ako to znizim..? hladal som to v nastaveniach vo vuze, ale nikde som nemohol to najst.. moze to byt aj tym, ze napr, ja uploadujem 20tim ludom, a taham iba od 5tich..? da sa to nejak vyvazit aspon..?Šu-Do napísal:moze byt tolko vela zdrojov, ale nemusia uploadovat.. skus si v utorrente alebo aj v azureuse znizit pocet peerov napr. na 50
Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
Skôr je tam málo spojení, keď tam máš 50 a od nich to ide len tak 1-2 kB/s tak už ďalej sa nepripája a ide pomaly. Keď ale dáš veľké čislo tak sa pripája stále a stále a niekto sa už nájde od koho to pôjde lepšie. To platí pre torrenty bez registrácie, na tých nemusíš mať veľa spojení, aj tak to ide dobre sťahovať.
Môže byť aj že tvoj poskytovateľ obmedzuje torrenty, zapni si aj kódovanie prenosu/vynútené.
Môže byť aj že tvoj poskytovateľ obmedzuje torrenty, zapni si aj kódovanie prenosu/vynútené.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
for cesar 
ked taham nieco, co ma mrte vela zdrojov (1000) a klientov (2500) , tak mi to ide nehorazne pomaly
ked mam napriklad film, ktory ma tych zdrojov kolo 15/20, tak mi to taha plnou rychlostou
i ked znizovanie peerov sa robi ak to zahlti celu siet...
btw nerobi ti to, ze to ide rychlo v urcitych casovych rozmedziach ?
ked taham nieco, co ma mrte vela zdrojov (1000) a klientov (2500) , tak mi to ide nehorazne pomaly
ked mam napriklad film, ktory ma tych zdrojov kolo 15/20, tak mi to taha plnou rychlostou
i ked znizovanie peerov sa robi ak to zahlti celu siet...
nechapem tomu, ako to funguje a preco to robi:) fakt, doslova, ked ma subor do 100 zdrojov, taha to plnov rychlostov, a ked je tych zdrojov fakt vela, tak to ide fest pomaly.. ako keby ma to chcelo obmedzit, aby som netahal tolko abo co.. mam tam teraz subor, ktory ma cez tisicku zdrojov a klientov..a ide mi to len par kb/s .. a mam tam aj par MB hudby, co ma kolo 20 zdrojov, a tu mi taha uplne naplno, a za chvilku to stiahlo...no neviem.. dakedy mi tam vyskoci rychlost na 30kb/s, ale to len fakt sekunda, a pomalicky sa to znizuje az na to 1kb/s..a zas to ide pomaly...neviem, asi skusim este inych klientov...Šu-Do napísal:i ked znizovanie peerov sa robi ak to zahlti celu siet...
Ide pomaly, lebo veľa userov ťahá dole a majú download oveľa väčší ako upload tí, čo seedujú. Mne ide lepšie, keď mám veľmi veľa spojení, vtedy to ide dobre, keď mám menej tak to ide z open torrentov ozaj zle.cinges napísal:nechapem tomu, ako to funguje a preco to robi:) fakt, doslova, ked ma subor do 100 zdrojov, taha to plnov rychlostov, a ked je tych zdrojov fakt vela, tak to ide fest pomaly..
Doma mám slabý net a aj tak ide oveľa lepšie takto ale na rýchlom nete aj z piratebay a pod. ide sťahovanie aj okolo 1-2 MB/s.
Zožeň si pozvánku na kvalitnejšie torrenty tam ti stačí málo spojení.
Zahltí jedine keď máš ozaj slabý net, takých 30 kbyte/s down 8 kbyte/s up, ale keď máš oveľa rýchlejší tak určite NE.zahlti celu siet
to je v tom rozdiel, ked taham torenty z piratebay, alebo z isohunt..?? kde sa potom najlepsie torrenty..?Cesar napísal:Zožeň si pozvánku na kvalitnejšie torrenty tam ti stačí málo spojení.
-
Sphinx
Addict
na privatnych trackeoch ako napr Torrentleech,Trezzor,Demonoid....cinges napísal:to je v tom rozdiel, ked taham torenty z piratebay, alebo z isohunt..?? kde sa potom najlepsie torrenty..?
-
Supersonic
Light Professional
-
aughostino
Medium Professional
mam taky jeden problemik stiahol som si torrent ktory mal dost vysoky rating zacal som stahovat data cez Vuze a download mi postal na 64%tach kedze mam pomaly internet tak stahujem vacsinou v noci a uz 3 noci sa download nepohol ani o percento
je este nejaka moznost ze stahovanie bude pokracovat? alebo dalo by sa to nejak pohnut?
kedze su to skoro 4Gb dat tak to nechcem zacat stahovat odznova lebo to bude trvat dalsi mesiac
je este nejaka moznost ze stahovanie bude pokracovat? alebo dalo by sa to nejak pohnut?
kedze su to skoro 4Gb dat tak to nechcem zacat stahovat odznova lebo to bude trvat dalsi mesiac
-
GIGABYTE
King
No takže používam utorrent zaregistroval som sa na trackery.. V routry som si nastavil port 60700, ktorý som zadal aj do utorentu, skontroloval som ten port na ich stránke, že je v poriadku. Ale stále to nesťahuje.. Netuším prečo..
Dole mám stále ten oranžový trojuholník píše mi to tam, Žiadne prichádzajúce spojenie, mám skontrolovať nastavenia siete.. Viete niekto čo s tým ?
Dole mám stále ten oranžový trojuholník píše mi to tam, Žiadne prichádzajúce spojenie, mám skontrolovať nastavenia siete.. Viete niekto čo s tým ?
-
hojko
Site Admin
Port, ktory si nastavil nema so stahovanim nic spolocne, je to cisto port pre odosielanie od teba. Mozno je tam uTorrent blokovany, alebo len ista verzia. Jedna verzia mala problem s Nod32, ze neslo na nej tahat.
Skus kliknut na torrent a dole si klikni na Hlavne, tam potom nejaky piaty riadok vlavo je stav, tam by ti mohlo pisat aj pripadny problem.
Skus kliknut na torrent a dole si klikni na Hlavne, tam potom nejaky piaty riadok vlavo je stav, tam by ti mohlo pisat aj pripadny problem.