Viera
Nemyslim,ze tato diskusia je o bla bla.Je vsak pravim prikladom toho,ako poniektori ateisti utocia na veriacich a vyuzivaju to,ze boh sa da dokazat iba postupnym dokazovanim a nie priamo.
Retsko:Ako ty mozes tvrid,ze nas to naucili v skole???Ako si to vobec mozes dovolit trvdit,ked niesi veriaci,nepoznas ani mna a Pantera a Boha si v zivote nestretol???
Retsko:Ako ty mozes tvrid,ze nas to naucili v skole???Ako si to vobec mozes dovolit trvdit,ked niesi veriaci,nepoznas ani mna a Pantera a Boha si v zivote nestretol???
Ja som bol veriaci, chodil som do kostola, dokonca som ministroval, mam 1. sv. prijimanie, no stratil som vieru... Zacal som nad tym rozmyslat a dosiel som k nazoru, ze nie je dovod klanat sa niecomu, modlit sa k niecomu, proste sa mi to zda nezmyselne...Janky napísal:Nemyslim,ze tato diskusia je o bla bla.Je vsak pravim prikladom toho,ako poniektori ateisti utocia na veriacich a vyuzivaju to,ze boh sa da dokazat iba postupnym dokazovanim a nie priamo.
A nehovorim, ze vas to naucili v skole, ale ako inak by ste dokazzali verit v Boha, v krestanskeho Boha, keby ste nemali zaklady krestanstva naucene alebo vysvetlene???
mam pocit ze niektori dost dobre nerozumeju co znamena slovo "viera" (samozrejme vo vyzname verit, nie ako meno... napr...
)
takze, schvalne aky je rozdiel medzi:
verim ze zajtra vyjde slnko
verim v mierove riesenie v palestine
verim statistike
verim v boha
verim AMDcku
verim hojkovi
verim sebe
verim rodicom
verim svojim detom
verim ze ma pochopite...
citite tie drobne rozdiely?
ok, viera je kazdeho jeho vlastna vec, nechapem ako mozete niekoho odhovarat od viery?! nechapem ako mozete snazit sa presvedcit, nejakymi vyrokmi, niekoho o svojej viere!? neverim ze ste sa nad tym zamyslali...
verim ze ma vsetci nepochopia...
takze, schvalne aky je rozdiel medzi:
verim ze zajtra vyjde slnko
verim v mierove riesenie v palestine
verim statistike
verim v boha
verim AMDcku
verim hojkovi
verim sebe
verim rodicom
verim svojim detom
verim ze ma pochopite...
citite tie drobne rozdiely?
ok, viera je kazdeho jeho vlastna vec, nechapem ako mozete niekoho odhovarat od viery?! nechapem ako mozete snazit sa presvedcit, nejakymi vyrokmi, niekoho o svojej viere!? neverim ze ste sa nad tym zamyslali...
verim ze ma vsetci nepochopia...
-
panter2005
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Dead_Warrior
Professional
no viera...akoze musim sa priznat ze chodim pravidelne kazdu nedelu do kostola ale to len preto lebo idem na birmovku(akoze to hlavne kvoli mojej babke a prababke a jednej kamoske,ale ta tusim konci v oktobri a pak konecne freedom!!)....akoze fakt nesom typ ako moj spoluziak ktory vidi boha a nic...akoze verim ze tam nieco hore je...verim aj na duchov aj reinkarnaciu(co cirkev tusim zakazuje) a verim este vo vela veci...napriklad na mimozemstanov(samy vo vesmire...vtipne..)..a to co som v zivote porobila vobec nevyzera ze by som kazdu nedelu chodila do kostola....ani ja sa na to necitim...jednoducho verim vo vela veci..ale teoreticky by som mala byt krestanka...asi...(ale nespravam sa podla toho....)
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
ANONYMKA17
Light Star
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert