Absolutne suhlasimSepiroth napísal:Nie je to len o tomto, ale dokonca aj vo vzťahu občas treba byť trochu parchant, len takým iným spôsobom... budem citovať nejaké závery na ktoré sme došli po krátkej debate so spolužiačkami v jedno jesenné ráno, v jednej zapadnuej kaiarni, kde sme sa skrývali pred hrôzami školy:
1.-Dobrí chlapci sú fajn, ale po čase nuda.
2.-Zlí chlapci sú zábavní a je s nimi sranda, no po čase je to otrava.
-čím teda musíš byť? V podstate dobrým chlapcom, väčšinu času, občas trochu zlý. Musím vedieť, kedy si môžeš v rámci srandy dovoliť povedať jej, že dnes vyzerá hrozne, že tie šaty sú proste hnusné a ten make-up sa jej vôbec nevydaril, no naopak musíš vedieť spoznať, kedy sa jej máš podlizovať aj keby vyzerala neviem ako zle. proste nájsť tú zlatú strednú cestu, aby si ju tou nebeskou dobrotou neunudil k smrti, ale ani jej nesieš liezť na nervy alebo ju urážať. Musí mať v tebe priateľa, čo ju bude držať za ruku, ale aj blbca, s ktorým "sa aj pobijem"(doslovná citácia istej Zuzany B.)
Hold, ženské sú divné a komplikované stvorenia, ale čo už, keď my chlapi nemáme rozum v hlave, ale, v priemere, o meter nižšie.
A dosť bolo tohto nechutného zovšeobecňovania, ktoré sa na mňa vôbec nepodobá
Hmm..To aby som zacal vyvolavat zlobuMastros napísal:Hadate sa s partnerom? Vas vztah ma buducnost.
Nehadate sa? Otazka kratkeho casoveho horizontu, kedy nastane koniec.
Z mojho hladiska, je to podobne ako u vacsiny spomenutych..Cloveka zacne nudit, ked nieco ma iste, ked kvoli tomu, co ma vedla seba uz nemusi pohnut ani prstom..Takze netreba byt milucky clovek..ale sem tam byt totalny parchant..