SOS na STV

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

ta to de by sme boli bez monsterovcov v sos :aasmile27:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

heh ,vcera to bol priemer ale zasmial som sa :D Jak chruno hral na tej "gitare" :D ..nema niekto opat link kd esi to znovu pozrem? :P
//kinjeril danke :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/s-o-s/ :)
No, musim povedat, ze som sa aj ja vcera pousmial. Proste, nakladaju Mojsejovcom co to da :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

kinjeril napísal:http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/s-o-s/ :)
No, musim povedat, ze som sa aj ja vcera pouzmial. Proste, nakladaju Mojsejovcom co to da :)
jj pozrel som v archive.. dlho som sa tak nenasmial na tv programe :lol:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

kinjeril vdaka za link, lebo ja som upne zabudol ze vcera slo SOS, tak si to utekam teraz pozriet.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

mne sa ta relacia vobec nepaci pretoze mam rad rozumny humor ktory SOS vobec nepredtavuje
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

den333 napísal:mne sa ta relacia vobec nepaci pretoze mam rad rozumny humor ktory SOS vobec nepredtavuje
Radsej mas Mojsejovcov? :smt058
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

kukiak napísal:Aj u nas v triede, sme sa vacsina zhodli, ze to nie je humor pe kazdeho..je to otom ze to teba pochopit, ako vlastne mozu na taku vec uplne od veci prijst...u nas to vacsinou pozeravaju inteligentni ludia :P (nechcem nikoho urazit)
Nic proti gustu, ale inteligentny humor podla mna vyzera inak. :roll:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ano, nie je to najintelektualnejsia zabava, no a co? :roll: a co kurvahosigutentag? tiez to neni intelektualne dielo a paci sa to skoro kazdemu....
ja mam rad Cimrmanov, Montyho Pythona, Jana Krausa, ale niekedy nezaskodi nasmiat sa aj na "neintelektualnom" humore a trosku sa pri tom uvolnit,nie? :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Frikso napísal:Nic proti gustu, ale inteligentny humor podla mna vyzera inak. :roll:
To je tvoj nazor a nikdo ti to nebere...moj nazor je, ze momentalne nie je lepsej zabavnej show...ja ti tvoj nazor neberem ;) 8)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Frikso napísal:Nic proti gustu, ale inteligentny humor podla mna vyzera inak. :roll:
kto hovoril o inteligentnom humore? Islo o to ze musis byt inteligentny a musis vediet co paroduju aby si tomu pochopil a aby si sa na tom mohol smiat :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Najinteligentnejší humor to nie je, ale sú aj tak dobrí.. ;) Konečne je tu niečo iné, než len čistý politický humor, ktorý je už trápny. Tí monsterovci sa im fakt podarili.. ja ich pozerám snáď len kvôli nim. ;) Len dúfam, že nespadnú na dno opakovaním vtípkov tak isto ako padli Kraus s Marcinom.. :) Že budú vedieť, kedy majú skončiť. :)
Frikso
Darca
Darca

dawo napísal:kto hovoril o inteligentnom humore? Islo o to ze musis byt inteligentny a musis vediet co paroduju aby si tomu pochopil a aby si sa na tom mohol smiat :roll:
Inteligentny humor pre inteligentnych ludi. Preto som vravel o inteligentnom humore. A co sa tyka pointy a napadov, tak je to dobre, ale prilis inprovizuju a opakuju sa. Samozrejme, nevravim, ze nepozerajte to. Hovorim svoj nazor na tuto relaciu :!:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Frikso napísal:Inteligentny humor pre inteligentnych ludi.
tak na vacsiu koninu som este neodpovedal. Lepsie sa uvolnis pri totalnom odveci humore kde nemusis premyslat len sa smejes alebo pri humore kde musis mat tonu suvislosti aby si spravil ...heh...raz za desat minut?? :roll: ale tak zas tvoj vs. moj nazor :) mozno som ti to nysvetlil mozno ne...vyber si....
Frikso
Darca
Darca

dawo napísal:tak na vacsiu koninu som este neodpovedal. Lepsie sa uvolnis pri totalnom odveci humore kde nemusis premyslat len sa smejes alebo pri humore kde musis mat tonu suvislosti aby si spravil ...heh...raz za desat minut?? :roll: ale tak zas tvoj vs. moj nazor :) mozno som ti to nysvetlil mozno ne...vyber si....
Neuvolnim, hovor o sebe. Ja mam radsej skryte vtipy, dvojvyznamy, slovne hracky. Ty mas radsej proste divadlo so smiechom z pasky na pozadi. Ty pozeraj svoje, ja budem svoje. V teme sa pytali na tuto relaciu, vyjadril som sa.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz nehovorte mi ze pri L+S ste museli tuho premyslat. ved ich zral cely narod. to bolo omnoho lepsie nez SOS, respektive hanba mi porovnavat to. skoda ze ti dobri humoristi Julo, Jaro a Stano nesu medzi nami. ale som rad ze som zazil aspon zaver ich kariery, videl ich aspon v tej poondiatej telke.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

posledne (bez monsterovcov :( ) bolo tiez dost haluz :D Hlavne tí mafiani :lol: "Cica xcem s tebou vela vela lasky" :lol: SU proste dobrí :) aj ten zadel na ten slovenky dabing ja povedat "respekt:D" to som nemohol :P
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Osobne by som povedal, ze SOS patri k stupidnemu humoru. Priklanam sa k nazoru, ze humor ma byt INTELIGENTNÝ. napr. L&S, V&W a pod.
Riecko2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Riecko2 »

je to haluz kto to pozera vie o com hovorim skoda ze to trva len tak kratko vzdy sa na tom pobavim
Ikarus
Light Expert
Light Expert

odpoved

Príspevok od používateľa Ikarus »

No niekedy su fakt dobri no hned to pokaslu nejakou trapnou blbostou :?
Napísať odpoveď