Vas najoblubenejsi/najneoblubenejsi bar

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nj, oficialne len s kartou... ale oficialne sa ni nenalieva pod 18 :P
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

stanulik: no to je nahodicka - aj ja som z horneho :) co sa tyka luxury tak o tom viem iba ze to zmenilo majitela a to je asi tak vsetko co sa tam zmenilo(rovnako ako ponco menilo s kazdym majitelom meno.zda sa mi ze aj slovo "ponco" je odvodene z mena jedneho z majitelov.moaj segra by ti vedela povedat,ona je stara garda.pozna tych okolo toho)co sa mna tyka tak nikdy som tam nebol ani tam nikdy nepojdem :lol:

btw objavil som v jednej brane celkom dobry podnik - MIAMI club.sice to nic nema s miami :D ale je tam pekne.prijemna obsluha,dobry jukebox,dobre kalceto a pivo za 24sk.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

takze BB:
stella - vyborny bar, skvely vyber piv, obsluha na vysokej urovni, 3 tv, kalceto
bernard - dobre piva za dobru cenu, tv, polka osadenstva robosi, polka mladi ludia, ale inac pohoda
aura - kresla a pohovky :) , kludna atmosfera (okrem piatkovych vecerov samozrejme), v pohode osadenstvo, kamoska casnicka, klavir :)
mefisto - v poho atmosfera, fajn pivko, JAZZ KLUB! - obcas koncerty
plzen - dobre pivo, ale drahe, celkom fajn pochutky k tomu (pivarske hrianky,...), inac nic...
centrum - sice nic extra, no zvycajne su tam volne miesta, ked uz nikde inde nie, tv cez projektor, v pohode ceny, rychla obsluha

nemam rad:
shadow - ziadna obsluha (co sa dozvies az ked prides za barmankou ze kde trci - pritom vacsinou ju vidim kecat s dakym pri bare a nic nerobit), sice maju billiard ale na pi*u (zle taga aj stol nic moc), vacsinou plne deciek (ktore maju pred sebou piva a poldecaky - v pohode), zajdem tam obcas len preto, ze to nemam daleko od skoly a je to po ceste domov...
helldorado - strasna obsluha, aspon ked som tam bol naposledy - povedal som si nikdy viac ... snad sa to zlepsilo odvtedy
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

sKoReC : No ano ako som mohol zabudnut Gost :D Ano je to tam moc fajne...na Krtis podla mna dost slusny podnik aj ked tam nechodievam, ale to iba jedine preto, ze nikto tam nechce chodit kvoli cenam :lol: no ale mne sa to tam paci... :wink:
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

Patyk napísal:sKoReC : No ano ako som mohol zabudnut Gost :D Ano je to tam moc fajne...na Krtis podla mna dost slusny podnik aj ked tam nechodievam, ale to iba jedine preto, ze nikto tam nechce chodit kvoli cenam :lol: no ale mne sa to tam paci... :wink:
a tak mozem povedat ze gost je lacnejsi ako sahbi napriklad,a ked mas klubovu kartu ako naprijklad aj ja tak sa ti to oplati,tam saozerem a necham pasto,v sahibe dvoj-az troj nasobok :P
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

PaliMpi napísal:a tak mozem povedat ze gost je lacnejsi ako sahbi napriklad,a ked mas klubovu kartu ako naprijklad aj ja tak sa ti to oplati,tam saozerem a necham pasto,v sahibe dvoj-az troj nasobok :P
Ano mas pravdu, ale väcsina Gost povazuje za dost slusny bar a vies ako to chodi...cim väcsi pajzel tym lepsie...mexiko je tym prikladom...ale kedze ja chodim do Mafika tak Sahyb nieje tak daleko a da sa pohode prehovorit ostatnych aby sme sa tam presunuli...uz ked je fakt nuda v Mafe :D

btw jak to vlastne tak dobre vies ked si s BA? :roll:
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

PaliMpi - a navyše v sahíbe o*ebávajú dosť, kúpiš 20 čerešní a do účtu ti ešte niekoľko prihodia...

Patyk - ale hovno on je krtíšan ako repa :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ma tesi, ze sa tato tema chytila ;) a dozvedel resp. spoznal som aspon takto dalsie bary ;) parada. Hor sa do slovenskych miest a barov :-D :lol:
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

Patyk napísal:Ano mas pravdu, ale väcsina Gost povazuje za dost slusny bar a vies ako to chodi...cim väcsi pajzel tym lepsie...mexiko je tym prikladom...ale kedze ja chodim do Mafika tak Sahyb nieje tak daleko a da sa pohode prehovorit ostatnych aby sme sa tam presunuli...uz ked je fakt nuda v Mafe :D

btw jak to vlastne tak dobre vies ked si s BA? :roll:
ach jo si pamatam stare casy ked som bol aj mesiac kazdy piatok za sebou ozraty z mexika hehe,teta iris,potom tam bola aj stanka :PP a bacha na muškaaty,
no hej som z krtisa ale z obchodnych dovodov uvadzam balvu :P
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

paladium nitra
paparazzi bratislava
upside down bratislava
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

V cadci to vyhrava amsterdam a alcatraz.. vlastni ich jeden majitel :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Vo Vranove som rad chodil do Druzstevnika...bejvavala to skvela krcma, no poje**** sa to ked tam zacali chodit zfetovane 15 rocne deti...ale dalo sa to stale prezit pokym som tam bol so svojimi ludmi, no vyvrcholilo to, ked som skoro dostal cez hubu od partie tych vyssie spominanych deti, tak a uz som si povedal dost...banda vymytych mozgov...ja tam nepatrim...
No a presedlali sme do Babylonu, co je krcma este v pohode, bez tych zasranov...robia dobre halusky, necapuju kofotiny a Saris je tiez dobry, tazke spokojnost :)

No a v Newporte obcas zajdeme do Labamba koktail baru....obsluhuje krasna casnicka, kupis jeden drink a druhy mas zdarma, trakze da sa...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

zvonenie33 napísal:V cadci to vyhrava amsterdam a alcatraz.. vlastni ich jeden majitel :)
Amsterdam?? No o nom som veru este nepocul.. :?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak u nás v Leeds jednoznačne Revolution, po ňom nasleduje Sela bar, ktorý do 10pm funguje ako normálny bar na dvoch poschodiach a potom neskôr tam vystupujú živé kapely, je to prevažne študentský bar. No a na záver nesmiem zabudnúť na Gatecrasher, v ktorom sa pravidelne konajú trance akcie :)
Napísať odpoveď