Tazka situacia...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bonedaddy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bonedaddy »

nemala si s nim zacinat ked vedela ze je mafik
a ja by som to spravil takto zobral by som 10 chlapov z fitka,dali by sme kukli a keby isiel sam tak ...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

bonedaddy napísal:nemala si s nim zacinat ked vedela ze je mafik
a ja by som to spravil takto zobral by som 10 chlapov z fitka,dali by sme kukli a keby isiel sam tak ...
fitko nie je vsetko,... hh
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jednoznacne s nou pokecat a potom volat fizlov...
a kukla-to len ked holka nebude suhlasit s prvou alternativou...

poznam taku jednu-tez tyzden na intraku nesmie ist do mesta a ked je v sprche a neodzvoni mu (prezva na jej kazdych 5 minut) vrieska do nej 2hodiny v kuse....

ja tie zenske fakt nepochopim.... :smt104
bonedaddy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bonedaddy »

Traktorista napísal:fitko nie je vsetko,... hh

ale je to dost ..mi povedz ze keby ta zmaglovali 10 buchaci ze by ti bolo malo ???
taryi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa taryi »

ona sama si uvedomit ci to chce skoncit alebo nie. ked sa necha furt oblbovat slubmi alebo vyhrazkami tak nech sa uvedomi. nechapem taketo baby. A tych chalanov "mafianov" uz vobec. Ved su to chudaci ked si takto vydrzuju dievca :lol: . ty jej mozes akurat moralne pomoct (fyzicky asi nie, to by si ho musel zabit aby bol pokoj) nech ho posle nadobro k vode. ved nemoze donekonecna za nou doliezat. drzim palce.
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

asi si tomu dobre nepochopil...chalanisko pisal ze ona to uz chcela skoncit len on jej nechce dat pokoj a vydiera ju(opravte ma ak sa mylim)....ale v niecom mas pravdu...v prvom rade by mala ona chciet to skoncit, povedat to niekomu(v prvom rade asi rodicom) a ked si nebudu ani oni vediet rady tak sa obratit na 158... :cry:
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

wlado_v napísal:asi si tomu dobre nepochopil...chalanisko pisal ze ona to uz chcela skoncit len on jej nechce dat pokoj a vydiera ju(opravte ma ak sa mylim)....ale v niecom mas pravdu...v prvom rade by mala ona chciet to skoncit, povedat to niekomu(v prvom rade asi rodicom) a ked si nebudu ani oni vediet rady tak sa obratit na 158... :cry:
mozno sa ho boji, a keby ho nechala, pochybujem, ze ten mafik by si to len tak nechal...ale asi pojde po mladom :? ale ak nie, tak mlady ma slabe stastie!podla mna sa to boji skoncit, uz len preto, ze by jej robil zo zivota peklo!ale lahka pomoc: call 158 :D
trash
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa trash »

ak je to nejaky hrubokrky mafian a daju ho na policiu tak ich oboch zabije. Klin sa klinom vybija; treba ho prepadnut v kukle ako vravi traktorista a zariadit mu ze ostane na kriplkare
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vsetci by ste sa len mlatili a volali policiu. Co tak si s nou o tom pohovorit, ze nech mu to vysvetli a nech ho posle slusne a zaraz do pi*e?! 8)
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

hojko napísal:Vsetci by ste sa len mlatili a volali policiu. Co tak si s nou o tom pohovorit, ze nech mu to vysvetli a nech ho posle slusne a zaraz do pi*e?! 8)
Asi sa boji. Tipol bych to na toho typka, ze by ju mohol aj zmlatit za to.
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

moj nazor je taky ze toho typka nikto nezastavi..ked je mafik tak ma kontakty aj na policii..tiez mame daco podobne v skole ale nejde to do nasilia ale len do maximalneho obtazovania cez mobil..ju chalanisko otravuje uz asi 3roky..
SHiFTeR
Star
Star

Odporucam aj tak to najlepsie dostat na sud. Ak to bude na sude, tak typek dostane zakaz byt v blizkosti osoby na niekolko metrov a moze od neho este vypytat $$ za sud. Staci dobry pravnik, nepomozu ani kontakty na policii. Ak by chlapikovi pomohli, tak treba zaslat pisomnou formou toto podozrenie bud na sud alebo niekam "vyssie".

Nam tiez ukradli auto, prevarili cisla atd. Auto sa naslo, vraj clovek ktoremu akoze patrilo auto zomrel ci tak nejak. Mal v tom prsty aj policajt. Oco (este vtedy ako policajt a riaditel OR PZ) zaslal list Palkovi a ten fizel sa dostal do riadnych sraciek.
novacik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa novacik »

vcera som stretol toho typka a zacal do mna hustit, ze jej nemam pisat ani nic, potom sa dalsi jeho kamarat do toho zapojil a bolo z toho dost vela vyhrazok :> a neviem ci ta policia by pomohla,akurat tak k tomu ze by mi daky jeho kamarati otrhli hlavu :/
mambo55
Star
Star

novacik napísal:vcera som stretol toho typka a zacal do mna hustit, ze jej nemam pisat ani nic, potom sa dalsi jeho kamarat do toho zapojil a bolo z toho dost vela vyhrazok :> a neviem ci ta policia by pomohla,akurat tak k tomu ze by mi daky jeho kamarati otrhli hlavu :/
ed ju milujes, nie je co riesit!!! jedine co ti nato mozem povedat :)
novacik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa novacik »

:) nieco na tom bude
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

bonedaddy napísal:ale je to dost ..mi povedz ze keby ta zmaglovali 10 buchaci ze by ti bolo malo ???
lol, sak vzdy lepsie jak desiati co sa tomu rozumeju,...
ale to neriesme,...
bo to uz mi pride jak antifa, 10 ide na 1 a aj tak sa ho zlaknu,...
SHiFTeR
Star
Star

novacik napísal:vcera som stretol toho typka a zacal do mna hustit, ze jej nemam pisat ani nic, potom sa dalsi jeho kamarat do toho zapojil a bolo z toho dost vela vyhrazok :> a neviem ci ta policia by pomohla,akurat tak k tomu ze by mi daky jeho kamarati otrhli hlavu :/
Odporucam nejake odpocuvacie zariadenie, stenicu na svoje telo a ked Ti budu vyhrazat, tak rovno mozes na Policiu ist. Idealne aj ich adresy vyzistit + fotky so xichtami.

Odporucam Ti povedat to aj svojim rodicom. Tiez budu uvazovat nad trestnym oznamenim. Ja by som nevahal.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

SHiFTeR napísal:Odporucam nejake odpocuvacie zariadenie, stenicu na svoje telo a ked Ti budu vyhrazat, tak rovno mozes na Policiu ist...
a udajú ho za narúšanie súkromia či ako sa to volá. proste že ich nahrával bez súhlasu. na slovensku to tak chodí ak ste si nevšimli
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to je pravda nahravanie, fotenie, natacanie bez suhlasu tej dotycnej osoby je trestne a problem by mal skor on.. no ale aj tie reci ze "siel by som na policiu alebo podal trestne oznamenie".. kua chcel by som vidiet aspon jedneho ktory by to spravil.. viete kolko u nas trvaju sudy??? to skor si stihnem zmenit meno a postavit dom na bahamach..
mambo55
Star
Star

prosex napísal:to je pravda nahravanie, fotenie, natacanie bez suhlasu tej dotycnej osoby je trestne a problem by mal skor on.. no ale aj tie reci ze "siel by som na policiu alebo podal trestne oznamenie".. kua chcel by som vidiet aspon jedneho ktory by to spravil.. viete kolko u nas trvaju sudy??? to skor si stihnem zmenit meno a postavit dom na bahamach..
a spehovanie, prenasledovanie cihanie... to vijde nakolko, ja by som ho udal za toto!! 8) anonymne! ved je to tresne! narusa jej sukromie :?: tak :D
Napísať odpoveď