Slnko stoj, slnko neber mi ju chcem byť s ňou s mojou láskou nezvestnou, nech sa táto noc neskončí. (Metalinda)
Snko stoj, zuchu nevychádzaj mojich snov, mojo hláskou nemennou, ja mu stávono neskončí. (James Bond)
tak je /napr. kauza Kristína/ - ved to bolo neskutočne, ako sa tam zhodila a ešte to zabila tým, že vlastná mama jej vraj hovorila, že ona nato ma nech to vyskúša a ja som len zízalbolek napísal:To hej, ani ja nechápem, čo tam niektorí stvárajú. To nemajú štipku sebakritiky, ale keby im aspoň rodičia povedali, aby tam nešli, keď na to nemajú.
Inak, čo sa týka poroty, tak Darinka ma vcelku prekvapila. Som si myslela, že bude nejako strašne preafektovaná s maniermi a neviem čo a zdá sa celkom v poho, až na tých pár momentov, keď sa tam hrá za naj šéfku. Lučenič je v pohode, on mi pripadá niečo ako tichá voda brehy myje. Že keď už niečo trepne, stojí to za to a Pali je fajn, on má dobrééé hlášky. Len nejako mi tam niekto ešte chýba, podľa mňa, keď boli 4 porotcovia, bolo to lepšie. Jaaj, náš zlatý dobrý JuliLomenia napísal:Habera je frajer,Dara je milá a Lučenič je na prt.
Ale nemali by nám v telke ukazovať šiťákov ale tých,ktorí postúpili!
No Habera bol dobrý pri tom týpkovi z Košic, ktorý vyletel vrámci rýchlej smrti - že keby mu zaspieval jak prichádzali dnu do hotela tak ho pošle ihned domov a nemusi tam tak dlho čakaťbolek napísal:Inak, čo sa týka poroty, tak Darinka ma vcelku prekvapila. Som si myslela, že bude nejako strašne preafektovaná s maniermi a neviem čo a zdá sa celkom v poho, až na tých pár momentov, keď sa tam hrá za naj šéfku. Lučenič je v pohode, on mi pripadá niečo ako tichá voda brehy myje. Že keď už niečo trepne, stojí to za to a Pali je fajn, on má dobrééé hlášky. Len nejako mi tam niekto ešte chýba, podľa mňa, keď boli 4 porotcovia, bolo to lepšie. Jaaj, náš zlatý dobrý Juli