Squat Milada Praha

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Nenachadzam pochopenie pre kohokolvek, kto tu obhajuje/bagatelizuje pripad flagrantnych porusovatelov zakona, v tomto pripade squaterov.

Lub0$, disponujes nejakymi konkretnymi informaciami o tom, ze ti udajni nackovia, ktori tam boli ako riadne oznaceni zamestnanci privolanej SBS, pri zasahu porusili zakony CR, alebo tu podstatu problemu a zareven predmet temy bagatelizujes odputavanim pozornosti na tychto 3(?!) ludi z XY pritomnych SBSkarov len preto, ze ti tvoj internetovy "boj proti fasizmu" prerasta cez lebku? Niekedy si naozaj smiesny.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

nordkapp_pb napísal: a Lubos .. co ako chces komu dokazat ? tri fotky zo stranky antifa ? ... tak bolo par z nich "pochybnej povesti" a ? ? ? tak aspon pracuju ku*va, je jedno ci pre sekuritku alebo pre hasicov, ci policajtov, ci v autoservise ... radsej sa zastanem spodiny nerespektujucej pravidla spolocnosti ... hladajme jak bezmozgovia uplne fantasticke spojitosti ... snazme sa ich problem zvbalit na nejaku sekuritku :? :? :? ...

... Antifa RULEZZZ :-P :-P ...
Cize pre teba to je iba pochybna povest? Tak ja nviem akty ty mas meter, ked dokazes obranovat cloveka, ktory citujem: Menovat nebudem ,kto vie ten vie, da sa to lahko najst.
"proslavil" tím, že jako útočník na antifašistický koncert v klubu Modrá vopice ve Vysočanech rozdrtil v roce 2007 šestnáctileté dívce úderem basebalovou pálkou dolní čelist a dalšími násilnými útoky.
A dalsi fakt o tej iste osobe:
....se útoku na Miladu nicméně nezúčastnil. Od minulého týdne je stíhán za pokus o rasově motivovanou vraždu člověka pocházejícího ze Srí Lanky a v současné době je umístěn ve vazbě.
Nezucastnil sa, ale bol tam....bol tam s oblecenou vestou 'security'.

Tak ako sorry, ale u mna toto nieje 'pochybna povest'
A tu ide o ten princip, majitel ma pravo vyhnat si tych nechcenych ludi z domu, ale toto je vrchol. Vies, je pekne, ze pracuju, tak isto ako pracuju aj AFAci....ale AFAci aspon niesu nebezpecny pre svoje okoli....a vobec nebiju zeny a dievcata....omg hanba, fuj, ze mate vobec guraz ich tu este obhajovat.

//Tomastio vidis, trafil som sa aj tebe...mas to tu napisane....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jaj tak to ta mozu obvinit zo znasilnenia len preto ze si bol napr. v rovnakom podniku kde sa take nieco udialo ako barman ? ? ? ... som nevedel .. prosim nehovor o dvojitom metri, nezvadzaj podstatu na nejake 3 osoby bez vlasov ... co to ma s tym spolocne ? ? ? ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lubo$ tebe Priatel tvojej segry co strelil do hlavy?? Si fakt nejaky divny...
Lubovolny clovek ktory zautoci na nevinneho je pre mna spodina. Ci sa jedna o AFA ci FA, to je uplne jedno kto.
Ale ked je na niekom len podozrenie tak to nic neznamena.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ono prezumpcia neviny plati iba ked to niekomu vyhovuje :-P :-P ... to s takymi tazko .:-) ...

// idem na pivo ... snad tam nestretnem nejakych sqaterov co nam zaberu knajpu, lebo sa im paci ....
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ľudia z sbs náckovia boli, ale myslím si, že to je jedno, ten prístup by bol podobný..

k tomu squatu sa vyjadrovať nejdem, v živote som tam nebol a útvárať si názor z nejakých internetových stránok? nie díky.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Shark NX napísal:Lubo$ tebe Priatel tvojej segry co strelil do hlavy?? Si fakt nejaky divny...
Lubovolny clovek ktory zautoci na nevinneho je pre mna spodina. Ci sa jedna o AFA ci FA, to je uplne jedno kto.
Ale ked je na niekom len podozrenie tak to nic neznamena.
Ja som divny, bo dakto nevie citat.... :roll:
To nieje ziadne podozrenie.....nebol tam jeden nacek, ale bolo ich viacej...keby iba jeden tak sa neozvem vobec, ale firma co zamestnava iba nackov je pre mna nacisticka firma....
No a tu nieje iba podozrenie, on vazne rozbil 16 rocnej holke sanku s basebalkou...to fakt ako budes tolerovat toto? Ja som divny, lebo bojujem proti ludom ktory robia toto? Hej? Pekne, ....ja uz fakt nechapem ako by som sa podla vas mal spravat, a ake je podla vas spravne zmyslanie....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lubo$ tolerovat to nebudem. Ale co spravim?? Dosiel by som k nemu a asi by som dobre neskoncil bez 9mm za opaskom.

Ja nehovorim ze si divny kvoli tomu ze Netolerujes toto. Ale kvoli tomu ze v Kazdej teme ktora je o nejakom nasili vystrelis ze tam bol nejaky Nacek and here we go.

Pozri ... uz som to raz pisal. Neposlu tam SBSku z Tesca. To by nic nevyriesili a mozno by doslo k ujme na zdravi na strane zakona.
Ak ti to mam vysvetlit na priklade ... Pod mojim barakom by sa udomacnila skupinka asi 10romov ... Ktory by srali pod dvere, robili hluk a bordel atd. Ver mi ze Prve co zavolam je Policia ... A ak to oni nevyriesia tak pobeham po okoli s otazkou ci si nechce niekto zmlatit par Kakaovych. A je mi UUUUUplne jedno ci je dany clovek prislusnik Pravice alebo Lavice. Salam, parky, horcica. Vyriesi problem?? Vyriesi.

A to ze tam bol Nacek ktory je obvineny z Tazkeho ublizenia na zdravi viacerym osobam tak nechapem co robi na slobode.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale co spravim?? Dosiel by som k nemu a asi by som dobre neskoncil bez 9mm za opaskom.
NJ....ty, ze to budes obranovat (nehovorim teraz konkretne o tebe) tomu nepomozes...a ked si kazdy povie, ze 'co s tym spravim' tak tu budu vsade prevladat nackovia...ale to asi chcete.

Ale kvoli tomu ze v Kazdej teme ktora je o nejakom nasili vystrelis ze tam bol nejaky Nacek and here we go.
To pod cim ty myslis ‚kazda‘ tema, ja napocitam na jednej ruke, a osobne si nemyslim, ze to bolo od veci, kedze to s temou malo nieco spolocne. A poviem ti teraz ja priklad...ja si otvorim temu dajme tomu ‚Nackovia‘ a zacnem kydat na holehlavy a na celu pravicu, tak jasne, ze kopec z vas zacne pindat proti lavici...logika...nazor a protinazor...nazor a protinazor...tak to funguje vsade. Zvykaj si, ze niekto ma aj iny nazor ako ty.

... tak nechapem co robi na slobode.
To nechapm ani ja, ale to je system a demokracia, a opat, staci ked vyhodim na oci, nieco proti systemu tak ma zbombardujete, ze som ko*ot a podobne....ale tak toto chete, nadalej si za to bojujte, inac to vysvetlit neviem.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Lubos Ty uz nam vylej srdce, porozpravaj nam ako Ta v mladosti znasilnil nejaky nacek alebo co...lebo inak si to Tvoje vecne zatahovanie ich tam, kde to s nimi nijako nesuvisi, neviem vysvetlit. Chod ten svoj boj bojovat inde. Alebo mi vysvetli, preco obhajujes squaterov a prosim Ta, toto chcem zdoraznit, nesklzni opat k nackom. Dokazes to?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ako si dospel k zaveru, ze obhajujem squaterov?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aha, takze cele Tvoje posobenie v tejto teme spociva v tom, ze nadavas na tych, ktori vyhnali ludi porusujucich zakon? Uz to chapem lepsie?
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

nordkapp_pb napísal:ono prezumpcia neviny plati iba ked to niekomu vyhovuje :-P :-P ... to s takymi tazko .:-) ...

// idem na pivo ... snad tam nestretnem nejakych sqaterov co nam zaberu knajpu, lebo sa im paci ....
Nechapes to ? Ta budova nikde zapisana nebola neexistovala tak nemali pravo ich odtial vyhnat alebo dosllova surovo vyhodit.
Nebud trapny.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

"Budova patří Ústavu pro informace ve vzdělávání, který se rozhodl squattery vystěhovat."

Risko, si schopny precitat si clanky, ktore boli k tomu hodene? Budova ma majitela, majitel sa ich rozhodol vystahovat...kde je problem?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Risko ty trottel precitaj si nieco o tom pripade predtym ako k tomu zacnes pustat komentare.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Kym budova neexistovala, nemohli ich vyhnat, lenze je znova zapisana - majitel mal plne pravo urobit tak. Risko sem teraz uz neprispeje a v dalsej teme bude opat hrdina s trefnymi pat-slovnymi poznamkami.

Lubos, obhajujes ich majetok, sam si napisal, ze bol vrchol drzosti, ked im vyhadzali veci...si brutalne zakomplexovany ako vidim, lebo cloveka co sa na to objektivne pozrie neseru rozbite veci patriace nejakej verbezi. Zbadal si prilezitost rypat do nackov a uz je to tam.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Shark NX napísal:Risko ty trottel precitaj si nieco o tom pripade predtym ako k tomu zacnes pustat komentare.
A ty tak isto:)
30. června 2009, kolem osmé hodiny ranní vtrhla na squat Milada bezpečnostní agentura. Překonala zamčený hlavní vchod do domu i všechny bariéry v domě a začala dům vyklízet. Agentura byla najata Ústavem pro informace ve vzdělávání, který je správcem pozemku (vlastníkem je stát) a počínaje 30.6. spravuje patrně i vilu Milada, která měla být k tomuto dni zapsána do katastru nemovitostí, takže byl odstraněn stav, kdy právně neexistovala.
Staci?

//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2009, 22:04 )
Vigor napísal:Aha, takze cele Tvoje posobenie v tejto teme spociva v tom, ze nadavas na tych, ktori vyhnali ludi porusujucich zakon? Uz to chapem lepsie?
Nie narazam na to, ze ludia, ktory porusoivali zakon svojim neopravnenym obyvanim nevlasntej budovy boli vyhanany ludmi tvrde porusujucimi zakonmi, ktory su dokonca sudeny, za svoje ciny. Takto to chap. :)

/jankyi mas pravdu, som zakomplexovany debil....co ti mam na to povedat, tak isto ako ja sa zdam byt cudny pre teba, ty sa zdas byt cudny pre mna...to je proste zakladny zakon...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lubo$ neboj ... Par krat som okolo tej Villy prechadzal ... + Mam precitane vsetko ;)

Inac trochu ta aj konecne zacinam chapat ... Ale mozno neboli ani pracovnici nejakej SBS ... Vesta nerobi zamestnanca.
A zas ked si pozrem bratislavsku SBS Kraken ... Tak mam pocit ze ty priam takych ludi vyhladavaju. (Aspon podla vyzoru)
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Tak som to nemyslel, ja ta za debila nemam, len mi vadi, ze strhavas pozornost od hlavneho problemu na nepodstatne. Potom sa to obrati zakazdym na problem Afa vs fa a sme doma - tristo stranove temy flamu.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lubos...boli vyhnani ludmi, ktorych si najal vlastnik...takze teraz mi odpovedz, kde je problem? Nemali tam co robit. To, kto bol vlastnikom najaty je uplne bezpredmetne, to sa Ti tu snazilo uz viacero ludi naznacit.

K tomu, co si na mna reagoval, aby som nezabudol :) . Byt sudeny a byt odsudeny, tak si laskavo uvedom ten velky rozdiel. Ja chapem, co tu naznacujes, nepaci sa Ti personalne obsadenie bezpecnostnej sluzby, no to, ze sa Ti to nepaci s tym, ze ludia porusujuci zakon boli ti, na druhej strane...tak s tym to nijako nesuvisi.

Akcnost, neakcnost, su to Tvoje, nicim nepodlozene konspiracie a teorie, navyse z pravneho hladiska bolo ich konanie v poriadku. Tak mi uz konecne povedze, kde je ten problem?
Napísať odpoveď