé začínají kupovat jiné hry a ani áčkové studio se špičkovým portfoliem a pozitivními hodnoceními nemá zajištěný stabilní vývoj pro svůj další projekt," povzdychl si šéf firmy.

LOL,
Ten si čo myslí, že tie NFS sú nejaké extra cool mega zábavné hry? Mal by si vspamätať že vydávaju zo série NFS už len samé odpady. :D
Pascalwb
Addict
Addict

Sak sa necuduem, ze to nikto nekupuje, tato hra nema co ponuknut. Je to Shift s novymi autami, tratami a nocou. Fyzika ziadna, cize jazda na cas je onicom, kedze sa poriadne neda ist v stope, v 200 toci volantom z lava doprava.

Este, ze existuju poriadne zavody na PC, sice starsie, ale co uz.
Guczmann
Star
Star

Shift 1 bola pre mna hra pri ktorej som relaxoval. Vozil sa na oblúbených autách (BMW E36 M3), a ked bola fakt nuda, tak som si zahral kariéru. Už mi fakt lezie na nervy stále čítať že to nie je simulátor. Nie je, no nikto ho z neho ani nerobí. Už by decká mohli pochopiť že určité hlášky typu "real racing" a podobne sú len marketingové ťahy.

Teším sa na dvojku práve z víkendového zajazdenia na E30, E36, Lancii delta, Golf mk.1, Pagani Huayra a podobne. Vychutnat si fajn grafiku a pekne modely áut. TDU bol fyzikalne a ovladatelnostou brutalny FAIL a ajtak to veľa ľudí hralo. Kvôli autám, modelom, grafike, pôžitku.
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Je to hrozne gay... požiadavky väčšie ako pri SHIFT a pri tom horšia grafika... to riadenie pane bože... UNINSTALL :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

To bude asi tým, že to bolo myslím vyvýjané pre volanty, nie?
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Čakal som asi niečo viac, no nie je to až také zlé. Koho bavil Shift, tak toto ho bude zrejme tiež.
Chcel som dať aj screeny, no neuložili sa. Hm :?
maty89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maty89 »

Moje dojmy su pozitivne z hľadiska spravania sa auta na ceste, hrateľnosť je na veľmi dobrej urovni, samozrejme s volantom, bez neho zbytočne inštalovať hru. Oproti shift 1 je to to pusun vpred. Už to neje arkada ako v predošlich dieloch ale konečne simulator. Hra je hrateľna v každom pohľade či už z helmy atď.... Pribudol Tuning, painting, vinyly, performance upgrade...Grafika veľmi od Shift 1 nepokročila. Kariera mohla byť lepšie prepracovana. Inač to hodnotim kladne 8/10 8)
Napísať odpoveď