TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hezo »

t0m4s3 napísal:Bez vacsich problemov pri rozumnom rozliseni a detailoch. Minuly rok si to hraval na akej grafe?
na 7600 GT, len teraz mam iba NB :) oki, installnem to a skusim.
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

hezo napísal:ako predpokladate ze to pojde na GeForce 7300 Go :roll:
pojde to dobre, ja som to jeden cas (minulu "ligu") hral na GF2MX s pokazenym ventilatorom, radsej nekcem vediet kolko mala ta grafika stupnov (GF2MX zevraj zvladaju aj 100°C bezne) a bolo to samozrejme ak nie na minimalnych tak na velmi malych detailoch... zvysil som iba take co velky vplyv na vykon nemaju a islo mi to da sa povedat plynule (tak asi okolo 30 FPS +-5FPS -- to je odhad)
driver_sk
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa driver_sk »

Toca Race Driver 3 je podľa mňa brutálnou arkádovkou, preto radšej uprednostňujem GTR2 alebo Live For Speed, čo sa predsa len viac podobá na simulátor ;).

Tocu mám ale na PSP, dokážem sa pri tom odreagovať ale aj poriadne zapotiť ked hrajem "online" :D
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

toca je v com odlisna od gtr2?ako sa hraje cez hamachi?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

rixo: GTR 2 je cista simulacia a dost narocne, kdezto Toca 3 je viacej arkadova a ponuka viac zabavy. Pre skutocnych fansmejkrov je to prave orechove GTR, ale kto si chce zahrat pre zabavu, tak zvoli Tocu. Multiplayer sa mi viacej pozdava pri Toce, pretoze GTR je az moc realne a kazda mala kolizia alebo prebrzdenie zatacky znamenali velke problemy a casto az odstupenie zo zavodu.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

hojko napísal:rixo: GTR 2 je cista simulacia a dost narocne, kdezto Toca 3 je viacej arkadova a ponuka viac zabavy. Pre skutocnych fansmejkrov je to prave orechove GTR, ale kto si chce zahrat pre zabavu, tak zvoli Tocu. Multiplayer sa mi viacej pozdava pri Toce, pretoze GTR je az moc realne a kazda mala kolizia alebo prebrzdenie zatacky znamenali velke problemy a casto az odstupenie zo zavodu.
j ved prave to je na tom to najlepse.mna vacej bavi to lfs ako nejake nfs u2 napr.ale chcel som si aj zahrat toho richarda burnsa ale mne grafika nepodporuje a co mame tu ati tak na tu nemam slot.kurna
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Warm-up
Zajtra, tj pondelok 2. jula by sme chceli zahrat taky cvicny zavod, len tak skusit co a ako... , trosku si pojazdit. Hrat sa bude okolo pol tretej az tretej poobede kvoli zasovemu horizontu, aby sme to do stvrtej stihli. Na rozcvicenie sa pojde zrejme Hockenheim na DTMkach, hamachi siet hojkocom2, heslo asi hojkocom2. Kto bude moct, tak nech sa prida!!!
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no tak som to zase po roku pustil, nainstaloval volant a skusil ten Hockenheim ...

no dal som cas 1:26:01 ...
to sa mi oproti tym SuDovym 1:14:77 nejak nezdalo :lol:
tak som vypol Pro Sim a hned sa to zacalo chovat ako ta motokara zo SuDovho videa a z 1:26 hned bolo 1:14:40 .... :D

kua uz som myslel ze nie som v poriadku ked som daval 12 sekund horsie casy :lol: :lol: :lol: :lol:

PS: velmi pekne pjosim nech sa tie zavody idu trochu neskor .. 17:00 pls
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

17:00 zavody urcite nebude, teda min. ja server nezalozim, od 16.30 totiz nebudem doma.
gwixt
Addict
Addict

no tak to idem zase odinstalovat :cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Toto sa tyka iba zajtrajsieho warmupu, konecny termin ligy este neviem, ale predpokladam tiez nieco okolo 16.00-17.00
Stando
Star
Star

gwixt napísal:no tak to idem zase odinstalovat :cry:
No preistotu si to nechaj nainstalovane, ci az tak ti zavadza na disku?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

waw... pozrite sa co sa da s volantom a manualnou prevodovkou.. po troch smiesnych kolach :P .. pretoze pri zavodoch je to na klavesnici divne.. ked pridavam alebo brzdim tak neda hned full ale az postupne.. takze ked idem napr. do zakruty a popustavam plyn tak kym nabere rychlost je to na rit.. to su straty... a tieaz aj s brzdenim.. zatial co na volante si to regulujem presne ako potrebujem :)
na sipkach by som to NIKDY nedal... takze ostavam pri volante...
ece by sa dal vylepsit pretoze v prvom sektore som mal 0.03 sekundovu stratu

EDIT:
ted sme dohrali s PAINom a Standom
pekne to islo.. NO lags...
Prílohy
RD3 2007-07-01 20-37-03-54.jpg
Stando
Star
Star

hm taky problem, hrali sme pokusne zavod cez hamachi, a ja som sa nemohol napojit na server lebo som ziadny nevidel aj ked bol vytvoreny, ale ked vytvorim ja tak ostatni ma vidia hned (v toca3 menu) a mozu sa v pohode napojit
no a ja som mal lagy iba ked sa ku mne priblizilo sudovo auto, tak trhane sa pohybovalo, mne islo auto okej. a hlavne nechapem preco som mal lagy ked so sudom sme mali ping cez hama okolo 12-14 ms.
gwixt
Addict
Addict

Su-Do vies mi vysvetlit preco to hras bez Pro Sim nastaveni??? ved potom sa tie DTM spravaju ako motokoary :lol:

akoze sry, ale aby som s CLK-ckom jazdil 180° zakruty regulernym rally smykom tak to dakujem ale nie :)
Stando
Star
Star

gwixt napísal:preco to hras bez Pro Sim nastaveni??? ved potom sa tie DTM spravaju ako motokoary :lol:
ved aj minula liga sa hrala bez pro sim nastaveni... teda aspon handling urcite, ak nie vsetko
gwixt
Addict
Addict

Stando napísal:ved aj minula liga sa hrala bez pro sim nastaveni... teda aspon handling urcite, ak nie vsetko
no to tazko ... som si skoro isty ze handling bol pro-sim (take smyky ako som skusil vcera bez pro-sim si veru nepamatam)
Stando
Star
Star

gwixt napísal:no to tazko ... som si skoro isty ze handling bol pro-sim (take smyky ako som skusil vcera bez pro-sim si veru nepamatam)
no ja som to skusal hrat aj s pro-sim na klavesnici a smykalo mi to urcite viac, nez co si pamatam minulu ligu... kazdopadne je to skoro jedno, podstatne je ako sa bude hrat tohtorocna liga, uvidime jak to tomase nastavi
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Zrovna z hockenheimu nemame casy, ale mozte skusit ine trate a porovnat bestlapy, ze ci je to na prosim :-) http://tomase.org/toca/dtm.php
gwixt
Addict
Addict

tak ked uz tomase nemoze neskor ako 16:00,
tak ak niekedy niekto bude moct zalozit server aj neskor tak sa pridam
Napísať odpoveď