Uber / Lyft / Taxify / Liftago - odvoz cez aplikaciu
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Uber - preprava osob
ja mam, ale tiez iba invite.
Spravte si ucet na niekoho v rodine, ved sa tam zadava len karta. Dostanete jazdu zadarmo pre oba ucty. Ak pojdete spolu, tak sa to da dobre vyuzit.
-
Shamway
Professional
Urobil som to presne ako heker pisal, ale aj tak dik chalani 
Liftago tiez dava uvodny kupon a nasledne aj prilezitostne. Treba kombinovat 
Chcem prvy krat pouzit UBER.
Stiahol som si appku, hned som si tam nahodil nejaky zlavovy kod z netu a vypisalo mi ze mam cestu do 6 eur zdarma.
Ked ale chcem ist dalej a odhaduje mi to 10 eur cenu, tak ako to funguje?
6 eur mi to da "zdarma" a 4 doplatim s kartou?
Stiahol som si appku, hned som si tam nahodil nejaky zlavovy kod z netu a vypisalo mi ze mam cestu do 6 eur zdarma.
Ked ale chcem ist dalej a odhaduje mi to 10 eur cenu, tak ako to funguje?
6 eur mi to da "zdarma" a 4 doplatim s kartou?
Ano, 4e doplatis.
Ok beriem ta za slovo. Ked to tak nebude, poslem ti fakturu
Zajtra vyskusam.
Zajtra vyskusam.
Poslat mi mozes smajlika. V najhorsom si to zaplatis cele 
Fungovalo to
Z objednavky sa mi odcitalo 6 eur a zvysnych x eur mi strhlo z karty.
Vsak som ti to pisal
Neveril si mi?
Doveruj, ale preveruj 
-
Arkaz
Addict
Dnes skuseny uber prvy krat. Nehal som auto na cisteni tak domov musim vlakom
prihlasenie cez FB vsetko nabehlo hned aj kreditka. Za 3 min uz bol uber pri mne. Pani ktora bola aj v infe ze pride. Po debate s nou som zistil ze som mal najlacnejsi typ uberu a to uberX. 5 km cesta v meste ma stala 4.10€. Na to se bez auta som malo kedy spokojnost lepsie ako sa kaslat s mhd.
Uber je fajn, ale casto nie su k dispozicii volne auta.
invite kod: e7wvncncue
invite kod: e7wvncncue
Ja už ničím iným nechodím, pokiaľ teda ja objednávam. Mal som už aj dve reklamácie a vždy mi vrátili peniaze a vodiči mám pocit, že ešte nie sú pokazený taxikárčinou, takže sa s nimi aj celkom dá.
Len mi nefungoval moj invite kód a to som skúsil s troma kamarátmi.
Len mi nefungoval moj invite kód a to som skúsil s troma kamarátmi.
Som na tom rovnako.
už len uber, v zálohe hopin, ale ten si už asi rok "neškrtol".
Kedysi dávno som ako idiot volal do 5 taxi služieb, stratil som volaním cez 15 minút a žiadny taxík voľný...situáciu zachránil hopin (uber tu ešte nebol)
Moja mama na dôchodku, konzervatívna osoba, nedávno volala taxík. Aj jej našli voľný, ale keď povedala odkial chce ísť (devínska nová ves), tak urodzený pán taxikár odmietol prísť, že sa mu to neoplatí
.
To aj moju mamu presvedčilo skúsiť uber, nemala inú možnosť. Uber pre ňu prišiel do 7 minút, na konci jazdy jej šofér poďakoval. Nemusela sa hrabať v peňaženke, rátať drobné+tringelt. Už inak nejazdí keď musí ísť "autom".
Kedysi dávno som ako idiot volal do 5 taxi služieb, stratil som volaním cez 15 minút a žiadny taxík voľný...situáciu zachránil hopin (uber tu ešte nebol)
Moja mama na dôchodku, konzervatívna osoba, nedávno volala taxík. Aj jej našli voľný, ale keď povedala odkial chce ísť (devínska nová ves), tak urodzený pán taxikár odmietol prísť, že sa mu to neoplatí
To aj moju mamu presvedčilo skúsiť uber, nemala inú možnosť. Uber pre ňu prišiel do 7 minút, na konci jazdy jej šofér poďakoval. Nemusela sa hrabať v peňaženke, rátať drobné+tringelt. Už inak nejazdí keď musí ísť "autom".
najlepsie je na tom to ze je to bezhotovostne a nemusi clovek volat na ziaden dispecing..
Laster
co konkretne si reklamoval?
Laster
co konkretne si reklamoval?
Reklamoval som, že som chcel ísť na Mariánsku a bolo vidieť, že vodič je dosť zmätený, bo ne nebol z BA, ale vôbec naše poznámky nevnímal až potom sme sa ho natvrdo opýtali kam ide a on išiel na cintorín Mariánum
.
A druhá bola - som zavolal uber, bol som troška odveci, kde by nás mohol vyzdvihnúť, ale potom som sa konečne dostal na pumpu a videl som, ho na mape, že sa vôbec vodič nehýbe, tak som to zrušil a strhlo mi to dve eurá. Hovorím, si že ok, z časti moja chyba aj keď som mu skúšal volať, že budem chvíľu meškať, ale mobil mu nefungoval a potom som si zavolal druhý uber a zas to prijal ten idiot a tiež sa vôbec nepohol z miesta, takže mi to dva krát strhlo dve eurá.
A druhá bola - som zavolal uber, bol som troška odveci, kde by nás mohol vyzdvihnúť, ale potom som sa konečne dostal na pumpu a videl som, ho na mape, že sa vôbec vodič nehýbe, tak som to zrušil a strhlo mi to dve eurá. Hovorím, si že ok, z časti moja chyba aj keď som mu skúšal volať, že budem chvíľu meškať, ale mobil mu nefungoval a potom som si zavolal druhý uber a zas to prijal ten idiot a tiež sa vôbec nepohol z miesta, takže mi to dva krát strhlo dve eurá.
-
hojko
Site Admin
Ja som tiez reklamoval jednu jazdu Uberom, pretoze v Kuala Lumpur som si pred vchodom hotela objednal auto. To vsak prislo zo zadnej strany hotela, kam som sa ja nemal ako dostat, zrejme zblblo gps. Vodic dosiel, pockal mozno 5min a odisiel, stiahlo mi to 5 eur. Dal som mu negativny koment, nasledne mi pisali z Uberu, napisal som reklamaciu, resp. som opisal co sa stalo. Od Uberu mi napisal ospravedlnenie, ze to nebola ani moja, ani vodicova chyba a pripisali mi kredit 5 eur, ktore mi stiahli. Tie som neskor aj tak minul na dalsie jazdy.
V Ba dokonca aj v sirsom centre je to v podstate nepouzitelne a s celym Uberom som navzdy skoncil. Aut je tak malo ze skoro nikdy nie je ziaden volny alebo za taku cenu ze to si rovno mozem zobrat taxik. Napisu zepridu za 8minut a ked po 15 stale nic a clovek zavola tak ho zrusia a pride sms ze jazda zrusena ale ze mi najdu noveho vodica za 1.5 nasobok. A nestalo sa to raz naco to je ked potom clovek nic nestiha mhd by som tam bol rovnako rychlo.
Kde mozem poslat reklamaciu?stiahli peniaze za cestu ktoru som nemal.reklamcia na soiku pojde rovno za tym
Kde mozem poslat reklamaciu?stiahli peniaze za cestu ktoru som nemal.reklamcia na soiku pojde rovno za tym
Veď na mape vidíš kde sa tvoj šofér nachádza a ako ide k tebe... Ak si mal problém, reklamuj.
Ak sa ti uber nepáči, používaj taxi, možnosť voľby máš
.
Nikde nie je napísané, že uber musí byť vždy lacnejší ako taxi, napríklad v prahe býva rovnako drahý.
V tom prípade sú vhod iné veci, bezhotovostná platba, jednotná aplikácia pre celý svet (nemusíš sťahovať novú aplikáciu lokálnej taxi služby...)
Ak sa ti uber nepáči, používaj taxi, možnosť voľby máš
Nikde nie je napísané, že uber musí byť vždy lacnejší ako taxi, napríklad v prahe býva rovnako drahý.
V tom prípade sú vhod iné veci, bezhotovostná platba, jednotná aplikácia pre celý svet (nemusíš sťahovať novú aplikáciu lokálnej taxi služby...)