Martin44 napísal:SNS volili vacsinou muzi z zilinskeho a trenciankseho kraja so strednym alebo zakladnym vzdelanim...Tak to o tom svedci.
takemu cloveku sa hovori krcmovy politik, ziveho madara v zivote nevidel, ale nadavat na neho bude ako neviem co, ved predsa aj ten "madar" plati dane tak isto ako on tak ma narok na to iste co on
Trošku som sa nechal uniesť ale nemyslel som tym nejakú výhražku alebo čo, ale jednoducho maj svoj názor a označuj veci pravými menami, čo v tomto prípade nebolo korektné...
sundevil napísal:takemu cloveku sa hovori krcmovy politik, ziveho madara v zivote nevidel, ale nadavat na neho bude ako neviem co, ved predsa aj ten "madar" plati dane tak isto ako on tak ma narok na to iste co on
Prva jeho zena bola madarskej narodnosti. To nie je vtip, to je skutocnost.
hej a ako si predstavujes ze by vykryli straty ked by prijmy z dani by klesli na takmer polovicu? milionarskou danou? nahradit desiatky miliard stovkami milionov? 15% je utopia 10% je uplne sialenstvo
Tato strana (teda) SLS nikdy nebude mat tolko percent aby sa dostala do parlamentu...lebo vzdy sa najde nejaky populista ako fico co im tie hlasy poberie...tazke je tu zbytocne nieco s touto stranou dalej rozoberat...
Tomasito napísal:V prip. tejto a podobnych stran sa jedna o utopiu (nic viac, nic menej). Akurat sa mi nepaci, ze zneuzivaju a tak znevazuju uz aj tak komunistami dost znevazene meno jedneho z najvacsich politokov v historii Slovenskeho naroda- meno Andreja Hlinku...
Myslim ze Andrej Hlinka bol zakladatelom SĽS. Len teraz akurat tam nepouzivaju nazov Hlinkova slovenskal ludava strana.