Lebo sa ľúbime a to je logický výsledok, že dvaja ľudia, ktorí spolu žijú chcú mať dieťa, potomka. Určite ale za tým nevidím boj za zachovanie bielej rasy.Teda vysvetli mi prečo chceš mať so svojou frajerkou dieťa? Veď je to podľa teba rovnaký nezmysel ako zachovať bielu rasu. Načo ti je potomstvo? Tým že budeš mať s frajerkou dieťa ak si biely tak sa priamo pričiníš o zachovanie bielej rasy, je to nnepochopiteľné?
Nemyslím si že niekto plodí deti len preto aby zachoval bielu rasu ale všetci bieli ktorí deti chcú sa zasluhujú o zachovanie bielej rasy.
A neviem kde som ja napísal, že je nezmysel zachovať bielu rasu.
No ako myslíš.Podľa mňa to berieš príliž ideologicky, to nieje západom a dekadencia a morálny úpdok nie vždy prichádzal zo západu. Kapitalizmus nieje to čo tu dnes máme, dnes tu máme lichvárstvo. Kapitalizmus a lichvárstvo sú 2 rozdielne pojmy.
Mne je nesympatické už len to, čím kedysi bol. A od toho sa jasne odvíja celá jeho tvorba, logický dôsledok. Človek sa moc nezvykne meniť, akurát zmení prostriedky vyjadrenia samého seba.Nuž ja ťa nenútim jeho diela kupovať ale zamyslieť sa nad tým čo také zlé píše.
Takže mám tomu chápať tak, že sa teraz nacionalizmus nachádza v tej obrannej sfére proti kriminálnikom.Humánny a neagresívny nacionalizmus existuje, treba ale chápať že nacionalizmus nieje kresťanská ideológia založená na neustálom opakovanom odpúštaní kriminálnikom. Nacionalizmus je obrana proti kriminálnikom a niekedy je potrebné aj použitie sily.
Posledný krát to napíšem :To čo robíš je obyčajné schvaľovanie násilia rovnakého za aké sa nemuseli hanbiť ani nacisti či fašisti, teda o čo si lepší keď priamo tvrdíš že kôli názorom ťa má niekto právo napádať? Nikto ale naozaj nikto v tomto štáte nemá právo nikoho utláčať kôli názorom. Legitímne napádanie antify? Načo máme potom v tomto štáte zákony? Aby si antifa robila čo chce? Bila koho chce a za čo chce? Vieš potom sa netreba čudovať že tzv. náckovia sa ozbroja a antifu postrieľajú. Veď kto by sa nechal ohrozovať na živote?
Okrem toho ja niesom žiaden nácek.
Ale som rád, že si potvrdil moje slová o netolerantnosti antify. Ktorá sa samozvala na ochranu tolerancie a hodnôt z tvojich článokov vyplýva že nič také nekonajú. Tiež nechápem prečo si niejaký antifák myslí, že má právo kohokoľvek vrátane nácka napadnúť, to je podľa mňa choré pretože ja sám bez príčiny nikdy nenapadnem ani antifáka ani nikoho iného. Ja sa vždy sústredím len na obranu.
Nácek napadne antifašistu, komunistu, anarchistu, humanistu, černocha, cigána, aziata, dlhovlasého, metalistu, pankáča, feťáka, hipisáka, resp. každého, kto mu nevyhovuje.
Antifašista napadne iba fašistu = nácka, je to už len v tom slove, ANTI - fašista.
Napadne človeka, ktorý chce potláčať práva ostatných, verí v totalitnú ideológiu, ktorá ma za sebou milióny mŕtvych.
To je rozdiel, aj keď sa to tebe nemusí pozdávať.
Smiešne, nie, priznávam sa, nevidím na fašizme nič zlého, je to systém do pohody, škoda, že ho tu nemáme.Vidíš tam niečo zlé?
Keby ti znásilnil frajerku úchyl a otehotnela by, tiež by si prevzal zodpovednosť ?Alibizmus to je jedniné čo tu vidím. Je to skrátka cesta akosa zbaviť nepohodlnej veci ktoá ma zväzuje. Vražda bude vždy vraždou či sa deje pred alebo po narodení. Ako hovorím je to forma eugenickéhos právania kde si žena vyberá kedy dieťa chce a kedy nie a hlavne s kým. Teda istá forma Eugeniky sa deje priamo pred našimi očami a nik sa nesťažuje.
Keby si mal 15 rokov ( neviem koľko máš ) , bol mladý a sprostý a sexoval by si s frajerkou bez ochrany, a ona by otehotnela, tiež by si prezval zodpovednosť ?
Keby si sa nachádzal v ťažkej, doslova životne zlej finančnej ( alebo aj partnerskej situácii ) situácii a frajerka/žena by otehotnela, nechal by si dieťa vyrastať v takých pomeroch, prípadne v detskom domove, kde by sa muselo umiestniť ?
A vidím rozdiel medzi narodeným bábätkom a niečím pár centimetrovým, čo sa dá ešte sťažka nazývať životom v plnohodnotnej miere.
Ja celkovo som Žida videl akurát tak v telke, takže len toľko.Odpovedz si na otázku koľko židovských žobrákov si za svoj život videl.
Chudobný žid má výskyt ako prispôsobivý róm a ešte stokrát menší.
Toto je čo za odrb ? Dal som poslať nový príspevok ( tento ) a následne mi to zmazalo celý príspevok venovaný aryan angelovi...už fakt nemám síl to celé písať znova..