vela drzosti a testosteronu ...
Re: vela drzosti a testosteronu ...
odrazu to prestalo... samo... ach ten SAMO vsetkemu je na vine...
Ja som to nebol! Ja neviem liečiť schizofréniubrainwirm napísal:odrazu to prestalo... samo... ach ten SAMO vsetkemu je na vine...
Inak, báť sa, že ti pretiahne frajerku, hoci sa nikdy nevideli mi príde prinajmenšom na zamyslenie
Chodil som s jednou babou nejaky cas (tusim tomu vtedy plynul druhy rok) a zrazu sa zjavil chalan... Mamu mal v Anglicku, zil tu s otcom, otec dostal infarkt, zomrel, ostal sam... Boli s mojou frajerkou kamarati hoci ja som ho nemusel. Ostal sam a zacal sa castejsie stykat s frajerkou, niesom ziarlivy typ nevadilo mi to... Neskor to vyustilo tak ze ona k nemu chodila obcas prespat, a uz spolu chodili aj na diskoteky, ona vedela ze sa nemusime tak chodila bezo mna, iba s nim. Zacali sme sa samozrejme koli tomu hadat, ja uz som toho mal plne zuby, jej ho zase bolo velmi luto. Prekerna situacia, pokracovala dalej... On zacal pit, dost vela, ked bol vypity tak jej vypisoval ze nech kasle na mna a podobne. Jedneho dna sme sa vybrali na diskoteku, konecne ja, frajerka a jej kamaratky, nik viac, konecne klud, chcel som vypnut, trochu vypit, pokecat, odviazat ,zabavit....
Boli sme v meste v podniku, vyjdem von sa nadychat a tam som ho stretol, sedel len tak pri podniku, hned som sa otocil dnuka.... Po case sme menili podnik a tam sa stalo na chlp to iste, vybehnem von a tam zase sedi on tak uz napaleny som dosiel za frajerkou a vysvetlil som jej nech tomu psychopatovi dohovori lebo ho uz mam plne zuby (videl som ze cely vecer odpisuje na telefone....). Po hodine ideme prec z podniku, uz tuha noc, ja uz znacne podgurazeny...rozumne usudky isli stranou.
Zase tam bol, chapete??! Tak som mu to vysvetlil tak, ako to u mna byvalo zvykom a vecer uz pokracoval bez neho...
Dalsi den rano sa ukazalo ze zahodil svoje doklady a oblecenie a asi k tomu co som mu nalozil si este sam pridal (mal doskriabany chrbat a take nezmyselne zranenia ktore sa pästou nedaju urobit), vyhrazali sa mi jeho susedia, no uplne psycho... Bol som dost nanervy z toho celeho, nie z toho vecera, dlhodobo, z neho a z nej...
Faktom ale ostava to, ze odkedy som mu to vysvetlil po mojom, vsetky problemy okamzite prestali... Parkrat som si vypoculco som za kkta ale koniec denno dennym hadkam, stresom, nervom... pokoj, konecne...
Tym chcem povedat ze obcas chlapske zaucho staci na to aby si ukazal kto ma v tejto romancii ake postavenie.
Boli sme v meste v podniku, vyjdem von sa nadychat a tam som ho stretol, sedel len tak pri podniku, hned som sa otocil dnuka.... Po case sme menili podnik a tam sa stalo na chlp to iste, vybehnem von a tam zase sedi on tak uz napaleny som dosiel za frajerkou a vysvetlil som jej nech tomu psychopatovi dohovori lebo ho uz mam plne zuby (videl som ze cely vecer odpisuje na telefone....). Po hodine ideme prec z podniku, uz tuha noc, ja uz znacne podgurazeny...rozumne usudky isli stranou.
Zase tam bol, chapete??! Tak som mu to vysvetlil tak, ako to u mna byvalo zvykom a vecer uz pokracoval bez neho...
Dalsi den rano sa ukazalo ze zahodil svoje doklady a oblecenie a asi k tomu co som mu nalozil si este sam pridal (mal doskriabany chrbat a take nezmyselne zranenia ktore sa pästou nedaju urobit), vyhrazali sa mi jeho susedia, no uplne psycho... Bol som dost nanervy z toho celeho, nie z toho vecera, dlhodobo, z neho a z nej...
Faktom ale ostava to, ze odkedy som mu to vysvetlil po mojom, vsetky problemy okamzite prestali... Parkrat som si vypoculco som za kkta ale koniec denno dennym hadkam, stresom, nervom... pokoj, konecne...
Tym chcem povedat ze obcas chlapske zaucho staci na to aby si ukazal kto ma v tejto romancii ake postavenie.
Tak ako v tomto tiež súhlasím. Ručne-stručne je niekedy najlepší liek na rôzne problém ľudskej interakcie. Ja s tým mám iba pozitívne skúsenosti.
(samozrejme výnimky sú ženy)