kukiak napísal:Aj u nas v triede, sme sa vacsina zhodli, ze to nie je humor pe kazdeho..je to otom ze to teba pochopit, ako vlastne mozu na taku vec uplne od veci prijst...u nas to vacsinou pozeravaju inteligentni ludia (nechcem nikoho urazit)
Nic proti gustu, ale inteligentny humor podla mna vyzera inak.
ano, nie je to najintelektualnejsia zabava, no a co? a co kurvahosigutentag? tiez to neni intelektualne dielo a paci sa to skoro kazdemu....
ja mam rad Cimrmanov, Montyho Pythona, Jana Krausa, ale niekedy nezaskodi nasmiat sa aj na "neintelektualnom" humore a trosku sa pri tom uvolnit,nie?
Najinteligentnejší humor to nie je, ale sú aj tak dobrí.. Konečne je tu niečo iné, než len čistý politický humor, ktorý je už trápny. Tí monsterovci sa im fakt podarili.. ja ich pozerám snáď len kvôli nim. Len dúfam, že nespadnú na dno opakovaním vtípkov tak isto ako padli Kraus s Marcinom.. Že budú vedieť, kedy majú skončiť.
dawo napísal:kto hovoril o inteligentnom humore? Islo o to ze musis byt inteligentny a musis vediet co paroduju aby si tomu pochopil a aby si sa na tom mohol smiat
Inteligentny humor pre inteligentnych ludi. Preto som vravel o inteligentnom humore. A co sa tyka pointy a napadov, tak je to dobre, ale prilis inprovizuju a opakuju sa. Samozrejme, nevravim, ze nepozerajte to. Hovorim svoj nazor na tuto relaciu
Frikso napísal:Inteligentny humor pre inteligentnych ludi.
tak na vacsiu koninu som este neodpovedal. Lepsie sa uvolnis pri totalnom odveci humore kde nemusis premyslat len sa smejes alebo pri humore kde musis mat tonu suvislosti aby si spravil ...heh...raz za desat minut?? ale tak zas tvoj vs. moj nazor mozno som ti to nysvetlil mozno ne...vyber si....
dawo napísal:tak na vacsiu koninu som este neodpovedal. Lepsie sa uvolnis pri totalnom odveci humore kde nemusis premyslat len sa smejes alebo pri humore kde musis mat tonu suvislosti aby si spravil ...heh...raz za desat minut?? ale tak zas tvoj vs. moj nazor mozno som ti to nysvetlil mozno ne...vyber si....
Neuvolnim, hovor o sebe. Ja mam radsej skryte vtipy, dvojvyznamy, slovne hracky. Ty mas radsej proste divadlo so smiechom z pasky na pozadi. Ty pozeraj svoje, ja budem svoje. V teme sa pytali na tuto relaciu, vyjadril som sa.
nuz nehovorte mi ze pri L+S ste museli tuho premyslat. ved ich zral cely narod. to bolo omnoho lepsie nez SOS, respektive hanba mi porovnavat to. skoda ze ti dobri humoristi Julo, Jaro a Stano nesu medzi nami. ale som rad ze som zazil aspon zaver ich kariery, videl ich aspon v tej poondiatej telke.
posledne (bez monsterovcov ) bolo tiez dost haluz Hlavne tí mafiani "Cica xcem s tebou vela vela lasky" SU proste dobrí aj ten zadel na ten slovenky dabing ja povedat "respekt:D" to som nemohol