22.11.2006 21:27 - BRATISLAVA
Zostrih najlepších scénok a skečov z populárnej a v súčasnosti už kultovej televíznej šou S.O.S. vyjde na osobitnom DVD.
To najlepšie z S.O.S. spestrí ponuku slovenského trhu ešte pred Vianocami a v dvojhodinovom mixe budú namiešané ingrediencie ako 8 x Monsterovci, 5 x Papeky, 5 x U Slováka, 4 x Farkašovci, 4 x reklamy, 3 x Pomáhajbo, 3 x Ebénci, 44 x pokazené zábery a viacero ďalších.
DVD by malo uzrieť svetlo sveta začiatkom decembra.
Zdroj : TASR, aktuality.sk
raz sú hore raz sú dole. niektore casti dobre a este par mesiacov nato po nich opakujeme hlasky, ine uplne o nicom.
inak, zda sa to len mne, alebo kradnu napady Monthy Pythonom.
napríklad : Babky (podobny skec mali aj MP, len lepsi), jeden cas hovorili "A teraz nieco uplne ine" MP mali "And now smomething completly else" myslim.
Hm ... plagiácia
zelovoc napísal:nuz nehovorte mi ze pri L+S ste museli tuho premyslat. ved ich zral cely narod. to bolo omnoho lepsie nez SOS, respektive hanba mi porovnavat to. skoda ze ti dobri humoristi Julo, Jaro a Stano nesu medzi nami. ale som rad ze som zazil aspon zaver ich kariery, videl ich aspon v tej poondiatej telke.
to mas teda sakra pravdu. toto boli ozaj skvely humoristi. pozeram SOS to je pravda ale mozu sa skryt za tuto trojicu. skoda ze uz nedavaju ani reprizu ich programov
niektore veci su tam dost o nicom. mne sa vobec nepaci papeky. ved to je dookola to iste. a paci sa mi u slovaka, pomahajbo, farkasovci. a take veci de je dangl. on roca perfektne xichty. a ma srandovnu techniku smiechu. no stranda. na nevidarenych zaberoch sa niekedy viac pobavim ako na normalonom SOS
sos zo zaciatku bola celkom dobra zabavna relacia ale potom ked zacali parodovat monsterovcov tak upadli lebo to bolo stale iba o nich ked to prestali davat tak su zase v starych kolajach ako napr duna a funa farkasovci a tanecny selest ten bol fakt genialny