vela drzosti a testosteronu ...
Re: vela drzosti a testosteronu ...
Haha, krasne. A to ani nebolo tak davno. Takze internet hero 
A uz to tu mame zas..Poradte mu lebo ho zabije preboha!qwerty-xyz napísal:Mam spolubyvajuceho, postava vyrysovana, dlhe roky sportovec. odporucte mi prosim riesenia lebo mam nutkanie ho udusit snurkou od topanok . . . a sialene nutkanie ho otravit. Nasilne riesenia vsak nie su jednoduche, stoji tu za nim par ludi, za mnou tiez, neskoncilo by to dobre. DOHOVOR NESTACI uz sa to skusalo na 100krat.
Tohto ides zabit a dedo na kupalisku ti robi problemy
Ja viem že teraz poruším pravidlá fóra, ale úprimne s celej duše a celým presvedčením som si istý že ty qwerty si ko*ot!
Ostatným sorry za moje vyjadrovanie ale tu sa mi fakt inak nedalo.
Ostatným sorry za moje vyjadrovanie ale tu sa mi fakt inak nedalo.
qwerty sice do leziaceho sa nekope, ale ty uz nizsie fakt nemozes klesnut.. :-/
tak lahsie je skopnut hrosikov z podia 
-
qwerty-xyz
to je pravda. napr vied teraz. je piatok, ten vol uz mal byt davno doma, ale naschval bude natahovat svoj pobyt tu aby ma viacej znervoznil, lebo vie ze okrem nakupu a prania, musim stihnut hlavne precizne upratovanie (oravak lubi zit ako v chlieviku, neviem ci to takto maju vsetci, alebo nebodaj doma, ale cim vacsi chlievik tym sa mu to viacej paci.... ) co sa za pol hodinky stihnut neda a hlavne co sa neda stihnut je aby to vyschlo a odparilo sa, predsa len savo je savo.....Son-Gohan napísal:tak lahsie je skopnut hrosikov z podia
inak ludia tu ani neide tak o ten problem ale o to aky je ten clovek zakerny. vam dochadza ze on je schopny nastrbit mi vztah alebo sa o to len pokusat len preto aby si jednorazovo uzil? Len z toho dovodu lebo proste chce ? kebyze mi chce prebrat holku ze to s nou mysli vazne a dlhodobo tak by som s tym nesuhlasil ale aspon by som asi mal vacsie pochopenie, ale tak toot co robi teraz rsp chce robit, to je hnusne riadne. takychto ludi len strielat.
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mal byt davno doma? A co ty si jeho rodic? Predpokladam, ze si tu izbu plati rovnako, ako ty a rovnako, ako ty ju moze vyuzivat 365 dni v roku (resp. v case kedy ju ma zaplatenu a je tam ubytovany). Nemam rad reci, "keby uz siel moj spolubyvajuci domov..." opat, ak sa ti nepaci, preco sa neodstahujes??qwerty-xyz napísal:to je pravda. napr vied teraz. je piatok, ten vol uz mal byt davno doma,...
Nie je toto náhodou prípad aj slávnych pickuperov?qwerty-xyz napísal:to je pravda. napr vied teraz. je piatok, ten vol uz mal byt davno doma, ale naschval bude natahovat svoj pobyt tu aby ma viacej znervoznil, lebo vie ze okrem nakupu a prania, musim stihnut hlavne precizne upratovanie (oravak lubi zit ako v chlieviku, neviem ci to takto maju vsetci, alebo nebodaj doma, ale cim vacsi chlievik tym sa mu to viacej paci.... ) co sa za pol hodinky stihnut neda a hlavne co sa neda stihnut je aby to vyschlo a odparilo sa, predsa len savo je savo.....
inak ludia tu ani neide tak o ten problem ale o to aky je ten clovek zakerny. vam dochadza ze on je schopny nastrbit mi vztah alebo sa o to len pokusat len preto aby si jednorazovo uzil? Len z toho dovodu lebo proste chce ? kebyze mi chce prebrat holku ze to s nou mysli vazne a dlhodobo tak by som s tym nesuhlasil ale aspon by som asi mal vacsie pochopenie, ale tak toot co robi teraz rsp chce robit, to je hnusne riadne. takychto ludi len strielat.
Tak prečo sa nezačneš spravať rovnako zákerne ako on?Klin sa klinom vybíja.
Možno som v tomto primitívny, ale ak by to týpek raz v čomsi podobnom prehnal, tak by proste dostal a tí jeho kamaráti spoza dverí by dostali tiež, ak by sa im čosi nepáčilo. Takéto to je jednoduché. Ty tu opisuješ situácie, ktoré si ani vo sne neviem predstaviť. Na intráku som strávil málo času, ale naozaj nechápem, ako by vôbec mohlo dospieť k situácii, že by si niekto prezeral len tak môj NB, žral mi veci alebo by mi nebodaj hovoril o tom, ako mi pretiahne frajerku. Veď to je úplne LOL. Nepoviem, keby sa tu na to sťažoval nejaký človek, čo na to proste nemá (fyzicky) - v poriadku, akceptujem. Ale TY, zabiják, strelec, pickuper, 190 cm 90 kg svalstva a neviem čo všetko - to už zaváňa vážnou schizofréniou.
-
mirak2
Hardcore addict
qwerty, ty vlastne stale hladas vyhovorku preco mi nepridrbat... ak je pravda to, ako sa opisujes, tak uz mal byt davno ukludneny... ja na to nemam, niekomu pridrbat, lebo nemam na to fyzicke parametre (ale za to viem rychlo utekat!
)... takze si pussy asi
-
uplink
VIP
Qwerty, keby sa mi borec vyhrážal že mi preberie babu a prefikne ju, tak mu potľapkám po ramene a poviem mu: "Okay, sprav to
"
Ak je Tvoja baba taká sprostá husa a je na úrovni domáceho chovného zvieraťa, že sa o ňu musíš báť, aby Ti ju niekto neprebral, tak si idiot, lebo randíš s babou, ktorá má vlastnosti 13 ročnej puberťáčky.
Problém bude ak jej bude chcieť fyzicky ublížiť, alebo Tebe. Pokiaľ len šteká a nehryzie, tak ho ignoruj, jednoduché riešenie.
Ak je Tvoja baba taká sprostá husa a je na úrovni domáceho chovného zvieraťa, že sa o ňu musíš báť, aby Ti ju niekto neprebral, tak si idiot, lebo randíš s babou, ktorá má vlastnosti 13 ročnej puberťáčky.
Problém bude ak jej bude chcieť fyzicky ublížiť, alebo Tebe. Pokiaľ len šteká a nehryzie, tak ho ignoruj, jednoduché riešenie.
Pokiaľ sa toto všetko deje tak ten svoj svetoznámy rešpekt asi nemáš, teda ak Ti toto robia asi Ťa majú za pajáca
Mal si zakročiť hneď prvykrát, keď sa niečo takéto dialo, teraz je už neskoro 
a keď sa aspoň trošilinku bojíš o to, že či Tvoja frajerka s ním skončí v posteli, tak Ti môžem poradiť že stojí za hovno. Ak nieje hlúpa, tak uvidí čo je to za človeka..
a keď sa aspoň trošilinku bojíš o to, že či Tvoja frajerka s ním skončí v posteli, tak Ti môžem poradiť že stojí za hovno. Ak nieje hlúpa, tak uvidí čo je to za človeka..
podla mna qwerty byva v skutocnosti sam so sebou a ten druhy nabuchany macho je vlastne tiez len on. Ma skratka schyzofreniu a niekedy sem pise na hojko ked prevlada u neho ta "drsna" stranka a niekedy sa prihlasuje a pise ked u neho prevlada ta druha, bojazliva stranka a pyta sa tu na riesenia banalnych problemov.
Momentalne sa dve stranky jeho osobnosti dostali do konfliktu. Bude zaujimave, ktora vyhra. Nieco ako Fight club.
Momentalne sa dve stranky jeho osobnosti dostali do konfliktu. Bude zaujimave, ktora vyhra. Nieco ako Fight club.
skor nieco ako "Ja, moje druhe ja a Irena"
mam podobny názor ako Frco. QWERTY podla mna neviem ako von zo svojej rozpoltenej osobnosti...
holt nevyhoda internetu najviac takych ludi si to riesi cez net ale nato treba odbornika podla mna by si mal jeho temy precitat prinajmenšom psycholog....
holt nevyhoda internetu najviac takych ludi si to riesi cez net ale nato treba odbornika podla mna by si mal jeho temy precitat prinajmenšom psycholog....
Tento post kandiduje na post roka. Ašpiruje na objasnenie problematiky qwerty.Frco napísal:podla mna qwerty byva v skutocnosti sam so sebou a ten druhy nabuchany macho je vlastne tiez len on. Ma skratka schyzofreniu a niekedy sem pise na hojko ked prevlada u neho ta "drsna" stranka a niekedy sa prihlasuje a pise ked u neho prevlada ta druha, bojazliva stranka a pyta sa tu na riesenia banalnych problemov.
Konecne dal Qwerty aj do noveho roka, uz som myslel ze sa nieco zmenilo...
-
TommyHot
Addict
Jasne qwerty, zase sa bojis, ze niekomu ublizis, alebo ze ho so svojimi kinder mafianskymi kamaratmi z kezmarku ci odkial to si, rovno zabijes
mam pocit, ze toto tu uz bolo a nie raz... Ale musim uznat, ze predstavivost mas riadnu. Nerozmyslas si, ze zacnes pisat knihu?
-
qwerty-xyz
cisto priklad to ze mas nepriestrelne auto ktore vydrzi strasne vela neznamena ze ho zamerne navedies do oblasti kde na teba spustia palbu len aby si sa presvedcil ze to auto to naozaj vydrzi ze ? ale este ho schovas v garazi a vyumyvas a vylestis, a bude.