The Walking Dead
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Walking Dead
tiež som po tom traileri čakal viac, v podstate sa tam skoro nič nové nestalo
som zvedavý kto kŕmi tých chodcov, asi tá malá
...michelle dostali dosť lacno, ona čo ich vždy poseká za vlečku s tou jej šablou teraz zlezie a pretláča sa s rukami
...škoda tej holky čo upálili, bola celkom pekná a už je aj po nej
...ešte som nepochopil prečo jak ten chalanisko keď sa pustil do toho chudáka v cele, tak ten bol úplne ticho a nezačal ani kričať ...keď Rick povedal že má nápad, čakal som že na nich vyleje benzín a zapáli ich no s tými prasatami toho až tak moc neporiešil
...ale aj tak sa teším na ďalšiu časť 
-
Old Dirty Bastard
Guru
DanielDevil napísal:Spoiler
ešte som nepochopil prečo jak ten chalanisko keď sa pustil do toho chudáka v cele, tak ten bol úplne ticho a nezačal ani kričať
Spoiler
keby začal kričať ako rozum káže, tak by nemohli zomrieť tí ostatní ľudia predsa. logiku tam moc nehľadaj, pozeráš seriál so zombiekmi. alebo nám tým chceli povedať, že mu na jeden skus rozhrýzol aj hlasivky.. prípadne umrel v zlomku sekundy, pretože sa vôbec nebránil
taktiež sa mi páčilo ako ho ten chalan objedal hodnú chvíľu až do skorého rána a nezmenil sa aj napriek tomu, že vykrvácal určite dávno predtým. a zaklincoval to rickov retardovaný nápad, resp. jeho retardované spracovanie.. lamentuje nad tým, že tie prasce by mohli byť nakazené a on ich tam holými rukami zakáľa a krv strieka krížom krážom, asi ich nestačilo bodnúť do stehna, prípadne zlomiť nohu alebo do nich to prasa surovo hodiť 
v momente keď sa zmeníš na zombieka, tak molekulárna hustota tvojích nechtov a zubov sa desaťnásobne zvýši, zostanú ako z ocelepippo napísal:to je vazne take lahke otvorit brusnu dutinu holymi rukami?
Spoiler
Dosť "logické" bolo aj riskovanie s odlákaním chodcov, a následné založenie vatry a opätovné prilákanie chodcov.
Inak, kto boli tí dvaja upálení na konci? Tá žena, čo kašlala, a ten druhý? Každopádne, kto a prečo ich upálil? Nestačilo ich zabiť ako ostatných nakazených?
Inak, kto boli tí dvaja upálení na konci? Tá žena, čo kašlala, a ten druhý? Každopádne, kto a prečo ich upálil? Nestačilo ich zabiť ako ostatných nakazených?
Spoiler
Ked jej hovorili, ze kasle tak ona povedala ze kasle aj xy. Tak ich tam zavreli. Teorie som cital, ze guverner tam ma niekoho. Alebo to robi D'angelo. ALebo aj to, ze ona neni mrtva, a len to naraficila 
Mne sa "páčila" scénka ako hlavu toho zombíka pretlačili cez plot ako krumple. 
Stacilo by im keby, okolo celej veznice postavili take drevene koly ako maju pri brane. Ale to by sa zas nic nedialo.
alebo vykopat pred branou priekopu, určite by sa niekde našiel bager
jama by sa naplnila a na tie hroty by popadali iba prve vlny, dalsie by cez nic presli. ale hej, keby boli v uplnom bezpeci, tak by to moc nebavilo.
Tie hroty a diery sú vždy lepšie ako plot ktorý vplyvom počasia a neustáleho tlaku povolí a už ich nič nebude deliť
Ale tak musia sa nejako dostať dnu 
Mna napadlo toto 
Ďalšia časť vonku
Spoiler
Takže ich zapálila nakoniec Carol? Wow
Rickovi statočne je*e, ten sa už podľa mňa nedá dokopy, Tyreese s tým sekáčikom skláti 30 zombíkov a ide ďalej, na černocha v TWD nadpozemský výkon
Carl with the hat, badass is here again. Celkom v poho časť...Začína sa to zvrhávať na poriadnú drámu..
Rickovi statočne je*e, ten sa už podľa mňa nedá dokopy, Tyreese s tým sekáčikom skláti 30 zombíkov a ide ďalej, na černocha v TWD nadpozemský výkon
-
DanielDevil
Addict
Spoiler
Rick išiel zachrániť Carol a jak sa vrátili späť tak tú dieru v plote nejako len tak na oko zalepil
No som zvedavý ako to dopadne, keďže sa nakazil aj Glen tak myslím že ich zopár vyliečia, dovtedy som myslel že preriedia počty keď umrú nakazený a bude ich menej a pôjde sa ďalej...no som veľmi zvedavý ako sa hentá partia dostane naspäť bez auta, možno aj nejaké nájdu ale tam tá cesta vyzerala neprejazdná
jááj prečo nepustia von aspoň 3 diely naraz 
Spoiler
a inak neviem ci sa mi to len zdalo, ale ked prisli autom a zbadali tych strasne vela zombikov, tak za nimi na kopci bola akokeby nejaka stavba/hradba. Som myslel, ze stade ide ten signal o prezivsich.
-
TommyHot
Addict
Spoiler
frco podla mna to bola ta veterinarna stanica.. Inak super cast, predpokladam, ze Glenn, alebo Hershel zomrie buducu cast.
Spoiler
Konecne to trochu ozilo, to vazenie ma nebavi nech behaju po vonku radsej... Rick je podla mna super ked je tak mimo 
-
Grond
Medium Professional
Spoiler
ale ta scenka s autom daryl ako one light in the darkness
, som zvedavy co vlastne robi pan guverner
Zas trailer paradny a cast priemer.
Spoiler
Nechapem ako funguje ta chripka, Rick si beha po celej base este sa aj stretne s Carlom a hovori mu, ze musi ist k detom aby sa nenakazil. Ta zena si tam tiez beha, aj pri nich bola kaslali tam, ale ona tiez v pohode nic jej neni. Samozrejme Hershela tam nechcu pustit, lebo on sa zrazu moze nakazit, samozrejme satku si da dole, vsak naco.
Preknu administrativnu budovu tam maju, preco nebyvaju tam.
Preknu administrativnu budovu tam maju, preco nebyvaju tam.
Spoiler
Mňa by celkom zaujímalo, či by Hershel vedel chodiť ako mŕtvola, aj keď má protézu.
Každopádne, neprajem mu smrť. Fajná postava, taký otec všetkých - moralista - čo ich drží v kľude.
Každopádne, neprajem mu smrť. Fajná postava, taký otec všetkých - moralista - čo ich drží v kľude.
Že vás to baví neustále riešiť tie logické chyby.
Inak zatiaľ pohoda, ale mohlo by sa to už nejak posunúť ďalej zas z tej väznice.
Inak zatiaľ pohoda, ale mohlo by sa to už nejak posunúť ďalej zas z tej väznice.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Adam z YMS spravil super recenziu