Treba byt ku babám zlý?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Treba byt ku babám zlý?

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

...tema tochto prispevku ma napadla po osobnej skusenosti =/ a nie jednej a vychadzalo mi s toho ze ked som bol k babám nierne arogatný a zlý tým myslim nezdivahnie telefonu hlupe narazky obcasna ignoracia neukazanie ze ich mám rád ze mi na nich zalezi atď... mal som ich ovela vacsiu pozornost, ak som zacal byt dobrý kamaratsky zacal som sa o ne zaujmat uz som bol odsunutý ako keby do skupiny hmm clovek ktoreho mam isteho uz sa nemusim o nic snazit..
co si o tom myslite?
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Treba byt ku babám zlý?

Príspevok od používateľa jin »

SmrtiKridlo napísal:...tema tochto prispevku ma napadla po osobnej skusenosti =/ a nie jednej a vychadzalo mi s toho ze ked som bol k babám nierne arogatný a zlý tým myslim nezdivahnie telefonu hlupe narazky obcasna ignoracia neukazanie ze ich mám rád ze mi na nich zalezi atď... mal som ich ovela vacsiu pozornost, ak som zacal byt dobrý kamaratsky zacal som sa o ne zaujmat uz som bol odsunutý ako keby do skupiny hmm clovek ktoreho mam isteho uz sa nemusim o nic snazit..
co si o tom myslite?
Chladná logika...
Keď u Teba necítia feedback, dokonca, že si ich ani nevšímaš, snažia sa získať si Tvoju pozornosť. Niečo nemaj - štve ich to. Mimochodom narážky, a mierna ignorácia s niekedy zle prejaveným znakom záujmu. Je to na nich, ako si to vysvetlia.
Keď si dobrý a kamarátsky nemaj čo dobývať a pokiaľ sa to nestrhne na vzťah, tak skončíš v škatuľke "kamaráti"
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Chladná logika...
Keď u Teba necítia feedback, dokonca, že si ich ani nevšímaš, snažia sa získať si Tvoju pozornosť. Niečo nemaj - štve ich to. Mimochodom narážky, a mierna ignorácia s niekedy zle prejaveným znakom záujmu. Je to na nich, ako si to vysvetlia.
Keď si dobrý a kamarátsky nemaj čo dobývať a pokiaľ sa to nestrhne na vzťah, tak skončíš v škatuľke "kamaráti"
Ach jaj ta ženská logika mna s nej raz je***.. =/ hold maš pravdu len by som rád nasiel niaky kompromis medzi tým
ma3ix napísal:tak nejako, treba predstierat zdravy nezaujem a hned sa bude zaujimat o teba
ten čo sa o nich nezaujma je pre nich zaujmavy...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

ja si stale myslím že je o ľuďoch nie chlapoch a ženách...
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:ja si stale myslím že je o ľuďoch nie chlapoch a ženách...
osobne nad tým som sa este nepozastavoval ale asi mas pravdu =/ aj chlapa stve ked nieco nemá =) skus presnejsie popista preco si to myslis
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ma3ix napísal:napisal som zdravy nezaujem..nie uplny.
ja som to spravne pochopil =)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to je ale hlavne u tych do 18...............ale uznajte je to aj u chalanov sam som chalan a viem že vetšinou nas pritahuje ta ktoru nemožme mať abo o ktoru treba hmm bojovvať ?
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Zaxman mas pravdu ked sa nad tym tak zamyslim ale ajtak s logickeho hladiska je mi to divne... asi netreba vsetko logicky analizovat ^^
btw aj niaka zenska cast by sa mohla vyjadrit
DMC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DMC »

Ked sa nejakemu dievcatu hovoria iba lichotky, ako velmi ju mas rad atd... tak to nemoze dlho vydrzat :wink:
Nastasie hovorim podla cudzich skusenosti :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

proste ludia kcu mať to čo mať nemožu (aspon si to myslia do tej doby kym to neziskaju) a ked to ziskaju už to nekcu či su to ženy či muži je to tak .........
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Nie je to len o tomto, ale dokonca aj vo vzťahu občas treba byť trochu parchant, len takým iným spôsobom... budem citovať nejaké závery na ktoré sme došli po krátkej debate so spolužiačkami v jedno jesenné ráno, v jednej zapadnuej kaiarni, kde sme sa skrývali pred hrôzami školy:
1.-Dobrí chlapci sú fajn, ale po čase nuda.
2.-Zlí chlapci sú zábavní a je s nimi sranda, no po čase je to otrava.
-čím teda musíš byť? V podstate dobrým chlapcom, väčšinu času, občas trochu zlý. Musím vedieť, kedy si môžeš v rámci srandy dovoliť povedať jej, že dnes vyzerá hrozne, že tie šaty sú proste hnusné a ten make-up sa jej vôbec nevydaril, no naopak musíš vedieť spoznať, kedy sa jej máš podlizovať aj keby vyzerala neviem ako zle. proste nájsť tú zlatú strednú cestu, aby si ju tou nebeskou dobrotou neunudil k smrti, ale ani jej nesieš liezť na nervy alebo ju urážať. Musí mať v tebe priateľa, čo ju bude držať za ruku, ale aj blbca, s ktorým "sa aj pobijem"(doslovná citácia istej Zuzany B.)
Hold, ženské sú divné a komplikované stvorenia, ale čo už, keď my chlapi nemáme rozum v hlave, ale, v priemere, o meter nižšie.
A dosť bolo tohto nechutného zovšeobecňovania, ktoré sa na mňa vôbec nepodobá :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

zhrniem to ked si snov mal by si byť mili ked sa ti niečo nepači tak to povedať ale tak trochu s cukrom aby sa zas neurazila iba niečo naznačiť ale zas ked si niekto bude dovolovať aby si mu vedel aj natiahnuť zo dve ...........proste spolahlivy chlap :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Hadate sa s partnerom? Vas vztah ma buducnost.
Nehadate sa? Otazka kratkeho casoveho horizontu, kedy nastane koniec.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jin napísal:tak skončíš v škatuľke "kamaráti"
a vtedy je to v prdeli... a este horsie ked sa z teba stane najlepsi kamarat. to uz je na odstrel.
s jednym ale nesuhlasim: mozete prejavovat nezaujem atd, ale urcite nie byt zly a arogantny. to si povedia ze ste bulovci a potom uz mozete byt hociako mili. bulovci su totiz v jednej skupine s najlepsimi kamaratmi, ak ma chapete :)
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Celkom túto tému vystihuje tento článok:
http://www.qark.net/clanek/jak-nebyt-prilis-hodny
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Bushido napísal:ja si stale myslím že je o ľuďoch nie chlapoch a ženách...
SmrtiKridlo napísal:osobne nad tým som sa este nepozastavoval ale asi mas pravdu =/ aj chlapa stve ked nieco nemá =) skus presnejsie popista preco si to myslis
tak napriklad :)
http://www.martinus.sk/?uItem=56945&uCelaUkazka=1
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

SmrtiKridlo napísal:...tema tochto prispevku ma napadla po osobnej skusenosti =/ a nie jednej a vychadzalo mi s toho ze ked som bol k babám nierne arogatný a zlý tým myslim nezdivahnie telefonu hlupe narazky obcasna ignoracia neukazanie ze ich mám rád ze mi na nich zalezi atď... mal som ich ovela vacsiu pozornost, ak som zacal byt dobrý kamaratsky zacal som sa o ne zaujmat uz som bol odsunutý ako keby do skupiny hmm clovek ktoreho mam isteho uz sa nemusim o nic snazit..
co si o tom myslite?
tomuto sa hovori teoria lovu, a je to dane od prirody.

alebo este lepsie na to poukazuje prislovie, kto do teba chlebom ty do neho kamenom :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Mastros napísal:Hadate sa s partnerom? Vas vztah ma buducnost.
Nehadate sa? Otazka kratkeho casoveho horizontu, kedy nastane koniec.
TO ti napísala tvoja solužiačka na papierik?

k téme: ženy proste nepochopíme a ten kto vie zladiť tieto dve skutočnosti v jednu je borec.. klobúk dole
Napísať odpoveď