TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

prask
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

no tomu som sa vyhol startoval som tusim druhy :lol:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

hojko napísal:T0m4s3 - samozrejme, zatacka v Spa, konkretne druha zatacka za startom (start, potom prudka co je na mojom "screene" a potom ide Eau Rouge, vsak vies, aky som priaznivec F1. Asi som to zle napisal, ale myslel som na zatacku po starte na okruhu v Spa, kde som bol krasne odpaleny (a nie raz).

->slavo<- - vsak sa niekto vyhovaral na lagy, tak sme mu vraveli, ze nech sa odpoji ale hrat nadalej. Btw ty si kup lepsi PC, lebo pri starte sa caka vzdy na teba, kym ti to nacita!!!

ALL: Vsimol som si dnes taku vec, ze vela ludi ma v oblube obiehat na brzdy, ale casto to dopadne tak, ze si to do vas oprie, on ide sice dalej, ale vy ste mimo trate. Ak je tam navyse strk, tak sa len tazko da z toho vyhrabat, aj to s niekolko desatsekundovou stratou. Dalsia vec co mi vadi, je vytlacanie na rovinke, vid dnesny pripad warezking ked sa nahanal dve kola s mystiqueom. Siel som cely cas za nimi a na kazdej rovinke sa warezlking o neho opieral, co sa mi zda nenormalne, predsa takto sa hrat neda. Podobnym spobom mi to dnes spravil Slavo, alebo v minulost Demon. Nieco taketo by sa malo zakazat!!!
ALE no :roll: Hojko neprezivaj to moc ,ked ta niekto vytlaci vytlac aj ty jeho myslis ,ze v realnom zavode je to to zakazane? " ano je ,ale vsetko ma svoju uroven a obcas mensie bloknutie pokial viem je povolene a ked je niekto posledny a ma rozbite auto a schvalne naraza do druhych alebo ide vprotismere :idea: ze hojko :wink:tak to by ste si mali odpustit co najviac sa vyhnut ostatnym 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To bolo ubohe slavo, nepotrebujem nikoho vytlacat, pretoze vytlacil aj on mna. Nauc sa jazdit normalne a ferovo, nie ako keby si hrat Death Rally!!! Co povazujes za mensie bloknutie??? Ze ma vytlacis na rovine alebo to do mna nadrbes od zadu ako to mas vo zvyku???
->slavo<-
Addict
Addict

poviem ti asi takto ked som doteba vrazil hocikedy stalosa uz dost krat takze a aby nezabudol nikdy som doteba nesiel bez priciny a to sa chces ktomu vracat? ocoti vlastne ide o ferovu hru alebo nieco ine lebo ja sa snazim hrat ferovo jak sa najviac da. a uz to neries stale furt dokola.
jak PApagaj a . :aasmile9: :lol:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

dnes som to konecne nainstaloval tak si mozno zahram :)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Toy M@ch!n3 napísal:dnes som to konecne nainstaloval tak si mozno zahram :)
muheheee :D zachvilu celé fórum :) A co ?? tak dnes je len skuskovy turnaj ?? alebo ako ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

->slavo<- - ide mi o feruvo hru od ktorej a tebe podobni jazdci (stando, demon, niekedy aj kibo ked ma promile v krvy) mate daleko. Ak si nevies zvolit idealnu stopu a kluckujes, respektive umyselne blokujes supera, ktory je evidentne rychlejsi a v horsom pripade ho vytlacis, tak potom nemas co hravat a hraj si proti PC. Ludia chodia hrat, aby sa zabavili a zmerali si svoje kvality, ale potom hraci ako si ty vsetko kazia, vid vcerajsie preteky, ked sme hrali na 4 zavody turnaj a ja som prve 3 zavody nedokoncil, lebo mi vzdy niekto cudzi rozbil auto a tak som to radsej vypol, lebo som nemal na to nervy. Este by som sa vratil k Standovi, ktory ma 2x vytlacil v jednom kole, t0m4s3 bol toho priamy svedok a urkite sam neveril, ze co ten hrac stvaral.
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

hojko napísal:Este by som sa vratil k Standovi, ktory ma 2x vytlacil v jednom kole, t0m4s3 bol toho priamy svedok a urkite sam neveril, ze co ten hrac stvaral.
ty si v zopar zavodoch stal uprostred cesty a nic si nerobil som ta zakazdym musel obchadzat :wink:
a neber to tak vazne. ja nie som ziadny profi jazdec F1 alebo DTM, aby som poznal detialne pravidla ake tam platia.
ja neviem jak som ta uz vytlacil :? keby si mi povedal ako, tak by sa to dalo zmenit. a ja som aspon v polke zavodov mal auto na maderu a nerozrevujem sa tu. :wink:
chill out :smt033
inak vcera vecer si domna pekne napalil zozadu. asi tak v 200vke :lol:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

kua uz tu nerieste kto koho viac narazil .... ste ako male deti .... aj mne sa stalo ze ma niekto vytlacil (tomase) ale ja mu to nemam za zle .. proste ma nevidel ... obraz na monitore je strasne uzky a vedla seba nic nevidis .... proste sa to stane aj v normalnych zavodoch ...

je sice smutne ked to niekto spravi ale chcem verit tomu ze to nerobi nikto naschval a kazdy jazdi podla svojho najlepsieho svedomia .....
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

5 dni existuje tema - 15 stran :D to bude ale zaplnenie :)
Stando
Star
Star

gwixt napísal: je sice smutne ked to niekto spravi ale chcem verit tomu ze to nerobi nikto naschval a kazdy jazdi podla svojho najlepsieho svedomia .....
ja ak niekoho naburam alebo vytlacim tak to 100% nie je naschval :!:
gwixt napísal:kua uz tu nerieste kto koho viac narazil .... ste ako male deti .... aj mne sa stalo ze ma niekto vytlacil (tomase) ale ja mu to nemam za zle .. proste ma nevidel ... obraz na monitore je strasne uzky a vedla seba nic nevidis .... proste sa to stane aj v normalnych zavodoch ...
suhlas :wink:
->slavo<-
Addict
Addict

Dem0n napísal:5 dni existuje tema - 15 stran :D to bude ale zaplnenie :)
tomu ver dobry pokec a
hojko: ked ta nejako osobne stvem tak sa ti ospravedlnujem vermi ze chcem hrat ferovo .a nebudem to tu rozpitvavat jak dite jak uz niekto povedal.
saj
Addict
Addict

hojko ale ze ty si mi pekny uboziak ! zato ze sa ti pokazilo auto,musis chodit do prostismeru a zrazat ?? to je ubohe
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

muhehe ... aby vam nedal BAN :D

Obviňovanie administrátorov, moderátorov alebo normálnych užívateľov bez dôkazov bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Dem0n napísal:muhehe ... aby vam nedal BAN :D

Obviňovanie administrátorov, moderátorov alebo normálnych užívateľov bez dôkazov bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).
Lenze on dokaz ma, hojko vtedy nabral totiz aj mna :) . Ale no co, dojazdil som aj s tym srotom co mi po naraze zostal :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sajmon napísal:hojko ale ze ty si mi pekny uboziak ! zato ze sa ti pokazilo auto,musis chodit do prostismeru a zrazat ?? to je ubohe
Nic sa mi nepokazilo, mal som pol kola naskok a na spiatocke by som to posledne kolo dosiel skor ako ty, kedze ste sa stazovali na lagy a bol to posledny zavod co som robil, tak som sa otocil a siel som do protismeru. Ze nedokazes pochopit srandu je uz tvoje problem, inym to nevadilo.
saj
Addict
Addict

hojko napísal:Nic sa mi nepokazilo, mal som pol kola naskok a na spiatocke by som to posledne kolo dosiel skor ako ty, kedze ste sa stazovali na lagy a bol to posledny zavod co som robil, tak som sa otocil a siel som do protismeru. Ze nedokazes pochopit srandu je uz tvoje problem, inym to nevadilo.
sranda je aj to ze do mna bezdvovodne pi*ujes ??? sranda je aj to ze nenechas dojazdit ludi ale mrdnes sa im do protismeru ??? sranda je aj to ze ak ma niekto lagy a vybehne mi na strechu,tak ty povies ze som ho vytlacil ??? sranda je aj to ze si meles len a len svoje ??? teraz ma napadlo, ze ak ta vyj*bem z trate poviem ti, ze nevies pochopit srandu ???
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tiez to vidim podobne ako Sajmon, ale nie o tom som chcel ;-)

http://tomase.org/toca/
Stando
Star
Star

t0m4s3 napísal:Tiez to vidim podobne ako Sajmon, ale nie o tom som chcel ;-)

http://tomase.org/toca/
a neslo by to presunut na neskorsiu hodinu? tak 21:00 by bolo ok. o 20:00 je to moc skoro.
bolo by dobre spravit hlasovanie a vybral by sa optimalny cas.
icecube
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa icecube »

stanlord napísal:a neslo by to presunut na neskorsiu hodinu? tak 21:00 by bolo ok. o 20:00 je to moc skoro.
bolo by dobre spravit hlasovanie a vybral by sa optimalny cas.
presne toto som chcel napisat... je to dost skoro :)
a prihlasky sa kedy podavaju? :D
Napísať odpoveď