vela drzosti a testosteronu ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vela drzosti a testosteronu ...

Príspevok od používateľa Soviet »

qwerty: Vsak ja byt tebou spravim presne toto, co si tu spominal. Vsak priamo v tvojej pritomnosti ti chlapik vravi, ze ako ti ju pretiahne a ty nic z tych "trikov" nepouzijes? Divne.
http://www.hojko.com/post1677590.html#p1677590
"element neviem kto si a je mi to jedno, ale bal mi frajerku v mojej pritomnosti a uvidis take triky ake si este nevidel, a na vychodnom slovensku v istych oblastiach, nebudem vsetky menovat (Snina a spol) skus tiez balit zadane, a tiez uvidis take triky ze az, .... nerad by som ti tvrdil ze v niektorych oblastiach a pri niektorych ludoch mozno poslednykrat za zivot . . ."
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal::) rozmyslal, len mi treba precitat kopec dalsich knih. proste aby som mal este vacsiu, aaaa uplink, nie moja frajerka je super, najlepsia na svete a jasne ze nema take rozmyslanie :lol: :lol: (taky ko*ot, poznamka redakcie, tr*ka 1500m juhozapadny od Teba) , aby by to s nou nehlo, ale nemusim ju tomu vystavovat nie ?

cisto priklad to ze mas nepriestrelne auto ktore vydrzi strasne vela neznamena ze ho zamerne navedies do oblasti kde na teba spustia palbu len aby si sa presvedcil ze to auto to naozaj vydrzi ze ? ale este ho schovas v garazi a vyumyvas a vylestis, a bude.
Spoiler
qwerty-xyz napísal::roll: Aj by som sa vyjadril za seba ale naco, ....

dam vam takuto temičku do plena. Ak by som vas vsetkych aj vase priatelky napojil na nove typy detektorov lzi, bol by som zvedavy kolki naozaj nepodviedli, a kolki naozaj, pisem NAOZAJ nechcu podviest, a mozno by ste boli mnohi prekvapeni z vysledkov odpovedi vlastnych partnerov. DOVERA ako taka akej verite je len pojem, velmi lahko nalomitelny z kazdej strany, preto sa na nu netreba spoliehat, ale s niektorymi vecami jednoducho ratat ako s moznou variantou.

A tych co slepo veria svojej partnerke, pretoze ona by ich nikdy nepodviedla, pretoze ona miluje len ich a su spolu uz roky, a desne sa lubia, a ich rodiny spolu velmi dobre vychadzaju a bola to laska na prvy pohlad, tak tie baby sukaju moji kamosi, je potom usmevne sediet a pocuvat ako vam chlapec tvrdi ze jeho chrobacik najmiluckejsi uz spinka doma v postielke, a pritom viete ze jeho chrobacik prave tr*ka s inym ako o dusu 1500 metrov juhozapadne od vas . . . A ked je z toho este aj video? JUUUUJ radost, a viete co je na tychto veciach potom najlepsie ? ako ti chlapci brutalne veria a ako LUTUJU vsetkych nas ostatnych ktori nezdielame taku silnu lasku, a doveru ako maju oni so svojimi partnerkami. Niekedy ma to vytacalo, lebo som vedel ze pravda je kdesi inde, teraz sa len chapavo usmievam a prikyvujem, a myslim si presne tuto vetu " boze, ty ko*ot . . . "

:arrow: Samozrejme nic proti naivite ktoru ma vacsina ludi vtlkanu roky a roky do hlavy, su aj pary ktore sa naozaj maju skutocne realne radi, a nikdy by ich to ani nenapadlo, ale to je len zlomok, ze nie ? schvalne, by som chcel vidiet vysledky detektora :wink:
no ake zmyslanie to ta Tvojka frajerka nema? podla Tovjej vlastnej logiky si naivny kktko :) pretoze podla vsetkeho ju tr*kaju Tvoji kamosi (alebo este lepsie ten Tvoj spolubyvajuci) a ona sa Ti smeje az sa zo stolicky vykoti. chod si prestudovat svoje vlastne vyroky do temy, ktoru som tu odcitoval a porozmyslaj ci
qwerty-xyz napísal: to co nej tecie je jej VLHKOST a nie zalezitost zpred troch hodin, hej? (HUMUS TOTAL BRUTUS MAXIMALNY :cry: )
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

axxis, mam ti to odargumentovat tak brutalne ze az budes ticho, ci nie ? .... lebo vies ze mozem, ale pravdu povediac sa mi nechce, trepes nezmysly ktore su len pozliepanim mojich prispevkov aby si si pritom neskor vyhonil aky si ty kápo, pritom ti to viem vyvratit a vies to velmi dobre.

cas, vzdialenost a prostredie, neboj sa mam veci zatial pod kontrolou ale to ty nemozes vediet, .... :lol: ty si honis vtaka nad mojimi prispevkami a sam seba utapas v tom aky si dobry zatial co ja sa venujem holke, ty sa nemas komu...

soviet: pisem vychodnom, ty vies kde je ZILINA ? ako ja viem viem su aj stvorkari z geografie, ale noze si to pozri na googli,...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:axxis, mam ti to odargumentovat tak brutalne ze az budes ticho, ci nie ?
urcite ano. prosim.
qwerty-xyz napísal:lebo vies ze mozem
nie, neviem.
qwerty-xyz napísal: trepes nezmysly ktore su len pozliepanim mojich prispevkov
nie som jediny, ktory tu cituje Tvoje prispevky. asi nieco nerobis dobre ked zacinas chytat amok nad tym, ze Ta ludia kontruju Tebou samym.
qwerty-xyz napísal: aby si si pritom neskor vyhonil aky si ty kápo
ja honit si nad tym co pisem Tebe? v mlateni mrtveho kona nie je ziadna hrdost. a vobec, ja sa nikdy necitim ako boh pre nic z toho co tu pisem. forum nie je moj realny zivot, nic mi nedava a nic co robim na nom nezavisi. ja nie som Ty aby som sa potreboval stale vytahovat tym co mam, tym co mam len potencionalne a dokonca aj tym co nemam.
keby som sa chcel citit dobre staci mi predstavit si aky skrachovany zivot budes mat za 5 - 10 rokov. nezvladas fakultu, ktora je vseobecne znama svojim zlym uplatnenim aj pre tych najlepsich z nej. trochu zostarnes, prestanes sa pohybovat v spolocnosti kde navazovat vztahy je gombicka, lebo vsetci su mladi a nezadani a jedine meritko uspesnosti je kolko si mal zien (a to ani nejdem hovorit, ze s najvacsou pravdepodobnostou Ta stale zivia rodicia). priority sa casom menia a nezostane Ti nic, len Tvoja jesitnost a spomienky ked budes sedavat niekde vo Vranove na verandke.
qwerty-xyz napísal:pritom ti to viem vyvratit a vies to velmi dobre.
do toho. dokaz, ze ta Tvoja ina a Ty nie si naivny kktko, ktorym si sa mimochodomo nazval sam.
qwerty-xyz napísal:ty si honis vtaka nad mojimi prispevkami a sam seba utapas v tom aky si dobry zatial co ja sa venujem holke, ty sa nemas komu...
fair enough, akurat s tym, ze mne nevadi, ze som panic a ze nikoho nemam :)

P.S. nevolaj ma kápo prosim. kápo si Ty (195cm, 90kg cistych svalov, 200km na bicykli v tazkom terene denne, vlastny patent na pokrocilu vojensku vybavu, zeny.....ani neviem kde to vsetko konci) a s tym ja nechcem mat ani z dialky nic spolocne. ja som len chlapec z dediny co ma rad nekomplikovane veci, svoj zahon a knihy.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

qwerty: Citaj citaj sam seba :) "element neviem kto si a je mi to jedno, ale bal mi frajerku v mojej pritomnosti a uvidis take triky ake si este nevidel" a az potom ide nieco o vychode..
qwerty-xyz

lenze mne v mojej pritomnosti nikto frajerku nebalil, ty citaj co sa vsade pisalo, ci co soviet? stoporil si sa lebo som zalozil temu, a dalej si nerozmyslal? moja frajerka nikdy mojich spolubyvajucih nazivo nevidela, a axxis keby rozmyslal tak by vedel ze je tam vzd cca 300 km, a od bydlisiek tych debilov tak 400 km cez prestupy, ... vau .... cize co ? este raz? pochopil si ? v mojej pritomnosti mi dievca nikto z nich nebalil, a zatial ani nikto dalsi. Cize ked chces zneuzivatm oje vyroky proti mne tak citaj preboha co sa pise....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:lenze mne v mojej pritomnosti nikto frajerku nebalil, ty citaj co sa vsade pisalo, ci co soviet? stoporil si sa lebo som zalozil temu, a dalej si nerozmyslal? moja frajerka nikdy mojich spolubyvajucih nazivo nevidela, a axxis keby rozmyslal tak by vedel ze je tam vzd cca 300 km, a od bydlisiek tych debilov tak 400 km cez prestupy, ... vau .... cize co ? este raz? pochopil si ? v mojej pritomnosti mi dievca nikto z nich nebalil, a zatial ani nikto dalsi. Cize ked chces zneuzivatm oje vyroky proti mne tak citaj preboha co sa pise....
mal by si prestat veci brat tak doslovne :wink:
tak dobre, ziadny z Tvojich kamaratov ju nebalil. a teraz dokaz, ze ked s nou nie si tak ona nie je s niekym inym. detekor? stolickou do hlavy? zrazu je monogamia prijatelna?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aha, cize to, ze ti niekto rovno vravi do oci, ze ti pretiahne frajerku je menej, ako to, ze by ti ju balil? zaujimave tvrdenie. Skor mi ide poukazat nato, ze mas nejake "triky" a pritom sa miesto ich pouzitiu tu vyplakavas v teme co robit teraz.

Uz nevies qwerty kde sa "zachranit" v tych tvojich teoriach a pribehoch. Sice su to pozliepane prispevky, ale bohuzial niektore idu same proti tebe, ako to s balenim tvojho dievcata. Kde jasne tvrdis, ze nikdy nemozes vediet, ci ti dievcinu niekto nebali, ci nechrape s inym atd, ked niesi s nou ;)
qwerty-xyz

:) axxis ked chces argumenty pripomen sa mi neskor, ....

a inak hej hej soviet, moze moze nikto nevie co robi ked nie je pod 24 hodinovym dohladom, ze ? mno a teraz ku korenu veci, mohla by ale nemusi, ze ? ... je to 50 na 50 .... :) to si rovno mozme povedat ze v tejto pseudohadke, je pravda na oboch stranach ...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::) axxis ked chces argumenty pripomen sa mi neskor, ...
nah, Im good...beriem vsetko spat a davam za pravdu Tebe. dokonca aj v tom, ze Soviet sa myli v tom, ze vranovske "triky" nemusis pouzivat ak Ti niekto len otvorene hovori, ze Ti bude je*at frajerku. ch*j s tym, to nic nie je.

ale ak si pamatam spravne, ale je mozne, ze sa mylim, ked Ta na tom kupalisku obtazoval ten dedko. nebolo to priame obtazovanie Tvojej spolocnosti? preco si nepouzil tie triky vtedy?
qwerty-xyz

to sa neda porovnavat nie ? to bolo trocha ine obtazovanie, ked k tebe pride sfetovany 65 rocny bezdak a pyta peniaze, je to ine ako ked ku tebe pride 25 rocny vyrastok s nozom v ruke a pyta peniaze tiez, no nie ? ...
posudzuje sa podla situacie.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

qwerty, co by sa stalo, keby sem das:

- fotku teba
- fotku teba a tvojej mrkvy
- fotku toho borca

?

Podla mna by to minimalne vyvratilo nase pochybnosti. :-)

A inak ty mas v ociach detektor, ze vies, ze ten stary pan bol sfetovany?
qwerty-xyz

ked myslis toho na kupalisku tak to nie to detektor nemam, ale v KE ta obtazuju prave sfetovani, cuchaju zo sacku tak tam asi vonavku naliatu nema.
a akej mrkvy? akoze ja a kočka ? :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

No v KE som parkrat bol a individua na vlakovej stanici su mi zname, ale nijako sa to nelisi od vlakovych v BA, NZ, BB, ci dokonca SE..

Ale na kupalisku? OK, ty si bol, tak vies asi lepsie, ale to je jedno. Ano, myslel som teba a frajerky. Ved ty si nas uz vsetkych videl, co to o nas precital, tak si vies vytvorit obraz. Ale my teba nie (cest vynimkam). Tak vyvrat domnienky, ze mas schizofreniu, a hod sem nejaky material.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

dokazal som to a precital som to cele - holt pokrocile stadium nudy... zial moc toho o qwertym neviem, ale ak seba chalan povazuje za toho, kto ziska kazdu na kazdom kroku, tak by celkom urcite, ale URCITE, nezalozil tento post, pretoze by si s takymto akoze "problemom" poradil sam. Nieco tu nehra...

PS velmi nerad, ale musim suhlasit v tomto s parom, i ked si myslim, ze ta fotka sa tu neobjavi, a ak hej tak to bude fake
qwerty-xyz

fotka sa tu chlapci isto neobjavi, ... :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To my uz davno vieme, ze sa neobjavi, lebo nema aka ...
qwerty-xyz

vies ze to nie je pravda, ... :)
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Pokiaľ tomu správne rozumiem tak ta ten chlap ťa serie, znepríjemňuje ti život, lozí do osobných veci, potí sa a utiera si sekrét do tvojho postelneho prádla, doberá si tvoju frajerku ?

Čo ti nato poviem, niektorí ľudia si zaslúžia byť šikanovaní. (Ako nechcem byť nechutný alebo keby niekto cudzí súložil bez môjho povolenia v mojej posteli, tak ja sa mu na tú jeho asi sprepačením vyseriem), grow some balls !
qwerty-xyz

nie je to tak ako si napisal, v podstate uz nejako vsetko prestalo, :arrow: teda zatial (klop klop klop) a nestretne sa nikto s nikym, ...dufam ze nikdy.
Napísať odpoveď