Treba byt ku babám zlý?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Sepiroth napísal:Nie je to len o tomto, ale dokonca aj vo vzťahu občas treba byť trochu parchant, len takým iným spôsobom... budem citovať nejaké závery na ktoré sme došli po krátkej debate so spolužiačkami v jedno jesenné ráno, v jednej zapadnuej kaiarni, kde sme sa skrývali pred hrôzami školy:
1.-Dobrí chlapci sú fajn, ale po čase nuda.
2.-Zlí chlapci sú zábavní a je s nimi sranda, no po čase je to otrava.
-čím teda musíš byť? V podstate dobrým chlapcom, väčšinu času, občas trochu zlý. Musím vedieť, kedy si môžeš v rámci srandy dovoliť povedať jej, že dnes vyzerá hrozne, že tie šaty sú proste hnusné a ten make-up sa jej vôbec nevydaril, no naopak musíš vedieť spoznať, kedy sa jej máš podlizovať aj keby vyzerala neviem ako zle. proste nájsť tú zlatú strednú cestu, aby si ju tou nebeskou dobrotou neunudil k smrti, ale ani jej nesieš liezť na nervy alebo ju urážať. Musí mať v tebe priateľa, čo ju bude držať za ruku, ale aj blbca, s ktorým "sa aj pobijem"(doslovná citácia istej Zuzany B.)
Hold, ženské sú divné a komplikované stvorenia, ale čo už, keď my chlapi nemáme rozum v hlave, ale, v priemere, o meter nižšie.
A dosť bolo tohto nechutného zovšeobecňovania, ktoré sa na mňa vôbec nepodobá :D
Absolutne suhlasim ;)
Mastros napísal:Hadate sa s partnerom? Vas vztah ma buducnost.
Nehadate sa? Otazka kratkeho casoveho horizontu, kedy nastane koniec.
Hmm..To aby som zacal vyvolavat zlobu :) Ale natom nieco pravdy bude..

Z mojho hladiska, je to podobne ako u vacsiny spomenutych..Cloveka zacne nudit, ked nieco ma iste, ked kvoli tomu, co ma vedla seba uz nemusi pohnut ani prstom..Takze netreba byt milucky clovek..ale sem tam byt totalny parchant..
x8
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa x8 »

Sorry necital som temu teda moj nazor (je trocha pocitacovy):

Mas to ako masinu. Hlavne si treba uvedomit, ze logicke struktury u zien su rozlicne. Ale nemyslim globalne (zeny/muzi) ale lokalne (kazdy clovek rozmysla inak ako ini, akurat medzi muzmi a zenami su urcite vacsie rozdiely), teda ak sa ti jedna aby ona bola v neakom psychyckom stave (znie to desne, ze :) ?) napr. takom aby mala zaujem atd., nie je dolezite aby si ty robil to, co ty povazujes za dolezite aby si sa ty dostal do takehoto stavu, ale aby si robil to , co ju dostane do tohoto. No a na to si potrebujes napisat driver (strucne:v PC terminologii je to nieco ako vlna medzi softwareom a hardwareom), no ale ten driver mozes napisat/naprogramovat , v realnom zivote chapat/spravat sa podla neho tym sposobom, ze ho odvodis ako funkciu na zaklade informacii ktore o nej mas, teda je to komplikovane, ale nemas robit to co sa zda logicke tebe, ale to co sa ti zda byt logicke po urcitejsi emulacii na urovni drivera ktory dokaze kompenzovat tieto diferencie

(disclaimer: toto je cisto nezaujata,nezatienena teoreticka uvaha (ktora ma urcitysi nepriamy dokaz o platnosti, ktory z nej logicky vyplyva), v zivote som nemal ziadne dievca/rande/etc)

moj 3. post :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Urcite netreba byt ku babam zly, treba byt taky, aky clovek v skutocnosti je. :)
x8
Amateur
Amateur

Plasmon napísal:Urcite netreba byt ku babam zly, treba byt taky, aky clovek v skutocnosti je. :)
dovolim si z casti nesuhlasit, treba mat samozrejme sameho seba, vzdy sa hodi mat v mysli "virtualizaciu" ktora analyzuje kroky ktore robis, ktora nie je uplne konvencna teda vie sa na veci pozriet nezainteresovanie, nekonvencne, a mysli mozno o krok dva dopredu a pod.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

x8 napísal:(disclaimer: toto je cisto nezaujata,nezatienena teoreticka uvaha (ktora ma urcitysi nepriamy dokaz o platnosti, ktory z nej logicky vyplyva), v zivote som nemal ziadne dievca/rande/etc)
ani sa necudujem..
x8
Amateur
Amateur

konyk87 napísal:ani sa necudujem..
:lol:, trefa k+

(btw nie je to preto ze to pola mna nefunguje, ale preto ze na to nemam cas/etc)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

veci sa daju malokedy dobre zaskatulkovat alebo zovseobecnovat.
Proste niektorym parom lepsie funguje ked je chlap taky skor zly, a inym ked je totalny dobrak- je to na ich tichom dohovore, ako im to vyhovuje.
Ja osobne som v zivote zazil vselico, aj som konal vselijako, ale v poslednej dobe som sa stal skor tym "dobrym chlapcom", ale nie preto aby som tym nieco dosiahol, ale preto ze mi to tak vyhovuje.. Je to osobnom, slobodnom rozhodnuti kazdeho. Treba aby clovek toho vela zazil, silne vztahy a potom sa na veci pozera uz tak trochu z nadhladu- niektori ludia tomu hovoria zrenie, ja starnutie :D
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

z vlastnej skusenosti: k babam ak som bol niekedy zly tak sa akurat urazili :D ale ked som myli ja tak su aj ony a je to v pohode :)
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Treba byt aj obcas za toho zleho , lebo ak ste stale dobrucky a nvm co iba ju omrzite...Zase nemyslim tyrat :D fyzicky , psychicky.
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

Ale treba sa spravat podla toho ci ju chces alebo to je len tvoja kamaratka, ked ju chces tak treba niekedy aj byt na nu horsi nech si nemysli ze vzdy bude mat co chce
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

zalezi ako sa sprava druha strana podla toho teba byt taky :)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Otočíme otázku? :)
Treba byť zlí k mužom? :D
paimai
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paimai »

Ja som k zenam mily, pozorny, ale treba si drzat urcity odstup, tym ostanes ziadany. Nie len muzi, ale aj zeny rady dobivaju. Je to pravdepodobne tym, ze co mas zadarmo a bez namahy, to si nevazis.
Takze nie je to o tom byt k zenam zly, ide o to vyvolat u nich zaujem.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

paimai napísal:Ja som k zenam mily, pozorny,...
Aj ja sa snazim, no obcas vidim ze tím co to vsetko majú na haku to ide lepsie ako mne hh. Na tom dačo pravdy bude, čo ma zena zadarmo...to nechce :D s vynimkou materialnych veci.
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Inak ked sa nad tym zamyslis tak to je aj naopak podla mna, teda aspon u mna. Vzdy ked som mohol mat nejaku holku co ma niecim zaujala moc lahko, tak ma uz nezaujimala.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

žeby? napísal:Inak ked sa nad tym zamyslis tak to je aj naopak podla mna, teda aspon u mna. Vzdy ked som mohol mat nejaku holku co ma niecim zaujala moc lahko, tak ma uz nezaujimala.
čiastočne priznávam...sakra :)
mimo76
Light Expert
Light Expert

Re: Treba byt ku babám zlý?

Príspevok od používateľa mimo76 »

je to urcity tip bab ktore proste maju radi ked ich niekto obletuje a neviem co, ked zrazu zistia ze po nich niekto nejde su cele nesvoje ze ho nedostali a snazia sa coraz viac....take baby posli do pi*e nic ine!
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

Zene nemozno dat pocitit ze ma uz vsetko a ze si s tebou vsetko moze robit co sa jej len zachce. Akonahle toto dovolis, skoncil si.
Napísať odpoveď