SuperStar 3

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

no tak videli ste eifela? tak pred mesiacom sme s nim boli vonku a baby sa hrozne nanho pozerali (vsak asi viete preco) a on na to, ze tie baby po mne idu sa pozrite ako po mne kukaju :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

PAIN napísal:p4ra: na ktorom kastingu ta môzeme vidiet ?...to vies, nechceme si to nechat ujst :)
A kde som povedal, ze tam pojdem? :roll:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Cipana Ajfel is no. 1.
Najvacsi uspech:
-mal som sex...
-a bolo to dobre?
-bolo...
-a to pockaj ked stretnes nejake dievca :-D
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

SHS3

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

will.i.am napísal:Cipana Ajfel is no. 1.
Najvacsi uspech:
-mal som sex...
-a bolo to dobre?
-bolo...
-a to pockaj ked stretnes nejake dievca :-D
tak toto ked som pocul som umieral od smiechu....
strasne sa mi pacil Peter Cmorik nm 2. :D :D :D naozaj nemal chybu...ak mu povedali ze pridaj tam viac cmorika...a on jak zacal ručať :D hh

uz sa tesim na dalsie KAUZY z BB :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

will.i.am ja som prepocul co mu povedal EmoLucenic, ale tak toto je sila :-D A suhlasim aj s tym "cmorikom" to je kandidat do hviezdnej roty jak vysity :-)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

rozhovor s eifelom cisty pripad chlapec a dobre tancuje hiphop, uvidime, kolko takych este pribudne :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

som sa bobavila.:D fakt
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Eifel is KING :smt044
ja len nechápem ako sa može takto správať 19 ročný chlapec...a vobec ako sa tak može správať nejaký človek :lol:
a tento taneček...Lacistrike sa može schovať :lol: :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

teraz uplne vazne bez srandy, chlapec ma vylamane zuby na koleckach, zle sa tocia. presne poznam tento typ ludi, mal som takeho kamarata, zuby daleko od seba a predne dva ako zajko, neoholeny a furt vyskereny zo svojej blbosti :? je len smutne ze ho rodicia pustili sa strapnit, otazka je ci nie su taki ako on :? chlapec spravi vsetko preto aby si ho niekto vsimol, aby bol oblubeny
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vifonkova chenyll...zabita to caja :D:D lucenicova hlaska adresovana eifelovi sa stane kultovou ako virsikov ud v teplej vode..dalsia ta co plakala "prajem haberovi aby uz v zivote nenatocil ziadne cedecko" :D :lol: :lol: :lol: teraz kym su kastingy je to sranda, a potom uz cajovost
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mirak2 napísal:vifonkova chenyll...zabita to caja :D:D lucenicova hlaska adresovana eifelovi sa stane kultovou ako virsikov ud v teplej vode..dalsia ta co plakala "prajem haberovi aby uz v zivote nenatocil ziadne cedecko" :D :lol: :lol: :lol: teraz kym su kastingy je to sranda, a potom uz cajovost
jj presne ved len kastingy si pozrem a hotovo + Nejaku tu hviezdnu rotu :D

btw : ale ta CHENYL bola pekna !!! dufam ze postupila ! :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Co dodat o kretenov nudza nieje vid spominane KAUZY :D od ajfela po kristiku skratka fun ...a adela z tej mam dost stale ked otvori usta :lol:

neviem ci budem kukavat aj finalove kola ale castingy si isto pozriem:)
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Je to lepsie spracovane ako na STV.
Pacia sa mi tie "KAUZA" a ten "T-BOX" je tiez haluz, len by som to nechcel strihat co tam ta kamera natoci.

U mna jednoznacne zatial vedie ta kocka na tych kolieskobotach a vifonkami.
Bola paradna.

Hlasky este len pridu podla mna, aj ked Lucenic nalozil.

niceone zatim
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

vsetko je to rozdelene na tri casti. ti ktori vedia spievat, ti ktori si myslia ze vedia spievat a ti ktori tam isli len zo srandy, aby boli v telke. tieto prve casti su v pohode, ale potom je to len cista nuda. urcite to pozerat nebudem. pozeral som len jednotku, lebo tam bol kamos. dostal sa dost daleko tak som to pozeral az do konca, ale dvojku som nevidel a trojku ani nechcem. aj tak to je onicom, pretoze nikto z nich sa neuchyti.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

yoplin napísal:vsetko je to rozdelene na tri casti. ti ktori vedia spievat, ti ktori si myslia ze vedia spievat a ti ktori tam isli len zo srandy, aby boli v telke. tieto prve casti su v pohode, ale potom je to len cista nuda. urcite to pozerat nebudem. pozeral som len jednotku, lebo tam bol kamos. dostal sa dost daleko tak som to pozeral az do konca, ale dvojku som nevidel a trojku ani nechcem. aj tak to je onicom, pretoze nikto z nich sa neuchyti.
zdieľam tvoj názor.. Vždy to bola nuda jedine hvezdna rota a podobné kraviny sa dajú kukať :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Soviet napísal:zdieľam tvoj názor.. Vždy to bola nuda jedine hvezdna rota a podobné kraviny sa dajú kukať :)
No tak ja osobne hviezdnu rotu nezvladam. Moralne, psychycky ani nijako inak. Proste to nezvladam, ani pozeranie kastingov. Je to na moj vkus prilis trapne a idioti bez kuska sebakritiky, ktori tam chodia su proste udesni. Pozeral som iba jednotku a aj to len par prvych casti.
A doteraz tvrdim, ze najlepsim spevakom, ktory bol a v turbostar vzdy aj bude je Habera. Ostatni cucaju a maju shitne albumy. (pocul som nejake single Sindlerovej, Bezdedu a Prednej-jedno horsie ako druhe, nemyskim, ze tato seria bude o nieco lepsia)
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

axXis napísal:..,pocul som nejake single Sindlerovej, Bezdedu a Prednej-jedno horsie ako druhe, nemyskim, ze tato seria bude o nieco lepsia)
ty si pocul od sindlerky? no lebo ja akosi ani nie. jediny kto sa z tychto akotak ujal bola predna. bezdeda len preto ze napchava adelu, tak je o nom trosku pocut. ostatny nic. z dvojky chvilu cmorik, ktory vie asi len spievat, lebo tie texty neviem odkial zobral. absolutny des, facku by si zasluzil.a trojka dopadne tak isto.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

suhlasim s axXis-som: naj spevakom tam je habera a mozu ostatni hovorit co chcu. ked vidim ze na neho nejaka 15 rocna pipka nadava, tak by som jej najradsej povedal z oci do oci co si o nej myslim: sama nic nedosiahla a uz trepe debiliny... nehovorim, ze habera je naj spevak, ale je profesional, ktory ma uz nieco odspievane a moze si dovolit hodnotit inych. a tiez si mysim ze jeho slovo zavazi viac ako slovo nejakej mamicky z hornej dolnej, ktora pocuva akurat tak stare repetacke pesnicky a ktora si mysli, ze jej dcerenka je the best of a vie urcite spievat lepsie ako svetove spevacke hviezdy overene desatrociami. to je vec, ktoru pochopi len minimum ludi, ktori tam su :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

len ludia nevedia kto je to pali habera ... imho
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tiež mi vadia ty debkovia čo spievaju ako keby ich kopali do hlavy :D preboha to sa nepočuju :shock: ale ta chenyl bola zlata :oops:
Napísať odpoveď