Pokial bude jeden s partnerov stale hladat nejake vzrusofikus-kukis napísal:Môj názor je taký, že pokiaľ si ešte obaja neuvedomujú potenciál svojho vzťahu a spoločnej budúcnosť do značnej miery (tzn. že už sú "za vodou"), tak je potrebné ten vzťah nejak umelo žíhať, udržovať v aktivite, pod tlakom - pretože inak si jeden z partnerov (asi ten akčnejší) povie: "ja sa nudím, žiadne vzrúšo" a zdvihne sa a odkráča niekam za väčšou satisfakciou (v rôznych podobách; každému iné je po chuti)
Treba byt ku babám zlý?
-
midnight_man
Guru
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Chvíľu mu bude trvať než si uvedomí, že čo všetko vo vzťahu má a kým to dokáže riadne oceniť; kým zistí, že to má budúcnosť.midnight_man napísal:Pokial bude jeden s partnerov stale hladat nejake vzrusotak podla mna este nie je vhodny cas na to aby si hladal staleho partnera.
Áno, práve tu je pekne vidieť aká je kľúčová úloha pri výbere partnera (že ho spravidla nenájdeme postávať pri vchode do diskobaru).
-
midnight_man
Guru
Driva vacsina dnesnych parov ani nevie, ze daco ma. Toboz aby to vedeli ocenit. K tym diskotekam Akožto DJ mam k tomu pristup viac menej z prvej rukyfikus-kukis napísal:Chvíľu mu bude trvať než si uvedomí, že čo všetko vo vzťahu má a kým to dokáže riadne oceniť; kým zistí, že to má budúcnosť.
Áno, práve tu je pekne vidieť aká je kľúčová úloha pri výbere partnera (že ho spravidla nenájdeme postávať pri vchode do diskobaru).
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
=)) s logickeho uvazovanie by nemala =D ale s hladiska ludi musi niaka byt =)midnight_man napísal:Vseobecne na margo topicu ti odpovedam: NIE!, No ked si to vezmeme s tej druhe stranky tak je to na polemizovanie, kedze je vseobecne zname, ze pokial date babe istotu viac menej podvedome straca zaujem. Cize je to take improvizacne riesenie ze budes mierne "arogantny", ale zase vsetkeho vela skodi a netreba sa ani podlizovat a ani byt neviem aky arogantny blbec. Teda by si mal najst mieru vktorej to bude "fifty-fifty". Vo vztahu 2 ludi nema arogancia co hladat
pri vacsine ludi nie len zien je to tak ze stratia v urcitej miere zaujem o to co poznaju dobre, pri vztahoch je to ten zlom co vedie "k tak nenavidenemu kamaratstvu", treba jej dat obcas pocitit ze nie je jednia, netreba byt stale gnetleman co hned pribehne ak luskne prstami a plni zelania, treba mat svoje zabavky a podobne o ktorych bude vediet len malo, ak uz mas pocit ze nastala taka situacia ze straca zaujem, trochu ochladni v citoch, neprejavuj tolko lasku a snaz sa chodit von nie len s nou ale aj bez nej a aby tam boli aj ine zeny. vtedy bude mat pocit ze si neni na 100% jej a opat prejavy zaujem teda ak to myslela vazne s tebou
-
mamo4ever
Light Star
MaMo
Ja vrelo suhlasim s tymto nazorom, tiez si myslim ze treba mat len vyrovnany vztah a cosa tyka ziarlivosti, tak len zdrava...Haslerka napísal:Ked venujes babe prilis pozornosti vtedy ta najmenej chce...skus si to zobrat naopak...
a odpoved na otazku: Nie,netreba byt zly,treba mat len vyrovnany vztah...a ten chce cas
-
lollo
Professional
neviem ci to dany uzivatel myslel doslovne ale pochybujem ze ano
ale taktiez by som jej asi nenadaval, (na to nemam gule)
K teme kedy ako
samozrejme ze stane sa ze mas ty alebo ona blbu naladu ale to je len chvilkove.Takze z toho by som dramu nerobil a dany den ju nechal vychladnut pokial to pozaduje pokial chce aby som bol s nou tak fajn
.
ale ja som sa este s tym nestretol aby som priatelke nieco odmietol samozrejme nie som opicka na gumicke ale zase snazim sa vyjst ustretovo ked mozem, myslim si ze aj ona by bola taka ku mne ak nie tak zahram jej hru:) ale ja som humusak mne co sa nepaci tak ja to poviem do oci a potom lutujem ze som nieco take povedal, ale niektorim to treba vykriciat lebo nevedia co maju
K teme kedy ako
ale ja som sa este s tym nestretol aby som priatelke nieco odmietol samozrejme nie som opicka na gumicke ale zase snazim sa vyjst ustretovo ked mozem, myslim si ze aj ona by bola taka ku mne ak nie tak zahram jej hru:) ale ja som humusak mne co sa nepaci tak ja to poviem do oci a potom lutujem ze som nieco take povedal, ale niektorim to treba vykriciat lebo nevedia co maju
Tak myslim ze k babe netreba byt zly, len sa z baby nemozem zas posrat, semtam ju musim dokazat poslat doriti (nie doslovne), nepristupit na kazdy jej napad ale na druhej strane sa zas niekedy prisposobit. Proste, nebyt vzdy 100% dostupny, semtam ist von s inou kamoskou, obcas nedvihnut telefon nech ma nad cim premyslat
Dodrzat zdravy odtup nech nema pocit ze ma ma uplne tam kde chce ona