Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Dieg0 napísal:By The Way keby hitler prezil nikto z nas by tu nebol.Za čo bojujú potom náckovia?Za vlastnú smrť?
To vychadzas podla coho? Toto je len obycajny dohad.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kali520 napísal:To vychadzas podla coho? Toto je len obycajny dohad.
Lebo cele zidovkse spolky sluziace velkemu BUHAHAHA v podzemiach kde spolu trkaju a citaju si z nejakej pochybnej knihy su uzasny fakt.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

kali520 napísal:To vychadzas podla coho? Toto je len obycajny dohad.
Pretože to sám Hitler písal v Mein Kampf...a všetko,čo písal(v tomto diele) plnil...tak preto si myslí aj AxXis aj ja...ale podľa teba to určite nebude pravda,pretože to zmanipulovali určite tí Židia.... :?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mein Kapmf bolo prehnane a bolo tam vela vymyslov.To musi uznat kazdy
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Dieg0 napísal:Mein Kapmf bolo prehnane a bolo tam vela vymyslov.To musi uznat kazdy
Daj priklad
ZitePunkom napísal:Pretože to sám Hitler písal v Mein Kampf...a všetko,čo písal(v tomto diele) plnil...tak preto si myslí aj AxXis aj ja.
Pochybovat o tom co by bolo keby je nespravne pravda je taka ze postupoval do bodky ako v knihe
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Momentálne ti nepoviem musím sa ku nej dostať znova ale je tam vela nepodložených tvrdení ...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kali520 napísal:To sa teraz hras na nechapaveho alebo si?

Ked mi vedla seba postavis antifaka anrachistu punkera nevdim tam ziaden rozdiel.
a ked ti poviem, ze poznam punkerov co absolutne neuznavaju anarchiu, tak budes vidiet? taktiez nie kazdy afak je punker a nie kazdy punker je afak. je velmi malo pripadov, ze by punkeri zautocili na NS. ked uz, tak v sebaobrane. ano su aj take pripady, ked punkeri utocia, ale tych je nikolkokrat menej ako ked sa utoci prave na nich.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Prílohy
Nazi_punk_music.JPG
Začiatok Konca
Professional
Professional

To bol vtip?...(viem,že niečo takéto existuje :roll: )ale dle mého názoru je to len ďalšia banda hlupákov,ktorí presne nevedia čo chcú....(veď keď ide len o pointu...sú to dve proti sebe idúce strany :? )...ľutujem ich...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Dieg0 napísal:Momentálne ti nepoviem musím sa ku nej dostať znova ale je tam vela nepodložených tvrdení ...
to vsak neznamena ze keby mal prostriedky ze by to neplnil takze sa teoria o vyvrazdeni slovanov atd dostava z roviny teorie do roviny faktu.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

pinacolada napísal:to vsak neznamena ze keby mal prostriedky ze by to neplnil takze sa teoria o vyvrazdeni slovanov atd dostava z roviny teorie do roviny faktu.
ani to ze to napisal (ak to vobec napisal) este neznamena ze by to aj naozaj splnil... preto sa tvrdenie z roviny faktov o vyvrazdeni slovanov dostava opat do roviny teorie ;)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kupo napísal:ani to ze to napisal (ak to vobec napisal) este neznamena ze by to aj naozaj splnil... preto sa tvrdenie z roviny faktov o vyvrazdeni slovanov dostava opat do roviny teorie ;)
no snazil sa splnit z toho vacsinu veci a vacsinu aj splnil.vyhladzovanie slovanov v rusku,koncentraky kde zomrelo nemalo slovanov atd nam mozu pomoct pochopit ze dolfi slovanov asi fakt nemal rad
keby som vsak aj suhlasil s tebou ze by to bolo v rovine teorie,nikdy by som neobdivoval cloveka ktory chcel teoreticky zabit/zotrocit aj mna samotneho.ty ano??
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Tomasito napísal:tralala
lol :D toto je nieco ako sucha voda :D totalny blud proste :) ale videl som aj jeden booklet "88% punk rocku" :) nazipunk je asi najvacsi nezmysel s akym som sa stretol (nie osobne). fakt najvacsi odpad aky moze byt :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

kupo napísal:ani to ze to napisal (ak to vobec napisal) este neznamena ze by to aj naozaj splnil... preto sa tvrdenie z roviny faktov o vyvrazdeni slovanov dostava opat do roviny teorie ;)
Myslím,že nemáš pravdu...(síce sú to len dohady..aj jedno,aj druhé)..ale ako to písal,tak aj postupoval(teda v knihe)...keď túto knihu vydal,tak to dohodové mocnosti nebrali vážne...a potom sa zobudili,keď to začal plniť...a keby ho nikto nezastaví,tak by sa mu to určite podarilo.... :cry:
kali520
Darca
Darca

pinacolada napísal:no snazil sa splnit z toho vacsinu veci a vacsinu aj splnil.vyhladzovanie slovanov v rusku,koncentraky kde zomrelo nemalo slovanov atd nam mozu pomoct pochopit ze dolfi slovanov asi fakt nemal rad
Zvlastne ze zabijal slovanov len v bolsevickom rusku a aj to hlavne zarytych bolsevikov

Medzi slovanmi mal aj spojencov napr taka Utase v Chorvatsko pod velenim Ante Pavelica bola este horsia jak SS.

Ja skorej zastavam nazor ze jeho kroky smerovali prave k ponemceniu slovanskeho naroda. K jeho likvidacii mal plno prilezitosti, nevyuzil ziadnu.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

kali520 napísal: Ja skorej zastavam nazor ze jeho kroky smerovali prave k ponemceniu slovanskeho naroda.
aha, tak to uplne meni celu vec! :)
kali520
Darca
Darca

Key5ers0ze napísal:aha, tak to uplne meni celu vec! :)
No je to nieco ine ako fyzicka likvidacia naroda
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No je to nieco ine ako fyzicka likvidacia naroda
a slovanske narody by ponemcoval dohovaranim, vsakze?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

turtlak69 napísal:lol :D toto je nieco ako sucha voda :D totalny blud proste :) ale videl som aj jeden booklet "88% punk rocku" :) nazipunk je asi najvacsi nezmysel s akym som sa stretol (nie osobne). fakt najvacsi odpad aky moze byt :D
Ja punkovej muzike nejak neholdujem, t.j. ktory punk je podla teba ten "spravny" a ktory ten "odpad" je mi uprimne jedno ; )

That´s it
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

inac neviem ci sa to tu uz spominalo.. Sid Vicious si tiez rad "zahailoval" a nosil tricko so swastikou ak sa nemylim..a to je dost podstatny predstavitel punku alebo sa mylim?
Napísať odpoveď