Športove hodinky
Športove hodinky
Zdravim dnes ma tak napadlo či existuju hodinky na ktore keď pozriem mam napisane 30% alebo 30minut takymto tempom keď budem behať bicyklovať prejdem povecme ešte 10km existuje niečo take?
Re: Športove hodinky
o hodinkách neviem, ale mohol by si skúsiť pohľadať nejakú app do mobilu
no pytal som sa znameho a ze to v realu nemoze fungovat kedze hodinky nevedia ako som na tom aktualne po fyzicke stranke ci vladzem alebo nie atd...
-
Ryan Giggs
VIP
Prečo by to nemalo fungovať? Veď ti to bude ukazovať "dojazd" napr. podľa aktualnej rychlosti.
Na telefone to niekto sporttrackery vedia, neviem preco by to nemalo fungovat... ved aj GPS v aute ti pocita pravedepodobny dojazd 
ja som chcel tak ze to zmeria ludske parametre a vyhodnoti podla neviem coho asi hrudny pas srdce a podobne veci ako dlho vydrzim ist nie len matematicky lebo nie kazde rano ked vstanes sa citis rovanko fit alebo niesi unaveny a ze ci nemam svalovku
co? urcite si si tu vetu po sebe neprecital... 
-
Ryan Giggs
VIP
Veď športovci použivaju aj take veci. Meria ti to tepovu frekvenciu, podľa toho si vieš kontrolovať akym tempom bežať aby si to neprepalil. Aerobny prah, anaerobny prah... Veď o tom je určite kopa člankov a na to existuju testery s GPS čo to vedia merať. Miesto toho čo tu špekuluješ si to mohol mať davno prečitane. Google je toho plny.
to niektory asi pozuivaju iba 8% mozgu
este raz:
myslel som hodinky take ze bicyklujem uz 10KM rychlost asi 30Km
pozriem na hodinky a mam tam cas 25:15 potom 25:14 25:13
a cas ubuda a ubuda a ked dojde na 5 minut viem ze rychlostou 30Km vydrzim ist uz len 5 minut a potom uz nebudem vladat ist
este raz:
myslel som hodinky take ze bicyklujem uz 10KM rychlost asi 30Km
pozriem na hodinky a mam tam cas 25:15 potom 25:14 25:13
a cas ubuda a ubuda a ked dojde na 5 minut viem ze rychlostou 30Km vydrzim ist uz len 5 minut a potom uz nebudem vladat ist
zjavne 8% mozgu pouzivas iba ty... 
jak maju tie hodiny vediet kolko minut budes este vladat ty...
jak maju tie hodiny vediet kolko minut budes este vladat ty...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Koľko percent musí používať človek aby chcel po hodinkách niečo takto absurdné, keď my používame 8%?
japaja napísal:no pytal som sa znameho a ze to v realu nemoze fungovat kedze hodinky nevedia ako som na tom aktualne po fyzicke stranke ci vladzem alebo nie atd...
citujem sa seba co som uz pisal
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale aj toto si písal, takže to že ti niekto povie že je to blbosť nemení nič na fakte, že si tú blbosť vymyslel ty zatiaľ čo ostatným nadávaš že používajú iba 8% mozgujapaja napísal:Zdravim dnes ma tak napadlo či existuju hodinky na ktore keď pozriem mam napisane 30% alebo 30minut takymto tempom keď budem behať bicyklovať prejdem povecme ešte 10km existuje niečo take?
ano lebo maju problem citat poniektory zaujimave ze ja som sa s tym tu na fore este nestretol ked nekdo pisal bez diakrtiky a nechapal tomu ze co on pise
nejde o diakritiku, ale interpunkcne znamienka a celkovy vyznam vety...
Ako nápad je to skvelý. Ale čo by sa stalo, kebyže mi uplynie čas? Ostáva mi ešte 5 sekúnd, bicyklujem o sto šesť, pozerám na hodinky 4,3,2,1... nestihol som včas zastať a bohužial srdce nevydržalo a ja padám mŕtvy od únavy.
Ako ťa vôbec napadlo sa spýtať, že by niečo také mohlo existovať? A vlastne ani neodpovedaj, lebo to bude isto blbosť
//a vlastne keď to tu čítam, tak viacerí mi prídu, že sú presvedčení, že také niečo existuje alebo to len zle pochopili. Takže nie si na tom až tak zle.
Ako ťa vôbec napadlo sa spýtať, že by niečo také mohlo existovať? A vlastne ani neodpovedaj, lebo to bude isto blbosť
//a vlastne keď to tu čítam, tak viacerí mi prídu, že sú presvedčení, že také niečo existuje alebo to len zle pochopili. Takže nie si na tom až tak zle.
-
Ryan Giggs
VIP
...alebo ty si nepochopil o com ti viaceri pasali. Ocividne to bude tato moznost ked si napisal to co si napisal.
Ja teda neviem, čo som na tom nepochopil. Čítam to znovu a stále nič.
Nechápem na základe čoho by také niečo mohlo fungovať. Môžeš mi to vysvetliť?
Nechápem na základe čoho by také niečo mohlo fungovať. Môžeš mi to vysvetliť?
no ja som myslel že hrudný pas a hodinky k tomu
Ale veď je to blbosť. A hrudný pás ti čo spraví? Ten len meria tepovú frekvenciu. Žiadne zariadenie si nemá odkiaľ vycucať, koľko prejdeš. Nemá to na základe čoho predpovedať. Ak by si sa chcel k niečomu takému priblížiť, tak by si musel zadať miliónpäť parametrov, aby sa to aspoň zhruba priblížilo k skutočnosti.
Tu písali niektorí o "dojazde". A že aj auto si vypočíta dojazd atď. Áno, ale auto si to snáď počíta podľa stavu palivovej nádrže a aktuálnej spotreby. A tu ti to vypočíta podľa čoho? Koľko vody vypiješ? Alebo podľa čoho? Je to hlúposť. To sa nedá vypočítať.
Tu písali niektorí o "dojazde". A že aj auto si vypočíta dojazd atď. Áno, ale auto si to snáď počíta podľa stavu palivovej nádrže a aktuálnej spotreby. A tu ti to vypočíta podľa čoho? Koľko vody vypiješ? Alebo podľa čoho? Je to hlúposť. To sa nedá vypočítať.