Minulu cast ste videli? Jedna z najlepsich aku kedy urobili . Odporucam pozret v archive ak ste nevideli. "Ona mi stupila na nahu, tak som ju kopol do hlavy"
in your world napísal:SOS to je prča , najlepší boli asi monsterovci. najme dangl s vidlami
Tak tak, monsterovci boli najlepsi, skoda ze Nora z Branom skoncili, lebo nieje koho parodovat a este sa mi paci U Slovaka(v BB jedna taka restavka, ci co to je naozaj existuje)
Jimmy napísal:Tak tak, monsterovci boli najlepsi, skoda ze Nora z Branom skoncili, lebo nieje koho parodovat a este sa mi paci U Slovaka(v BB jedna taka restavka, ci co to je naozaj existuje)
coo?? kde v BB?
no a inac Monsterovci akoze jednoznacne najlepsi kusok od nich
.. este sa mi strasne paci Vecernicek ..("Aaaaa.. Nazdaaar!!!!")
tato relacia je proste jednicka.dangl je super a ten scenar no mnam..vzdy ked v piatok pridem do skoly poviem kamaratovi kukal si vcera SOS a on sa na to zacne uplne smiat a potom si cely den o otm hovorime a smejeme sa
Neviem, ale tabula je na ceste od Donovalov pri odbocke od Sasovej, ako vydes na hlavnu, tak po pravej strane, kusok za predajnou Mitsubishi, ci co to tam je...
Inak ja ked pozeram, tak rovno cele casti na stranke STV.
Je to dosť dobrá relácia, skvele to parodujú, mne sa strašne páčili aj časti "Vyhulení" alebo keď parodovali SuperStar, vtedy som sa nasmial keď Polnišová hrala Viršíka, odpadával som.....
Teraz to už nebýva ako kedysi, ale stále sa dá zasmiať Melón je Melón
V poslednej dobe im neviem nejako prísť na chuť a ani to veľmi nesledujem. Zo začiatku sa mi najviac rátala Papeky, teraz sa mi to zdá už také otrepané, najlepšie sú tam asi fakt tie zábery na konci, čo natáčali viackrát.