StopNezodpovednym majitelom nebezpecnych psov! Zbrojny pas!
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: StopNezodpovednym majitelom nebezpecnych psov! Zbrojny pas!
qwerty - nejak ti asi uniklo, že babička v oboch videách nie len že danú zbraň ledva udržala v zámernej, no všimni si ako jej výstrel vyhodil ruky dohora a aby zrovnala mieridlá - proste bežné dôchodkyne nie sú fyzicky stavané na to, aby mohli reálne použiť takú zbraň - ale chápem, že si to myslel vrámci srandy, na tých videách som sa fakt pekne nasmial - len som čakal, kedy tej na tom vozíku povolia brzdy a ju to začne posúvať dozadu
Ono ísť s MP40 na psa by bola iná káva 
-
qwerty-xyz
no ved jasne ze vramci srandy ....Stoporko napísal:qwerty - nejak ti asi uniklo, že babička v oboch videách nie len že danú zbraň ledva udržala v zámernej, no všimni si ako jej výstrel vyhodil ruky dohora a aby zrovnala mieridlá - proste bežné dôchodkyne nie sú fyzicky stavané na to, aby mohli reálne použiť takú zbraň - ale chápem, že si to myslel vrámci srandy, na tých videách som sa fakt pekne nasmial - len som čakal, kedy tej na tom vozíku povolia brzdy a ju to začne posúvať dozaduOno ísť s MP40 na psa by bola iná káva
--ale sme odbocili od temy mimo ineho, preco je tu o psoch tolko tem? to az tak radi utocia na ludi?
Tak a ďalší prípad.
http://www.aktuality.sk/clanok/165388/h ... o-chlapca/
Nepochopím, ako si niekto môže vzia pitbula z útulku, keď má doma malé dieťa. Kebyže toho psa vychovávajú od malička, tak slovo nepoviem (i keď ja osobne by som nebral nikdy žiadneho), ale takto
Mimochodom, teraz po meste vídavám X pitbulov a podobných plemien bez vôdzky, náhubku - proste len tak hopsajú kadiaľ chcú. A mestskí to majú na háku.
http://www.aktuality.sk/clanok/165388/h ... o-chlapca/
Nepochopím, ako si niekto môže vzia pitbula z útulku, keď má doma malé dieťa. Kebyže toho psa vychovávajú od malička, tak slovo nepoviem (i keď ja osobne by som nebral nikdy žiadneho), ale takto
Mimochodom, teraz po meste vídavám X pitbulov a podobných plemien bez vôdzky, náhubku - proste len tak hopsajú kadiaľ chcú. A mestskí to majú na háku.
Pes (akýkoľvek) patrí v meste na vôdzku......
Mňa ako vlastníka pitbulla vedia dojať majitelia rôznych malých teriérov, čiváv, kokeršpanielov, pudlíkov a pod., ktorí si svojich psov zásadne púštajú na voľno a o účele nejakej vôdzky asi ani netušia..... Pretože práve psy takéhoto razenia väčšinou majú silnú potrebu môjmu psovi (ktorý je vždy na vodítku) dokazovať, že sú silnejší a lepší...... Pokiaľ situácia začína byť neúnosná, tak väčšinou je riešená decentným, ale drvivým kopom do papule alebo smerom pod rebrá voľne pusteného psa..... Považujem to za lepšie riešenie ako uvoľniť Tysona z vodítka, pretože ten by predmetného psa veľmi rýchlo rozčlenil na niekoľko samostatne nefungujúcich celkov.......
A o blbosti majiteľov takto voľne pustených psov ani nehovorím..... Keď sa ich človek pýta či sú prije***, že aj napriek platnej VZN ich pes pobehuje kade tade, tak väčšinou krútia hlavami s konštatovaním....
"Však XXX (meno psa) by nikomu neublížil a on sa chce len hrať"..... To určite.....
Mňa ako vlastníka pitbulla vedia dojať majitelia rôznych malých teriérov, čiváv, kokeršpanielov, pudlíkov a pod., ktorí si svojich psov zásadne púštajú na voľno a o účele nejakej vôdzky asi ani netušia..... Pretože práve psy takéhoto razenia väčšinou majú silnú potrebu môjmu psovi (ktorý je vždy na vodítku) dokazovať, že sú silnejší a lepší...... Pokiaľ situácia začína byť neúnosná, tak väčšinou je riešená decentným, ale drvivým kopom do papule alebo smerom pod rebrá voľne pusteného psa..... Považujem to za lepšie riešenie ako uvoľniť Tysona z vodítka, pretože ten by predmetného psa veľmi rýchlo rozčlenil na niekoľko samostatne nefungujúcich celkov.......
A o blbosti majiteľov takto voľne pustených psov ani nehovorím..... Keď sa ich človek pýta či sú prije***, že aj napriek platnej VZN ich pes pobehuje kade tade, tak väčšinou krútia hlavami s konštatovaním....
"Však XXX (meno psa) by nikomu neublížil a on sa chce len hrať"..... To určite.....