Vas najoblubenejsi/najneoblubenejsi bar
Samozrejme vsetko v SNV , takze asi to väcsine i tak nic nepovie
Semak - smerom ku stanici ...
peckaaaaaaa supis ludia tam suuu .. ved jak by aj nie ked tam chodim ja
KTK (kino tatra klub) - tiez pohodicka , take decetne to tam je
Legenda - neznasam na mna az pri moc holych hlav vecer po kope
.....aaaaa inac uz kde to pride niesom niejaky vyberavy ani Paparazzi neni zle
Semak - smerom ku stanici ...
KTK (kino tatra klub) - tiez pohodicka , take decetne to tam je
Legenda - neznasam na mna az pri moc holych hlav vecer po kope
.....aaaaa inac uz kde to pride niesom niejaky vyberavy ani Paparazzi neni zle
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
No tak môj najobľúbenejší bar v martine je jednoznačne Rock Pub v centre... dobrá poloha (podzemie), dobrá hudba (metal \m/) so správnou hlasitosťou, pivo je tam vždy dobré, chodia tam väčšinou väčší maniaci ako ja.
Potom ešte v pohode je Zašívareň u chytrolína a ako vyplýva z názvu je to fakt zašívareň. ale neodporúčam tam piť z 3-decových pohárov.
a zase najhroznejší je jednoznačne Corgoň ... málo miesta, neustále je tam smrad z cigariet aj keď tam nik nefajčí, z hudby tam idem ohluchnúť po 20 odtiaľ vyhadzujú všetko pod 18
Potom ešte v pohode je Zašívareň u chytrolína a ako vyplýva z názvu je to fakt zašívareň. ale neodporúčam tam piť z 3-decových pohárov.
a zase najhroznejší je jednoznačne Corgoň ... málo miesta, neustále je tam smrad z cigariet aj keď tam nik nefajčí, z hudby tam idem ohluchnúť po 20 odtiaľ vyhadzujú všetko pod 18
-
jin
VIP
BA
Obľúbené:
EXIT tu ma nájdete zaručene
Park live
Studio Café
Prašná bašta
Neobľúbené:
Laverna
Dopler
Medusa
Casey
Dežmár
Neutrálne:
Camouflage
ElGaucho
Norton
Smíchovská perla
Kozel
Obľúbené:
EXIT tu ma nájdete zaručene
Park live
Studio Café
Prašná bašta
Neobľúbené:
Laverna
Dopler
Medusa
Casey
Dežmár
Neutrálne:
Camouflage
ElGaucho
Norton
Smíchovská perla
Kozel
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v PB:
Cross, Azurra,Film cafe, Revolution(terasa), Falco, Pietro, Lavazza, Alfredo, Namornik (( v tych sa da do pohody posedet, pokecat, najradsej mam cross )) zatancovat sa da jedine v podnikoch Mona a Life club ((aj ked pomerne dost deti hlavne v mone)) ... naopak na tancovanie je uplny vyplach Bajkal (vekovy priemer dlhovlasych 13, vekovy priemer holohlavych 20) ... a nikdy by som nevstupil do MM Skala, Jelsovanky, Pod Lipou, Tatranu a tak ... este sa velmi da v PB hotel Podhradie, len ked je to relativne daleko od cenra a nechodia busy ani nic .. takze jedine ked je auto ...
Cross, Azurra,Film cafe, Revolution(terasa), Falco, Pietro, Lavazza, Alfredo, Namornik (( v tych sa da do pohody posedet, pokecat, najradsej mam cross )) zatancovat sa da jedine v podnikoch Mona a Life club ((aj ked pomerne dost deti hlavne v mone)) ... naopak na tancovanie je uplny vyplach Bajkal (vekovy priemer dlhovlasych 13, vekovy priemer holohlavych 20) ... a nikdy by som nevstupil do MM Skala, Jelsovanky, Pod Lipou, Tatranu a tak ... este sa velmi da v PB hotel Podhradie, len ked je to relativne daleko od cenra a nechodia busy ani nic .. takze jedine ked je auto ...
erytrocyt: Nepozname sa nahodou
Do fontany chodime casto na pivec s partiou, kedze to mam tiez po ruke ( byvam o zastavku nizsie oproti Lidlu), nepoznas niekoho z fabryho, adlerovej?
Kosice:
Kaktus: dobra hudba, pekny podnik...
BOBA: mozno ani tak hudba a priestory nie su nicim specialne, ale citim sa tam dobre, poznam majitelku a s ludmi z JOJky, je to tam stale
EXIT: len na oldies
Vitriol: uz len to ze je to hiphop club, tak u mna neboduje...
Stars: neviem, ale nemusim to, na moj vkus tam chodia mladi a biedni ludia..
Chicago: tricka po zem a nanukari v nich...
Kosice:
Kaktus: dobra hudba, pekny podnik...
BOBA: mozno ani tak hudba a priestory nie su nicim specialne, ale citim sa tam dobre, poznam majitelku a s ludmi z JOJky, je to tam stale
EXIT: len na oldies
Vitriol: uz len to ze je to hiphop club, tak u mna neboduje...
Stars: neviem, ale nemusim to, na moj vkus tam chodia mladi a biedni ludia..
Chicago: tricka po zem a nanukari v nich...
-
erytrocyt
VIP
No zabudol som dať neobľúbené:
Vitriol: rozkrok medzi kolenami a rozum v riti.
Stars: najnoškarskejši podnik v košiciach ktorý tu ani na okolí nemá konkurenciu.
Archa kindermafia r.v. 1993 a vyššie.
Koloseum: Vstup na vlastné riziko. Radšej na pivo do jachymovskej uranovej bane akot tam. Spodina východného slovenska, bar ktorý mal perfektnú myšlienku keď bol zrealizovaný, no zvrtlo sa to na miesto kde sa stretávajú asociálne živly, narkomani a pod. Občas tam zablúdi aj normálna mládež, mali by to vyhlásiť za turistickú atrakciu, takisto ako aj dominikánske námestie v piatok po 19:30.
Retne: Pozerám že s Fontánou a Kaktusom sme sa zhodli. Inak do fontány možno pôjdem aj dnes na pivej, tak keď ma uvidíš pošli fľašku k môjmu stolu, podľa ceny a kvality destilátu sa rozhodnem, či ti budem venovať pozornosť, resp. nebudem

Vitriol: rozkrok medzi kolenami a rozum v riti.
Stars: najnoškarskejši podnik v košiciach ktorý tu ani na okolí nemá konkurenciu.
Archa kindermafia r.v. 1993 a vyššie.
Koloseum: Vstup na vlastné riziko. Radšej na pivo do jachymovskej uranovej bane akot tam. Spodina východného slovenska, bar ktorý mal perfektnú myšlienku keď bol zrealizovaný, no zvrtlo sa to na miesto kde sa stretávajú asociálne živly, narkomani a pod. Občas tam zablúdi aj normálna mládež, mali by to vyhlásiť za turistickú atrakciu, takisto ako aj dominikánske námestie v piatok po 19:30.
Retne: Pozerám že s Fontánou a Kaktusom sme sa zhodli. Inak do fontány možno pôjdem aj dnes na pivej, tak keď ma uvidíš pošli fľašku k môjmu stolu, podľa ceny a kvality destilátu sa rozhodnem, či ti budem venovať pozornosť, resp. nebudem
no a zabudol si napísať, že alternatívna mládež nech sa v zašivarni moc neukazuje v piatok večer, lebo tam chodí veľa "národne" orientovaných ľudí...ale v inom čase naozaj príjemný podnik(teda ak tam práve nie je braman, ktorý vás osloví rečami typu: choďte do riti, takýmto nenalievameolololwtfomg napísal:Potom ešte v pohode je Zašívareň u chytrolína a ako vyplýva z názvu je to fakt zašívareň. ale neodporúčam tam piť z 3-decových pohárov.
a s tým corgoňom to tiež moc nebude pravda..nechodím tam často, ale ani v 16tich som tam nemal problém byť do koľkej chcem..
z dobrých barov je v mt ešte Elefant(hlavne v pohode ľudia, ale aj keď nie nikto sa tam do vás nestará, neotravuje vás...), Rock pub(ale len ak ste metal/rock/punkovo založený..) a čudujem sa, že tu nikto nespomenul Pistol..len predtým ako tam pojdete, treba pozrieť na web, čo tam je, lebo tam sú stále akcie všetkého druhu(skoro všetko na čo si spomeniete
najhoršie neviem, sú tu len také priemerné bary, nič až tak moc zlé..ale ak nechcete pozerať na opité 14 ročné kurv**** a "hustých vyholených týpkov", čo nemajú problém rozbiť vám hubu pre nič , tak nechodte do Strojára..
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
SNV:
SEMAFOR klub to je to naj co v snv moze byt
teda pre punkacov metlakov, reggae ludi a ostatnu "alternativnu" mladez, v jukeboxe je narvate vsetko okrem hopu, disca a radioveho mainstreamu
(majitelke obcas prepina v bedni ale to je pohoda
), dalsia vec ze na to aki ludia tam chodia su fest tolerantni nikto do nikoho neskace etse som tam nezazil ziadny konflikt 
krcma u sliepky najkrajsia a najoriginalnejsia krcma v snv
akurat tam chodi dost nazis
fuck off LEGENDA pub samotny podnik je na urovni ale osadenstvo no hruuza.. vytrete 100 kilove hoviadka, "stoparky" a nazis
SEMAFOR klub to je to naj co v snv moze byt
krcma u sliepky najkrajsia a najoriginalnejsia krcma v snv
fuck off LEGENDA pub samotny podnik je na urovni ale osadenstvo no hruuza.. vytrete 100 kilove hoviadka, "stoparky" a nazis
v BA:
cafe del via - tiche prostredie, kludna ticha hudba, maly priestor, super atmosfera, romantika
machnac pub - nieco ako "futbalova krcma", nafajcene, vela ludi, biliardove stoly, stolny futbal, sipky, vzdusny hokej, fajn pivo
bastion - vela ludi, velky priestor, super pivo, casto aj ziva hudba
smichovska perla - genialne pivo, bohuzial casto velmi nafajcene a este k tomu aj zima
kedysi davnejsie HOPA - house of punx - maly priestor, ziva hudba (citaj koncerty), nafajcene, zima, hnusne pivo, super ludia, rozne akcie
cafe del via - tiche prostredie, kludna ticha hudba, maly priestor, super atmosfera, romantika
machnac pub - nieco ako "futbalova krcma", nafajcene, vela ludi, biliardove stoly, stolny futbal, sipky, vzdusny hokej, fajn pivo
bastion - vela ludi, velky priestor, super pivo, casto aj ziva hudba
smichovska perla - genialne pivo, bohuzial casto velmi nafajcene a este k tomu aj zima
kedysi davnejsie HOPA - house of punx - maly priestor, ziva hudba (citaj koncerty), nafajcene, zima, hnusne pivo, super ludia, rozne akcie
Zvolen:
Dragon Pub - vynikajuce posedenie, fajn prostredie a najlepsie pivo (capovany Heineken, Starobrno,...)
Banska Bystrica:
Helldorado - rockovo-metalova krcma s vynikajucim jukeboxom, vzdy sa tam zideme vynikajuca partia
Trencin:
Life Music Bar - ozral som sa tam ako prasa, tak na to vzdy v dobrom spominam
Dragon Pub - vynikajuce posedenie, fajn prostredie a najlepsie pivo (capovany Heineken, Starobrno,...)
Banska Bystrica:
Helldorado - rockovo-metalova krcma s vynikajucim jukeboxom, vzdy sa tam zideme vynikajuca partia
Trencin:
Life Music Bar - ozral som sa tam ako prasa, tak na to vzdy v dobrom spominam
-
mirak2
Hardcore addict
v Kosiciach ma mozete stretnut v:
Game Bar: v Jumbe, okrem flipneho nazvu (kde si? - v gejm bare - kde? gay bare?) je tam futbalek, fajn biliard, bowling, karaoke (pre kamosku
), akurat trochu drahe pivo
pivaren Rákoska: tiez v Jumbe, celkom fajn atmosfera
Staromestska krcma - dobre tym ze maju dve telky a da sa tam pozerat hokej, lacny chlast (poldecak 16Sk), ziaden problem pit vlastne, akurat mi vadi ze tam nalievaju 13-14 rocnym detom..minuly tyzden sa rozhodli pytat obcanaky a bola cely vecer prazdna krcma
a ta obsluha, brigadnici z domova dochodcov
Koloseum - Up&Down - strasny pajzel, ale da sa tam posediet a vobec nevadi ked niekto hodi tyku na stol
Kaktus - jedine miesto kde mi tuctuc nevadi
Tahanovska krcma - len kvoli biliardu, tiez riadny pajzel
Khoi-Khoi - obcas tam zabludim, vacsinou uz malokedy triezvy, pre mna osobne hra tam fajn hudba ^^
ROck Pub - v nasich kruhoch vulgarne nazyvane Soc Pub - osobne pre mna najhorsi pajzel v KE, komu sa tuna paci jedine sockar moze byt
hadam som na nic nezabudol
Gothar: do Nebry nie je vstup len na klubkartu?
Game Bar: v Jumbe, okrem flipneho nazvu (kde si? - v gejm bare - kde? gay bare?) je tam futbalek, fajn biliard, bowling, karaoke (pre kamosku
pivaren Rákoska: tiez v Jumbe, celkom fajn atmosfera
Staromestska krcma - dobre tym ze maju dve telky a da sa tam pozerat hokej, lacny chlast (poldecak 16Sk), ziaden problem pit vlastne, akurat mi vadi ze tam nalievaju 13-14 rocnym detom..minuly tyzden sa rozhodli pytat obcanaky a bola cely vecer prazdna krcma
Koloseum - Up&Down - strasny pajzel, ale da sa tam posediet a vobec nevadi ked niekto hodi tyku na stol
Kaktus - jedine miesto kde mi tuctuc nevadi
Tahanovska krcma - len kvoli biliardu, tiez riadny pajzel
Khoi-Khoi - obcas tam zabludim, vacsinou uz malokedy triezvy, pre mna osobne hra tam fajn hudba ^^
ROck Pub - v nasich kruhoch vulgarne nazyvane Soc Pub - osobne pre mna najhorsi pajzel v KE, komu sa tuna paci jedine sockar moze byt
hadam som na nic nezabudol
Gothar: do Nebry nie je vstup len na klubkartu?
Humenné - tu je jednoznačne najlepšia reštika
Teatro - dá sa tu dobre najesť, skvele pokecať s kamošmi, sú tu veľke priestory, množstvo ľudí (samozrejme množstvo pekných a šarmatných dievčat na úrovni
), a taktiež asi jediny lokal v meste Humenné, kde je oddelený priestor pre fajčiarov a nefajčiarov (fajčiari majú osobitnú miestnosť, ktora je daleko od nefajčiarov a od ľudí, ktorí sa tu chcu dobre najesť)
každý piatok večer o 20:00 tu hraje nejaká skvela skupina, raz ľudovky(to veľmi nemusím, ale spevačka vyzerala fajn
) minule hrali také talianske niečo (ak moje uši dobre zachytili
), no proste vrelo doporučujem každému či už Humenčanovi alebo človeku ktorý tu je iba na skok,
Praha Pub - donedávna vcelku v pohodke lokal, ale už je to okukané a čo sa mne nepáči obrovska dimová clona
najväčší pajzel je v mojom meste Planéta - bar iba pre detičky na drogách, nahúlených a tých ktorí nevedia o svete no proste hanba mesta, taktiež tento bordel navštevujú shrekovia s psíkmi
Teatro - dá sa tu dobre najesť, skvele pokecať s kamošmi, sú tu veľke priestory, množstvo ľudí (samozrejme množstvo pekných a šarmatných dievčat na úrovni
každý piatok večer o 20:00 tu hraje nejaká skvela skupina, raz ľudovky(to veľmi nemusím, ale spevačka vyzerala fajn
Praha Pub - donedávna vcelku v pohodke lokal, ale už je to okukané a čo sa mne nepáči obrovska dimová clona
najväčší pajzel je v mojom meste Planéta - bar iba pre detičky na drogách, nahúlených a tých ktorí nevedia o svete no proste hanba mesta, taktiež tento bordel navštevujú shrekovia s psíkmi
-
sKoReC
Light Star
kámo zabudol si ešte GoSt Caffé, výborný podnik aj keď trochu drahý, vynikajúca atmosféra a nechodia tam cigáni a kindermafie. Navyše v poslednom čase je tam samá akcia, minule bola akcia puškin, za tri puškiny si mohol vyhrať loptu alebo papučePatyk napísal:...
Sáhib - tam som aj s kamošmi chodil často ale už to nie je to čo bývalo, inak celkom fajná reštaurácia, dá sa tam aj dobre popiť aj pojesť, a super prostredie
U Cvalka (Mexiko) - bol som tam asi 5 krát za život a vôbec mi to nechýba, samí ožrani tam
Martiner Pub (Marťák) - podobne ako mexiko, metlácky pajzel
Búda pri Štadióne - vynikajúce miesto aj keď trochu od ruky, varia výborne a za dobrú cenu, taký tichý podnik ale výborný na stretnutie s partiou, keď sa práve nechcete rozbiť
Sandokan - tiež pajzel, tiež cigáni ale dobrá hudba aspoň
Šport Klub (v opatovskej novej vsi) - chodíme sem vždy pred diskou, tu sa naštartujeme na celý večer