Tínedžeri si z lebky urobili bongo

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Jimmy napísal:Ďakujem pekne ale nevidím dôvod to obdivovať
Najdi niekde v mojom prispevku, kde som obdivoval debilitu. Proste ma nepreštíš. A vies preco? lebo so stojim za svojim nazorom... :wink: Uz to nehaj tak... Ja som s povedal svoje a ty tiez... Vyjadruj sa k teme
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ujo Marky napísal:Ja sa ich nebojim :) Mne len vadia ;)
Pokial viem tak doktori si nemozu len tak povedat ze niekoho zoberu a rozrezu, dotycny alebo jeho rodina musi suhlasit s tym.

Chces povedat ze je uplne normalne aby niekto vykopal hrob 11 rocneho dietata, vybral lebku a spravil si z toho nastroj na drogovanie...

Je mi to jedno aj keby si z toho chcel spravit kvetinac tak je to zverstvo...
Vies o tom, ze vacsina doktorskych tiel su bezdomovci, sociali a spol., ktori by museli byt pochovani na naklady statu tak ich radsej drbnu studakom len aby usetrili? To je moralne v pohode, ze :wink:
lubim moralistov...robite tu hotovu tragediu z uplnej bykoviny

edit:// Strasne by ma zauijmala jedna vec, Vy vsetci co to tu tak vo velkom odsudzujete a ukazujete spravny a dobry smer. Citite sa ako lepsi ludia?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

axXis napísal:Strasne by ma zauijmala jedna vec, Vy vsetci co to tu tak vo velkom odsudzujete a ukazujete spravny a dobry smer. Citite sa ako lepsi ludia?
Určite lepší ako tí huliči(nech si húlia, sebe škodia). Poznám pár huličov, ale toto by jednoznačne odsúdili ako čisté psycho. Ako sa môžeš zastávať takéhoto činu?
lekoklatik
VIP
VIP

Tempus7 napísal:Určite lepší ako tí huliči(nech si húlia, sebe škodia). Poznám pár huličov, ale toto by jednoznačne odsúdili ako čisté psycho. Ako sa môžeš zastávať takéhoto činu?
Pretoze natom nieje nic zle.... v com je hulic iny ako ty? povedz mi jednu vec a ja ti ju vyvratim.... Zastava sa toho? nie... On len hovori ze ste z toho vsetci zhrozeny az na posratie :lol: a popri tom je to banalita ktora patri k dnu :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tempus7 napísal:Určite lepší ako tí huliči(nech si húlia, sebe škodia). Poznám pár huličov, ale toto by jednoznačne odsúdili ako čisté psycho. Ako sa môžeš zastávať takéhoto činu?
Ja to neobhajujem, ja to len mam v pozitivnej lahostajnosti...
Proste su to nejaki labuzni typci, ktori si spravili z lebky bongo, no a? Co teraz ako?
Pozri sa na toho Fritzla ci ako sa vola, ktory sexualne zneuzival svoju vlastnu dceru boh vie kolko a ma s nou X deti. To je IMO znacne zvratenejsie a neriesite to tu...
Nosis topanky, ktore vyrabaju 10 rocne deti v biednych podmienkach za 1 dolar denne a tiez je Ti to jedno.

Proste touto svojou hrou na dobrych ludi nic nedokazete. Normalne ma nudia ludia, ktori len opakuju milionkrat pocute vzletne reci o tom co je spravne a co nie.

Ad fetaci: ja ich moc nepoznam, radsej sa zrdzujem v inej spolocnosti, ale Tebe ocividne vyhovuju ked ich tolko poznas

edit:// Viete o tom, ze niektori ludia chodia topit male maciatka vo vreci? Co s tym spravime?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ze vam tato tema stoji za prispevok...
lekoklatik
VIP
VIP

Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Pretoze natom nieje nic zle.... v com je hulic iny ako ty? povedz mi jednu vec a ja ti ju vyvratim....
Má väčšiu pravdepodobnosť na vznik rakoviny
axXis napísal:Pozri sa na toho Fritzla ci ako sa vola, ktory sexualne zneuzival svoju vlastnu dceru boh vie kolko a ma s nou X deti. To je IMO znacne zvratenejsie a neriesite to tu...
:roll: Na tom neni čo riešiť, tak ako toto
Proste touto svojou hrou na dobrych ludi nic nedokazete. Normalne ma nudia ludia, ktori len opakuju milionkrat pocute vzletne reci o tom co je spravne a co nie.
Lebo tí normálny ľudia vedia čo je dobré a čo zlé, proste ty sa nechceš radiť medzi normálnych ľudí s normálnymi názormi, chceš vyniknúť, rebelovať :roll:
Ad fetaci: ja ich moc nepoznam, radsej sa zrdzujem v inej spolocnosti, ale Tebe ocividne vyhovuju ked ich tolko poznas
Ak si si nevšimol, už tu rozoberali rozdiel medzi feťákmi a huličmi. Ano poznám huličov, poznám veľa ľudí. A sú medzi nimi skoro všetky názorové skupiny.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Normalni ludia s normalnymi nazormi, ktori vedia co je dobre a co je zle?
Dalsi unikat na tomto fore: Tempus s patentom na normalnost a dobro. *Adore*

Fakt nechapem ako mozes sam seba povazovat za nieco lepsie pre taku kktinu...vykopavat hroby mozno nieje prave slusne, ale pre boha... toto naozaj nieje ziadny zivotny nazor, na zaklade ktoreho mozes niekoho posudzovat a sam seba vyhlasovat za role model. Fakt si asi jediny na Slovensku, ktory nevykopava hroby a nerobi si z nich bonga, uznavam Ta.
:roll:
P.S. Ches sa riadit vacsinou? Lebo z Tvojich prispevkov mi vyplyva len to, ze vacsina je normalna a dobra. Daj sa na EMO, to teraz docela frci, budes normalny mlady clovek so spravnym nazorom sucasnej spolocnosti. Enjoy anti-rebeliu. :roll: jeez fuck

A este jedna vec: aka nazovorva skupina su prosim Ta hulici?
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Jimmy napísal:Neviem, či si chcel poukázať na to, že neviem o čom hovorím, lebo na to ,že oproti spomínanému riedidlu a spol. je to skoro neškodné, ale myslím že to čo tí magori spravili hovorí dosť o "neškodnosti" marihuany, síce to nemôžme prisudzovať len tomu.....
lekoklatik::ja som unesený z ľudskej debility
Nechápeš alebo nechceš pochopiť? :)
Nikde som nespomínal nič o škodlivosti...
Tvrdil som, že termín fetovanie sa týka spomínaných látok, tým pádom užívateľ marihuany nie je feťák, ale napr. hulič...
Od hodnotenia škodlivosti, posudzovania odporcov/užívateľov sa dištancujem...
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Fakt nechapem ako mozes sam seba povazovat za nieco lepsie pre taku kktinu...
Ja za to nemôžem, že ty to považuješ za banalitu
vykopavat hroby mozno nieje prave slusne, ale pre boha...
Je to trestný čin
Fakt si asi jediny na Slovensku, ktory nevykopava hroby a nerobi si z nich bonga, uznavam Ta.
Hovoril som za normálnu časť populácie, ktorá si nemyslí že je to cool
P.S. Ches sa riadit vacsinou? Lebo z Tvojich prispevkov mi vyplyva len to, ze vacsina je normalna a dobra. Daj sa na EMO, to teraz docela frci, budes normalny mlady clovek so spravnym nazorom sucasnej spolocnosti. Enjoy anti-rebeliu. :roll: jeez fuck
Nechápeš, tvoja chyba
A este jedna vec: aka nazovorva skupina su prosim Ta hulici?
Sa s tým stretávaš po prvý raz čo? :roll: , v živote si o tom nepočul, mal by si mať väčší rozhľad.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Teda Tempus...toto bol ten najpoucnejsi a najlepsie vyargumentovany prispevok, ktory som tu kedy videl.

A k tym hulicom: Mas pravdu, s tym, ze niekto huliacich ludi povazuje za nazorovu skupinu sa stretavam fakt prvykrat. Bud taky laskavy a pouc ma o tejto nazorovej skupine. (ja som bol doteraz vo svojom velkom omyle v tom, ze hulia punkaci, hip hoperi, random ludkovia, gymnazisti, SOUckari, sociali, partyboji...whatever random ludia) Fakt sa tesim ako mi rozsiris rozhlad a budem zas o krocik blizsie normalnosti a dobrym ludom.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

To sú ľudia, ktorý považujú trávu za správny stimulant k lepšej nálade, euforii
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

To je názor :idea: :hehe:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som hovoril o názorovej skupine a nie o životnom štýle.
lekoklatik
VIP
VIP

ehm.... vacsia pravdepodobnost rakoviny? Z prirodych veci? to si kde nabral.... Nehaj tak... normalnost ludi? kto je normalny? ty si asi chory.... ty ides sudit ludi?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ehm.... vacsia pravdepodobnost rakoviny? Z prirodych veci? to si kde nabral.

Kód: Vybrať všetko

http://spravodajstvo.joj.sk/zdravie/29-1-2008/clanok/marihuana-prispieva-k-vzniku-rakoviny-viac-nez-cigarety.html                                                                                                                                                                                           
  • A aj tabak je "prírodná vec" a spôsobuje rakovinu...
Nehaj tak... normalnost ludi? kto je normalny? ty si asi chory.... ty ides sudit ludi?
Mne sa nezdá choré odsudzovať tých primitívov. Choré je ich obdivovať...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tempus7 napísal:Ja som hovoril o názorovej skupine a nie o životnom štýle.
Ja za nazor pokladam napr. prislusnost k NS, odsudzovanie drog, bojkot lovu velryb, whatever...
Ale ak Ty povazujes za nazor, ze niekto povazuje travu za vhodny stimulant tak amen. To potom mozes za nazorovu skupinu vyhlasit aj alkoholikov... Ty si vazne rozdelujes ludi na zaklade samych dolezitych kriterii.
lekoklatik
VIP
VIP

Tempus7 napísal:Mne sa nezdá choré odsudzovať tých primitívov. Choré je ich obdivovať...
k tym rakovinotvornym veciam: bla bla bla.... aby ste sa neposrali zo zdraveho zivotneho stylu...

privitiv si rovnako aj ty pre nich vobec ta zato neodsudzuju... Ubdivovat ich budem a neraz som pisal preco... Ty si proste silno zaujaty voci fetakom a mozno mas nejaku traumu ktora ta tlaci ponizovat ich, skor spravat sa k nim ak k nejakym vyvrhelcom spolocnosti... a este raz to tu spominam.... Tema nieje o fetakoch ale o trapnej lebke z ktorej urobili bongo.... Vyser sa uz radsej nato... ty mas svoje ja mam svoje....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

lekoklatik, ty musíš byť dobrý ***** a **** ako môžeš vlastne niečo také povedať?.. veď to bola len trápna lebka.. veď čo.. :roll: tá lebka bol človek a ako mŕtvy si zaslúži úctu.. tak sa zobuď a radšej nefajči, keď píšeš.. :roll:
Zamknuté