SPZ podla seba.
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
erytrocyt no a co je na tom ked si da SPZ podla seba? No a? Chce sa odlisit. Preco si niekto dava piercing, nausnice, nosi ine oblecenie ako ostatni? Tebe sa tusim na kazdom co je odlisny nieco nepaci?
A keby citas celu temu tak zistis ze Jelko4 to chce na skuromne/firemne auto ako reklamu pre svoj svadobny salon.
A keby citas celu temu tak zistis ze Jelko4 to chce na skuromne/firemne auto ako reklamu pre svoj svadobny salon.
stale nechapete jednu vec? jedna sa tu o auta vyuzivane (aj) na firemne ucely.
mne ide len o jedine... a to, ze tvrdenie specialna SPZ=psychicka choroba, ako to tu niekto (erytrocit) prezentuje
a teda erytrocit, este mi odpovedz na jedno.. co ma vacsiu uzitkovu hodnot - ROLEX hodinky z 21 karatoveho zlata (co ukazuju iba cas na ciferniku) za 100 000 vs vcelku kvalitne CASIO za 5000 (a nevravte ze za 5000 si vcelku kvalitne nekupim).
odpoviem si sam.. ANI JEDNY - vsetky splnia ucel rovnako! ale ZNAMENA TO, ZE MAJITEL ROLEXIEK MA PSYCHICKU PORUCHU? NIE!
tak sa prosim zamysli nad svojim tvrdenim
mne ide len o jedine... a to, ze tvrdenie specialna SPZ=psychicka choroba, ako to tu niekto (erytrocit) prezentuje
a teda erytrocit, este mi odpovedz na jedno.. co ma vacsiu uzitkovu hodnot - ROLEX hodinky z 21 karatoveho zlata (co ukazuju iba cas na ciferniku) za 100 000 vs vcelku kvalitne CASIO za 5000 (a nevravte ze za 5000 si vcelku kvalitne nekupim).
odpoviem si sam.. ANI JEDNY - vsetky splnia ucel rovnako! ale ZNAMENA TO, ZE MAJITEL ROLEXIEK MA PSYCHICKU PORUCHU? NIE!
tak sa prosim zamysli nad svojim tvrdenim
-
hojko
Site Admin
den333: Uz tym, ze si kupim auto za milion, dva, tri predsa ukazujem, ze na tom mam. Rovnako ako tym, ze nosim len znackove oblecenie, kvalitne hodinky, pouzivam drahy parfem, jedavam v lepsich restauraciach..., toto vsetko je potom vyvysovanie, ze??? Ked ma niekto rad luxus a potrpi si na tom, samozrejme si to ma z coho zaplatit, tak je automaticky psychicky chory??? Myslim, ze je to len zavist ludi, ktori na to nemaju a tak tu druhu stranu oznacia za psychicky chorych.
mi-chau: Na DE-KANKO sa tesim, ocakavam foto, potom pls napis SS, ked to budes mat.
mi-chau: Na DE-KANKO sa tesim, ocakavam foto, potom pls napis SS, ked to budes mat.
odsudzujes aj ludi so zlatymi retiazkami, drahymi autami motrkami a tak?den333 napísal:jasne ze je ved kazdemu normalnemu cloveku staci hocijake cislo co mu priradia ale clovek ktory tam chce mat nieco napisane sa chce ukazovat, vyvysovat, dokazovat okoliu ze nato ma...
BTW neznamena to ze suhlasim s fizzfr. ale takto chorobne nenavidiet vlastne spz... co vam CA-PULET zrazil psa?
No neviem je mozne ze to bolo skor nieco ako DK-ANKO, kedze Dolny Kubin je tak najblizsie a je to Zilin.kraj. hladam ako hladam ale spz so zaciatkom DE je asi skutocne hlupost takze je to bud ako som pisal, alebo ako niekto spomenul bola vtedy nejaka ina situacia na vydavanie spz. Ale uz vidim ako sa mi bude chciet hrabat na diel ti to odfotit..hojko napísal:mi-chau: Na DE-KANKO sa tesim, ocakavam foto, potom pls napis SS, ked to budes mat.
-
den333
Professional
ale je rozdiel kupit si auto za 2 mil. a nechat si na nom normalnu znacku alebo si kupit auto za 2 mil. a dat si znacku KE - FRAJER...auto za 2 mil ma uz fakt plno ludi a pozrite sa nato kolko ludi ma specialnu SPZ bud nejaka vykosena hlava alebo vystredny debilko...a ked si kupim napr. sveter Tommy Hilfiger tak is ho nekupim preto ze je to TH ale preto ze sa mi paci ked si ho kupujem iba preto ze je to TH tak to je to iste ako stymi znackami...
//a myslim si ze ludia ktory maju plno penazi si ich este viac vazia lebo im nespadli len tak z neba ale nieco preto urobili a preto si povedia ze 10 litrov na specialne znacky su vyhodene peniaze...
//a myslim si ze ludia ktory maju plno penazi si ich este viac vazia lebo im nespadli len tak z neba ale nieco preto urobili a preto si povedia ze 10 litrov na specialne znacky su vyhodene peniaze...
-
Tomasko
Guru wannabe
vyroba trva mesiacJelko4 napísal:Pisem naposledy toto: JE TO NA FIREMNE UCELY!!!!!!!a este jedno,ja vas nenutim aby ste si take znacky dali vy,kto chce nech si ich da a kto nechce tak nech si ich neda.Presne toto co tu niektory prezentuju,nechcem to tak nazvat ale pripada mi to ako zavist.este raz:MY VAS NENUTIME!!!!
inak ja by som si dal radsej na sukromne auto znacku ako na firemne
Trvá to 30 dní cena je okolo 10000sk do zahranicia môžeš vycestovať na prevozných značkách myslím že sú červené alebo potom na transportných tie sú tuším žlté. 
Ja to tak robím keď si kúpim auto v zahraničí že neberiem ho domov na vozíku ale kúpim si 7 dňové transportné značky za 1000sk a idem
ale dajú sa kúpiť aj na dlhšiu dobu 
Ja to tak robím keď si kúpim auto v zahraničí že neberiem ho domov na vozíku ale kúpim si 7 dňové transportné značky za 1000sk a idem