Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

pinacolada napísal:nvm...podla mna armada by nemala pouzivat pusky z druhej svetovej...vitam tento krok..aspon si do nas nikto nebude utierat hubu :lol:
a kto si do nas utiera hubu teraz? Podla teba je Samopal vzor 58 zbran z 2.sv.? Je este lepsi ako AK47...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

madari sa furt do nas obuvaju..otvor oci...a tu informaciu o zbraniach mas skaade???
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:madari sa furt do nas obuvaju..otvor oci...a tu informaciu o zbraniach mas skaade???
ved obuvat sa mozu to sa vzdy budu... to chces riesit vojnou?
Cela svk armada pouziva 58ky...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

skade mas tu informaciu??tu spravu??
a som nepovedal ze tie zbrane na vojnu,ale ako odstrasujuci prvok...vies dajme tomu ak mas suseda ktory je nabity urcite do neho nezacnes hubovat len tak...
a namiesto zbrani by som osobne skvalitnil vycvik vojakov a nakupil lietadla
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:skade mas tu informaciu??tu spravu??
a som nepovedal ze tie zbrane na vojnu,ale ako odstrasujuci prvok...vies dajme tomu ak mas suseda ktory je nabity urcite do neho nezacnes hubovat len tak...
a namiesto zbrani by som osobne skvalitnil vycvik vojakov a nakupil lietadla
aku spravu? odstrasujuci prvok ako v studenej vojne... budeme produkovat zbrane na okrasu a do skladov, zatial co mame kopu asocialnych rodin a vypatlane obyvatelstvo... skor by som investoval do skolstva ako do armady... uplny nezmysel...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

jjhacker napísal:kali520: ok takze vidim ze ci to necital:
Stat musi mat aj zbrane na svoju ochranu. Je to celkom normalne. Nenormalne by bolo keby hovorili ze chceme zbrane hromadneho nicenia jadrove a chemicke zbrane, potom by si tu mohol hovorit o zbrojeni. A program som cital, o twejto srane viem ovela viac ako ti uz ich poznam zopar rokov, ti onich vies len z televizii.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Heh som zo Sniny, mesta v ktorom pracovalo okolo 3000 ľudí vo Vihorlate kde sa vyrábali náboje a pod... ľudia mali prácu a bolo dobré... teraz už Vihorlat neexistuje, podnik zanikol, je tu veľká nezamestnanosť :roll:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

kali520 napísal:Stat musi mat aj zbrane na svoju ochranu. Je to celkom normalne. Nenormalne by bolo keby hovorili ze chceme zbrane hromadneho nicenia jadrove a chemicke zbrane, potom by si tu mohol hovorit o zbrojeni. A program som cital, o twejto srane viem ovela viac ako ti uz ich poznam zopar rokov, ti onich vies len z televizii.
mozes mi prosim pekne napisat ake zbrane, take ktore niesu povazovane za zbrane hromadneho nicenia a pritom splnaju toto:
Slovenskú armádu vybavíme i zbraňovím systémom s vysokým ničivým účinkom a s možnosťou zničiť nepriateľa už na jeho vlastnom území
a neratajme teraz do toho samopal ktorym mozem spoza hranice ostrelovat susedov

zial tie zbrane co pozaduje toto obcianske zrduzenie su presne zbrane hromadneho nicenia
okrem toho strana SP uz neexistuje
r3sp3ct napísal:Heh som zo Sniny, mesta v ktorom pracovalo okolo 3000 ľudí vo Vihorlate kde sa vyrábali náboje a pod... ľudia mali prácu a bolo dobré... teraz už Vihorlat neexistuje, podnik zanikol, je tu veľká nezamestnanosť :roll:
na keru onu nam je treba tolko nabojov? aby potom zhrdzaveli na sklade?
v martine sme mali zavody tazkeho strojarstva, ale uz nemame, lebo uz nemusime zbrojit ako o zavod, a to ze par rokov bola vysoka nezamestnanost, no to ano, ale zato je v martine a okoli tolko strojarskych zavodov, ze maju sancu sa zamestnat
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Stat musi mat aj zbrane na svoju ochranu. Je to celkom normalne. Nenormalne by bolo keby hovorili ze chceme zbrane hromadneho nicenia jadrove a chemicke zbrane, potom by si tu mohol hovorit o zbrojeni. A program som cital, o twejto srane viem ovela viac ako ti uz ich poznam zopar rokov, ti onich vies len z televizii.
dpc, ty si uplny vymel, ty si v uplne inej dimenzii tak ako je aj cela SP... tak za 1. Ake zbrane DNES! su ucinne a efektivne proti nepriatelovi? za 2. ty mozes o tej "tvojej" strane viediet akurat to co ti povedali tie vypatlane hlavy, pripadne internet (ten je dnes plny vsetkeho) cize tvoje zavery su nepodstatne a zavadzajuce...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jjhacker napísal:dpc, ty si uplny vymel, ty si v uplne inej dimenzii tak ako je aj cela SP... tak za 1. Ake zbrane DNES! su ucinne a efektivne proti nepriatelovi? za 2. ty mozes o tej "tvojej" strane viediet akurat to co ti povedali tie vypatlane hlavy, pripadne internet (ten je dnes plny vsetkeho) cize tvoje zavery su nepodstatne a zavadzajuce...
ale ma pravdu ze stat potrebuje mat svoju armadu, ked nepoznas historiu, tak potom ta chapem( nemyslim teraz historiu nasho narodika, ale historiu sveta), silnejsi jednoducho pohlti slabsieho. NATO ktore nas chrani tu nebude do nekonecna a oi aj my musime dat svoju trosku do mlyna.
o 50 rokov bude uplne ina geopoliticka situacia a keby sme nemali armadu, kto by ju potom vycvicil? ZHN nam netreba ale zase keby ich nebolo, nebol by svet uz po tretej svetovej?
a aby som nebol OT tak co sa tyka SP, aj takych treba. neh ludia vidia kadial cesta nevedie. kym nepride dalsia hospodarska kriza a nebudu miliony nezamestnanych a hladnych tak ziaden novy fuhrer nebude.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Nuz zbrane potrebuje kazdy stat, ale nie najmodernejsie zbranove systemy ako uvadza ich program, bolo by to kontraproduktivne. V ramci vojenskych paktov v akych sa nachadzame je pre nasu slabu moznost dotacie armady mat vyhodne len urcite specializovane armadne skupiny ktore budu v pripade mierovych misii alebo konfliktov len asistovat hlavnej udernej/mierovej sile. Takato asistencia je nevyhnutna a musi byt specializovana, neni ale tak nakladna a preto je to pre nas vychodisko. Vobec nie som za to aby sme tu mali supermoderne systemy a podobne kraviny ako pise onen spominany program.
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Tomasito napísal:A sme doma...
aj hľa vracajú sa nám 50 roky :new01:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Linkman napísal:Dopracoval som sa k par naskenovanym casopisom Hlinkovej mládeže , blizku dobu naskenujem, aby ste vedeli čo HSLS bola za extremnych narodniarov.
no dotoho
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

tu stranu a rovnako aj obcianske zdruzenie by som zrusil a zakazal nakolko ich vnik a cinnost hrubo porusuju zakon.a kotlebu a jancoka by som prepustil z verejnych funkcii nakolko su plateny aj z mojich dani.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hrubo porusuju zakon....lol
kotlebu a jancoka by som prepustil....dovod by bol aky udany:))
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

tito ***** z SP asi nikdy nevideli koncentracny tabor... doprial by som im tam cestu, samozrejme obojsmerny listok.
co ale cakat od pubertalnych fetakov, ktorych znenuziva dusevne chory kotleba. navyse, nedavno este ucitel.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

enter00 napísal:tito ***** z SP asi nikdy nevideli koncentracny tabor... doprial by som im tam cestu, samozrejme obojsmerny listok.
co ale cakat od pubertalnych fetakov, ktorych znenuziva dusevne chory kotleba. navyse, nedavno este ucitel.
A stale tie vase sprsote omielane argumenti o pobertakoch. Mna by inac strasne zaujimalo preco isel zase do basy, este ked chodili v uniformach tak povedzme ze dobre mali nejake dvovody, ale co spravil teraz? proste sa vydal len na namestie a ani tam nic nepovedal len tam isiel. Stale je v base a stale ho prepustia preto lebo tato demokracia si sere do huby, to oc on robi neni zakazane oficialne, statny cinitelia nemusia mat na to dvovody staci ze maju dvovody media stimi ich trapnymi prispevkami(najma TV JOJ) kazdy pokus o narodnu cinnost je trestne stihana. A potom tu mame demokraciu a slobodu slova, demokracia, kmunizmus kapitalizmu liberalizmus su to vsetko ti isty ludia ktory vam balamunia rozumi a potom slepo verite ze je tu nejaka demokracia. Demokracia nikdy nebola nebude je to len fifantazirovany svet slabomyselnych najivnych ludi.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

enter00 napísal:tito ***** z SP asi nikdy nevideli koncentracny tabor... doprial by som im tam cestu, samozrejme obojsmerny listok.
pockaj teraz sa nechcem zastavat Kotlebu a ani vacsiny jeho nazorov lebo s nimi nesuhlasim ale povedat ze je dusevne chory je trochu prisilne... je to nahodou dost inteligentny clovek a kedze bol ucitel v BB a ucil par mojich kamosov tak vsetci vraveli ze ako ucitel je dost dobry... :idea:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Vesper napísal:pockaj teraz sa nechcem zastavat Kotlebu a ani vacsiny lebonazorov lebo s nimi nesuhlasim ale povedat ze je dusevne chory je trochu prisilne... je to nahodou dost inteligentny clovek a kedze bol ucitel v BB a ucil par mojich kamosov tak vsetci vraveli ze ako ucitel je dost dobry... :idea:
clovek, ktory otvorene propaguje nacisticky rezim JE dusevne chory.
moze byt akokolvek inteligentny, ale je dusevne chory.
Napísať odpoveď