presne tak to aj je...bocian napísal:ake cmuk ? si myslis co osbe ? ze terau si ma svojou trapnou odpovedou dostal ? aebo co ?
ty ani nevies za co "bojujes"...
ani nevies za cim stojis,...
s tebou sa nemam o čom baviť, ked si myslis ze SP su fasisti. hodnotis to, co nepoznas, ale to je jedno, mam ta vies kde.mastermind napísal:tak ako SP aj antifa: ste uplne smiesni. nemate co vo volnom case robit? citite sa nedoceneni? tie vase sustavne potycky mi uz lezu na nervy. jednoducho stacilo. fetaci chodte fetovat, fasisti chodte hailovat, ale dajte nam pokoj.
zase sa moj prispevok minul ucinku. pochop, mne je uplne jedno o co vam ide, aky je vas ten vzneseny ideal. ale jednoducho uz mam plne zuby tych vasich potyciek s antifa. to nemate co robit?hezo napísal:s tebou sa nemam o čom baviť, ked si myslis ze SP su fasisti. hodnotis to, co nepoznas, ale to je jedno, mam ta vies kde.
Presne tak - suhlasim. Na fotke co bola na SP stranke som spoznal dvoch mojich byvalych spokuziakov, ktory boli predtym skinheadi...aka nahodaLinkman napísal:neboj mi rozlišujeme a samozrejme druhov fasounov je vela od najnizsiej skupiny - just only facist potom "nazi skinheads" potom zas o krok vyssie intelektualni skinheadi ktory zakladaju organizacie vid napr. slovenska pospolitost
No pravdu mas ale akoze keby si trebars vedel ked ide oproti hola hlava ze je to sharper tak nemusis utekatMartin44 napísal:Kazdy extrem je zly!!!
A ked sa tu ohanate ze nik poriadne nevie co kto su skinheads...
Naco je to dobre vedet....??? Ked idem po ulici a nekto mi taku zajebe po papuli ze sa ledva zdvihnem ...naco....to si nehajte...teoria je sice mozno pekne napisana ale prax je total ina...
mozno tam u vas u sedlakov,.. a aj to sa obetovali a sli "ratovat" vas sedlakov pred tou hnusnou afou,...Aryan Angel napísal:kolko je tych sharp "skinov" ? 10 ?