Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

m3thod-man napísal:mojej mami stryko bol dostojnikom SS a minule mi povedal, ze keby to teraz mohol vratit, prve co by urobil, by dezertoval..
Nechápem, sorry, ale mám trocha medzeri, mohol byť ne-nemec dôstojník SS ? Pokiaľ viem, bola tam len čistá árijská rasa, ak sa mýlim, tak to neberte vážne :) v tomto smere nie som tak informovaný, kedže ma SS a tie sračky neberú. Ale viem, že ľudia v SS boli do poslednej "špinky" prezistovaný, tiež rodokmeň a tie veci... nemyslel si skôr HG - Hlinkovú gardu.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jackb napísal:ak je Slovak je to pochopitelne... my sme predsalen nemali s jews take problemi ako inde... nemecki SS-manns to robili z presvedcenia ako rozkazy, o ktorych sa nediskutuje... napr. Odilo Globoćnik...
ohohoo..tak tu zo zidmi boli velke problemy.vlastnili snad vsetko a chceli este viac.zdierali slovakov a preto na slovensku bol este prisnejsi protizidovsky zakon ako inde(tak mi to povedala babka,dedko a dejepisar).
to method-man s dedko:do SS neregrutovali.tam sa elita hlasila dobrovolne cize ak tvoj dedko nechcel byt v SS jednoducho sa don nemusel hlasit.jednoducha logika.z toho vyplyva ze tvoj dedko BOL dobrovolne nacista a pachal zlociny (mozno).na takeho cloveka by som sa ani nepozrel
to respect:o slovenskych odieloch SS neviem,ale viem ze v pobalti,bielorusku a ukraine mali aj slovanske odiely SS.ale brali ich ako neco menej ako nemecke SS.videl som o tom nejaky dokument
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Židovský problém sa na Slovensku a v celej Európe začal prejavovať už mnoho rokov pred 1.svetovou vojnou. Dokonca už Ľudovít Štúr varoval slovanské národy pred komunizmom, demokraciou a náboženskou (židovskou) komunitou, ktorá chce roztrieštiť slovanstvo v samotných základoch.
Židovský problém na Slovensku vyrástol najmä z prevažne negatívneho postoja židov k slovenským národným interesom a potom z nich pomerne veľmi rýchleho materiálneho obohatenia. Niet divu, že protižidovský pohyb našiel na Slovensku (a nie len na Slovensku) pôdu pripravenú. Židia boli odjakživa cudzotvarom v našej spoločnosti. Žili medzi nami ako cudzinci odlišní jazykovo, nábožensky, hospodársky, zvykovo. Spoločensky využívajú v plnej miere výhody z politickej protekcie vládnucich Maďarov, z hospodárskej vyspelosti slovenského národa a prirodzenej tolerantnosti a ľahostajnosti prostého ľudu a jeho inteligencie. Keď uvážime, že zo 170 450 židovských obyvateľov na Slovensku roku 1890 prihlásilo sa jazykovo len 11 471, t.j 6,7 %, k Slovákom, o 20 rokov neskôr (1910) zo 179 912 židov už len 4 969 , t.j. 2,8 %, tak vidieť, aký postoj zachovali voči národu, ktorý ich živil. Historický fakt je, že naše mestá sa preto tak rýchlo pomaďarčili, lebo v židovstve získavali Maďari sociálneho činiteľa, ktorý jazykovo, hospodársky i kultúrne vykonával húževnatú a tichú odnárodňovaciu prácu v náš neprospech.
To isté, no trošku v inej podobe sa odohráva aj v súčasnosti a nie len na Slovensku, ale po celom svete. Najhoršie na tom je, že v dnešnej dobe židia nepoužívajú na odnárodňovaciu činnosť Maďarov, ale samotných Slovákov, Slovákov, ktorí sedia na najvyšších miestach v parlamente, ktorí nemajú ani štipku národnej hrdosti a cti, ktorí sú schopní za peniaze predať aj vlastnú matku! Nejde im o blaho národa a rozvoj štátu, ale ide im hlavne o to, aby čo najviac zarobili. Títo zradcovia, pokrytci a klamári počúvajú príkazy z USA a Izraela a ničia svoj národ, ktorý sa už aj tak čoraz viac zabára do chudoby, biedy a beznádeje. Židia nikdy nemali národné cítenie a preto im vôbec nezáleží na našom národe a národoch všeobecne. Svoje podlé plány zakrývajú demokraciou, humanitou a solidaritou, no v skutočnosti im ide o to, aby čo najviac zarobili a zbohatli, aj keby mali ísť cez mŕtvoly, čo sa v súčasnosti aj deje, napr. slovanská Juhoslávia, Irak a mnoho ďalších. Tak napríklad neviem koľko ľudí si uvedomuje, že celá diplomacia USA je zastúpená, či ovládaná židmi, že trebárs 87 % amerického ťažkého priemyslu je majetkom židov, že 90 % amerických bánk je židovských a že americká tlač je z 98 % židovská - rozhlas a televízia dokonca na 100 %. Tu možno vidieť, akým neskutočne obrovským majetkom disponujú a kto ovláda pomocou médií myslenie ľudí v USA, Európe a doslova na celej našej planéte. A pomocou týchto prostriedkov môžu šíriť do celého sveta len samé klamstvá, podlosť, zradu, nenávisť...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

r3sp3ct napísal:Nechápem, sorry, ale mám trocha medzeri, mohol byť ne-nemec dôstojník SS ? Pokiaľ viem, bola tam len čistá árijská rasa, ak sa mýlim, tak to neberte vážne :) v tomto smere nie som tak informovaný, kedže ma SS a tie sračky neberú. Ale viem, že ľudia v SS boli do poslednej "špinky" prezistovaný, tiež rodokmeň a tie veci... nemyslel si skôr HG - Hlinkovú gardu.
ee, tak ta musim poupravit: v SS boli naozaj sucasti tvorene aj inymi narodmi: samozrejme ze Normi,ale aj Litovcami, Estoncami... a aj slovanskymi Ukrajincami, ktori npr. strazili Treblinku a tam im hovorili "Cierni". 4 E z SVK moze posluzit Ladislav Niznansky :wink:
To o tych Pobaltanoch mam z Kroniky WWII. a o Ukrajincoch z knizky o Globoćniovi... mozno to bude aj na wiki...
a na zaver boli z vaznov v koncentrakoch postavene divizie SS...ale to bol uz len posledny vykrik...
za problemi s jews povazujem napr. Solun kde od roku 1492 zilo 200K zidov a mali rozdelene vsetky zamestnania od najvyssich po najnizsie... :wink:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:ee, tak ta musim poupravit: v SS boli naozaj sucasti tvorene aj inymi narodmi: samozrejme ze Normi,ale aj Litovcami, Estoncami... a aj slovanskymi Ukrajincami, ktori npr. strazili Treblinku a tam im hovorili "Cierni". 4 E z SVK moze posluzit Ladislav Niznansky :wink:
To o tych Pobaltanoch mam z Kroniky WWII. a o Ukrajincoch z knizky o Globoćniovi... mozno to bude aj na wiki...
a na zaver boli z vaznov v koncentrakoch postavene divizie SS...ale to bol uz len posledny vykrik...
za problemi s jews povazujem napr. Solun kde od roku 1492 zilo 200K zidov a mali rozdelene vsetky zamestnania od najvyssich po najnizsie... :wink:
Tuším Edelweis či ako :) tam bol Laco :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ach jaj.. a takto vymlete decka budu raz v tomto state vladnut.

to sedenie za PC na vas fakt zanechava nasledky.
Naozaj, uprimne by som vam doprial zazit koncentracny tabor. To by vas a vam podobnych dusevne chorych nacistov zobudilo.
Ako princ harry, nosil satku s hakovym krizom a rozumna mama Alzbeta II, ktora zazila zverstva druhej svetovej vojny, ho poslala na exkurziu.

Inak, davajte si pozor, podobnymi recami sa dopustate hanobenia rasy, naroda a propagacie hnuti smerujucich k potlacaniu ludskych prav a slobod.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

enter00 napísal:Inak, davajte si pozor, podobnymi recami sa dopustate hanobenia rasy, naroda a propagacie hnuti smerujucich k potlacaniu ludskych prav a slobod.
Konkretne cim ? :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

enter00 napísal:Ako princ harry, nosil satku s hakovym krizom a rozumna mama Alzbeta II, ktora zazila zverstva druhej svetovej vojny, ho poslala na exkurziu.
nepleties si ludi? lebo Harryho matka bola Diana :wink: fakt, zahod ten joint a daj si silnu kavu a potom nieco pis :lol:
a kde v pci zazila Alzbeta WWII.? v kryte pod palacom v Londyne? :roll:
a kde bol princ Degenerat na exkurzii? v KL Auswitz? co ti ja viem... ja som tma pred mesiacom bol ale dako to na mna nezaposobilo a IMO ani na dalsich 60 ludi z nasej exurzie :wink:
enter00 napísal:Inak, davajte si pozor, podobnymi recami sa dopustate hanobenia rasy, naroda a propagacie hnuti smerujucich k potlacaniu ludskych prav a slobod.
to su historicke fakty... to by mali byt vsetci autori knih o holokauste a WWII, ktori napisu ze velitelia KL boli uplne normalni ludia, trestne stihani?! :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Celkom fajn zábava keď človek číta tie vaše príspevky .. dík :P

btw ešte je tu niekto kto súhlasí s masovým vyvražďovaním židov ? Čo Arian ty si neonácko ty by si aj mohol , respect ty ty už aj plynovú nosíš , to niečo musí znamenať :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

hm, toto je diskusia o hovne (a to doslova: Kotleba, SP, Nackovia=hovno, sracky, whatever..)
enter: marna snaha, tito nackovia, Hitler jugend ziju vo vlastnom svete, pridavanim sa k uchylnym skupinam, v ktorych oslovuju svojho sefka - vodca, pobocnik vodcu atd.. si riesia svoje komplexy bohvie z coho..
kotleba je looser-nic viac, nic menej.. imo smiesna postavicka tejto doby, podobna typu Brano a Norika :)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:ach jaj.. a takto vymlete decka budu raz v tomto state vladnut.

to sedenie za PC na vas fakt zanechava nasledky.
Naozaj, uprimne by som vam doprial zazit koncentracny tabor. To by vas a vam podobnych dusevne chorych nacistov zobudilo.
Ako princ harry, nosil satku s hakovym krizom a rozumna mama Alzbeta II, ktora zazila zverstva druhej svetovej vojny, ho poslala na exkurziu.

Inak, davajte si pozor, podobnymi recami sa dopustate hanobenia rasy, naroda a propagacie hnuti smerujucich k potlacaniu ludskych prav a slobod.
Ty si zažil koncentračný tábor ? Že tam každého posielaš ? Zažil si Slovenský štát, že môžeš tvrdiť, že je zlý ? Poznáš osobne ľudí ktorí v tedy žili ? Poznáš ľudí okolo SP ? Ako som pochopil tvrdil si, že nacizmus je zlý, že je tam jedna nadradená rasa a pod... sračky. Vieš o tom, že Židia veria tomu, že su nadradená rasa, a že majú právo rozhodovať o živote a smrti ? Na tie sračky o hanobení rasy mi môžeš vieš čo :wink: Smutné je to, že ľudia dnes veria "demokratickým" a "pravdivým"" zdrojom, lebo tam musí byť všetko ok, vieš o tom, že učebnica dejepisu, musí prejsť schválením ministerstva školstva ? Takže bežne tam budú písať, že Tiso bol super, že Židia boli zlí a pod... lebo by autor tej knižky nezarobil ani halier z jej napísania. Všetko je to je biznis. To skôr ty hanobíš národ, Slovenský národ. Najpr si preštuduj dejiny a potom sa zapájaj do debát, neviem či je to lenivosť alebo arogancia si neprečítať veci ktoré sa tu píšu, myslíš si, že ľudia tu dávaju linky, citácie iba tak pre srandu ?

P.S. : Nefandím Ríšskej ríši, viem, že Adolf chcel vyhubiť neskôr aj slovanov /čiže aj nás/ Ak by si viac čítal vedel by si, že keby Tiso neloboval u Adolfa, tak sme boli dávno rozdelený medzi maďarov a čo je najväčšia sranda aj medzi Poliakov /ten národ ktorý bol napadnutý ako prvý, si robil nároky na naše územia, štát kde bolo kopec vplyvných židov/ toto info mám z tvojej obľúbenej učebnice dejepisu pre 2 ročník stredných škol, ktorú som minulý rok prebral... Myslím, si že Tiso urobíl toho dosť a tiež si myslím, že je na mieste si uctiť jeho pamiatku a hlásiť sa k tomuto štátu tak ako to robí SP. Imho neboli sme to my kto sa vydal Hitlerovi ale boli to tie "demokratické" mocnosti pri Mníchovkom diktáte, kedy si mysleli že sa zachránia tým, že obetujú 1 malý štát, ale keď prišlo na rad Poľsko, krajina s najväčším počtom židov, tak tedy to už VB, FR bolo jedno. Si asi veľmi ovplyvnený filmami ako Schindlerov zoznam (ktorého autorom je kto, no predsa režisér židovského pôvodu)

SRAČKY, SRAČKY, SRAČKY, TO STÁLE PÍŠEŠ, ČÍTAL SI, TO INFO KTORÉ SOM TI DAL O TISOVI ? TEN LINK VO WIKI ? NEMYSLÍM LEN TIE CITÁCIE, TÝCH JE MÁLO.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

r3sp3ct napísal:Nechápem, sorry, ale mám trocha medzeri, mohol byť ne-nemec dôstojník SS ? Pokiaľ viem, bola tam len čistá árijská rasa, ak sa mýlim, tak to neberte vážne :) v tomto smere nie som tak informovaný, kedže ma SS a tie sračky neberú. Ale viem, že ľudia v SS boli do poslednej "špinky" prezistovaný, tiež rodokmeň a tie veci... nemyslel si skôr HG - Hlinkovú gardu.
nie on bol nemec... moja mama je nemka.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

m3thod-man napísal:nie on bol nemec... moja mama je nemka.
Aha OK 8) len som tomu nechápal, myslel som, že si myslel SK, už to dáva logiku.
pinacolada napísal:ohohoo..tak tu zo zidmi boli velke problemy.vlastnili snad vsetko a chceli este viac.zdierali slovakov a preto na slovensku bol este prisnejsi protizidovsky zakon ako inde(tak mi to povedala babka,dedko a dejepisar).
to method-man s dedko:do SS neregrutovali.tam sa elita hlasila dobrovolne cize ak tvoj dedko nechcel byt v SS jednoducho sa don nemusel hlasit.jednoducha logika.z toho vyplyva ze tvoj dedko BOL dobrovolne nacista a pachal zlociny (mozno).na takeho cloveka by som sa ani nepozrel
to respect:o slovenskych odieloch SS neviem,ale viem ze v pobalti,bielorusku a ukraine mali aj slovanske odiely SS.ale brali ich ako neco menej ako nemecke SS.videl som o tom nejaky dokument
Dovolím si polemizovať a nesúhlasiť, je dokázané, že nižšie postavený hodnostári SS nevedeli o všetkom, papiere boli v 2 verziách pre velenie a pre nižšie hodnosti, čiže nemusel spáchať zločiny vedomky, za vojny sa zabíjalo, ale mohol byť informovaný, že tý alebo oný ľudia prechovávajú to alebo ono, iné by bolo keby bol v koncetrákoch, ako dozor, tiež sa tam kopec ľudí hlásilo, aby mali rýchlu karieru, boli dobré hodnotený a čo je hlavné platený, museli nejak zabezpečiť rodinu. Čiže by som nehádzal všetkých do jedného vreca, raz išiel dokument na Spectrum o vojakoch na Ruskom fronte (Stalingrad) a tam písali nemci domov listy kde preklínaly režim a báli sa o život, kopec ich išlo na tieto pozície kôoli peniazom, kedže v Nemecku, bol každý peniaz dobrý, píšem o SS officíroch, nie o radových vojakoch, či o letectve.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

pinacolada napísal:to method-man s dedko:do SS neregrutovali.tam sa elita hlasila dobrovolne cize ak tvoj dedko nechcel byt v SS jednoducho sa don nemusel hlasit.jednoducha logika.z toho vyplyva ze tvoj dedko BOL dobrovolne nacista a pachal zlociny (mozno).na takeho cloveka by som sa ani nepozrel
boze ty si riadny mudrlant,vobec nevies ake boli okolnosti vtedy,vobec nevies co robil a vobec si neotvaraj tu tvoju 15rocnu papulu na ludi co zazili veci z ktorych by si plakal mame pod suknou mesiac. Uz som si vsimol vo viacerych prispevkoch aky si ty strasny majster sveta. Hecujes to svoje malicke ego v temach na internete, o ktorych nemas sajnu len a by si nieco napisal ked ta nikto doma nepocuva.A tie tvoje teorie, cloveku je znich do placu.Za 10 rokov sa nepozres ty na seba ked si spomenies co si pisal po forach...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

r3sp3ct napísal:Ty si zažil koncentračný tábor ?
Ano, bol som som na exkurzii v Osviencime a aj ked som nebol v plyne, zanechalo to na mne a na kazdom, kto bol vtedy tam hlboky dojem.
Vidiet starca, ako place pred branou tabora, kde mu nacisticke svine zavrazdili celu rodinu... Este horsie je ale to, ze rovnake svine su medzi nami.

Vsetky tie silne reci, ktore mas, su len ukazkou tvojej detskosti a nevyzretosti. Ale neboj sa, casom ti to dojde. Mozno potom, ako niekto zavrazdi clena tvojej rodiny, tvojho priatela, kamarata, znameho, len preto, ze mal inu plet alebo ze nemal rovnaky nazor.
Potom uvidis a pochopis, aky k*k*t si bol.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

enter00 napísal:Ano, bol som som na exkurzii v Osviencime a aj ked som nebol v plyne, zanechalo to na mne a na kazdom, kto bol vtedy tam hlboky dojem.
Vidiet starca, ako place pred branou tabora, kde mu nacisticke svine zavrazdili celu rodinu... Este horsie je ale to, ze rovnake svine su medzi nami.

Vsetky tie silne reci, ktore mas, su len ukazkou tvojej detskosti a nevyzretosti. Ale neboj sa, casom ti to dojde. Mozno potom, ako niekto zavrazdi clena tvojej rodiny, tvojho priatela, kamarata, znameho, len preto, ze mal inu plet alebo ze nemal rovnaky nazor.
Potom uvidis a pochopis, aky k*k*t si bol.
Ti mudrlant, uz si si konecne precital tie ostatne temy resp linky co tu posielaju alebo si stale budes omielat tie tvoje trapne humanisticke reci o chudackych zidov a koncentracnych taborov. Jaj pockaj ti si bol na exukrzii, a bol si vobec v Izraeli ako to tam chodi, tam uvidis co je to pravi fasizmus, chod do palestiny a tam uvidis co je to umieranie a nemachruj tu s nejakou exkurziou. Ak Sp vyhlasi ze niekoho chce strielat alebo zabijat ako mi das normalny argument preco su fasisti samozrejme okrem stavovskeho systemu lebo tento system uz navrhoval papez Pius 13 a lev 14(opravte ma ak som sa splietol v cislach ale urcite jeden z nich to bol), tak potom ti mozno dam za pravdu.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali520: preco by si mal kazdy clovek citat tie vase propagandisticke bludy? je najmensi problem vytvorit milion stranok, na ktorych si budem pisat cokolvek a budem to vsade pastovat ako fakt..
fakt je ten, ze toto je tema o looseroch so SP takze back to topic.. som ochotny pocuvat argumenty, ale nie argumenty 15 rocnych chlapcov co precitali 3 knihy, na schodzach hajluju na svojho vodcu a hraju sa na najmudrejsich na svete..
btw. aj ja ti pastnem jednu linku.. skus toto, je to taka carovna vec do ktorej pred odoslanim pastnes svoj prispevok, ono ti to skontroluje chyby a mozno nebudes ostatnym na smiech(samozrejme to by si musel zmenit aj styl svojej argumentacie)(toto nemyslim len na kaliho,ten tam zas tych chyb tolko nemal-ide tu vseobecne o vsetkych "vlastencov", ktori su nehorazni Slovaci, ale maju problem aj s tou najjednoduchsou gramatikou)
have a nice day :smt006
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

miki24686 napísal:kali520: preco by si mal kazdy clovek citat tie vase propagandisticke bludy? je najmensi problem vytvorit milion stranok, na...
pekne povedane.
to, ze maju 15 rokov a teda v hlave vymetene ich jedine ospravedlnuje. casom z toho dufam vyrastu.

to kali - nikto nehovori, ze su fasisti.. oni propaguju nacisticku ideologiu, a to je rozdiel. nauc sa aspon to a prestan omielat texty nejakeho podobne postihnuteho priatela.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

miki24686 napísal:kali520: preco by si mal kazdy clovek citat tie vase propagandisticke bludy?
Preto, lebo keď chceš diskutovať a neprečítaš si to čo ja alebo niekto iný dá k diskusii, tak nemáš o čom diskutovať, lebo stále budeš omielať tie svoje kktiny. Ja osobne si pozerám každý link k téme, ktorá ma zaujíma.

2 enter00 - nemyslel som exkurziu, ale či si prežil koncentrák ! Na exurziu ti pôjdem aj do mäsiarstva, a tiež mám tvrdiť, že zabíjanie zvierat je nehúmanné, keď som vegán ? Je ti to fuk.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

r3sp3ct: si uboziak ak porovnavas masiarstvo a koncentracny tabor.. je mi ta luto
Napísať odpoveď