Súboj Titánov
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Súboj titánov
Dúfam že ste už zaznamenali hit budúcehon roku ktorymsa stane urcite tento film s hvieznym obsadením vid. csfd.cz sekcia kiná. Nájde sa nieco lepsie čo myslíte???
//GothaR: temy spojene
//GothaR: temy spojene
Trailer: http://www.csfd.cz/film/236434-souboj-t ... elect=5983
Hviezdne obsadenie? Kvoli tomu hercovi z Avatara a Liamovi Neesonovi? Podla trailera to vyzera iba ako dalsi akcny film s dobrymi efektami a slusnou choreografiou, no u mna to urcite nebude najlepsi film roka, to by museli byt ostatne filmy velmi slabe.
Vyzera to na typicku schemu - dobri a zli, pricom dobri sa musia odhodlat na zaverecny velky suboj proti zlym a zli su v tomto pripade predstavovani ako obrovske skorpoony a ine potvory.
PS: len tak zbezne som si pozrel filmy na dalsi rok a je tam napriklad Iron man 2, ktory ma podla mna vacsie sance ako toto.
Hviezdne obsadenie? Kvoli tomu hercovi z Avatara a Liamovi Neesonovi? Podla trailera to vyzera iba ako dalsi akcny film s dobrymi efektami a slusnou choreografiou, no u mna to urcite nebude najlepsi film roka, to by museli byt ostatne filmy velmi slabe.
Vyzera to na typicku schemu - dobri a zli, pricom dobri sa musia odhodlat na zaverecny velky suboj proti zlym a zli su v tomto pripade predstavovani ako obrovske skorpoony a ine potvory.
PS: len tak zbezne som si pozrel filmy na dalsi rok a je tam napriklad Iron man 2, ktory ma podla mna vacsie sance ako toto.
-
seth82
Darca
Ako to môže byť tvoj jednoznačný dojem, keď ani nevieš, čo iné príde za pár mesiacov na scénu? Veď napríklad pokiaľ sa bavíme iba o efektoch, tak napríklad trailer (alebo jeho záver) k The Last Airbender vyzerá o dosť lepšie. A čo tak Tron:Legacy? Znova ak sa bavíme o efektoch, tak Súboj Titanov sa môže schovať. To isté aj v prípade Prince of Persia, The Sorcerer's Apprentice, Legion, spomínaného Iron Mana a kopy ďalších...Takže tak.
Na druhej strane, prikláňam sa k názoru, že Súboj Titanov má hviezdne obsadenie, na jednej strane sú klasickí herci ako Ralph Fieness, Liam Neeson, Mads Mikkelsen, na druhej zasa samozrejme rastúce hviezdy Sam Worthington (Avatar, Terminátor), Gemma Arterton, Jason Flemyng...takže je z čoho vyberať...Len by som ten film príliš nepreceňoval, ešte vždy si myslím, že pôvodnú verziu neprekoná...
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2010, 7:14)
Feb. 2 - Warner Bros. officially pushed Clash of the Titans back a week from March 26 to April 2 and announced that it will be released in 3D. This provides one week of breathing room between it and How to Train a Dragon, which opens March 26 also in 3D, and pits Clash against the openings of The Last Song, Repo Men and Tyler Perry's Why Did I Get Married Too.
Na druhej strane, prikláňam sa k názoru, že Súboj Titanov má hviezdne obsadenie, na jednej strane sú klasickí herci ako Ralph Fieness, Liam Neeson, Mads Mikkelsen, na druhej zasa samozrejme rastúce hviezdy Sam Worthington (Avatar, Terminátor), Gemma Arterton, Jason Flemyng...takže je z čoho vyberať...Len by som ten film príliš nepreceňoval, ešte vždy si myslím, že pôvodnú verziu neprekoná...
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2010, 7:14)
Feb. 2 - Warner Bros. officially pushed Clash of the Titans back a week from March 26 to April 2 and announced that it will be released in 3D. This provides one week of breathing room between it and How to Train a Dragon, which opens March 26 also in 3D, and pits Clash against the openings of The Last Song, Repo Men and Tyler Perry's Why Did I Get Married Too.
-
MisguidedAngel
Star
Re: Súboj Titánov
jedine co sa v tejto teme rozobera su herci a efekty.
ak je to jedine co ten film chce ponuknut tak
ak je to jedine co ten film chce ponuknut tak
no bohužial je to tak že čo sú teraz filmy tak všetko ide len o efekty a príbeh je zabudnutí alebo skôr v pozadí (česť výnimkám) to isté je aj avatar jediné čo ten film vie ponúknuť sú len efekty keby nebol v 3d tak to nemá vôbec taký úspech.
ale odbieham od témy ja sa osobne na ten film teším a isto na to pôjdem do kina.
ale odbieham od témy ja sa osobne na ten film teším a isto na to pôjdem do kina.
-
seth82
Darca
A čo sa má v tejto téme rozoberať? V prípade filmov ide o to, aby v divákovi zanechali nejaký zážitok. Nech je aspoň jeden aspekt filmu výnimočný a úspech sa dostaví - diváka poteší a pobaví. Nemôžete predsa čakať, že každý film bude mať sofistikovaný dej ako Memento, prípadne príbeh, nad ktorým treba rozmýšľať ešte týždeň po zhliadnutí filmu, aby ho divák pochopil (alebo nepochopil, viď príklad David Lynch) - niekto ide do kina za jednoduchou zábavou, ktorá mu umožní na dve hodiny odpútať sa od reality a zabudnúť na problémy. Tak sa už konečne poniektorí prestaňte hrať na filmových fajnšmekrov, ktorí si myslia, že filmy využívajúce výhody dnešných technológií sú automaticky menej urodzené ako tie bez nich...
-
MisguidedAngel
Star
asi reagujes na mna..
zaskatulkovat cloveka ako pseudointelektuala len preto ze mu pri filme nestacia efekty? please..
(inak za tym si stojim ze ak film ti vie ponuknut len efekty tak je to odpad - pocitacova masturbacia - nemozes postavit vizual na prazdnom obsahu, nepostrehol som v teme ze by sa tu rozoberala napr. osoba rezisera, co ma za sebou, a pod.)
a ta posledna veta, no comment
zaskatulkovat cloveka ako pseudointelektuala len preto ze mu pri filme nestacia efekty? please..
(inak za tym si stojim ze ak film ti vie ponuknut len efekty tak je to odpad - pocitacova masturbacia - nemozes postavit vizual na prazdnom obsahu, nepostrehol som v teme ze by sa tu rozoberala napr. osoba rezisera, co ma za sebou, a pod.)
a ta posledna veta, no comment
-
seth82
Darca
Nenarážal som IBA na teba, ale keď sa v tom už teda sám vidíš...Škatuľkujem presne tak, ako ty škatuľkuješ filmy. Ja v tom nevidím žiaden rozdiel. Neviem celkom, čo s tým má osoba režiséra, keďže Leterrier má minimum skúseností, a na režisérovi priveľmi nezáleží, keďže aj majster tesár sa utne (napríklad spomínaný Lynch sa uťal pozitívne iba raz, Dunou). Zvyšok vecí si nevyvrátil a to, či si berieš tú poslednú vetu k srdcu, je už iba tvoja osobná vec...
-
MisguidedAngel
Star
som si nevsimol ze by som skatulkoval.. ako mozes prosimta vediet ze ja skatulkujem filmy. na zaklade toho ze si myslim ze obsah > forma (formou myslim efekty teraz, ne reziu, herectvo a pod.)?
ja nemam nic proti efektom ale musia byt na niecom stavane. napr. ako avatar. mozno klise pribeh ale majstersky zrezirovany.
chces mi povedat ze ten film /spominam ho lebo suboj titanov este nevysiel/ by bol rovnako naslapany vdaka efektom keby mal mizernu reziu? na tom praveze zalezi. samoucelne pouzite efekty viac pokazia. to ze leterrier ma minimum skusenosti a ma skusenosti s filmami s akymi ma, tak nam dava urcitu predstavu ako bude ten film mozno vypadat.. nejedna sa len o nejaky projekt ale o remake jedneho z tych kultovejsich filmov co boli kedy natocene. a to je vyzva, od rezisera sa teda ocakava vela. ako mozes povedat ze na tom nezalezi?
a neviem co furt spominas lyncha, lynch je sick fuck a vobec ma nezaujimaju tie veci co sa mu odohravaju v hlave. na rozdiel od inych reziseroch stavajucich na symboloch on stavia na svojich uchylacinach a paradoxne tu dunu povazuje za svoj najhorsi film.
tu poslednu vetu som si btw nebral k srdcu ale mal som pocit ze mierila na mna ako cely prispevok kedze reagoval na veci co som spomenul. logicke nie?
inak este dolezita vec, pises ze som nic nevyvratil, ale ja nemam ani co, ja s tebou v podstate suhlasim, ja plne podporujem myslienku ze niekomu moze dat beckovy horor viac ako rekviem za sen nejakemu fetakovi na abstaku. len proste MNE nevyhovuje myslienka prazdneho obsahu alebo slabej rezie (kedze pribeh uz pozname) postavenom na atraktivnom vizuali. ty si zacal s fajnsmekrami
ja nemam nic proti efektom ale musia byt na niecom stavane. napr. ako avatar. mozno klise pribeh ale majstersky zrezirovany.
chces mi povedat ze ten film /spominam ho lebo suboj titanov este nevysiel/ by bol rovnako naslapany vdaka efektom keby mal mizernu reziu? na tom praveze zalezi. samoucelne pouzite efekty viac pokazia. to ze leterrier ma minimum skusenosti a ma skusenosti s filmami s akymi ma, tak nam dava urcitu predstavu ako bude ten film mozno vypadat.. nejedna sa len o nejaky projekt ale o remake jedneho z tych kultovejsich filmov co boli kedy natocene. a to je vyzva, od rezisera sa teda ocakava vela. ako mozes povedat ze na tom nezalezi?
a neviem co furt spominas lyncha, lynch je sick fuck a vobec ma nezaujimaju tie veci co sa mu odohravaju v hlave. na rozdiel od inych reziseroch stavajucich na symboloch on stavia na svojich uchylacinach a paradoxne tu dunu povazuje za svoj najhorsi film.
tu poslednu vetu som si btw nebral k srdcu ale mal som pocit ze mierila na mna ako cely prispevok kedze reagoval na veci co som spomenul. logicke nie?
inak este dolezita vec, pises ze som nic nevyvratil, ale ja nemam ani co, ja s tebou v podstate suhlasim, ja plne podporujem myslienku ze niekomu moze dat beckovy horor viac ako rekviem za sen nejakemu fetakovi na abstaku. len proste MNE nevyhovuje myslienka prazdneho obsahu alebo slabej rezie (kedze pribeh uz pozname) postavenom na atraktivnom vizuali. ty si zacal s fajnsmekrami
Tak trošku k téme, mmáme tu nový trailer:
http://film.moviezone.cz/souboj-titanu-2010/trailery/
Nakoľko bude vraj film v 3-D posunie sa termín premiery o pár dní
http://film.moviezone.cz/souboj-titanu-2010/trailery/
Nakoľko bude vraj film v 3-D posunie sa termín premiery o pár dní
no zeby tam toho bolo vela noveho sa povedat neda...
k tomu ze to bude 3d - do kina na to nepojdem, tak mi to moze byt jedno
k tomu ze to bude 3d - do kina na to nepojdem, tak mi to moze byt jedno
-
Soviet
Darca
Tak dnes mame permiery v 3Dcku
Bezim hned..Som zvedavy ci sa oplatilo cakat..
Takže ty hovoríš, že vo filme stačí napríklad úplne geniálna hudba bez ohľadu na to čo film ponúkne po obsahovej stránke?seth82 napísal:A čo sa má v tejto téme rozoberať? V prípade filmov ide o to, aby v divákovi zanechali nejaký zážitok. Nech je aspoň jeden aspekt filmu výnimočný a úspech sa dostaví - diváka poteší a pobaví.
To mi stačí ak si pustím soundtrack.
Jedna vec je keď efekty alebo hudba dovedú príbeh k dokonalosti (napr. Titanic) a druhá vec je keď sa pozerám na totálne vypatlaný príbeh s najúžasnejšími efektami #2, ktoré ale ten príbeh ani zďaleka nezachránia (napr. Transformers).
-
seth82
Darca
begbee: zaprvé, odpovedáš na post zpred 2 mesiacov, to je celkom nezvyčajné.
zadruhé: vedel som, že nejaký člen si vyberie akurat score, alebo kameru, alebo strih (proste na Internetoch niektorí ľudia potrebujú analyzovať čiastkové tvrdenia a keďže som napísal "aspoň jeden aspekt", tah hor sa do kritiky), pričom vieme, že najdôležitejším aspektom na filmoch je obraz / vizuálne spracovanie, plus ja som NEPÍSAL o efektoch. Tak isto som nikdy nedal "totálne vypatlanému filmu s najúžasnejšími efektami" vysoké hodnotenia (napríklad taký Avatar mal podľa mňa výnimočné vizuálne spracovanie, hudbu, zvuk, strih, kameru, dobré herecké výkony a nie až tak vypatlaný príbeh a preto som mu dal také hodnotenie, aké som mu dal) a práve preto platí znova toto: nevyťahuj prosím moje vety z celkového kontextu diskusie a hlavne ich neprekrúcaj v nezmysly.
A iba tak mimochodom, je to shit. http://www.moviemania.sk/1993-recenzia- ... itans.html
zadruhé: vedel som, že nejaký člen si vyberie akurat score, alebo kameru, alebo strih (proste na Internetoch niektorí ľudia potrebujú analyzovať čiastkové tvrdenia a keďže som napísal "aspoň jeden aspekt", tah hor sa do kritiky), pričom vieme, že najdôležitejším aspektom na filmoch je obraz / vizuálne spracovanie, plus ja som NEPÍSAL o efektoch. Tak isto som nikdy nedal "totálne vypatlanému filmu s najúžasnejšími efektami" vysoké hodnotenia (napríklad taký Avatar mal podľa mňa výnimočné vizuálne spracovanie, hudbu, zvuk, strih, kameru, dobré herecké výkony a nie až tak vypatlaný príbeh a preto som mu dal také hodnotenie, aké som mu dal) a práve preto platí znova toto: nevyťahuj prosím moje vety z celkového kontextu diskusie a hlavne ich neprekrúcaj v nezmysly.
A iba tak mimochodom, je to shit. http://www.moviemania.sk/1993-recenzia- ... itans.html
Ja som to hovoril 
-
Soviet
Darca
Tak teraz som sa z toho vratil..Umna dost sklamanie fakt..Dej predvidatelny dopredu maximalne..Trochu na moje pomery vsetko bolo predvidatelne no..Proste to odflakli a 3D mi to prislo mozno ete viac mizernejsie ako keby som to pozeral normalne..
6/10 - s prizmurenym ockom..
6/10 - s prizmurenym ockom..