Sak presne toto... minule som videl krasne otunenu toyotu... a kua to sa rozbehlo a z vyfuku tomu vyletelo nieco cierne, ostalo to na ceste vo forme nejakeho popolu a cmuuuudilo to jak tank... takze normy predsalen niesu na<>quasimoto napísal:nic nezakazuju, len vsetko musi splnat europske normy, cize vyhovovat napr TUV atestacii, alebo niecomu podobnemu aspon v 1 krajine unie
Tuning
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
Re: blade2
napriklad takto??Blade2 napísal:moj tuning je auto ktore sami paci ato bmw318ci tobisom si celkom rad vitunil
- Prílohy
-
- Tuning BMW 318is Coupe (Tribal)-thumb.jpg (31.06 KiB) 908 zobrazení
-
quasimoto
Star
Re: blade2
ako preco stvorvalec? Dat do BMW 3er 4valec je pomaly ako dat si na taliansku pizzu kecupBlade2 napísal:moj tuning je auto ktore sami paci ato bmw318ci tobisom si celkom rad vitunil
inak keby si kupil rovno M3 alebo 328i so samosvorom tak ti tuning netreba a budes mat zabavne auto
-
jin
VIP
Pre mna ho najviac dohovadili tymi polepmi... ale kolesa im schvalujemmambo55 napísal:ten bavorak tam predtim...to kridlo?? tie nizkoprofilovky?? to mi tam nesdedi... relativne to neplni ziadnu funkciu na tom aute...na nejakej sutazi by mu islo dole uz len za toto cca -2 body dole... ale inak celkom pekne auticko...
a suhlasim s tvrdenim z vyssieuvedeneho prispevku. Preboha preco 318?? to uz radsej 325i
vizual - radsej nic, okrem kolies a dolep.p.eter napísal:co myslite, ako by sa dal vytunit Mitsubishi Galant 2.0 z roku 1986? to by mohlo vyzerat fakt coool. mensi vizualny tuning by ho nadopoval agresivnym vyzorom, motorcek by sa pretocil na vyssie konske sily.... fajna farbicka, momentalne strieborna metaliza
motor - z toho nedostanes viac ako par (doslovne) koni
farba - nekupis si namiesto lakovania ine auto ?
asi tak... kamos kupil za 30.000,- peugeota 405 1.9 tDi a ide to ako besne!! dal tam ciernu farbu, odpilil trosku z pruzin, pohral sa s motorom,... kompletka cca 12.000,- a auto ide ako nikdy predtim!! sice on je maturovany automechanik a mal nato zlavu lebo praxoval v podniku...ale aj tak auto ide genialne!!mishenko napísal:vizual - radsej nic, okrem kolies a dole
motor - z toho nedostanes viac ako par (doslovne) koni
farba - nekupis si namiesto lakovania ine auto ?
-
jin
VIP
To si podaj prihlasku do PIMP MY RIDE...p.p.eter napísal:co myslite, ako by sa dal vytunit Mitsubishi Galant 2.0 z roku 1986? to by mohlo vyzerat fakt coool. mensi vizualny tuning by ho nadopoval agresivnym vyzorom, motorcek by sa pretocil na vyssie konske sily.... fajna farbicka, momentalne strieborna metaliza
-
klm16
Medium Professional
cawte no dlho som tu nebol, a teraz pozeram ze zaujimava tema tu je...
stunene auta mam moc rad, teda, chodim sem tam na nejake zrazy, alebo sa aspon snazim...
Nedavno som spravil vodicak, tak bolo nacase aby som skusil nejako to nase auto upravit..
Povedal som si ze ma az tak netrapi ako bude auto vyzera z vonku pre mna je prvorada hudba a ta musi byt poriadna, cize sa zacali dlhe hodiny hladania na nete a pisanania z kaamaratmi a dosiel som k fakt "lacnemu" a efektivnemu sposobu. Cize cez zimu som si spravil vlastny subwoofer, teraz cakam na zosilovac, ked sa trosku otepli tak to zacnem montovat do afta..
http://www.go4sound.sk/forum.php?forum= ... 88&fpage=2
tu si to vsetko mozete pozriet, (dufam ze nedostanem ban teraz ked som dal odkaz na ine forum)!!
Inac mozno niektory z vas to nepovazuju za tuning ale poviem van hudba je moc dolezita v aute..

stunene auta mam moc rad, teda, chodim sem tam na nejake zrazy, alebo sa aspon snazim...
Nedavno som spravil vodicak, tak bolo nacase aby som skusil nejako to nase auto upravit..
Povedal som si ze ma az tak netrapi ako bude auto vyzera z vonku pre mna je prvorada hudba a ta musi byt poriadna, cize sa zacali dlhe hodiny hladania na nete a pisanania z kaamaratmi a dosiel som k fakt "lacnemu" a efektivnemu sposobu. Cize cez zimu som si spravil vlastny subwoofer, teraz cakam na zosilovac, ked sa trosku otepli tak to zacnem montovat do afta..
tu si to vsetko mozete pozriet, (dufam ze nedostanem ban teraz ked som dal odkaz na ine forum)!!
Inac mozno niektory z vas to nepovazuju za tuning ale poviem van hudba je moc dolezita v aute..
-
jin
VIP
to mas teda recht s tou hudbou (aj ked ja som viac na vykon)klm16 napísal:cawte no dlho som tu nebol, a teraz pozeram ze zaujimava tema tu je...![]()
Nedavno som spravil vodicak, tak bolo nacase aby som skusil nejako to nase auto upravit..![]()
Povedal som si ze ma az tak netrapi ako bude auto vyzera z vonku pre mna je prvorada hudba a ta musi byt poriadna, cize sa zacali dlhe hodiny hladania na nete a pisanania z kaamaratmi a dosiel som k fakt "lacnemu" a efektivnemu sposobu. Cize cez zimu som si spravil vlastny subwoofer, teraz cakam na zosilovac, ked sa trosku otepli tak to zacnem montovat do afta..![]()
Inac mozno niektory z vas to nepovazuju za tuning ale poviem van hudba je moc dolezita v aute..![]()
-
klm16
Medium Professional
nooo subik nejenarocny je to 300Watt hudobneho vykonu, myslim ze na zaciatok takato basova zlozka staci...jin153 napísal:to mas teda recht s tou hudbou (aj ked ja som viac na vykon)kolko wattovy je ten subik??? napis este nieco o tej montazi... radio, zosik komponenty apod...
radioio je panasonic neviem presne aky model dlho som nebov v garazi ale je to na CD a ma vystup na zosik cize staci mi to...
Zosik este neje celkom dorieseny, ale bude to magnat HotRod 2000, cize postaci...
tu mate foto toho zosilnovaca, keby nejake nejasnosti rad odpoviem...
- Prílohy
-
- zosik.jpg (9.37 KiB) 941 zobrazení
-
klm16
Medium Professional
co mam z tuningu ked budem mat v aute stare radio na kazety a predne repraky budu vykopnute.....mishenko napísal:audio fakt nie je tuning, je to proste audio, tak ako styling nie je tuning ...
hroooza, napchat tolko penazi do toho, aby sa ti okna vyduvali smerom voninak idem tiez naskladat daco do mojej skatule, nech to hra aspon spolovice tak dobre ako jazdi
Auto musi byt hlavne pocut a to nehovorim len o zvuku motora...
-
quasimoto
Star
klm16 napísal:co mam z tuningu ked budem mat v aute stare radio na kazety a predne repraky budu vykopnute.....
Auto musi byt hlavne pocut a to nehovorim len o zvuku motora...
-
Nymphested
Zablokovaný