teraz na BB kastingu by mala byt aj jedna baba z mojej skoly...no ale ju asi v TV neukazu bo ona je pekna a vie spievat... a takych ludi neukazu pred kamerumirak2 napísal:ten typek co v uputavke uvadza kosicky kasting chodi na stejnu skolu jak ja...strasny exot...porota mu povedala ze moze ist s takym spevom plasit medvede do polska![]()
SuperStar 3
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
OA 4eva
-
LLucia
Star
Keby som si mala vybrať či chcem mať Haberove alebo Lučeničove vedomosti o muzike, víťazom je s veľkým náskokom Laco. A preto je skôr na prt človek ktorý svoju existenciu v show založil na lacnom kopírovaní Simona Cowella - a aj to robí dosť povrchneLomenia napísal:Habera je frajer,Dara je milá a Lučenič je na prt.
Ale nemali by nám v telke ukazovať šiťákov ale tých,ktorí postúpili!
Mno a teším sa na dnešný BB kasting lebo som tam bola a chcem vidieť čo z toho nastrihali
-
Lomenia
Spammer
Ja som z východu takže ja sa teším na KE.A predstav si,že som sa kvôli 2 mesiacom nemohla prihlásiť!!!LLucia napísal:Keby som si mala vybrať či chcem mať Haberove alebo Lučeničove vedomosti o muzike, víťazom je s veľkým náskokom Laco. A preto je skôr na prt človek ktorý svoju existenciu v show založil na lacnom kopírovaní Simona Cowella - a aj to robí dosť povrchne
Mno a teším sa na dnešný BB kasting lebo som tam bola a chcem vidieť čo z toho nastrihali
zas by som tak nezhadzoval Haberu , veľmi úspešný hudobník a úspešný skladateľ už skoro 30 rokov ...LLucia napísal:Keby som si mala vybrať či chcem mať Haberove alebo Lučeničove vedomosti o muzike, víťazom je s veľkým náskokom Laco. A preto je skôr na prt človek ktorý svoju existenciu v show založil na lacnom kopírovaní Simona Cowella - a aj to robí dosť povrchne
Zober si to tak , že pri neexistencii SHS by Laca v súčastnosti poznalo minimum ľudí ... ( a to uznávam jeho kvality )
A keby som si mal vybrať Haberov alebo Lučeničov hlas , životný úspech a k tomu vedomosti o hudbe , víťazom je s veľkým náskokom Paľo
ale od Lučenic resp. Benicio Del Toro fans tak to beriem ; )
-
LLucia
Star
Čo sa týka hudby, asi by sme si teda nerozumeli - ale názor samozrejme beriem
Mimochodom ak by šlo o priame porovnanie hudby PH vs LL - možno je vhodné spomenúť že Paľo produkciu a sound prenecháva hlavne Dušanovi Antalíkovi kdežto Laco sa o všetko takmer do finálneho masteringu (a niekedy aj oň) stará sám, čo myslím nie je maličkosť. Jednoducho nemám rada keď sa kvalita hudby meria počtom hitov, počtom predaných cd prípadne kto bol častejšie na titulkách bulváru. (samozrejme otázka potom znie - čím teda?
)
Mimochodom ak by šlo o priame porovnanie hudby PH vs LL - možno je vhodné spomenúť že Paľo produkciu a sound prenecháva hlavne Dušanovi Antalíkovi kdežto Laco sa o všetko takmer do finálneho masteringu (a niekedy aj oň) stará sám, čo myslím nie je maličkosť. Jednoducho nemám rada keď sa kvalita hudby meria počtom hitov, počtom predaných cd prípadne kto bol častejšie na titulkách bulváru. (samozrejme otázka potom znie - čím teda?
-
metalismylife
Medium Expert
To som akurat pisal na IRCckup4ra napísal:Ked hovorime o prekvapeniach, tak mna prekvapil ja ten Rom v oranzovom tricku. Rozpravanim, nazormi a postoju k zivotu.
No a ten rom to bol trieda, keby boli vsetci taki...ale toho sa asi nedozijeme.
-
R1k1nko
Darca
neboj ta bude vediet spievat ... aj ja mam citak ! aj pali a darinka o lackovi ani radsej nehovorimDrago napísal:Bartolomej je Numero UnoV dolinaaach....a potom to polhodinove pohupkavanie
Suhlas s p4rom, ten Rom bol sympos, trocha luto mi bolo Jamesa Bonda, a tej jeho slovenciny. A este absolutne nechapem postup baby ktora nemala magnetak a preto ide dalej
to uz nemali koho vybrat alebo co ?
+ taka pomsta urcite na internate su rasisti si mysleli ze sa nedostane dalej ale na JUST ide .....
-
ProfionQQ
Medium Star
shs
mne sa lubil ten rom co nasluboval hory - doly ze sa nauci spievat a nevem co...a na koniec ked pisal na to tricko ten napis tak sa tam sekol a NVIEM a este tam rychlo dopisal E tak to som akoze nemohol..som sa smial, smial a smial