Trosku silne slova-predtym ako nieco napises,skus sa nad tym zamysliet-nemyslim si,ze to ci nieco clovek v zivote dokaze,zavisi od toho ci mäso konzumuje,alebo nie.Miliony rokov evolucie zariadily to,za clovek je momentalne na vrchole potravinoveho retazca,najinteligentnejsi tvor-a je tam aj vdaka prave tomu,za je vsezravec.A nakolko sa ludska rasa velmi rozrastla a aj sa nadalej rozrasta tak je podla mna len dobre,ze si vytvara vlastne zdroje potravy.Ak by to clovek nerobil,tak faunu uz davno nemame.Finalway napísal:mastermind, zaplietol som ho sem ako reakciu na ten citát, alebo čo to je zač..
áno, ale vlk nemá rozum(teda má, ale to ešte dlho potrvá, kým bude na aspoň ako-takej úrovni ako my)..
to, ako iné zvieratá jednajú, ok, nesúhlasim, ale my, aspoň ako "inteligentný" druh by sme sa mohli nad tým zamyslieť a nie hneď prepadnúť chuťkám.. čiže pre začiatok riešiť aspoň nás..
Keď to tu tak čítam, ako ostatní sa tu chcú "pochváliť", ako majú radi mäso, vybavím si ich ako tlupu mäsožravcov, žijúcu v koľajách obyčajných ľudí, čo v živote dosiahnú tak veľké nič.. - totižto nevedia načo to tam hore majú..
proste, ja som presvedčený, že odpoveď na otázku či človek má právo vziať niekomu/niečomu život je jednoznačne negatívna a kto je aspoň trochu inteligentný, má cítenie ako zdravý človek, a bez toho, aby pomyslel na zdravie, chuť, neverím tomu, že nebude so mnou zdieľať názor..
inak, nehádžem všetky bytosti do jedného kotla, to sa nedá, všetci sme rôzni, ale v hodnote života sme rovnakí..
A k tej hodnote zivota?Chces snad stavat hodnotu zivota napr.svojej mamky,s hodnotou zivota napr.prasiatka co chova tvoja babka na jednu uroven?