Stretko
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
dobre a dajte este vediet ze kam by ste radsej sli.
priamo podniky.
inak:
+ STRETKO tomu kur*a ver ze bude/ kup flasu ! pijem rum ! ale nepohrdnem ani nejakym drahsim alkoholom.. okerm buzi fernetu a vodky a ine patoky... kup ten rum a budem rad
.. pol litra mi staci a jednu kolu.
napisal by som to do temy best of karma komentar ake je v KOSI a tak sa pytam tu: kto je autor?
a odpisujem. ja pijem vodku. som z vychodu
priamo podniky.
inak:
+ STRETKO tomu kur*a ver ze bude/ kup flasu ! pijem rum ! ale nepohrdnem ani nejakym drahsim alkoholom.. okerm buzi fernetu a vodky a ine patoky... kup ten rum a budem rad
napisal by som to do temy best of karma komentar ake je v KOSI a tak sa pytam tu: kto je autor?
a odpisujem. ja pijem vodku. som z vychodu
-
jin
VIP
Pokiaľ by sme sa zhodli na tomto (osobne som za), tak do úvahy pripadá Zámocká, Slon, eventuélne čajovňa v podzemí, ale neviem ako je to s kapacitou a kvalitou fajok. Inak ak by nás nebolo veľa (rozumej 6 max7) vybavil by som najväčšie miesto v EXITe, ale dávajte ďalšie návrhy, kľudne aj krčmy, kde by sme šli potomShark NX napísal:Mne to je jedno Premna zamna Do Lubovolnej cajovne (Ako som vyzsie pisal naj by bola vodna fajka na vylepsenie atmosfery)
Lebo niesom zastancom hlucnych klubov kde nepocujem sameho seba ...
ja sa z worku v piatok skorej ako o 19tej nevyko...tim.
Osobne si myslim ze davat stretko od 16-17tej je priskoro, ledazeby sa bral do uvahy fakt ze sa zucastnia aj mladistvi co o osmej musia byt doma...
Aj ja sa priklanam skorej k cajovni, ako k nejakemu pajzlu
... a co sa ucasti s kamaratmi tyka - myslim ze drviva vacsina tych co tam pridu, pridu sami, ked uz s kamosom, tak to bude tiez nejaky manik odtialto 
Osobne si myslim ze davat stretko od 16-17tej je priskoro, ledazeby sa bral do uvahy fakt ze sa zucastnia aj mladistvi co o osmej musia byt doma...
Aj ja sa priklanam skorej k cajovni, ako k nejakemu pajzlu
-
bolek
Guru
Skôr ide o to, že asi všetci nebudeme z BA, takže možno by bolo lepšie dať to skôr a každý sa pridá, kedy bude môcť. Otázne je, že či vydržíme toľko spoluKoCi napísal:ja sa z worku v piatok skorej ako o 19tej nevyko...tim.
-
Silmer
Darca
ak mozem pomoct, podla mna celkom dobry pub je kozel - Pivnica u kozla na panskej 27
http://mapy.zoznam.sk/index.pl?mp_tid=122392
a tu je niekolko info o tom
http://www.kamnapivo.sk/pivodb/staremesto/1010/
Ja tam obcas zajdem s kamosmi, a mne sa to osobne dost paci
ale ak mate lepsie napady , tak chodte inam 
http://mapy.zoznam.sk/index.pl?mp_tid=122392
a tu je niekolko info o tom
http://www.kamnapivo.sk/pivodb/staremesto/1010/
Ja tam obcas zajdem s kamosmi, a mne sa to osobne dost paci
martin44: a kde? od jakej? navrh pekny ze krcma ale trochu viac o tom 
dobre tak ja navrhujem teda:
slovak pub alebo pivnica u kozla? od 18:30 ?
kto ma protinavrh tak sem s nim. ziadne take ze krcma ci cajovna bez konkretneho napadu. normalny navrh. nech mam cas to tam nejak zarezervovat stoli alebo niekde inde ked niekto moze.
uz vidim ze sa spametame vo stvrtok vecer popripade piatok poobede a nebude kam ist. a aj ked tak pridu 2ja + ja.
konkretne, piste konkretne...
dobre tak ja navrhujem teda:
slovak pub alebo pivnica u kozla? od 18:30 ?
kto ma protinavrh tak sem s nim. ziadne take ze krcma ci cajovna bez konkretneho napadu. normalny navrh. nech mam cas to tam nejak zarezervovat stoli alebo niekde inde ked niekto moze.
uz vidim ze sa spametame vo stvrtok vecer popripade piatok poobede a nebude kam ist. a aj ked tak pridu 2ja + ja.
konkretne, piste konkretne...