Súboj Titánov

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Súboj Titánov

Príspevok od používateľa ateista »

Dúfam že táto téma tu ešte nie je.

Tak myslím že na tento film je slovo remake úplne prikrátke

http://film.moviezone.cz/souboj-titanu-2010/trailery/

:twisted:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

vyzerá to božsky, v mojom rebríčku najočakávanejších filmov mu patrí top 3 :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

velmi zaujimavy trailer, tesim sa na tento film :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

to si snad robis prdel, nenormalne sa mi pacila ta prva verzia, myslim ze dalsi film ktory si asi kupim :)
Hacker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hacker »

Fiha, to ma byt remake toho staruckeho filmu??? To by nemuselo byt zle
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak to som zvedavý.. na pôvodnej verzii som v podstate vyrástol, takže nový remake ma určite bude zaujímať. Pokiaľ to nezbastardia ako všetky remaky klasických filmov, tak to bude môcť byť zaujímavý film so zaujímavými efektami.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Remake tohoto filmu ma straší už pekne dlhú dobu...Pôvodnú verziu považujem za kultový film, ktorý bol asi prvý, aký som vôbec v živote videl a práve preto v mojom osobnom rebríčku zaujal špeciálnu pozíciu. Zároveň musím priznať, že nemám moc v láske prerábky, podarili sa vôbec niekedy nejaké, ktoré by boli kvalitou blízke, alebo lepšie, ako ich predlohy? Možno Italian Job a 3.10 To Yuma, na iné si spomenúť nemôžem... A práve preto mám aj obavy z tohoto, len aby to nedopadlo ako Dragon Ball, alebo Ultraviolet, kde sa efekty síce dali, ale to bolo asi tak všetko...Nechám sa prekvapiť, možno to bude príjemná novinka...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

seth82 napísal:Remake tohoto filmu ma straší už pekne dlhú dobu...Pôvodnú verziu považujem za kultový film, ktorý bol asi prvý, aký som vôbec v živote videl a práve preto v mojom osobnom rebríčku zaujal špeciálnu pozíciu. Zároveň musím priznať, že nemám moc v láske prerábky, podarili sa vôbec niekedy nejaké, ktoré by boli kvalitou blízke, alebo lepšie, ako ich predlohy? Možno Italian Job a 3.10 To Yuma, na iné si spomenúť nemôžem... A práve preto mám aj obavy z tohoto, len aby to nedopadlo ako Dragon Ball, alebo Ultraviolet, kde sa efekty síce dali, ale to bolo asi tak všetko...Nechám sa prekvapiť, možno to bude príjemná novinka...
mozno to nie je prerabka v pravom slova zmysle, ale taky novy batman podla mna vysiel stokrat lepsie ako ten stary a to som na tom starom vyrastal :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

dlho som nevidel taky dobry trailer :)
(max co sa men najviac pacil bol : Law Abiding Citizen (2009) )
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ColdRain: nový Batman nebol prerábkou, ale krokom späť v príbehu. Dark Knight sa dá považovať za voľné pokračovanie Batmana od Tima Burtona...Ale Súboj Titanov bude proste prerábka, viem o tom, pretože v Empire je o tom 12 stranová príloha. Viem, že niektore postavy budú chýbať a na druhej strane bude tam kopa nových, ale furt to bude iba derivát pôvodnej legendy...Je to to isté, ako sa Dark Castle chystá prerobiť Hitchcockových Vtákov, za čo by som tej produkčnej spoločnosti najradšej budovu podpálil...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

seth82 napísal:ColdRain: nový Batman nebol prerábkou, ale krokom späť v príbehu. Dark Knight sa dá považovať za voľné pokračovanie Batmana od Tima Burtona...Ale Súboj Titanov bude proste prerábka, viem o tom, pretože v Empire je o tom 12 stranová príloha. Viem, že niektore postavy budú chýbať a na druhej strane bude tam kopa nových, ale furt to bude iba derivát pôvodnej legendy...Je to to isté, ako sa Dark Castle chystá prerobiť Hitchcockových Vtákov, za čo by som tej produkčnej spoločnosti najradšej budovu podpálil...
ok, v tejto problematike sa ocividne vyznas lepsie, ja som len laik, ale aj tak myslim, ze pointa ostava zachovana aj napriek mojej chybe a to, ze sa da spravit dobre vyzerajuci film s kopou akcie ktory vyhovie aj narocnejsiemu divakovi, len sa treba posnazit takze urcite by som hned nelamal palicu nad titanmi :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

seth82 napísal:ColdRain: nový Batman nebol prerábkou, ale krokom späť v príbehu. Dark Knight sa dá považovať za voľné pokračovanie Batmana od Tima Burtona...Ale Súboj Titanov bude proste prerábka, viem o tom, pretože v Empire je o tom 12 stranová príloha. Viem, že niektore postavy budú chýbať a na druhej strane bude tam kopa nových, ale furt to bude iba derivát pôvodnej legendy...Je to to isté, ako sa Dark Castle chystá prerobiť Hitchcockových Vtákov, za čo by som tej produkčnej spoločnosti najradšej budovu podpálil...
wtf? dark knight nebola prerabka? a ako presne to nadväzovalo na burtonovu batman seriu, kedže napriklad v nej joker a harvey dent zomreli? sam režiser nolan vravel, že sa jedna o nové poňatie filmu, o realnejšie temnejšie spracovanie, tak neviem ake 12stranove prilohy to čitaš
a pokial ide u suboj titanov.. skôr tuna sa nejedna o prerabku :wink: novy pribeh nepojednava celkom o perseusovi a jeho vyprave, hollywood to trochu pretvoril, aby sa tam dalo nasekať viac akcie a spravili z toho vojnu proti hádovi
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Z traileru možno vidieť iba to že ho strihal skvelý "výrobca trailerov 8) " ,ale zaujať dokáže a tá hudba k tomu ma dostala ako naposledy tá čo bola pri Maxovi Paynovi alebo Gamerovi
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Old Dirty Bastard napísal:wtf? dark knight nebola prerabka? a ako presne to nadväzovalo na burtonovu batman seriu, kedže napriklad v nej joker a harvey dent zomreli? sam režiser nolan vravel, že sa jedna o nové poňatie filmu, o realnejšie temnejšie spracovanie, tak neviem ake 12stranove prilohy to čitaš
a pokial ide u suboj titanov.. skôr tuna sa nejedna o prerabku :wink: novy pribeh nepojednava celkom o perseusovi a jeho vyprave, hollywood to trochu pretvoril, aby sa tam dalo nasekať viac akcie a spravili z toho vojnu proti hádovi
Ako môže ísť prosímťa o prerábku Burtona, keď to má totálne iný príbeh? Iný úvod, iný komplexný dej, ktorý tomu v Batman Begins predchádzal...To, že Nolan použil rovnaké postavy, je hádam logické, pokiaľ sa chcel držať komixu, alebo nie? Je to presne tak, ako si citoval Nolana - úplne nové poňatie príbehu. Tá 12-stranová príloha, ktorú som spomenul, bola o Súboji Titanov, takže nevkladaj mi písmenka do klávesnice a neobracaj to, čo som napísal. A áno - Súboj Titanov je prerábka, pretože sa až na malé odchýlky v postavách a logické čiastočné rozdiely v deji bude podobať presne na svoj originál, žiadne rapídne zmeny v príbehu, ako v prípade Batmana, atď. Ale veď uvidíme, máme na to ešte pár mesiacov...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

:) ked sa začitaš do začiatku môjho postu vyššie, tak zistiš, že som pisal o tom istom ako ty.. kde som presne tvrdil JA, že to nadväzuje na burtonove batmanovky? neviem ako sa ti to podarilo takto pretočiť :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ehm...dlhoročný pobyt v Anglicku mi už asi narúša schopnosť chápať slovenskému textu...alebo nie? Vo svojom prvom poste si vyvrátil moje tvrdenie, že Súboj Titanov je prerábka, priklonil si sa k názoru, že ide o zbrusu nový príbeh. V príspevku vyššie ale už tvrdíš, že si v podstate písal o tom istom ako ja (hoci ja som tvrdil úplný opak toho, čo ty)...Ďalej v príspevku vyššie tvrdíš, že ja som kdesi uviedol, že ty si tvrdil, že to nadväzuje na Burtonove Batmanovky...Kde prepána tvrdím, že ty to tvrdíš? Alebo sa už príliš zamotávame? V každom prípade ideme do OT, takže mali by sme s tým prestať :oops:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

najnovší trailer, nemám slov.
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Tak nový trailer,ktorý nastastie uz funguje:

http://film.moviezone.cz/souboj-titanu-2010/trailery/

Mate sa na co tesit
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

stary suboj titanov je dobry film este aj v dnesnej dobe..ale toto v traileri vyzera dost podobne filmu 300. ale ocakavam skor cistu akciu pre nenarocnejsich divakov
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Trailer už aj v HD
http://www.apple.com/trailers/wb/clashofthetitans/ Kraken vyzerá na moje prekvapenie celkom ok :)
Napísať odpoveď