O tom ale že niečo take existuje nikto okrem neho nehovoril. Takže naozaj netušim čo s tym maju ostatni.pinco napísal:Ale veď je to blbosť. A hrudný pás ti čo spraví? Ten len meria tepovú frekvenciu. Žiadne zariadenie si nemá odkiaľ vycucať, koľko prejdeš.
Športove hodinky
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Športove hodinky
A v prvom svojom príspevku píšeš o čom?
Takisto bobr píše o čom?Ryan Giggs napísal:Prečo by to nemalo fungovať? Veď ti to bude ukazovať "dojazd" napr. podľa aktualnej rychlosti.
Bobr napísal:Na telefone to niekto sporttrackery vedia, neviem preco by to nemalo fungovat... ved aj GPS v aute ti pocita pravedepodobny dojazd
Hej vedia vypocitat sporttrackery, ze za kolko sa dostanes momentalnym temtom do urciteho bodu teda napr.
Ak budes bezat 5km rychlostou dostanes sa na 10km vzdialenost za 20 minut, co je na tom nepochopitelne GPS v aute ti nepocita spotrebu ale cas...
On chcel toto:
myslel som hodinky take ze bicyklujem uz 10KM rychlost asi 30Km pozriem na hodinky a mam tam cas 25:15 potom 25:14 25:13
a cas ubuda a ubuda a ked dojde na 5 minut viem ze rychlostou 30Km vydrzim ist uz len 5 minut a potom uz nebudem vladat ist
teda chcel aby mu hodinky povedali kolko dakaze ist takou rychlostu ako ide a potom co odpadne alebo umrie alebo co?
takze s pochopenim citaneho textu mas zjavne problem ty
Ak budes bezat 5km rychlostou dostanes sa na 10km vzdialenost za 20 minut, co je na tom nepochopitelne GPS v aute ti nepocita spotrebu ale cas...
On chcel toto:
myslel som hodinky take ze bicyklujem uz 10KM rychlost asi 30Km pozriem na hodinky a mam tam cas 25:15 potom 25:14 25:13
a cas ubuda a ubuda a ked dojde na 5 minut viem ze rychlostou 30Km vydrzim ist uz len 5 minut a potom uz nebudem vladat ist
teda chcel aby mu hodinky povedali kolko dakaze ist takou rychlostu ako ide a potom co odpadne alebo umrie alebo co?
takze s pochopenim citaneho textu mas zjavne problem ty
Panebože, tak ja mám problém s pochopením textu, áno?
Už od svojho úvodneho príspevku sa pýtal na to, čo si teraz citoval. Následne na to, v ďalšom príspevku, napísal, že jeho známy tvrdí, že to nemôže fungovať. A ty si mu vo svojom prvom príspevku písal, že to niektoré sportstrackery vedia a že prečo by to nemalo fungovať, že? Čiže si potvrdil, že niečo také existuje (alebo si nepochopil, čo má na mysli). Takisto Ryan napísal, že prečo by to nemalo fungovať.
Čiže z tohto vyplýva, že ste zrejme obaja nepochopili, čo vlastne chce, keďže ste mu písali o dojazde. A potom už keď to lepšie vysvetlil, tak vám to došlo. Ak si si nevšimol, tak ja už vo svojom prvom príspevku píšem, že je to blbosť. Takže ja problém s chápaním textu asi nemám
Ale to je jedno. Nehádajme sa o blbostiach. Proste to neexistuje a hotovo.
Už od svojho úvodneho príspevku sa pýtal na to, čo si teraz citoval. Následne na to, v ďalšom príspevku, napísal, že jeho známy tvrdí, že to nemôže fungovať. A ty si mu vo svojom prvom príspevku písal, že to niektoré sportstrackery vedia a že prečo by to nemalo fungovať, že? Čiže si potvrdil, že niečo také existuje (alebo si nepochopil, čo má na mysli). Takisto Ryan napísal, že prečo by to nemalo fungovať.
Čiže z tohto vyplýva, že ste zrejme obaja nepochopili, čo vlastne chce, keďže ste mu písali o dojazde. A potom už keď to lepšie vysvetlil, tak vám to došlo. Ak si si nevšimol, tak ja už vo svojom prvom príspevku píšem, že je to blbosť. Takže ja problém s chápaním textu asi nemám
Ale to je jedno. Nehádajme sa o blbostiach. Proste to neexistuje a hotovo.
Hej lenze v prvom prispevku, nebolo presne napisane ako to mysli, lebo to hadam ani sam nevedel... takze my sme z toho vyrozumeli, ze chce nieco take ako som napisal v mojom predchadzajucom poste. 
Dobre, ok, v pohode. Veď ja sa nechcem hádať, ako to kto pochopil. Ja som len napísal, že niektorí si myslia, že niečo také existuje, alebo to len zle pochopili. Načo mi Ryan napísal, že to ja som ten, čo nechápe. Mne napríklad hneď napadlo po prečítaní prvého príspevku, ako to myslí.
-
Ryan Giggs
VIP
Vytrhol si tie citaty z kontextu. Ty si nepochopil nas.
Ja som pisal o tom istom čo Bobr, pretože som predpokladal, že sa pyta na to. Z toho uvodneho dotazu totiž nebolo nič jasne. Myslel som že hľada nejaky Sporttracker, ktory meria tie prahy (pulz, krokomer, GPS...), na zaklade ktorych sa da odvodiť čas, či ako na tom fyzicky či fyziologicky organizmus v danej chvili je. Nepredpokladal som totiž že môže existovať taky jedinec, ktory sa pyta na to či nejaky stroj dokaže predpovedať buducnosť. Ale očividne som sa mylil...
Ja som pisal o tom istom čo Bobr, pretože som predpokladal, že sa pyta na to. Z toho uvodneho dotazu totiž nebolo nič jasne. Myslel som že hľada nejaky Sporttracker, ktory meria tie prahy (pulz, krokomer, GPS...), na zaklade ktorych sa da odvodiť čas, či ako na tom fyzicky či fyziologicky organizmus v danej chvili je. Nepredpokladal som totiž že môže existovať taky jedinec, ktory sa pyta na to či nejaky stroj dokaže predpovedať buducnosť. Ale očividne som sa mylil...
ako tak premyšlam prečo vas napadlo odpadnutie/umrtie keď uplynie čas to som tu ani nespominal skôr realne by bolo že nebudem vladať
a mohlo by to fungovať tak že keď dlhšiu dobu športujem tak si uklada udaje zo suťaži treningov a potom to spočita štatistiku a vyjde mi vysledok
a mohlo by to fungovať tak že keď dlhšiu dobu športujem tak si uklada udaje zo suťaži treningov a potom to spočita štatistiku a vyjde mi vysledok
Tak zrejme som to aj ja napísal zle. Prepáč, Ryan.
japaja, a čo znamená že nebudeš vládať? Keď už ledva lapáš po dychu? Alebo keď ťa začnú bolieť nohy? Alebo zadok zo sedenia? Kedy je prah toho, že už proste nevládzem a nemôžem ďalej? Nech si akokoľkvek unavený a pustím za tebou psa, tak ver, že zabudneš na bolesť a prejdeš ešte ďalších niekoľko kilometrov.
japaja, a čo znamená že nebudeš vládať? Keď už ledva lapáš po dychu? Alebo keď ťa začnú bolieť nohy? Alebo zadok zo sedenia? Kedy je prah toho, že už proste nevládzem a nemôžem ďalej? Nech si akokoľkvek unavený a pustím za tebou psa, tak ver, že zabudneš na bolesť a prejdeš ešte ďalších niekoľko kilometrov.
-
Ryan Giggs
VIP
Niečo ako obrazne pomenovanie ti nehovori nič?japaja napísal:ako tak premyšlam prečo vas napadlo odpadnutie/umrtie keď uplynie čas to som tu ani nespominal
Namerane udaje si pamäta každy pristroj či aplikacia.
Hlavne že sa to vysvetlilo...pinco napísal:Tak zrejme som to aj ja napísal zle.
vidis pinco, nikto z nas nepredpokladal po prvom prispevku, ze by chcel takuto chu****pinco napísal:Tak zrejme som to aj ja napísal zle. Prepáč, Ryan.
No ja áno, nakoľko viem, že aj v iných témach sa občas pýta somariny 
Nič v zlom japaja
Nič v zlom japaja
raz človeka dačo napadne a hned "hatters gonna hate" možem snaď zato že mi to nedošlo hneď že to bude asi blbosť
stale ste na to nič nepovedali
stale ste na to nič nepovedali
-
Ryan Giggs
VIP
pamätá ale vypocet nikto nespominal 
-
Ryan Giggs
VIP
Že ti z toho vyrobi nejaku tabuľku je hadam logicke... Keď už nie priamo na pristroji, tak v PC určite. Aky zmysel by to malo, keby to niečo take nevedelo?
.. jedine čo potom chcem aby to bolo aktualne aky by to malo vyznam keď doma na PC budem vidieť aha vtedy som už nevladal... to mi je na pi**
veď vieš sám kedy nevládzeš, to potrebuješ na to hodinky aby ti povedali kedy už nevládzeš? 
-
Ryan Giggs
VIP
Ved predtym si pisal ze chces aby ti to ukladalo udaje z treningov a robilo ti to statistiky. Uz zrazu pises ze je ti to na pi...
Tak si to poriadne zrovnaj v hlave, lebo ocividne sam nemas sajnu co to vlastne chces. Co platilo pred 5-timi minutami, teraz uz to neplati. Kto ti ma potom rozumiet?
Tak si to poriadne zrovnaj v hlave, lebo ocividne sam nemas sajnu co to vlastne chces. Co platilo pred 5-timi minutami, teraz uz to neplati. Kto ti ma potom rozumiet?
tie štatistiki koli tomu aby to zrobilo priemer že ešte polhodinu pojdem...
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2014, 17:15)
aby malo z čoho zrobiť ten čas
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2014, 17:15)
aby malo z čoho zrobiť ten čas