Vcera Bartolomej to bol neskutocny pripad. Tie jeho krasne tanecne kreacie a do toho krasny spev v Dolinaaaaaaaaach. Laco ho nakoniec krasne poslal kade lahsie a Habera to uplne zaklincoval: ,, Pozdrav chalanov v posilnovni."
Na druhu stranu velmi sa mi pacil Tomi Krak (Crack), bolo to uplne paradne, na nerozoznanie od originalu.
nemate pocit ze je to slabsie ako pominule roky? tie zostrihy trva to 1 hod bez reklam, a nic poriadne tam neukazu len trapne kecy haberu , najvecsie skury..a skoro nikoho kto postupil..
Eritrea napísal:nemate pocit ze je to slabsie ako pominule roky? tie zostrihy trva to 1 hod bez reklam, a nic poriadne tam neukazu len trapne kecy haberu , najvecsie skury..a skoro nikoho kto postupil..
Suhlasim, trosku ubrat s dementov a viac ukazat tych co spievat vedia. Je sice pravda, ze ich uvidime osobitne v divadle, ale chcem vidiet na zaklade coho postupili.
Eritrea: Na zaciatku ide hlavne o zabavu a podla mna tato 3. sezona toto do bodky naplnuje. Z casu nacas sa objavi velmi dobry kandidat vid. vcera Krak (George Michael). Neboj spievania si este uzijes v dalsich kolach az az, ale predstav si, ze by davali len postupujucich a prisli by sme o take individua ako Bartolomej, Spevák, Jano alias Firestarter etc.
takze Johny aka firestarter bol pozvany na nejake natacanie hviezdnej roty s tym ze cestu mu preplatia a daju 5000,- za nakurcanie a ak by vyhral cele tak 50 000,- a jeho mama nepustila
+ som pocul ze ten typek z kentucky on je slovak a jeho zena americanka a tam si vymyslal
t0m4s3 napísal:Vidis mu do hlavy? Bublina to kazdopadne je, ale cosi na tom bude, ze pride s igelitkou a pri foteni macka Dare cecky.
Hehe. Beriem...
Neviem, ale zda sa mi, ze ten chlapec prisiel taky vystresovany, k tomu tam odpadol, ci co tam ukazovali v dokrutke, ze sa ta ruka tam ocitla len omylom.