TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
->slavo<-
Addict
ALE nohojko napísal:T0m4s3 - samozrejme, zatacka v Spa, konkretne druha zatacka za startom (start, potom prudka co je na mojom "screene" a potom ide Eau Rouge, vsak vies, aky som priaznivec F1. Asi som to zle napisal, ale myslel som na zatacku po starte na okruhu v Spa, kde som bol krasne odpaleny (a nie raz).
->slavo<- - vsak sa niekto vyhovaral na lagy, tak sme mu vraveli, ze nech sa odpoji ale hrat nadalej. Btw ty si kup lepsi PC, lebo pri starte sa caka vzdy na teba, kym ti to nacita!!!
ALL: Vsimol som si dnes taku vec, ze vela ludi ma v oblube obiehat na brzdy, ale casto to dopadne tak, ze si to do vas oprie, on ide sice dalej, ale vy ste mimo trate. Ak je tam navyse strk, tak sa len tazko da z toho vyhrabat, aj to s niekolko desatsekundovou stratou. Dalsia vec co mi vadi, je vytlacanie na rovinke, vid dnesny pripad warezking ked sa nahanal dve kola s mystiqueom. Siel som cely cas za nimi a na kazdej rovinke sa warezlking o neho opieral, co sa mi zda nenormalne, predsa takto sa hrat neda. Podobnym spobom mi to dnes spravil Slavo, alebo v minulost Demon. Nieco taketo by sa malo zakazat!!!
-
->slavo<-
Addict
poviem ti asi takto ked som doteba vrazil hocikedy stalosa uz dost krat takze a aby nezabudol nikdy som doteba nesiel bez priciny a to sa chces ktomu vracat? ocoti vlastne ide o ferovu hru alebo nieco ine lebo ja sa snazim hrat ferovo jak sa najviac da. a uz to neries stale furt dokola.
jak PApagaj a .

jak PApagaj a .
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
->slavo<- - ide mi o feruvo hru od ktorej a tebe podobni jazdci (stando, demon, niekedy aj kibo ked ma promile v krvy) mate daleko. Ak si nevies zvolit idealnu stopu a kluckujes, respektive umyselne blokujes supera, ktory je evidentne rychlejsi a v horsom pripade ho vytlacis, tak potom nemas co hravat a hraj si proti PC. Ludia chodia hrat, aby sa zabavili a zmerali si svoje kvality, ale potom hraci ako si ty vsetko kazia, vid vcerajsie preteky, ked sme hrali na 4 zavody turnaj a ja som prve 3 zavody nedokoncil, lebo mi vzdy niekto cudzi rozbil auto a tak som to radsej vypol, lebo som nemal na to nervy. Este by som sa vratil k Standovi, ktory ma 2x vytlacil v jednom kole, t0m4s3 bol toho priamy svedok a urkite sam neveril, ze co ten hrac stvaral.
ty si v zopar zavodoch stal uprostred cesty a nic si nerobil som ta zakazdym musel obchadzathojko napísal:Este by som sa vratil k Standovi, ktory ma 2x vytlacil v jednom kole, t0m4s3 bol toho priamy svedok a urkite sam neveril, ze co ten hrac stvaral.
a neber to tak vazne. ja nie som ziadny profi jazdec F1 alebo DTM, aby som poznal detialne pravidla ake tam platia.
ja neviem jak som ta uz vytlacil
chill out
inak vcera vecer si domna pekne napalil zozadu. asi tak v 200vke
kua uz tu nerieste kto koho viac narazil .... ste ako male deti .... aj mne sa stalo ze ma niekto vytlacil (tomase) ale ja mu to nemam za zle .. proste ma nevidel ... obraz na monitore je strasne uzky a vedla seba nic nevidis .... proste sa to stane aj v normalnych zavodoch ...
je sice smutne ked to niekto spravi ale chcem verit tomu ze to nerobi nikto naschval a kazdy jazdi podla svojho najlepsieho svedomia .....
je sice smutne ked to niekto spravi ale chcem verit tomu ze to nerobi nikto naschval a kazdy jazdi podla svojho najlepsieho svedomia .....
ja ak niekoho naburam alebo vytlacim tak to 100% nie je naschvalgwixt napísal: je sice smutne ked to niekto spravi ale chcem verit tomu ze to nerobi nikto naschval a kazdy jazdi podla svojho najlepsieho svedomia .....
suhlasgwixt napísal:kua uz tu nerieste kto koho viac narazil .... ste ako male deti .... aj mne sa stalo ze ma niekto vytlacil (tomase) ale ja mu to nemam za zle .. proste ma nevidel ... obraz na monitore je strasne uzky a vedla seba nic nevidis .... proste sa to stane aj v normalnych zavodoch ...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nic sa mi nepokazilo, mal som pol kola naskok a na spiatocke by som to posledne kolo dosiel skor ako ty, kedze ste sa stazovali na lagy a bol to posledny zavod co som robil, tak som sa otocil a siel som do protismeru. Ze nedokazes pochopit srandu je uz tvoje problem, inym to nevadilo.Sajmon napísal:hojko ale ze ty si mi pekny uboziak ! zato ze sa ti pokazilo auto,musis chodit do prostismeru a zrazat ?? to je ubohe
sranda je aj to ze do mna bezdvovodne pi*ujes ??? sranda je aj to ze nenechas dojazdit ludi ale mrdnes sa im do protismeru ??? sranda je aj to ze ak ma niekto lagy a vybehne mi na strechu,tak ty povies ze som ho vytlacil ??? sranda je aj to ze si meles len a len svoje ??? teraz ma napadlo, ze ak ta vyj*bem z trate poviem ti, ze nevies pochopit srandu ???hojko napísal:Nic sa mi nepokazilo, mal som pol kola naskok a na spiatocke by som to posledne kolo dosiel skor ako ty, kedze ste sa stazovali na lagy a bol to posledny zavod co som robil, tak som sa otocil a siel som do protismeru. Ze nedokazes pochopit srandu je uz tvoje problem, inym to nevadilo.