a kto si do nas utiera hubu teraz? Podla teba je Samopal vzor 58 zbran z 2.sv.? Je este lepsi ako AK47...pinacolada napísal:nvm...podla mna armada by nemala pouzivat pusky z druhej svetovej...vitam tento krok..aspon si do nas nikto nebude utierat hubu
Slovenská Pospolitosť
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
-
jjhacker
Medium Star
aku spravu? odstrasujuci prvok ako v studenej vojne... budeme produkovat zbrane na okrasu a do skladov, zatial co mame kopu asocialnych rodin a vypatlane obyvatelstvo... skor by som investoval do skolstva ako do armady... uplny nezmysel...pinacolada napísal:skade mas tu informaciu??tu spravu??
a som nepovedal ze tie zbrane na vojnu,ale ako odstrasujuci prvok...vies dajme tomu ak mas suseda ktory je nabity urcite do neho nezacnes hubovat len tak...
a namiesto zbrani by som osobne skvalitnil vycvik vojakov a nakupil lietadla
Stat musi mat aj zbrane na svoju ochranu. Je to celkom normalne. Nenormalne by bolo keby hovorili ze chceme zbrane hromadneho nicenia jadrove a chemicke zbrane, potom by si tu mohol hovorit o zbrojeni. A program som cital, o twejto srane viem ovela viac ako ti uz ich poznam zopar rokov, ti onich vies len z televizii.jjhacker napísal:kali520: ok takze vidim ze ci to necital:
mozes mi prosim pekne napisat ake zbrane, take ktore niesu povazovane za zbrane hromadneho nicenia a pritom splnaju toto:kali520 napísal:Stat musi mat aj zbrane na svoju ochranu. Je to celkom normalne. Nenormalne by bolo keby hovorili ze chceme zbrane hromadneho nicenia jadrove a chemicke zbrane, potom by si tu mohol hovorit o zbrojeni. A program som cital, o twejto srane viem ovela viac ako ti uz ich poznam zopar rokov, ti onich vies len z televizii.
a neratajme teraz do toho samopal ktorym mozem spoza hranice ostrelovat susedovSlovenskú armádu vybavíme i zbraňovím systémom s vysokým ničivým účinkom a s možnosťou zničiť nepriateľa už na jeho vlastnom území
zial tie zbrane co pozaduje toto obcianske zrduzenie su presne zbrane hromadneho nicenia
okrem toho strana SP uz neexistuje
na keru onu nam je treba tolko nabojov? aby potom zhrdzaveli na sklade?r3sp3ct napísal:Heh som zo Sniny, mesta v ktorom pracovalo okolo 3000 ľudí vo Vihorlate kde sa vyrábali náboje a pod... ľudia mali prácu a bolo dobré... teraz už Vihorlat neexistuje, podnik zanikol, je tu veľká nezamestnanosť
v martine sme mali zavody tazkeho strojarstva, ale uz nemame, lebo uz nemusime zbrojit ako o zavod, a to ze par rokov bola vysoka nezamestnanost, no to ano, ale zato je v martine a okoli tolko strojarskych zavodov, ze maju sancu sa zamestnat
-
jjhacker
Medium Star
dpc, ty si uplny vymel, ty si v uplne inej dimenzii tak ako je aj cela SP... tak za 1. Ake zbrane DNES! su ucinne a efektivne proti nepriatelovi? za 2. ty mozes o tej "tvojej" strane viediet akurat to co ti povedali tie vypatlane hlavy, pripadne internet (ten je dnes plny vsetkeho) cize tvoje zavery su nepodstatne a zavadzajuce...kali520 napísal:Stat musi mat aj zbrane na svoju ochranu. Je to celkom normalne. Nenormalne by bolo keby hovorili ze chceme zbrane hromadneho nicenia jadrove a chemicke zbrane, potom by si tu mohol hovorit o zbrojeni. A program som cital, o twejto srane viem ovela viac ako ti uz ich poznam zopar rokov, ti onich vies len z televizii.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ale ma pravdu ze stat potrebuje mat svoju armadu, ked nepoznas historiu, tak potom ta chapem( nemyslim teraz historiu nasho narodika, ale historiu sveta), silnejsi jednoducho pohlti slabsieho. NATO ktore nas chrani tu nebude do nekonecna a oi aj my musime dat svoju trosku do mlyna.jjhacker napísal:dpc, ty si uplny vymel, ty si v uplne inej dimenzii tak ako je aj cela SP... tak za 1. Ake zbrane DNES! su ucinne a efektivne proti nepriatelovi? za 2. ty mozes o tej "tvojej" strane viediet akurat to co ti povedali tie vypatlane hlavy, pripadne internet (ten je dnes plny vsetkeho) cize tvoje zavery su nepodstatne a zavadzajuce...
o 50 rokov bude uplne ina geopoliticka situacia a keby sme nemali armadu, kto by ju potom vycvicil? ZHN nam netreba ale zase keby ich nebolo, nebol by svet uz po tretej svetovej?
a aby som nebol OT tak co sa tyka SP, aj takych treba. neh ludia vidia kadial cesta nevedie. kym nepride dalsia hospodarska kriza a nebudu miliony nezamestnanych a hladnych tak ziaden novy fuhrer nebude.
Nuz zbrane potrebuje kazdy stat, ale nie najmodernejsie zbranove systemy ako uvadza ich program, bolo by to kontraproduktivne. V ramci vojenskych paktov v akych sa nachadzame je pre nasu slabu moznost dotacie armady mat vyhodne len urcite specializovane armadne skupiny ktore budu v pripade mierovych misii alebo konfliktov len asistovat hlavnej udernej/mierovej sile. Takato asistencia je nevyhnutna a musi byt specializovana, neni ale tak nakladna a preto je to pre nas vychodisko. Vobec nie som za to aby sme tu mali supermoderne systemy a podobne kraviny ako pise onen spominany program.
a zase su vo väzbe.....http://www.bleskovky.sk/cl/10/131604/Za ... romazdenie
A stale tie vase sprsote omielane argumenti o pobertakoch. Mna by inac strasne zaujimalo preco isel zase do basy, este ked chodili v uniformach tak povedzme ze dobre mali nejake dvovody, ale co spravil teraz? proste sa vydal len na namestie a ani tam nic nepovedal len tam isiel. Stale je v base a stale ho prepustia preto lebo tato demokracia si sere do huby, to oc on robi neni zakazane oficialne, statny cinitelia nemusia mat na to dvovody staci ze maju dvovody media stimi ich trapnymi prispevkami(najma TV JOJ) kazdy pokus o narodnu cinnost je trestne stihana. A potom tu mame demokraciu a slobodu slova, demokracia, kmunizmus kapitalizmu liberalizmus su to vsetko ti isty ludia ktory vam balamunia rozumi a potom slepo verite ze je tu nejaka demokracia. Demokracia nikdy nebola nebude je to len fifantazirovany svet slabomyselnych najivnych ludi.enter00 napísal:tito ***** z SP asi nikdy nevideli koncentracny tabor... doprial by som im tam cestu, samozrejme obojsmerny listok.
co ale cakat od pubertalnych fetakov, ktorych znenuziva dusevne chory kotleba. navyse, nedavno este ucitel.
-
Vesper
Professional
pockaj teraz sa nechcem zastavat Kotlebu a ani vacsiny jeho nazorov lebo s nimi nesuhlasim ale povedat ze je dusevne chory je trochu prisilne... je to nahodou dost inteligentny clovek a kedze bol ucitel v BB a ucil par mojich kamosov tak vsetci vraveli ze ako ucitel je dost dobry...enter00 napísal:tito ***** z SP asi nikdy nevideli koncentracny tabor... doprial by som im tam cestu, samozrejme obojsmerny listok.
co ale cakat od pubertalnych fetakov, ktorych znenuziva dusevne chory kotleba. navyse, nedavno este ucitel.
clovek, ktory otvorene propaguje nacisticky rezim JE dusevne chory.Vesper napísal:pockaj teraz sa nechcem zastavat Kotlebu a ani vacsiny lebonazorov lebo s nimi nesuhlasim ale povedat ze je dusevne chory je trochu prisilne... je to nahodou dost inteligentny clovek a kedze bol ucitel v BB a ucil par mojich kamosov tak vsetci vraveli ze ako ucitel je dost dobry...
moze byt akokolvek inteligentny, ale je dusevne chory.