Tuning
-
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Linkman Napísal:
Moj oco volakedy davno predaval bielu karosu - 8 a viac r. spat. Tento rok som ju videl, vyzerala ako uplne novy bus, cely vnutrajsok, vonkajsok prerobeny. takze aj takato uprava sa robino ocujte mate nejake tipy ako natuningovať autobus karosa (okrem toho jednoho obrázku čo som videl) bo jeden moj známy je vodič autobusu a chce mu dať tunning
-
jin
VIP
to bola skor renovacia ako tuning, ale co ty vies?? Mozno motor.............Citroen C2 Super 1600 napísal:Linkman Napísal:
Moj oco volakedy davno predaval bielu karosu - 8 a viac r. spat. Tento rok som ju videl, vyzerala ako uplne novy bus, cely vnutrajsok, vonkajsok prerobeny. takze aj takato uprava sa robi
Jin ale taky vytuneny vozik uz existuje ! Enjoy ! LOLjin153 napísal:klidek... No ale povedz nebolo by to kua zajimave?! P.I.M.P KAROSA
btw: ja som taky fanatik do tuningu ze by som bol schopny vytunit aj nakupny vozik
Kód: Vybrať všetko
http://www.tkpn.sk/pimp_my_ride_parody.wmv-
Kibo
Hardcore addict
karosa ma vzduchovy podvozok, len musis domysliet ako ho ovladat
a na karosu by si minul tolko gitu, ze klampiar s lakosom by ta obesili. karosa je zlate povozenicko, mal som tu cest "tocit na nej kolieskom". ak zozenies 736 turbo, si v suchu (936 je este dost draha) kamarat ma taky streleny sen, ze si chce kupit karosu a upravit ju, ale samozrejme nerealny... ale co ak?...
-
jin
VIP
ooooooooooooooo coze ten chlapek mal hlas jak X-zibitmishenko napísal:Jin ale taky vytuneny vozik uz existuje ! Enjoy ! LOLKód: Vybrať všetko
http://www.tkpn.sk/pimp_my_ride_parody.wmv
-
jin
VIP
s tymi 32 kolesami by to islo... len do kazdeho je***t elektromotor a samostatnu hydraulicku natacaciu jednotku... potom by to bolo 32WSmambo55 napísal:upravit Karosu?? ved to vam mozem doniest ocov kamion a mozte sa vyblaznit do-nepricetnaale mohla by to byt panta... tak karosa s 32 kolesmi a upravenym motorom...
to by som si kukol
-
quasimoto
Star
ebzpochyby za milion, bolo by vacsie, luxusnejsie a mozno aj vykonnejsie ako to slabsie.whisper napísal:kupili by ste si radsej auto za 1.000.000 a netunovali alebo za dajme tomu 600.000 a zbytok by siel na tuning? edit: dokopy mate 1 melon!
ja by som asi uprednostnil drahsie auto (aj ked sa mi tunovane pacia) lebo je kvalitnejsie, bude uzitocne aj za 6-8 rokov a lahsie sa preda
Niekto povie ze tamto za 600 000 vytunene bude mat lepsi vykon a jazdne vlastnosti. Ale za 1 000 000 sa uz da kupit aj nejaky ten sportiak
-
jin
VIP
Bez reci bz som kupil auto radsej za 600,000 a zbytok do tuningu...whisper napísal:kupili by ste si radsej auto za 1.000.000 a netunovali alebo za dajme tomu 600.000 a zbytok by siel na tuning? edit: dokopy mate 1 melon!
ja by som asi uprednostnil drahsie auto (aj ked sa mi tunovane pacia) lebo je kvalitnejsie, bude uzitocne aj za 6-8 rokov a lahsie sa preda
To druhe, pretoze na slovensku malokto robi rozumny tuning/styling. A ak mas tunit auto za 300, tak to si mozes rovno hodit... Styling by sa aj dal, ale ja si myslim, ze radsej kupit za 400 auto, casom nasporit daco a doinvestovat. Za 400 budes mat napr. hlinikace namiesto plechacov a hned mas krajsie auto a ani to nebudes musiet sam kupovat, zvacsa su dobre zladene s designom auta.
Na SK je to asi teraz tak, ze radsej za 300 a ostatne do tuningu/stylingu, inak by tu nelozilo po cestach tolko okridlenych HTPciek
Na SK je to asi teraz tak, ze radsej za 300 a ostatne do tuningu/stylingu, inak by tu nelozilo po cestach tolko okridlenych HTPciek
-
quasimoto
Star
suhlasim uplne, najviac ma sokuje ked vidim maximalne ala NFSU vytuneny GOlf 4 s motorm 1.9 SDI, alebo Octaviu 1.4 / 1.9SDI so spojlermi po zem. Vidno ze ten tunign musel stat aspon 120.000 Sk.mishenko napísal:To druhe, pretoze na slovensku malokto robi rozumny tuning/styling. A ak mas tunit auto za 300, tak to si mozes rovno hodit... Styling by sa aj dal, ale ja si myslim, ze radsej kupit za 400 auto, casom nasporit daco a doinvestovat. Za 400 budes mat napr. hlinikace namiesto plechacov a hned mas krajsie auto a ani to nebudes musiet sam kupovat, zvacsa su dobre zladene s designom auta.
Nechapem tych pozerov, co radsej maju obrovske kolesa a spojlere a uspokoja sa s vykonom cca 50kW, ked za tu cenu by mohli mat takmer dvojnasobny vykon a lepsiu vybavu (napr viac airbagov)
toto nikdy nepochopim, ako to moze sudny clovek spravit. Jedine ze to auto ma na ukazovanie sa, ale v ociach ludi co tomu rozumeju vyzera ako uboziak a debil