na 7600 GT, len teraz mam iba NBt0m4s3 napísal:Bez vacsich problemov pri rozumnom rozliseni a detailoch. Minuly rok si to hraval na akej grafe?
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
pojde to dobre, ja som to jeden cas (minulu "ligu") hral na GF2MX s pokazenym ventilatorom, radsej nekcem vediet kolko mala ta grafika stupnov (GF2MX zevraj zvladaju aj 100°C bezne) a bolo to samozrejme ak nie na minimalnych tak na velmi malych detailoch... zvysil som iba take co velky vplyv na vykon nemaju a islo mi to da sa povedat plynule (tak asi okolo 30 FPS +-5FPS -- to je odhad)hezo napísal:ako predpokladate ze to pojde na GeForce 7300 Go
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
rixo: GTR 2 je cista simulacia a dost narocne, kdezto Toca 3 je viacej arkadova a ponuka viac zabavy. Pre skutocnych fansmejkrov je to prave orechove GTR, ale kto si chce zahrat pre zabavu, tak zvoli Tocu. Multiplayer sa mi viacej pozdava pri Toce, pretoze GTR je az moc realne a kazda mala kolizia alebo prebrzdenie zatacky znamenali velke problemy a casto az odstupenie zo zavodu.
-
rixo
Light Professional
j ved prave to je na tom to najlepse.mna vacej bavi to lfs ako nejake nfs u2 napr.ale chcel som si aj zahrat toho richarda burnsa ale mne grafika nepodporuje a co mame tu ati tak na tu nemam slot.kurnahojko napísal:rixo: GTR 2 je cista simulacia a dost narocne, kdezto Toca 3 je viacej arkadova a ponuka viac zabavy. Pre skutocnych fansmejkrov je to prave orechove GTR, ale kto si chce zahrat pre zabavu, tak zvoli Tocu. Multiplayer sa mi viacej pozdava pri Toce, pretoze GTR je az moc realne a kazda mala kolizia alebo prebrzdenie zatacky znamenali velke problemy a casto az odstupenie zo zavodu.
-
hojko
Site Admin
Warm-up
Zajtra, tj pondelok 2. jula by sme chceli zahrat taky cvicny zavod, len tak skusit co a ako... , trosku si pojazdit. Hrat sa bude okolo pol tretej az tretej poobede kvoli zasovemu horizontu, aby sme to do stvrtej stihli. Na rozcvicenie sa pojde zrejme Hockenheim na DTMkach, hamachi siet hojkocom2, heslo asi hojkocom2. Kto bude moct, tak nech sa prida!!!
Zajtra, tj pondelok 2. jula by sme chceli zahrat taky cvicny zavod, len tak skusit co a ako... , trosku si pojazdit. Hrat sa bude okolo pol tretej az tretej poobede kvoli zasovemu horizontu, aby sme to do stvrtej stihli. Na rozcvicenie sa pojde zrejme Hockenheim na DTMkach, hamachi siet hojkocom2, heslo asi hojkocom2. Kto bude moct, tak nech sa prida!!!
no tak som to zase po roku pustil, nainstaloval volant a skusil ten Hockenheim ...
no dal som cas 1:26:01 ...
to sa mi oproti tym SuDovym 1:14:77 nejak nezdalo
tak som vypol Pro Sim a hned sa to zacalo chovat ako ta motokara zo SuDovho videa a z 1:26 hned bolo 1:14:40 ....
kua uz som myslel ze nie som v poriadku ked som daval 12 sekund horsie casy
PS: velmi pekne pjosim nech sa tie zavody idu trochu neskor .. 17:00 pls
no dal som cas 1:26:01 ...
to sa mi oproti tym SuDovym 1:14:77 nejak nezdalo
tak som vypol Pro Sim a hned sa to zacalo chovat ako ta motokara zo SuDovho videa a z 1:26 hned bolo 1:14:40 ....
kua uz som myslel ze nie som v poriadku ked som daval 12 sekund horsie casy
PS: velmi pekne pjosim nech sa tie zavody idu trochu neskor .. 17:00 pls
-
Šu-Do
Redeemer
waw... pozrite sa co sa da s volantom a manualnou prevodovkou.. po troch smiesnych kolach
.. pretoze pri zavodoch je to na klavesnici divne.. ked pridavam alebo brzdim tak neda hned full ale az postupne.. takze ked idem napr. do zakruty a popustavam plyn tak kym nabere rychlost je to na rit.. to su straty... a tieaz aj s brzdenim.. zatial co na volante si to regulujem presne ako potrebujem 
na sipkach by som to NIKDY nedal... takze ostavam pri volante...
ece by sa dal vylepsit pretoze v prvom sektore som mal 0.03 sekundovu stratu
EDIT:
ted sme dohrali s PAINom a Standom
pekne to islo.. NO lags...
na sipkach by som to NIKDY nedal... takze ostavam pri volante...
ece by sa dal vylepsit pretoze v prvom sektore som mal 0.03 sekundovu stratu
EDIT:
ted sme dohrali s PAINom a Standom
pekne to islo.. NO lags...
hm taky problem, hrali sme pokusne zavod cez hamachi, a ja som sa nemohol napojit na server lebo som ziadny nevidel aj ked bol vytvoreny, ale ked vytvorim ja tak ostatni ma vidia hned (v toca3 menu) a mozu sa v pohode napojit
no a ja som mal lagy iba ked sa ku mne priblizilo sudovo auto, tak trhane sa pohybovalo, mne islo auto okej. a hlavne nechapem preco som mal lagy ked so sudom sme mali ping cez hama okolo 12-14 ms.
no a ja som mal lagy iba ked sa ku mne priblizilo sudovo auto, tak trhane sa pohybovalo, mne islo auto okej. a hlavne nechapem preco som mal lagy ked so sudom sme mali ping cez hama okolo 12-14 ms.
no ja som to skusal hrat aj s pro-sim na klavesnici a smykalo mi to urcite viac, nez co si pamatam minulu ligu... kazdopadne je to skoro jedno, podstatne je ako sa bude hrat tohtorocna liga, uvidime jak to tomase nastavigwixt napísal:no to tazko ... som si skoro isty ze handling bol pro-sim (take smyky ako som skusil vcera bez pro-sim si veru nepamatam)
-
t0m4s3
Admin
Zrovna z hockenheimu nemame casy, ale mozte skusit ine trate a porovnat bestlapy, ze ci je to na prosim
http://tomase.org/toca/dtm.php