The Walking Dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pascalwb
Addict
Addict

Re: The Walking Dead

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Pekne, a ta druha cast je este lepsia.
AMC to pekne ..., znizit rozpocet a objednat viac casti :D. Ja som videl prve 3 serie naraz, cize to namna neposobilo az tak natahovane. Ale vidim to teraz.

A ten povodny napad, ze v 2 serii by bola prequel cast o tom ako to zacalo, to by bolo super. Urcite by mali pridat nejaky ciel, zistit ako to zacalo, alebo proste nieco, lebo teraz sa tam len motaju hore dole, a nemaju ziadny ciel.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

tak prequel ako to zacalo by bol fakt super, aj na celovecerny film :)
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

Spoiler
Dnesny diel celkom kvalita, aj ked zatial nerozumiem naco sa tam objavil ten chlap so zenou, ktoru hned zozrali...A Carol, skoda jej este to bude Rick asi lutovat. Podla mna to ona nespravila, skor niekoho kryje. Daryl opat bezchybny aj ked som cakal vacsie boje na tej klinike (lieky, hadka a pohodicka v aute...)
Song z dnesneho dielu:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

len tak pomimo ak ste este nevideli :D
http://www.videacesky.cz/trailery-recen ... zivi-mrtvi
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Bobr:
Spoiler
Podľa mňa určite spravila. Aj keď ju Tyresse poprosil o službičku, tak sa chovala nepríčetne a rozhadzovala tie sudy, lebo svedomie.

Inak diel nebol zlý, ale podla mňa celkom nudný. Pripomenul mi druhú sériu.
Pascalwb
Addict
Addict

Spoiler
Stale cakam, kedy sa tam konecne nieco zacne diat. A stale stale nic, hlavne ze ukazka na dalsiu epizodu je vzdy super.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

dnešná časť dosť dobrá ..

MEGA SPOILER
Spoiler
Guvernér na konci :shock: :shock:
hKshfmt.jpg
Pascalwb
Addict
Addict

Mali by okamzite vymenit showrunnera. Toto uz sa neda povazovat ani za droben chyby, ale proste katastrofa.
Spoiler
2 casti do zadu im skoro padol plot, ale vsak nevadi podlozime tam tieto male polienka. Proste len aby bolo trochu akcie tak nechali padnut plot, samozrejme rano uz nikde v okoli ziadny zombie. Hershell celu cast len zatvara dvere ale ked sa vsetci premenia, tak su pootvarany.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Áno povedal som si - logické chyby vo Walking dead netreba riešiť...
Spoiler
Ale dneska to bolo over 9000
Okrem toho - 20 minút múka , zrazu sa rozpúta hotové peklo a nakonci ukážu guvernéra aby seriál nalákal na ďalšiu čast...WTF? Prečo si potápajú seriál ktorý im toľko vynáša?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

song k dnesnej casti ak by niekto zhanal :wink:
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

Spoiler
Nebudem sa uz opakovat, vacsina chyb bola spomenuta predo mnou a zaroven sa obavam, ze toto bude moja posledna seria..Ten guverner na konci to je uz proste moc na mna.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

strasne, strasne....tie zbrane a zasobniky co mali vonku v tych kontajneroch ste si vsimli? Len tak pod holym nebom, sak nech naprsi kludne do nich :D

Asi 10 minut dielu som pretocil.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Jednoznacne najhorsia a najnudnejsia seria celeho serialu, pri predchadzajucich seriach som prezival vacsie ci mensie napatie, ale teraz len nudu. Mali by sa uz konecne dostat z toho vazenia, alebo tam budu natacat X dalsich serii?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Frco napísal:strasne, strasne....tie zbrane a zasobniky co mali vonku v tych kontajneroch ste si vsimli? Len tak pod holym nebom, sak nech naprsi kludne do nich :D

Asi 10 minut dielu som pretocil.
ale veď to si tam mohli nachystať Rick so synátorom
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Markoff napísal:Jednoznacne najhorsia a najnudnejsia seria celeho serialu, pri predchadzajucich seriach som prezival vacsie ci mensie napatie, ale teraz len nudu. Mali by sa uz konecne dostat z toho vazenia, alebo tam budu natacat X dalsich serii?
ja ti neviem ale zatial farmu hladanie sofii a rickove rozpravy s bohom to este tato seria netromfla :)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

no to zatial nie, len ci cela seria nebude len o tom ako tam nezname postavy umieraju na chorobu... uz by aj mohli vypadnut z tej veznice, su tam fakt uz dlho....
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Moja najobľúbenejšia časť tejto série, je posledných 30 sekúnd, kde je ukážka ďalšieho dielu. Tam je veľa akcie naraz a len podstatné veci. Kľudne by mohli skrátiť minutáž o polovicu, ak takto plánujú pokračovať. Rick len rieši svoje dilemy, či dobre urobil, nevie čo so sebou a pre mňa je to najneobľúbenejšia postava. Niekedy ich 10 walkerov rozhodí a včera ich zabijú 100 len tak ? Strašné logické chyby sú tam, čo človeka len naserie. Tešil som sa, keď hľadali tie lieky a behali znova po domoch, že sa to vráti do časov 1-2 série, kedy behali, hľadali, bolo tam napätie.. Teraz sa napätie obmedzilo len na to, či sa Rickovi podarí vypestovať dobré zemiaky a hrach.. Dúfam, že sa mu to podarí a bude môcť v ďalšom diely variť obed a pri tom rozmýšľať, či mal vyhodiť Carol a medzitým si spomenúť aj na Lori a trocha si poplakať do polievky. Normálne uvažujem, že sa na to vykašlem a pozriem si až posledný diel série nech viem ako to skončí.
Hensym
VIP
VIP

Môj príspevok môže obsahovať spoilery:
Vy sa sťažujete, ale podľa mňa druhá najlepšia časť série.

Tie zásobníky - ja som to pochopil tak, že si ich tam systematicky uložili, aby ich mali po ruke, veď aj prebíjali.
K tomu, že len tak zabili 100 chodcov - nuž, je rozdiel keď je v otvorenom priestranstve nečakaných 10 chodcov a ženská s katanou a chlap s kušou, a je rozdiel keď dve osoby s automatickými puškami (tak sa tomu nadáva?) rušia zombíkov doslova v uličke.
Danodrevo, k tým zemiakom. Ty si to neuvedomuješ, a vyťahuješ tu logiku, ale v reálnom svete by sa tým zemiačkom muselo venovať aspoň 15 ľudí, aby dokázali uživiť ten počet ľudí. Nelogické je to, že to robí iba Rick.
Neviem, čo vám vadí na rozmýšľaní, či mal vyhodiť Carol, keď to bolo kur*a kruté rozhodnutie. Navyše, vy tu na Ricka nadávate, ale podľa mňa tam takýto nestabilný človek riadne sedí.
A ku Guvernérovi - čo vám vadilo na tomto? Každý seriál musí mať na konci takéto momenty.

Takže sa nesťažujte - ak sa Vám to nepáči, tak si počkajte kým skončí séria a počkajte si na nejaký zostrih, ale nie je to ono.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Pre mňa bol Walking survival seriál, nie záhradkárska revue. Kľudne by som zamenil Ricka za Deryla, ten mi tam viac pasuje. Podľa mňa je tam veľa jednoducho nezáživných a nudný pasáží, ktoré zbytočne ten diel naťahujú. Kľudne by to mohli skrátiť na 25-30 minút ale spraviť to zaujímavejšie. K tým zbraniam, oni to tam mali vyložené jak na jarmoku, ako keby to tam bežne mali uskladnené po celý rok. A k tomu, že vyhodil Carol, sám Rick niekde vravel, že chce demokraciu a hlasovanie o všetkom, preto tam majú aj tú smiešnu radu, či čo to je, ktorá by mala takéto otázky riešiť. Kľudne ju tam mohol nechať, veď robila tam dosť roboty ona, tí dvaja, čo ich zapálila by aj tak zomreli.. Dúfam, že sa ešte objaví s seriály, mohla by to byť ona, kto nájde tú skupinu, o ktorej počuli v rádiu keď išli autom. :-) Uvidíme kam sa to posunie, snáď ten Guvernér zamieša karty a niekde sa to dejovo dostane do nejakého konfliktu..
Hensym
VIP
VIP

dano: Išlo skôr o to, že by ju v skupine Tyi zabil. :)
Napísať odpoveď