Vas najoblubenejsi/najneoblubenejsi bar

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Vas najoblubenejsi/najneoblubenejsi bar

Príspevok od používateľa stanulik »

Aky je vas oblubeny a neoblubeny bar vo vasom meste ? preco tam radi chodite ? urobte mensiu reklamu a nam uzivatelom dajte prehlad a dobrych a zlych baroch v mestach. Myslim, ze nie je od veci vediet v ktorom meste je dobry bar, ked clovek pojde okolo aby vedel.

No napr. u nas v Presove je vela barov cisto na hlavnej ulici je ich kolo 140 :-D medzi moje oblubene patri "PONCO" resp. CARTOON NETWOORK, je to stary dom, a riadny pajzel. Ale s dobrou partiou je tam super atmosfera. Kustik moc dymu po nejakom case, lebo nefunguje vetranie :lol:
A medzi mladymi je velmi oblubeny disco bar PONORKA, je tam pekne, ale ked je tam vela ludi, tak strasne malo priestoru tam je.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

celkom dobra tema ;) ... no u nas v Krtisi toho je dost malo... ja napr. rad chodim skoro kazdy den ked vyda do Mafika. Je to amfiteater kde spravili taku krcmu co sa vola Mafik. Je to tam pekne a podla mna celkom slusny bar. Chodi tam moc vela skinou a niekedy mas zly pocit ked po tebe zazeraju... Hlavne ja ked jako hip-hoper tam dobre medzi nimi vycinam :D Ale preto tam rad chodim, lebo tam nechodia male deti, hlavne cigani a celkom normalny inteligentny ludia su tam... proste zvykol som si...

Dalej je tu jedna krcma ze pod Vrbou u Cvalka, ale kazdy to vola ze Mexiko ani neviem preco... obcas tam zvyknem ist kuknut, lebo tam chodi cely Krtis koho poznam, no ale s nechutou tam idem, lebo je to proste riadny pajzel same male 12 - 13 rocne opite deti a tak... tak jako napisal stanulik je to tiez stary dom... jukebox tam hra uplne potichucku...

Pokial ide o disco bar tak v Krtisi nikdy... vela ciganou tam chodi a to by som nevydrzal... piatky som zvyknuty chodit do Dolnej Strehovej, dedinka nedaleko Krtisa, no a tam do Vinarni ... je to tam skvele proste akcie jak sa patri ;)

Jedine co mi tu chyba je nejaky bar s hip-hopovym nadychom... to by bol uzas keby taketo nieco tu bolo... stale by som tam bol... :P
stanulik
Light Professional
Light Professional

Patyk, tak u nas v tom PONCI hra jukebox pekne nahlas. Po takych 2 hodinkach nepocujes nic a uz nevladzes ani rozpravat poriadne. :lol: :lol:

Este oblubene bary, kde chodi vela studentov z nasej skoly su INSOMNIA a SENATOR, tiez je to tam cool atmosfera. Pohodicka. Insomnia je taky skor hudobny klub, hraju sa to rozne styly, takze kazdy si pride na svoje. Je tam pekne.

a medzi moje najneoblubenejsie alebo menej oblubene patri ESTER je to punkovy bar a moc sa mi tam nepaci, je to pivnica. Hraje sa tam punk, co nie je moj styl a je tam strasne zadymeno, co tiez moc nemusim.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hmm, no v Prahe jednoznacane Club havana, robia tam vyborne mojito a sambucu maju za prijatelnu cenu :)
V KE ani neviem, ale celkovo mi najlepsie sedi asi Nebra. Prostredie je fajn a s vybornymi cenami za zaujimave drinky z tvrdeho alkoholu :) Pripadne ak sa nam tam nechce zachadzat, tak ideme vacsinou do baru Nika, to je niekde pri divadle tusim.
//a este neoblubeny...tak to neviem, do takych nechodime :) Oblubene sme si v KE vybrali vlastne este na strednej a odvtedy sme inde ani neboli a v Prahe som bol zatial vsade spokojny.(teda s prostredim a obsluhou, s cenami nie vzdy)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

no vtom Mexiku je to zas naopak... v Mafiku zas hra dost hlasno a ak ne tak ked poviem barmanke tak da jako ja chcem... cize je to pohodka 8)

Inac toto je ten Mafik: http://www.kamnapivo.sk/pivodb/krtis/2380/

a musim este spomenut Sahyb... je to tam moc pekne a ja osobne sa tam citim moc dobre ;)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hmm, tak v BB odporucam Hawaii Pub - super pivko a vyborne prostredie, skoda ze minule som tam dopadol tak,ze uz mi ani naliat nechceli :D

a najneoblubenejsi? napisal by som ze Arcade, ale tam som este nebol(nedostali ma tam a ani nedostanu) ale inak ten hnusny pajzel co sa vola Irish Pub

// zabudol som ze na koncerty, tvrdsiu hudbu a dobre pivko su tu Helldorado Pub a Klub 77 ;)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Maki napísal:hmm, tak v BB odporucam Hawaii Pub - super pivko a vyborne prostredie, skoda ze minule som tam dopadol tak,ze uz mi ani naliat nechceli :D

a najneoblubenejsi? napisal by som ze Arcade, ale tam som este nebol(nedostali ma tam a ani nedostanu) ale inak ten hnusny pajzel co sa vola Irish Pub
si sa tak ozral ? :-D vies i ja som o ponci hovoril, ze ma tam nikto nedostane, dostali ma tam, a je tam fajn :D
Maki
Darca
Darca

neviem, podla mna som bol aj s kamosom vpohode (6 piv, 4 vodky a 5 silver tequil) a som bol objednat dalsiu tequilu a ona ze nie, ja ze ake nie? ze ja som zakaznik a chcem tequilu - a ona ze nie, uz mate dost a doniesla nam ucet :D

akoze do toho Arcade vbehnem raz ked pojdem na vysku ako rozlucka s BB, lebo to je tak diskofilia tanecny bar - a ja metlak tam budem co robit?
stanulik
Light Professional
Light Professional

Maki napísal:neviem, podla mna som bol aj s kamosom vpohode (6 piv, 4 vodky a 5 silver tequil) a som bol objednat dalsiu tequilu a ona ze nie, ja ze ake nie? ze ja som zakaznik a chcem tequilu - a ona ze nie, uz mate dost a doniesla nam ucet :D

akoze do toho Arcade vbehnem raz ked pojdem na vysku ako rozlucka s BB, lebo to je tak diskofilia tanecny bar - a ja metlak tam budem co robit?
nechapem preco ti nechcela dat :-D ale asi ti videla na ociach, ze uz to nezvladnes, tak nechcela ti ublizit. Presne ani ja nemam rad disko bary, to nic pre mna.

No dnes dojde kamaratka(-tky) a mozno kamarat ku mne na zlatu tequilku
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

stanulik: insomnia? wtf? ved je to tam sami diskofil alebo krabicovy gangster.
ponco BOL dobry bar,ale prestali sme tam chodit lebo je to tam sami fetak(ale fakt ze skutocni),hiphoper co si mysli ze su cool a pusta v jukeboxe 50centa a pod no proste super huste dolne gymko. majitel je hrozne nesympaticky ***** a obsluha prakticky ziadna a dalsia vec co mi tam vadi ze je tam strasne nafajcene a tolko ludi ze si po 8mej ani nemas kam sadnut.

ja najradsej chodim na stromoradie :lol: a po 10tej ked sa mesto vycisti od zasranov tak ideme sadnut do Sibiru.je to sice strasny pajzel ale maju tam pivo Krusovice a poznam sa s barmankou cize je to moja volba
http://www.kamnapivo.sk/pivodb/prcentrum/506/

aby som zhrnul situaciu v Presove.na hlavnej je sice kopu barov ale vsetky okupuju krabicove hlavy z ktorych je sice miste sranda ale v jendom podniku s nimi sediet nebudem.dalej su tu akoze nezavisalcke bary ako ponco,netopier alebo zanzibar.ale v nich je stale plno a nepaci sa mi tam klientela a smrad.na sidliska chodit nebudem lebo je to od ruky aj ked su tam dobre podniky (bunker,bizare).mi to vychadza ze z 214 podnikov ktore su v PO su pouzitelne na piatkovy vecer maximalne dva (sibir,live circuit bar (byvala gramola) a aj magnetic pub bol fajn kym ho nezavreli)

v lete sa da zajst aj do caribicu.to je vynikajuci stylov podnik,hra tam reggae,miesaju tam drinky a capuju budweisera+maju tam aj zmrzlinu
//maki: a ako sa ti tam pacilo (v insomnii) ? :lol: prijemna klientela co? :D
Maki
Darca
Darca

v presovskej insomnii som raz bol :D ale inak potom len v tych 2 podnikoch co su pri kauflande - ranc a druhy neviem - maju jden vchod a zalezi od strany ktoru si vybereres a medzi nimi kalceto... ale akoze v ranci sa mi pacilo :) asi preto ze stade by sa nebolo tazke ani dokotulat k priatelke :D

// pina: vtedy to bolo prazdne nastastie :D:D bolo o takej stvrtej poobede, takze tak :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Takze za NR to su (imo):
1. Londoner - maly pub na Mostnej ulici, velmi dobra atmosfera + mila obsluha :smt047
2. Snack bar Perla - trosku od ruky pre cezpolnych, ale da sa tam dobre napapat aj napit
3. Frankie's - celkom fajn bar uz len koli tomu, ze tematicky je venovany tvrdej muzicke ;)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

v BB chodievame partia hlavne do "Harleja", ked sa da tak hlavne na terasu lebo cerstveho vzduchu je dnuka pomenej kedze je to ako v pivnici

celkom fajny bra je aj Shadow Pub.. tam maju kalceto cize uz len preto tak chodime :)

oplati sa ist aj do "Šestky" no a nemozem zabudnut na "Sherwood" kam sme sli po stuzkovej.. cize spomienky :oops:

no a na sidlisku kde byvam sa celkom oplati ist do Luxor-u.. nikde inde som ani nebol lebo tam sa mi paci.. len keby nam barman-ka neznizi hlasitost ked tam nieco pustime :lol:

v disco ako Arcade som nebol ale raz by som chcel, pozriet sa len tak nazriet :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

pinacolada, mas pravdu s tym poncom, ale sranda je, ze aj ja z HORNEHO tam chodim, uz vela ludi aj z nasho gymka tam chodi. Bol som prekvapeny. Ale co sa tyka fetakov ja sa o nich nestaram, som tam so svojou partiou a ostatni su mi ukradnuti. Sem tam este zajdeme do FILMka na kavicku abo do Christianei, len ta je vecna obsadena.
Inac nevies nieco o tom novom disko bare LUXURA?? vraj to je namiesto Laguny :-D
Maki
Darca
Darca

tomek00 napísal:celkom fajny bra je aj Shadow Pub.. tam maju kalceto cize uz len preto tak chodime :)
v Sherwoode sme po stuzke boli aj my :) btw: kde je shadow pub? ze o nom neviem ani?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Maki napísal:v Sherwoode sme po stuzke boli aj my :) btw: kde je shadow pub? ze o nom neviem ani?
fuha tak to ti hned poviem.. je na Striebornom namesti, v tej budove ako je ponovom Študentsky servis, tak do baru sa vchadza z boku.. je tam kalco, ruleta, automaty :D tak niekto chce "investovat" tak moze ist tam...

a inac v tom Sherwoode bolo dobre? nas vyhnali uz o 6,30.. skoda.. ostal by som aj dlhsie no a aj nam hrali hudbu aku sme chceli tak fasa.. by som zopakoval este aspoň 2x :oops:

// inac nemozem nespomenut riaaadne peknu barmanku co tam pracuje..myslim ze sa vola Lucka :smt049 :smt007
Maki
Darca
Darca

aha jasne uz viem, diky niekedy tam vbehnem zistit ake je to kalco...

v sherwoode je pekne a obcas tam rad zbehnem, nas neviem kedy stade domov vyhnali, o stvrtej sme sli s priatelkou domov lebo bola trosku chora a radsej som chcel byt len s nou ako s celou mojou strelenou triedou... ale viem,ze vtedy tam spoluziaci minuli asi 10000 na chlaste, z toho 7000 na redbulloch :D
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

fajn MT:
keďže v MT (Martin), je vačšina podnikov riadne nechutných nie je kam chodiť... Jediné schopné podniky:
Elefant - je tam príjemne, no stáva sa to strašne asi módnym miestom, pretože je tam v kuse veľa ľudí.... :? (bolo tam síce dosť plno vždy, len teraz sú všetci nejakým zázrakom neznými a mladší... neviem čím to bude)
Múzeum - len to je aj ďaleko
Pistol Pistol - na koncert ok, no je to ešte ďalej.... z centra
Pivnica u Katky: taký malý hobitinec, ale milé. je tam hrozne chutné kapučíno....
posedenie na káve:
V divadle neviem ako sa volá podnik: je to tam pekné to je asi hlavné....
a Pasáž.... no ale zase nejak to tam nemusím.... ale káva sa ako tak dá, aj keď je to taký priemer
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Košice:
Kaktus - v pohode bar s príjemnou obsluhou, prostredím a dobrou housovou hudbou.
Košický hostinec - niekedy to bol super podnik, teraz to upadá
Krčma OC ondava - :pivko: odpor, ale vždy po ruke, ale nechodím tam
Reštaurácia u Mariky : krásne tam je hlavne na vianoce, ale aj cez rok je to pekná a hlavne lacná reštika v centre mesta
Piano - pekné, pohodlné, ale treba si priplatiť
Penzión Fontána na Furči: Tam ma môžte stretnúť najčastejšie, príjemné prostredie, ale nie večer, mnoho ľudí, veľa hluku
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Zlaté Moravce: spomeniem len niektoré
Bar u Guľka: malý bar,keď tam prídete vyzerá to ako keby ste boli v jednej izbe,sú tam postele,fotelky,gauč...skoro nikto tam nechodí takže ke´d tam prídete budete tam prvadepodobne sami..lacný špáz a mne sa tam páči lebo vás tam nikto neotravuje
Oregon: tu robia dobrú pizzu ale je to drahý podnik takže ked nemáte pri sebe aspoň 500sk tak sem ani nechodte..kožené sedačky musiaza niečo vyplatiť
Neapol celkom fajn pub...dosť maličké to tam je,ceny sú normálne..pohodička
Kami/Ina centrumsem tiez nechodi vela ludi takze mate klud ceny su primerané,žiaden luxus
Napísať odpoveď