Treba byt ku babám zlý?
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Treba byt ku babám zlý?
...tema tochto prispevku ma napadla po osobnej skusenosti =/ a nie jednej a vychadzalo mi s toho ze ked som bol k babám nierne arogatný a zlý tým myslim nezdivahnie telefonu hlupe narazky obcasna ignoracia neukazanie ze ich mám rád ze mi na nich zalezi atď... mal som ich ovela vacsiu pozornost, ak som zacal byt dobrý kamaratsky zacal som sa o ne zaujmat uz som bol odsunutý ako keby do skupiny hmm clovek ktoreho mam isteho uz sa nemusim o nic snazit..
co si o tom myslite?
co si o tom myslite?
-
jin
VIP
Re: Treba byt ku babám zlý?
Chladná logika...SmrtiKridlo napísal:...tema tochto prispevku ma napadla po osobnej skusenosti =/ a nie jednej a vychadzalo mi s toho ze ked som bol k babám nierne arogatný a zlý tým myslim nezdivahnie telefonu hlupe narazky obcasna ignoracia neukazanie ze ich mám rád ze mi na nich zalezi atď... mal som ich ovela vacsiu pozornost, ak som zacal byt dobrý kamaratsky zacal som sa o ne zaujmat uz som bol odsunutý ako keby do skupiny hmm clovek ktoreho mam isteho uz sa nemusim o nic snazit..
co si o tom myslite?
Keď u Teba necítia feedback, dokonca, že si ich ani nevšímaš, snažia sa získať si Tvoju pozornosť. Niečo nemaj - štve ich to. Mimochodom narážky, a mierna ignorácia s niekedy zle prejaveným znakom záujmu. Je to na nich, ako si to vysvetlia.
Keď si dobrý a kamarátsky nemaj čo dobývať a pokiaľ sa to nestrhne na vzťah, tak skončíš v škatuľke "kamaráti"
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
Ach jaj ta ženská logika mna s nej raz je***.. =/ hold maš pravdu len by som rád nasiel niaky kompromis medzi týmjin napísal:Chladná logika...
Keď u Teba necítia feedback, dokonca, že si ich ani nevšímaš, snažia sa získať si Tvoju pozornosť. Niečo nemaj - štve ich to. Mimochodom narážky, a mierna ignorácia s niekedy zle prejaveným znakom záujmu. Je to na nich, ako si to vysvetlia.
Keď si dobrý a kamarátsky nemaj čo dobývať a pokiaľ sa to nestrhne na vzťah, tak skončíš v škatuľke "kamaráti"
ten čo sa o nich nezaujma je pre nich zaujmavy...ma3ix napísal:tak nejako, treba predstierat zdravy nezaujem a hned sa bude zaujimat o teba
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
canceled
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
ja som to spravne pochopil =)ma3ix napísal:napisal som zdravy nezaujem..nie uplny.
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
Nie je to len o tomto, ale dokonca aj vo vzťahu občas treba byť trochu parchant, len takým iným spôsobom... budem citovať nejaké závery na ktoré sme došli po krátkej debate so spolužiačkami v jedno jesenné ráno, v jednej zapadnuej kaiarni, kde sme sa skrývali pred hrôzami školy:
1.-Dobrí chlapci sú fajn, ale po čase nuda.
2.-Zlí chlapci sú zábavní a je s nimi sranda, no po čase je to otrava.
-čím teda musíš byť? V podstate dobrým chlapcom, väčšinu času, občas trochu zlý. Musím vedieť, kedy si môžeš v rámci srandy dovoliť povedať jej, že dnes vyzerá hrozne, že tie šaty sú proste hnusné a ten make-up sa jej vôbec nevydaril, no naopak musíš vedieť spoznať, kedy sa jej máš podlizovať aj keby vyzerala neviem ako zle. proste nájsť tú zlatú strednú cestu, aby si ju tou nebeskou dobrotou neunudil k smrti, ale ani jej nesieš liezť na nervy alebo ju urážať. Musí mať v tebe priateľa, čo ju bude držať za ruku, ale aj blbca, s ktorým "sa aj pobijem"(doslovná citácia istej Zuzany B.)
Hold, ženské sú divné a komplikované stvorenia, ale čo už, keď my chlapi nemáme rozum v hlave, ale, v priemere, o meter nižšie.
A dosť bolo tohto nechutného zovšeobecňovania, ktoré sa na mňa vôbec nepodobá
1.-Dobrí chlapci sú fajn, ale po čase nuda.
2.-Zlí chlapci sú zábavní a je s nimi sranda, no po čase je to otrava.
-čím teda musíš byť? V podstate dobrým chlapcom, väčšinu času, občas trochu zlý. Musím vedieť, kedy si môžeš v rámci srandy dovoliť povedať jej, že dnes vyzerá hrozne, že tie šaty sú proste hnusné a ten make-up sa jej vôbec nevydaril, no naopak musíš vedieť spoznať, kedy sa jej máš podlizovať aj keby vyzerala neviem ako zle. proste nájsť tú zlatú strednú cestu, aby si ju tou nebeskou dobrotou neunudil k smrti, ale ani jej nesieš liezť na nervy alebo ju urážať. Musí mať v tebe priateľa, čo ju bude držať za ruku, ale aj blbca, s ktorým "sa aj pobijem"(doslovná citácia istej Zuzany B.)
Hold, ženské sú divné a komplikované stvorenia, ale čo už, keď my chlapi nemáme rozum v hlave, ale, v priemere, o meter nižšie.
A dosť bolo tohto nechutného zovšeobecňovania, ktoré sa na mňa vôbec nepodobá
a vtedy je to v prdeli... a este horsie ked sa z teba stane najlepsi kamarat. to uz je na odstrel.jin napísal:tak skončíš v škatuľke "kamaráti"
s jednym ale nesuhlasim: mozete prejavovat nezaujem atd, ale urcite nie byt zly a arogantny. to si povedia ze ste bulovci a potom uz mozete byt hociako mili. bulovci su totiz v jednej skupine s najlepsimi kamaratmi, ak ma chapete
-
The Devil
Medium Professional
Celkom túto tému vystihuje tento článok:
http://www.qark.net/clanek/jak-nebyt-prilis-hodny
http://www.qark.net/clanek/jak-nebyt-prilis-hodny
-
pryja
Darca
Bushido napísal:ja si stale myslím že je o ľuďoch nie chlapoch a ženách...
tak naprikladSmrtiKridlo napísal:osobne nad tým som sa este nepozastavoval ale asi mas pravdu =/ aj chlapa stve ked nieco nemá =) skus presnejsie popista preco si to myslis
http://www.martinus.sk/?uItem=56945&uCelaUkazka=1
-
SIX
Medium Star
tomuto sa hovori teoria lovu, a je to dane od prirody.SmrtiKridlo napísal:...tema tochto prispevku ma napadla po osobnej skusenosti =/ a nie jednej a vychadzalo mi s toho ze ked som bol k babám nierne arogatný a zlý tým myslim nezdivahnie telefonu hlupe narazky obcasna ignoracia neukazanie ze ich mám rád ze mi na nich zalezi atď... mal som ich ovela vacsiu pozornost, ak som zacal byt dobrý kamaratsky zacal som sa o ne zaujmat uz som bol odsunutý ako keby do skupiny hmm clovek ktoreho mam isteho uz sa nemusim o nic snazit..
co si o tom myslite?
alebo este lepsie na to poukazuje prislovie, kto do teba chlebom ty do neho kamenom