Tazka situacia...
Tazka situacia...
takze.. mam spoluziacku, do ktorej som zblazneny,a viem ze aj ona do mna (to netreba riesit),,ale je tu jeden problemik.. ma 2 metroveho frajera
no ide o to, ze sa snim uz skusala rozist niekolko krat, ale on ju ,,vydiera'', prenasleduje, proste robi peklo zo zivota lebo je strasne ziarlivy. tak co vy na mojom mieste? kazda rada nad zlato 
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
no mojko, tak to je chore,...novacik napísal:nejde ani tak o tie 2 m, to by sa dalo vyriesit,, mne ide skor o nu, aby nemusela prezivat to co uz raz prezivala. napr. ze ju sledoval autom vsade kam sa pohla a podobne...
to by som podal tresne oznamenie okamzite na jej mieste,...
alebo by som to vyriesil rucne strucne... (kukla samozrejme)
-
matus121
Light Professional
ked by to on nedajboze zistil, tak by mu asi vyfucal hlavumambo55 napísal:ja by som ju zobral volakde, kde nad nou nema, nijake právo, ani ju nema odkial sledovat a riadne by som sa s nou o tom porozpraval,... a samozrejme by som ju nutil nech to povie rodicom!!
a na akom aute ju prenasleduje? vyfuc mu gumy
-
POiNTER
Medium Star
Poznam par bab, co malo podobne problemy...ale vazne som nechapal, ako je mozne, ze pri takychto chalanoch ostavaju. Proste keby si ho nevsimala..a poslala ho do prdele...tak jeho to skor ci neskor prestane bavit....a ak nie, tak by som to riesil cez zakon.
PS> Ale castokrat je to aj chyba baby...ze sa necha ukecat recickami...ako sa on zmeni a podobne kraviny...
PS> Ale castokrat je to aj chyba baby...ze sa necha ukecat recickami...ako sa on zmeni a podobne kraviny...