Súboj Titánov
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Súboj Titánov
ja som chcel ist na to do kina, ale ako odporca 3D filmov ma sklamalo ked je to v kinach iba 3d budem si musiet pockat na kvalitny rip
-
seth82
Darca
Prečo by to malo byť iba v 3D? Veď kiná zvyknú ponúkať aj klasické verzie 3D filmov, teda aspoň tu v UK..
-
lekoklatik
VIP
V Ostrave napr. tak isto aj 2D aj 3D Nakoľko tu čítam čo tu čítam, počkám si ja asi radšej na Iron Man 2 a toto si pozriem tiež v nejakom ripe.
-
Kamilgxk
Medium Expert
ved 3d pojde len v tych velkych kinach pockaj kym si to dojde aj do takych mensich kin a tam to bude 2dJeremy napísal:ja som chcel ist na to do kina, ale ako odporca 3D filmov ma sklamalo ked je to v kinach iba 3d budem si musiet pockat na kvalitny rip
tak ako avatar
-
IceHammer
Star
Dnes som si ho pozrel a myslim si ze sa im to dost vydarilo co sa tyka efektov tak si myslim ze je na co sa pozerat. Co sa tyka deja vsetci vieme v to spociva a to ze je to predvydatelne si myslim je normalna vec. Ja som si film vychutnaval az do konca a dej tam bol tiez strhujuci. 9/10 by som dal.
-
Betarik
Professional
ta starsia verzia je lepsia
aspon pre mna
neviem nieco mi v tom chybalo stara klasika bola lepsia 
Videl som vcera 3D. Klasika je asi lepsia, aj ked si ju az tak velmi nepamatam, ale tu boli super tie suboje. Pribeh a herecke vykony dost zle. Takych 7/10, kedze suboje a akcne casti tvoria 3/4 filmu 
Neviem preco tak riesite predvidatelnst deja, ja som napriklad vedel uz pred 13 rokmi ako ten film skonci a co sa tam bude zhruba diat. Efekty pekne, 3D zbytocne, celkovo film potesil.
film som nevidel ale stve ma ze tam silou mocou postprodukcne drbli 3d ktore vraj stoji za prd... a to asi len kvoly tomu aby viacej zarobili... a pritom najviac to uskodi samotnej 3d technologii ako takej
Dnes som bol na tom v kine v TN, čo sa týka 3D = 0 bodov a samotný film bol vcelku pozerateľný
Pekne spravené súboje
nebolo to vobec zle ale ten dej by bolo treba poupravit.. 7.5/10
3-D efekty 1-10
príbeh čo by fanda gréckych mýtov 3/10
efekty celkovo 7/10
Film bol celkom zaujímavo spracovaný i keď bolo tam dosť nedostatkov čo mi dosť osobne vadili ale tak bral som to ako oddychovou takže môj skromný názor leží niekde medzi 6-7/10
príbeh čo by fanda gréckych mýtov 3/10
efekty celkovo 7/10
Film bol celkom zaujímavo spracovaný i keď bolo tam dosť nedostatkov čo mi dosť osobne vadili ale tak bral som to ako oddychovou takže môj skromný názor leží niekde medzi 6-7/10
-
goldenshit
Medium Expert
original sa mi pacil ovela viac.......toto tiez nebolo zle....7/10
origo som nevidel, ale tento film sa mi celkom páčil. Aj dej, efekty, súboje
Videl som to v Cinemaxe v 3D. Nijak ma to neohúrilo. Od 3D som čakal oveľa viac. Miestami som mal pocit, že namiesto jednej postavy tam stoja dve hneď za sebou... A nič ma netrafilo
. Takže v 3D sa to pozerať neoplatí... Škoda, že som si túto tému prečítal až po pozretí filmu. 
Takže až na to 3D spokojnosť
Videl som to v Cinemaxe v 3D. Nijak ma to neohúrilo. Od 3D som čakal oveľa viac. Miestami som mal pocit, že namiesto jednej postavy tam stoja dve hneď za sebou... A nič ma netrafilo
Takže až na to 3D spokojnosť
Pekne ste sfúkli ten film..... vidím to tak, že ja ako fanúšík originálnej verzie a odporca 3D, si tento film asi nikdy nepozriem..... a veru som sa na neho chystal.......

prečo odporca 3D? Čo sa ti na tom nepáči?
práve som prišiel z kina cinemax trenčín a film ma celkovo nijak moc nezaujal to 3D je tam len naozaj naokrasu ,hudba sa mi dosť páčila ale to je asi všetko ,herecké výkony a dej je tiež bieda a ešte sa mi dosť nepáčila kamera jak sa pri nejakých scénach divno kimácala (neviem či to bol zámer kameramana ale mne sa to vobec nepáčilo a pripadalo my to také dinvé) a aj ten strih bol niekedy naozaj divný že človek nevedel čo,kde,kedy a ako.efekty a hlavne boje boli celkom v pohode ale podla mna ich tam bolo až priveľa kazilo to dojem z filmu.
moje dodnotenie:
3D: 0/10
hudba: 9/10
kamera,strih: 5/10
dej: 5/10
efekty:7/10
celkovo:5/10
moje dodnotenie:
3D: 0/10
hudba: 9/10
kamera,strih: 5/10
dej: 5/10
efekty:7/10
celkovo:5/10
-
twardykamen
Medium Professional
no pozrel som si to a keby nie nuda v praci tak to urcite nedopozeram..film je nudny hlavnym prvkom su akcne sceny ktore ma ale nenadchli ..nasilu super skoky, super prisery sama pocitacova animacia ...keby som bol v kine lutujem vyhodene peniaze a asi by som aj odisiel..takto 5/10
radsej povodnu verziu...
radsej povodnu verziu...
dobry film, vobec som sa nenudil a da sa pozriet aj viac krat lebo tam nie su ziadne nudne sceny
Skocil som cez volno do Cinemaxu a nechapem preco to bolo 3D. No ja som nikde nepostrehol nijake 3D efekty.. ale efekty filmove boli tiez v pohode az na toho dreveneho pana, ktory mi pripadal trosku smiesne.. dej nesklamal len mi to pripadalo strasne rychle, miestami vadila ta rozklepana kamera - to bol fakt odveci napad pan kameraman. Herecke vykony, nie su oslnujuce, ale ani katastroficke. Celkovo nelutujem, az na tie zbytocne okuliare na nose