To vychadzas podla coho? Toto je len obycajny dohad.Dieg0 napísal:By The Way keby hitler prezil nikto z nas by tu nebol.Za čo bojujú potom náckovia?Za vlastnú smrť?
Skinheads
-
Začiatok Konca
Professional
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Daj prikladDieg0 napísal:Mein Kapmf bolo prehnane a bolo tam vela vymyslov.To musi uznat kazdy
Pochybovat o tom co by bolo keby je nespravne pravda je taka ze postupoval do bodky ako v kniheZitePunkom napísal:Pretože to sám Hitler písal v Mein Kampf...a všetko,čo písal(v tomto diele) plnil...tak preto si myslí aj AxXis aj ja.
a ked ti poviem, ze poznam punkerov co absolutne neuznavaju anarchiu, tak budes vidiet? taktiez nie kazdy afak je punker a nie kazdy punker je afak. je velmi malo pripadov, ze by punkeri zautocili na NS. ked uz, tak v sebaobrane. ano su aj take pripady, ked punkeri utocia, ale tych je nikolkokrat menej ako ked sa utoci prave na nich.kali520 napísal:To sa teraz hras na nechapaveho alebo si?
Ked mi vedla seba postavis antifaka anrachistu punkera nevdim tam ziaden rozdiel.
-
Začiatok Konca
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
ani to ze to napisal (ak to vobec napisal) este neznamena ze by to aj naozaj splnil... preto sa tvrdenie z roviny faktov o vyvrazdeni slovanov dostava opat do roviny teoriepinacolada napísal:to vsak neznamena ze keby mal prostriedky ze by to neplnil takze sa teoria o vyvrazdeni slovanov atd dostava z roviny teorie do roviny faktu.
-
pinacolada
Guru wannabe
no snazil sa splnit z toho vacsinu veci a vacsinu aj splnil.vyhladzovanie slovanov v rusku,koncentraky kde zomrelo nemalo slovanov atd nam mozu pomoct pochopit ze dolfi slovanov asi fakt nemal radkupo napísal:ani to ze to napisal (ak to vobec napisal) este neznamena ze by to aj naozaj splnil... preto sa tvrdenie z roviny faktov o vyvrazdeni slovanov dostava opat do roviny teorie
keby som vsak aj suhlasil s tebou ze by to bolo v rovine teorie,nikdy by som neobdivoval cloveka ktory chcel teoreticky zabit/zotrocit aj mna samotneho.ty ano??
lolTomasito napísal:tralala
-
Začiatok Konca
Professional
Myslím,že nemáš pravdu...(síce sú to len dohady..aj jedno,aj druhé)..ale ako to písal,tak aj postupoval(teda v knihe)...keď túto knihu vydal,tak to dohodové mocnosti nebrali vážne...a potom sa zobudili,keď to začal plniť...a keby ho nikto nezastaví,tak by sa mu to určite podarilo....kupo napísal:ani to ze to napisal (ak to vobec napisal) este neznamena ze by to aj naozaj splnil... preto sa tvrdenie z roviny faktov o vyvrazdeni slovanov dostava opat do roviny teorie
Zvlastne ze zabijal slovanov len v bolsevickom rusku a aj to hlavne zarytych bolsevikovpinacolada napísal:no snazil sa splnit z toho vacsinu veci a vacsinu aj splnil.vyhladzovanie slovanov v rusku,koncentraky kde zomrelo nemalo slovanov atd nam mozu pomoct pochopit ze dolfi slovanov asi fakt nemal rad
Medzi slovanmi mal aj spojencov napr taka Utase v Chorvatsko pod velenim Ante Pavelica bola este horsia jak SS.
Ja skorej zastavam nazor ze jeho kroky smerovali prave k ponemceniu slovanskeho naroda. K jeho likvidacii mal plno prilezitosti, nevyuzil ziadnu.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Ja punkovej muzike nejak neholdujem, t.j. ktory punk je podla teba ten "spravny" a ktory ten "odpad" je mi uprimne jedno ; )turtlak69 napísal:loltoto je nieco ako sucha voda
totalny blud proste
ale videl som aj jeden booklet "88% punk rocku"
nazipunk je asi najvacsi nezmysel s akym som sa stretol (nie osobne). fakt najvacsi odpad aky moze byt
That´s it
-
Key5ers0ze
Guru wannabe