SuperStar 3
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
SHS3
tak toto ked som pocul som umieral od smiechu....will.i.am napísal:Cipana Ajfel is no. 1.
Najvacsi uspech:
-mal som sex...
-a bolo to dobre?
-bolo...
-a to pockaj ked stretnes nejake dievca
strasne sa mi pacil Peter Cmorik nm 2.
uz sa tesim na dalsie KAUZY z BB
-
Kibo
Hardcore addict
rozhovor s eifelom cisty pripad chlapec a dobre tancuje hiphop, uvidime, kolko takych este pribudne 
-
Kibo
Hardcore addict
teraz uplne vazne bez srandy, chlapec ma vylamane zuby na koleckach, zle sa tocia. presne poznam tento typ ludi, mal som takeho kamarata, zuby daleko od seba a predne dva ako zajko, neoholeny a furt vyskereny zo svojej blbosti
je len smutne ze ho rodicia pustili sa strapnit, otazka je ci nie su taki ako on
chlapec spravi vsetko preto aby si ho niekto vsimol, aby bol oblubeny
-
R1k1nko
Darca
jj presne ved len kastingy si pozrem a hotovo + Nejaku tu hviezdnu rotumirak2 napísal:vifonkova chenyll...zabita to caja:D lucenicova hlaska adresovana eifelovi sa stane kultovou ako virsikov ud v teplej vode..dalsia ta co plakala "prajem haberovi aby uz v zivote nenatocil ziadne cedecko"
![]()
![]()
![]()
teraz kym su kastingy je to sranda, a potom uz cajovost
btw : ale ta CHENYL bola pekna !!! dufam ze postupila !
-
bizzy
Medium Star
Je to lepsie spracovane ako na STV.
Pacia sa mi tie "KAUZA" a ten "T-BOX" je tiez haluz, len by som to nechcel strihat co tam ta kamera natoci.
U mna jednoznacne zatial vedie ta kocka na tych kolieskobotach a vifonkami.
Bola paradna.
Hlasky este len pridu podla mna, aj ked Lucenic nalozil.
niceone zatim
Pacia sa mi tie "KAUZA" a ten "T-BOX" je tiez haluz, len by som to nechcel strihat co tam ta kamera natoci.
U mna jednoznacne zatial vedie ta kocka na tych kolieskobotach a vifonkami.
Bola paradna.
Hlasky este len pridu podla mna, aj ked Lucenic nalozil.
niceone zatim
vsetko je to rozdelene na tri casti. ti ktori vedia spievat, ti ktori si myslia ze vedia spievat a ti ktori tam isli len zo srandy, aby boli v telke. tieto prve casti su v pohode, ale potom je to len cista nuda. urcite to pozerat nebudem. pozeral som len jednotku, lebo tam bol kamos. dostal sa dost daleko tak som to pozeral az do konca, ale dvojku som nevidel a trojku ani nechcem. aj tak to je onicom, pretoze nikto z nich sa neuchyti.
-
Soviet
Darca
zdieľam tvoj názor.. Vždy to bola nuda jedine hvezdna rota a podobné kraviny sa dajú kukaťyoplin napísal:vsetko je to rozdelene na tri casti. ti ktori vedia spievat, ti ktori si myslia ze vedia spievat a ti ktori tam isli len zo srandy, aby boli v telke. tieto prve casti su v pohode, ale potom je to len cista nuda. urcite to pozerat nebudem. pozeral som len jednotku, lebo tam bol kamos. dostal sa dost daleko tak som to pozeral az do konca, ale dvojku som nevidel a trojku ani nechcem. aj tak to je onicom, pretoze nikto z nich sa neuchyti.
-
axxis
Addict
No tak ja osobne hviezdnu rotu nezvladam. Moralne, psychycky ani nijako inak. Proste to nezvladam, ani pozeranie kastingov. Je to na moj vkus prilis trapne a idioti bez kuska sebakritiky, ktori tam chodia su proste udesni. Pozeral som iba jednotku a aj to len par prvych casti.Soviet napísal:zdieľam tvoj názor.. Vždy to bola nuda jedine hvezdna rota a podobné kraviny sa dajú kukať
A doteraz tvrdim, ze najlepsim spevakom, ktory bol a v turbostar vzdy aj bude je Habera. Ostatni cucaju a maju shitne albumy. (pocul som nejake single Sindlerovej, Bezdedu a Prednej-jedno horsie ako druhe, nemyskim, ze tato seria bude o nieco lepsia)
ty si pocul od sindlerky? no lebo ja akosi ani nie. jediny kto sa z tychto akotak ujal bola predna. bezdeda len preto ze napchava adelu, tak je o nom trosku pocut. ostatny nic. z dvojky chvilu cmorik, ktory vie asi len spievat, lebo tie texty neviem odkial zobral. absolutny des, facku by si zasluzil.a trojka dopadne tak isto.axXis napísal:..,pocul som nejake single Sindlerovej, Bezdedu a Prednej-jedno horsie ako druhe, nemyskim, ze tato seria bude o nieco lepsia)
suhlasim s axXis-som: naj spevakom tam je habera a mozu ostatni hovorit co chcu. ked vidim ze na neho nejaka 15 rocna pipka nadava, tak by som jej najradsej povedal z oci do oci co si o nej myslim: sama nic nedosiahla a uz trepe debiliny... nehovorim, ze habera je naj spevak, ale je profesional, ktory ma uz nieco odspievane a moze si dovolit hodnotit inych. a tiez si mysim ze jeho slovo zavazi viac ako slovo nejakej mamicky z hornej dolnej, ktora pocuva akurat tak stare repetacke pesnicky a ktora si mysli, ze jej dcerenka je the best of a vie urcite spievat lepsie ako svetove spevacke hviezdy overene desatrociami. to je vec, ktoru pochopi len minimum ludi, ktori tam su