gogo956: Na SOI by to bolo dost problematicke reklamovat. Reklamuj to priamo cez Uber, hod mu negativny feedback, teda bez hviezdicky a otvor dispute ci co to tam je. Mne sa to stalo v Malajzii, ze taxik neprisiel, teda prisiel z druhej strany hotela a ja som sa tam nemal ako dostat, trvalo by mi to tak 10 minut kym obidem celu ulicu. Stiahlo mi peniaze, dal som zly feedback, hned sa ozvali z Uberu, otvoril som ticket/dispute, opisal problem. Dostal som plny refund, vari 5 EUR co mi aj stiahlo ako pokutu a bolo. Vsetko vyriesene behom 24 hodin.
Uber / Lyft / Taxify / Liftago - odvoz cez aplikaciu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Uber - preprava osob
V BA som isiel s Uberom 2x, ziadny problem. Bolo to sice cez vikend, ale prisiel rychlo, cena lacna, nebolo co vytknut. Chapem, ze situacia pocas kolon cez pracovne dni moze byt odlisna. Teraz som Uber vyuzil aj v Prahe, aj tam v pohode, urcite tak 5x lacnejsie ako ist taxikom z Vaclavaku 
gogo956: Na SOI by to bolo dost problematicke reklamovat. Reklamuj to priamo cez Uber, hod mu negativny feedback, teda bez hviezdicky a otvor dispute ci co to tam je. Mne sa to stalo v Malajzii, ze taxik neprisiel, teda prisiel z druhej strany hotela a ja som sa tam nemal ako dostat, trvalo by mi to tak 10 minut kym obidem celu ulicu. Stiahlo mi peniaze, dal som zly feedback, hned sa ozvali z Uberu, otvoril som ticket/dispute, opisal problem. Dostal som plny refund, vari 5 EUR co mi aj stiahlo ako pokutu a bolo. Vsetko vyriesene behom 24 hodin.
v aplikacii to stale, niekolko minut ukazovalo ze je auto uz len jednu minutu odo mna. Ale nic sa nemenilo na mape to bolo stale v jednom bode.Budem to riesit cez Uber. Problem bol dnes okolo obeda z Ruzinova do Stareho mesta tj traffic nulovy.
-
hojko
Site Admin
Mohol to byt vypadok GPS u vodica auta, pripadne nejaky problem na strane Uberu, ze prenasal chybne informacie. Ale skor to vidim na problem v GPS, co sa obcas stane.
Hlavne v prvom rade treba riešiť problém priamo s uberom, až potom sa sťažovať tu.
uz som to vyriesil,napisali ze platbu vracaju. Podstatou mojej staznosti tu nebola primarne platba za nevykonanu jazdu ale skutocnost ze z mojej skusenosti vyplyva ze volnych aut v case ked to potrebujem je velmi malo, alebo ked su tak pytaju ceny ktore su plne porovnatelne s taxi sluzbami.
Bol som zo zaciatku nadseny hlavne tym ze sa vsetko vykonava bezhotovostne ale realne vyuzitie je problematicke.
Bol som zo zaciatku nadseny hlavne tym ze sa vsetko vykonava bezhotovostne ale realne vyuzitie je problematicke.
Na taxiky sa da pouzit napriklad Hopin.
-
mirak2
Hardcore addict
kamarat mi povedal a aj ukazal, ze hopin spolupracuje s viacerymi velkymi firmami a maju velmi jednoduche kuponove kody na jazdy zadarmo. vzdy je to nazov firmy a jednociferne cislo. uz niekolko krat sa takto viezol zadarmo... staci skusat, ci ti kod hopin appka vezme... priklad: orange7... oplati sa skusat firmy ako tatrabanka, eset a tak.
Blbost... Ked nemam ucet v banke tym padom ani kartu tak to ani pouzivat nemozem. No nic zo zvedavosti som sa chcel pozriet ale u nas neni ani blablacar nieto este uber. Ajtak je to drahe. MHD ma zoberie za par centov tomu nemoze konkurovat nic.Trussardi napísal:stiahol som pre ios ze co to zac no hned pytalo cislo kreditky zadat v pohode je to nutne pri reg?
-
Soviet
Darca
No len MHD ta nezoberie z pred krcmy kedy sa tebe zachce. A ked ste 4ria tak na niektoru lokalitu to vyjde aj lacnejsie ako MHD. Prave na take veci su tu taxi. 
Slak trafil ked povedal taxikar ze 20€ za jazdu. Vsak za to natankujem a pridem az do Bratislavy na svojom aute.
Nemôžeš porovnávať taxi s vlastným autom...
-
Fabo
Hardcore addict
to ze vsetky platby funguju automaticky bez interakcie so soferom je jedna z hlavnych vyhod Uberu. a porovnavat Uber s MHD alebo taxik s vlastnym autom...
Pridam skusenost. Tazka noc. Nadranom z centra mesta BA do Karlovej Vsi (coz je podla gmaps 6,5-10km). Premavka pochopitelne ziadna, no kamos kt. to vybavil platil skoro 20€, coz mu bolo v tom stave jedno, no na dalsi den mi vysvetloval ze podla Uberu sme sli v dopravnej spicke a zapchach a preto taka sadzba... Kto rozhoduje o tom, aka je teda sadzba?
Ja som potreboval ráno o tretej ísť na letisko.
Zapnem uber, najbližšie auto 4 minúty.
Tiež mi vyskočila hláška o vyššej sadzbe (nie, zápchy ako dovod tam uvedené neboli), ktorú som samozrejme akceptoval. Platil som necelé 4€, takže za mňa maximálna spokojnosť, či už s cenou, rýchlosťou objednania, aj spôsobom platby.
A ešte dôležitý detail. Šofér bol príjemný, obyčajný človek. Ako doteraz vždy cez uber.
Z mojich posledných 10 jázd taxíkom (hopin plus volané cez dispečing) bolo 8 taxikárov totálna lúza, primitívni "bulovia" doslova. Odviezli ma kam som chcel, zaplatil som, z tohoto pohľadu OK, ale radšej som keď ma odvezie slušný študent VŠ, ktorý si takto privyrába
.
Zapnem uber, najbližšie auto 4 minúty.
Tiež mi vyskočila hláška o vyššej sadzbe (nie, zápchy ako dovod tam uvedené neboli), ktorú som samozrejme akceptoval. Platil som necelé 4€, takže za mňa maximálna spokojnosť, či už s cenou, rýchlosťou objednania, aj spôsobom platby.
A ešte dôležitý detail. Šofér bol príjemný, obyčajný človek. Ako doteraz vždy cez uber.
Z mojich posledných 10 jázd taxíkom (hopin plus volané cez dispečing) bolo 8 taxikárov totálna lúza, primitívni "bulovia" doslova. Odviezli ma kam som chcel, zaplatil som, z tohoto pohľadu OK, ale radšej som keď ma odvezie slušný študent VŠ, ktorý si takto privyrába
Zial nemam osobnu skusenost s uberom, ako som spominal zvoz vybavil kamos, iba mi na dalsi den ukazoval ze cesta, ktora beznym taxi je za 5 bola za 20 no 
sak tak to reklamujte na uberi. to je dalsia z vyhod uberu, taxikara vies hodnotit a ak niesi spokojny, mozes sa stazovat priamo uberu.
Rád by som videl screen tej jazdy BTW
.
Druhá vec, ešte pred objednávkou jazdy ti vyskočí predbežná cena, s tou nemal problém súhlasiť? Dostal upozornenie, že bude platiť vyššiu taxu, predbežnú cenu akceptoval a teraz sa sťažuje že platil koľko mal?
Druhá vec, ešte pred objednávkou jazdy ti vyskočí predbežná cena, s tou nemal problém súhlasiť? Dostal upozornenie, že bude platiť vyššiu taxu, predbežnú cenu akceptoval a teraz sa sťažuje že platil koľko mal?
Vidím tú dosť negatívnych skúseností. Ste ma pekné odradili skúsiť uber
Veď prvú jazdu máš zadarmo nie? Tak skús.
Hej a vytiahne mi niekto kartu...