Tak myslím že na tento film je slovo remake úplne prikrátke
http://film.moviezone.cz/souboj-titanu-2010/trailery/
mozno to nie je prerabka v pravom slova zmysle, ale taky novy batman podla mna vysiel stokrat lepsie ako ten stary a to som na tom starom vyrastalseth82 napísal:Remake tohoto filmu ma straší už pekne dlhú dobu...Pôvodnú verziu považujem za kultový film, ktorý bol asi prvý, aký som vôbec v živote videl a práve preto v mojom osobnom rebríčku zaujal špeciálnu pozíciu. Zároveň musím priznať, že nemám moc v láske prerábky, podarili sa vôbec niekedy nejaké, ktoré by boli kvalitou blízke, alebo lepšie, ako ich predlohy? Možno Italian Job a 3.10 To Yuma, na iné si spomenúť nemôžem... A práve preto mám aj obavy z tohoto, len aby to nedopadlo ako Dragon Ball, alebo Ultraviolet, kde sa efekty síce dali, ale to bolo asi tak všetko...Nechám sa prekvapiť, možno to bude príjemná novinka...
ok, v tejto problematike sa ocividne vyznas lepsie, ja som len laik, ale aj tak myslim, ze pointa ostava zachovana aj napriek mojej chybe a to, ze sa da spravit dobre vyzerajuci film s kopou akcie ktory vyhovie aj narocnejsiemu divakovi, len sa treba posnazit takze urcite by som hned nelamal palicu nad titanmiseth82 napísal:ColdRain: nový Batman nebol prerábkou, ale krokom späť v príbehu. Dark Knight sa dá považovať za voľné pokračovanie Batmana od Tima Burtona...Ale Súboj Titanov bude proste prerábka, viem o tom, pretože v Empire je o tom 12 stranová príloha. Viem, že niektore postavy budú chýbať a na druhej strane bude tam kopa nových, ale furt to bude iba derivát pôvodnej legendy...Je to to isté, ako sa Dark Castle chystá prerobiť Hitchcockových Vtákov, za čo by som tej produkčnej spoločnosti najradšej budovu podpálil...
wtf? dark knight nebola prerabka? a ako presne to nadväzovalo na burtonovu batman seriu, kedže napriklad v nej joker a harvey dent zomreli? sam režiser nolan vravel, že sa jedna o nové poňatie filmu, o realnejšie temnejšie spracovanie, tak neviem ake 12stranove prilohy to čitašseth82 napísal:ColdRain: nový Batman nebol prerábkou, ale krokom späť v príbehu. Dark Knight sa dá považovať za voľné pokračovanie Batmana od Tima Burtona...Ale Súboj Titanov bude proste prerábka, viem o tom, pretože v Empire je o tom 12 stranová príloha. Viem, že niektore postavy budú chýbať a na druhej strane bude tam kopa nových, ale furt to bude iba derivát pôvodnej legendy...Je to to isté, ako sa Dark Castle chystá prerobiť Hitchcockových Vtákov, za čo by som tej produkčnej spoločnosti najradšej budovu podpálil...
Ako môže ísť prosímťa o prerábku Burtona, keď to má totálne iný príbeh? Iný úvod, iný komplexný dej, ktorý tomu v Batman Begins predchádzal...To, že Nolan použil rovnaké postavy, je hádam logické, pokiaľ sa chcel držať komixu, alebo nie? Je to presne tak, ako si citoval Nolana - úplne nové poňatie príbehu. Tá 12-stranová príloha, ktorú som spomenul, bola o Súboji Titanov, takže nevkladaj mi písmenka do klávesnice a neobracaj to, čo som napísal. A áno - Súboj Titanov je prerábka, pretože sa až na malé odchýlky v postavách a logické čiastočné rozdiely v deji bude podobať presne na svoj originál, žiadne rapídne zmeny v príbehu, ako v prípade Batmana, atď. Ale veď uvidíme, máme na to ešte pár mesiacov...Old Dirty Bastard napísal:wtf? dark knight nebola prerabka? a ako presne to nadväzovalo na burtonovu batman seriu, kedže napriklad v nej joker a harvey dent zomreli? sam režiser nolan vravel, že sa jedna o nové poňatie filmu, o realnejšie temnejšie spracovanie, tak neviem ake 12stranove prilohy to čitaš
a pokial ide u suboj titanov.. skôr tuna sa nejedna o prerabkunovy pribeh nepojednava celkom o perseusovi a jeho vyprave, hollywood to trochu pretvoril, aby sa tam dalo nasekať viac akcie a spravili z toho vojnu proti hádovi